27 Юли, 2024 11:30 2 301 0

Така ли ще изглежда новата ОС на Samsung? (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • one ui-
  • android 15

Изтекли кадри показват бъдещия One UI 7

Така ли ще изглежда новата ОС на Samsung? (ВИДЕО) - 1

Samsung ще промени своя потребителски интерфейс с One UI 7, който представлява значително отклонение от сегашния език на дизайна. Вдъхновен от Android 15, новият интерфейс се очаква да внесе свеж вид и усещане в линията Galaxy.

Една от най-обсъжданите функции е нов динамичен елемент, напомнящ на Dynamic Island на Apple. Концепцията на Samsung представлява интерактивна зона с овална форма, която се разширява, за да предостави допълнителна информация, без да закрива съдържанието на основния екран.

New Dynamic shit in One UI 7
- @chunvn8888 pic.twitter.com/Snrn6DMnBA

— SOUIC (@SSOUIC) July 26, 2024

Освен тази иновативна функция One UI 7 ще въведе и нов дизайн на иконите с по-меки, заоблени ръбове. Samsung се отдалечава от острите, ъгловати икони, наблюдавани в предишните версии, като залага на по-привлекателна за окото и удобна за потребителя естетика. Тази промяна в дизайна е в съответствие с тенденциите, наблюдавани в други Android скинове, като ColorOS на Oppo.

Промените се простират отвъд визуалните елементи. Очаква се One UI 7 да донесе подобрения под капака и нови функции за подобряване на потребителското изживяване. Въпреки че конкретните подробности все още са оскъдни, предстоящите месеци несъмнено ще разкрият повече за амбициозните планове на Samsung за следващото поколение интерфейс.

С актуализацията на One UI 7 Samsung цели не само да освежи външния вид на своите устройства, но и да предостави на потребителите по-интуитивно и ангажиращо изживяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА