Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 10:42 2 500 3

TAG Heuer разкри новия Porsche Racing Chronograph

  • tag heuer-
  • porsche-
  • racing chronograph

Часовникът Carrera Chronograph x Porsche Orange Racing струва 8 780 евро

TAG Heuer разкри новия Porsche Racing Chronograph - 1

Производителят на часовници TAG Heuer представи нов хронограф, създаден в сътрудничество с Porsche. Carrera Chronograph x Porsche Orange Racing е оборудван с автоматичен механизъм Caliber Heuer 02 с 80-часов резерв на производителност и струва 8 780 евро. Вдъхновението за специалното издание е богатото наследство на двете марки и тясната им връзка с моторните спортове.

TAG Heuer разкри новия Porsche Racing Chronograph

Пътищата на TAG Heuer и Porsche се преплитат през 70 години на миналия век и имат своите корени от Carrera Panamericana (1950-1954). Успехите на тази кола се смятат за най-голямото постижение на марката, така че Porsche отпразнува успеха си с пускането на 911 Carrera RS 2.7 . Същото име за новия хронограф е избрано от Jack Heuer през 1963 г. Той е подтикнат от среща с братята Рикардо и Педро Родригес на 12-те часа на Себринг през 1962 г. и тяхната история за едно от най-опасните състезания на планетата.

TAG Heuer разкри новия Porsche Racing Chronograph

TAG Heuer Carrera Chronograph x Porsche Orange Racing е буквално пропит от духа на състезанията. Черният стоманен корпус с DLC покритие (Diamond Like Carbon) се съчетава добре с цветовите акценти на останалата част от часовника. През прозрачния гръб на корпуса можете да видите вътрешния механизъм Caliber Heuer 02, изцяло произведен във фабриката на TAG Heuer в Чевин и състоящ се от 168 части, включително колонно колело, вертикална предавка и ротор с три спици.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 смърфа

    5 2 Отговор
    Водомер за много пари. Къде изчезнаха красивите елегантни часовници , които не усещаш на ръката си с дебелина 3-4 мм. Има нещо наречено "ергономичност" , за което май вече никой не се сеща. Затова покрай тази нова "мода" престанах да нося часовник от 20 г., тъй като елегантния ми стар часовник се повреди и никой часовникар не може да го оправи

    Коментиран от #3

  • 3 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "смърфа":

    мдаа.. Колкото по тънък, толкова по престижен беше. Спомням си се фуках с един Луч. Златно покритие, прекрасен циферблат и добър механизъм за времето си. Не съм по руското, но това беше положението. Продаваше се и в Англия с името Sekonda