Last news in Fakti

6 Юни, 2023 10:44 2 588 2

Google Pixel Watch се разпада

  • смарт часовник-
  • pixel-
  • pixel watch

Собственици на устройството започнаха масово да се оплакват от случайно отделяне на задния капак

Google Pixel Watch се разпада - 1

Въпреки че Google Pixel Watch е един от популярните смарт часовници с Wear OS, той има забележителен проблем, за който все повече започва се говори в онлайн пространството.

Собствениците на устройството започнаха да се оплакват от случайно отделяне на задния капак на часовника, което показва проблем с лепилото, което държи панела към основния корпус.

В същото време, въпреки че Google заменя часовниците по гаранция на повечето потребители, има случаи, когато за услугата се налага да се плати - в противен случай потребителите получават отказ.

Обърнете внимание, че това не е първият път, когато устройства на Google имат проблеми с хардуера или качеството на изработката. Собствениците на Pixel 7 и Pixel 6 също споделят за сериозни проблеми с изработката.

Между другото, проблемът с лепилото в Pixel Watch поражда опасения относно защитата на часовника от влага и прах.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 1 Отговор
    Тия пиксели се оказаха големи боклуци. Моят телефон се напука, както си седеше в калъфа. Да не говорим, че грее като печка от най-малкото натоварване. А съм го забелязал че грее и без да се ползва, щото ме записва 24/7. Като му натисна бутона за включване и изключване не ми изкарва опция за изключване, само се включва наглият асистент.
  • 2 Богаташ

    2 2 Отговор
    Качеството на Самсунг отдавна започна да удря дъното и се принудих да ползвам айпъл. Техните часовници пък не работят с куп мрежи в куп страни включително и нашия виваком, като софтеура е по-ограничен, но пък хардуера и частите за сега се оказват по-здрави. Никой от тях обаче не си заслужават цената...