Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 17:48 1 445 10

Тест за издръжливост на новия Pixel 8 Pro (ВИДЕО)

  • pixel-
  • 8 pro-
  • тест за издръжливост

Устройството показа само два недостатъка

Тест за издръжливост на новия Pixel 8 Pro (ВИДЕО) - 1

Зак Нелсън от канала JerryRigEverything оцени издръжливостта на Google Pixel 8 Pro, използвайки традиционния си тест: блогърът се опита да огъне смартфона, надрасква корпуса, дисплея, стъклото на камерата и задния панел. В резултат на това телефонът се оказа много по-здрав от Pixel 7 Pro.

При теста за устойчивост на надраскване дисплеят на Pixel 8 Pro показа типичен резултат за Corning Gorilla Glass: първите следи се появиха на ниво шест по скалата за твърдост на Mohs. Корпусът на смартфона е изработен от алуминий, така че лесно може да се деформира с острието на канцеларски нож. Нелсън отбелязва, че бутоните за сила на звука и захранване могат лесно да бъдат премахнати от рамката. Но това не пречи на смартфона да получи защита от влага и прах по стандарта IP68.

Екранът, матираното задно стъкло и защитното стъкло на камерите не могат да се надраскат с нож. Основният тест за огъване на Pixel 8 Pro също беше успешен: блогърът не успя да огъне рамката дори на места, където е прекъсната от пластмасови вложки, а защитното стъкло на екрана и задния панел не се отделиха и останаха непокътнати.

Устройството показа само два недостатъка: при огъване скърца и при високотемпературен тест със запалка матрицата почерня на петна. Но смартфонът все пак успешно премина теста за здравина. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    1 5 Отговор
    Ревю и реклама на телефон, който никога не се е продавал и не се продава по тези земи. Дори родните телекоми не са му разрешили 5 джито

    Коментиран от #4

  • 2 Е46ца

    3 0 Отговор
    Как да не се продава ,.аз как си купих такъв.Телефона е супер.Най-добрия екран и камера в момента на пазара.Е има и области в които нее толкова добър , но за цената си е трепач.

    Коментиран от #3

  • 3 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Е46ца":

    Купил си дръжки. Поръчал си го на някой прекупвач като Озон или някой друг измамник. Гугъл нямат официален представител за БГ и телефоните им не се поддържат. Озон в момента са с предварителна продажба на осмицата за 2600лв със 128 рам. За справка същият телефон +часовник струва 2100лв, от които часовникът е 800лв. Та тези търгаши ще ти доставят телефона по скъпи и ще ти гепят часовника. Найс а? 5 жито как ти е? Добре ли върви в БГ-то?

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 4 Гошо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    5G работи по стандарти, сертифицирани за Европа, Азия и Америка. Няма да ти работи (евентуално), само ако внесеш китайски измислен смартфон, който не е по стандарт. Не пиши глупости, че се вижда колко си смешен. И да не си помислиш, че като дойде чужденец в БГ, остава без 5G 😁
  • 5 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Това че нямат официален магазин в БГ не значи, че не можеш да си го купиш. Промоцията за безплатен часовник ти е само за пре-ордер и то в държавите в който има Google store (за инфо, в Европа има само 5). А с 5G- на 7-цата нямам проблеми, сигурен съм че с и с 8-цата няма да имам. Ти колко Puxel-а си имал?

    Коментиран от #9

  • 6 Кольо К.

    0 0 Отговор
    Моето куче ще му види сметката.
  • 7 Е46ця

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Аз съм със 7 про , 8цата не съм се интересувал дали я има все още.Вярно е че нямат представител в БГ ,но какво от това не ми и трябва.Аз лично моя го взех мноого ана много евтино.Дори вече се отказах от самсунг или айфон.Такива вече не бих купил никога.А ако ти кажа ,че един пиксел 6а който го има и за 350лв вече, прави по-добри снимки от айфон 15ка за 3к или с23 ултра , сиг няма да повярваш,но тествай сам за да се убедиш а не да гледаш ютюб и после да се ежиш че нещо разбираш.
  • 8 Алеко Константинов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Ганя за куриерски фирми да си чувал, които ти доставят телефона от официален представител дори от Америка. Иначе за другото си прав, нашите търгаши дори не знаят как да краднат и го правят толкова безочиво, че няма накъде. И аз ги гледах в Озона и са скандални цените там и то без добавките
  • 9 Алеко Константинов

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гошо":

    Как го активира 5-Г? Понеже до колкото знам трябва да си поиграеш да му бръкнеш в настройките за да го активираш.
  • 10 Иван

    0 0 Отговор
    Въпроса за 5г на пиксел 8 про ме вълнува силно , ако е възможно да споделите ще съм благодарен !
    На А1 с план с включен 5г без ограничения съм а телефончето ми идва до дни :)