Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 09:59 1 176 1

Геймърски стол от Porsche и Recaro

  • porsche-
  • recaro-
  • геймърски стол

По-малко от две хиляди бройки ще бъдат пуснати на пазара

Геймърски стол от Porsche и Recaro - 1

Porsche и Recaro създадоха нов стол за геймъри. Нарича се Gaming Pepita, кръстен на емблематичната двуцветната тъкан. Това не е първото сътрудничество между производител на спортни автомобили и производител на седалки, но е едно от най-ексклузивните. От иновацията ще бъдат произведени само 1911 броя, като всяко кресло се оценява на три хиляди долара. Това прави геймърският стол по-ексклузивен от спортния автомобил 911.

Gaming Pepita използва черно-бял плат на облегалката и седалката. Същият модел пепит е използван в интериора на Porsche 911 Classic Club Coupe, единична бройка, която беше продадена през юни за 1.2 милиона долара. Страните, както и регулируемите подлакътници и облегалката за глава са подплатени със специална дишаща материя. Има лого на Recaro на облегалката за глава отпред и лого на Porsche отзад.

Геймърски стол от Porsche и Recaro

Дизайнът на стола се състои от твърда рамка, боядисана в черно и алуминиеви крака с подсилени колела. Формата на облегалката е вдъхновена от седалките в истинските спортни автомобили. Височината на Gaming Pepita се регулира от 50 до 60 сантиметра. Столът тежи почти 27 килограма и може да издържи до 150 кг.

Производственият цикъл на стола ще го направи още по-рядък от спортния автомобил 911 S/T, който беше ограничен до 1 963 бройки. По-малко ексклузивни са и кецовете , създадени съвместно с Puma за 60-годишнината на марката. Porsche и Recaro си сътрудничат от 60-те години на миналия век. В началото на тази година те пуснаха игрален стол в стила на Porsche 911 GT3 R с трицветна седалка. Цената беше 2 499 долара, но тиражът беше още по-малък - само 911 броя.

Геймърски стол от Porsche и Recaro


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАВО !

    1 0 Отговор
    Хайде сега за всеки бг.келеш чиито родители са от онези митични 80%
    ,,бедстващи"