Last news in Fakti

16 Октомври, 2018 18:17 11 075 12

Заплашвали Калина Паскалева заради история в книгата ѝ (ВИДЕО)

  • калина паскалева-
  • секретно-
  • домашно насилие

"Секретно" събира истории на жени, станали жертви на домашно насилие

Заплашвали Калина Паскалева заради история в книгата ѝ (ВИДЕО) - 1

Много момичета не споделят с родителите си, случва се и на 18-годишни - разбирам от съобщенията, които получавам, получавам и снимки със синините им. Аз няма да се откажа. Това заяви в студиото на ФАКТИ журналистът и писател Калина Паскалева, чийто нов документален роман "Секретно" е базиран на истории на жени, станали жертва на домашно насилие и на последните ѝ две разследвания.

Според нея обществото не иска да говори за този проблем.

"Заплахи получавам от години, не ми правят впечатление. Звънят ми хора от ъндърграунда, те се смятат за толкова недостижими, че си позволяват директно да ти се обадят, без дори да им мине през ума дали ще ги запишеш или ще подадеш жалба срещу тях", каза тя.

По повод инцидента с разбитата ѝ кола Паскалева коментира: В книгата ми има история, заради която бях заплашена. Коментирах случая и във фейсбук и получих обаждане - бях тактично помолена да изтрия всичко. Нямам доказателства, но според мен, това не е обир.

Целия разговор с Калина Паскалева гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Много момичета не споделят с родителите си, случва се и на 18-годишни... Публикувано във факти.бг: чийто нов документален роман "Секретно" е базиран на истории на жени, станали жертва на домашно насилие."................... Домашно насилие... пък 18 годишни не споделяли с родителите си? Нещо куца логиката!
  • 2 Кольо Келеша

    20 1 Отговор
    Незнам що ама много съм навит на тая да и сцепя п..........

    Коментиран от #4, #7

  • 3 Онзи

    21 0 Отговор
    А за "мъжете" станали жертви на домашно насилие ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ И ПИШЕ ?????

    Коментиран от #6

  • 4 психоаналитик

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо Келеша":

    абе, хубава е, но не е от жените, изгарящи за секс.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 бай този

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Онзи":

    щото си мълчим, да не ни се смеят съседите и приятелите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Слави

    2 1 Отговор
    За пръв път чувам книга за домашно насилие, хората по света правят филми и песни, които въздействат перфектно. Сещам се за една страхотна руска песен на група Винтаж - Деревя. Там текста е толкова перфектен и казва всичко за няколко минути....нещо такова - " бий ме, но аз държа целия свят на длан" , като се има впредви новородено дете и певицата пита "къде си бил когато на света живееше любовта...."и "ти послуша твоя кумир и картинки, колички ..." страхотна работа.
  • 10 Аман от тях

    11 0 Отговор
    Първо Тайлър Суифт осъди един че я пипнал отзад. Каза че и прималяло от стреса и намразила себе си. След това продуцента Харви Уайнщайн, после заръфаха чичко Дони във Вашингтон. Накрая тръгнаха всички. Някой като пръдне в Америка и тука се насират.
  • 11 Къртача

    8 0 Отговор
    Ех Калина, да взема да те мина..
  • 12 Конфуций

    3 0 Отговор
    На някой жени им харесва да ги бият чувстват се по значими.
    Нещата са по сложни от колкото ги представят. Жената е слабия пол по природа, който се привлича от силния. Ако силния пол спре да доказва колко е силен било с интелект, пари или физическа сила, то привличането се губи и тогава се отива към по-лоша стъпка развод(раздяла). Когато явлението стане масово се получава разпад на обществото. Ето защо патриалхалните отношения до голяма степен са имали и имат положителено въздействие. Когато човек започне да се меси в работата на природата се получават все отрицателни ефекти било в климата, животните или хората.