Last news in Fakti

7 Април, 2020 21:14 17 347 76

Румен Петков пред ФАКТИ: За нашия премиер е много важно някой да го щипне по бузката

  • румен петков-
  • ф-16-
  • факти-
  • лили маринкова

''Повече от половината европейски страни, не само не забраниха разходките в парковете, стимулираха ги'', каза лидерът на АБВ по адрес на парализиращите мерки на правителството ни

Румен Петков пред ФАКТИ: За нашия премиер е много важно някой да го щипне по бузката - 1
Снимка: ФАКТИ

''Ние сме във форсмажорна ситуация според правителство, според Световната здравна организация, според Европейската комисия и европейските органи. Сега всички демонстрират загриженост първо за собствените си граждани, първо за собствената си икономика, в това число и САЩ. Те спряха самолет с помощи за Франция с аргумента, че част от съпроизводителите са американска компания. И аз съм сигурен, че нашите американски приятели ще ни разберат и ще подкрепят това искане (бел. ред. за прекратяване на договора за самолетите F-16). Но то е актуално сега, веднага. Защо? Защото в петък, всъщност, на сайта на Пентагона, беше качено съобщението за това, че военновъздушните сили на САЩ възлагат на ''Локхийд Мартин'' изпълнението на договора, тоест не са направени никакви харчове.'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на партия АБВ Румен Петков, който настоява за прекратяване на договора между България и САЩ, касаещ доставката на бойните самолети F-16. Основният аргумент на Петков е, че моментната кризисна ситуация изисква такова действие от българска страна.

''Буквално часове след като излезе това съобщение (бел. ред. това на сайта на Пентагона), министърът на отбраната в свое прессъобщение направи епохален анализ на ситуацията. Той обяви, че първите два самолета F-16 трябва да дойдат 23-та година (бел. ред. 2023 г.), последните два - 24-та година. Очевидно някъде между 23 и 24-та ще трябва да дойдат другите 4. Но това е въпрос на пълнеж или липсата на такъв на горния завършек на тялото на човека, но да го оставим настрани. Някой трябва обаче да помогне на министър Каракачанов да намери тоя промеждутък между 23-та и 24-та година, за да знаем къде да чакаме самолетите и как'', продължи Петков по темата.

''Аз не уязвявам никого, аз цитирам договора: ''От своя страна, купувачът може да отмени изпълнението на договорите изцяло или да заличи отделни точки във всеки момент, преди доставката на отбранителните изделия''. Този договор може да бъде спрян сега. Не е започнало производството на отбранителните изделия, затова сега е актуален въпросът. А иначе аз мисля, че г-жа Нинова е права в това, че сега е моментът да се пренасочат средствата другаде. Но аз си мисля, че не просто БСП, парламентът трябва да каже нещо друго на Министерството на отбраната. Че тези поръчки трябва да бъдат адресирани преди всичко към българската индустрия. Аз твърдя, че част от машините, за които министърът и неговият екип търсят производители навън, могат да бъдат произведени в България, и сега е моментът да се каже ясно, че ние искаме да стимулираме нашата икономика. Такива машини може да бъдат произведени в България, не на едно място. Затова е необходимо да се каже ясно: първо е българският производител, особено сега в тези условия'', допълни лидерът на АБВ.

Петков е на мнение, че управляващите няма да проявят самоинициатива да прекратят договорите със САЩ за самолетите F-16, като според него причините за това са ''слугинаж и безгръбначие''. ''За нашия премиер е много важно някой да го щипне по бузката, някой да го похвали. Той понякога послъгва по такъв начин, че ми е обидно. Онзи ден, в едно интервю, той каза, че се е обадил на Меркел, за да обсъди с нея еди-какво си. Пет минути по-късно каза, че Меркел му се обадила да го похвали за мерките, които сме взели тук'', коментира бившият вътрешен министър.

''Ние имаме форсмажорни обстоятелства според СЗО и според българското правителство. Няма нищо по-естествено от това тези 2,5 млрд. да да бъдат насочени за здравето на българина, за сигурността, за оцеляването на българина и към българската икономика. Впрочем, трябва да се каже, че сме единствената държава в Европейския съюз, в чиято икономика не е стигнала една стотинка подкрепа от страна на правителството. Една стотинка! Тук не говоря за 60/40 и осигуровки, една стотинка. Такова некадърие от страна на правителството, то е забележимо. Аз съм сигурен, че ще бъде оценено по достойнство в аналите на европейските институции'', върна се Румен Петков на темата ''F-16''.

''Tрябва да ви кажа с чувство на притеснение, че последните 30 години в България не е написано едно стихотворение с адресат мир, не е нарисувана една картина с адресат мир. Ние някак си считаме, че мирът ни се полага априори. В света за тези години има повече от 150 въоръжени конфликта, ние вместо да искаме сега да преосмислим взаимоотношенията си, да кажем достатъчно ясно, че международното право е над всичко и никой няма право да го нарушава, ние продължаваме да слагаме разделителни черти'', каза още Румен Петков.

''Онзи ден ни се каза, че някой ни похвалил. Нас ни хвалят от Абу Даби до Берлин всички, безспирно, за всичко, което правим, а лекарите продължават да се жалват, че нямат еднократни маски, не говоря за многократни, че нямат костюми. Днес в едно от поредните, от този дует ''Годжи бери'', имат по няколко изяви дневно, днес в една от изявите им разпределят костюми и маски, разпределят ги пред очите на България. Нали разбирате, че ставаме малко смешни. Аз съм от поколението, което израсна с нивото на река Дунав в сантиметри. Всяка сутрин гледаме две ухилени физиономии, които ни четат географията на коронавируса, заболелите, новите заболели, починалите, да не дава Господ, и оздравелите. Трябва ли да се появяваш по телевизията да четеш справка или тя просто може да бъде публикувана? Но това е тема на друг разговор, то донякъде е въпрос и на самооценка.

Повече от половината европейски страни, не само не забраниха разходките в парковете, стимулираха ги. Да вземем Белгия, да вземем други от страните, стимулираха разходката в парка, стимулираха колоезденето в парка. А ние обаче отиваме на едни мащабни забрани. Какво стои зад тези забрани? Аз съм решителният, аз забранявам, аз го правя в името на народа.

Една част от мерките бяха задължителни - затварянето на салоните, затварянето на кафенетата, на ресторантите. Аз не искам да изглеждам зле в очите на нормалната ни аудитория, но ако днес направим един преглед в кафенета, баничарници, сладкарници, цветарски магазини, ще видим, че повече от 3/4 работят. И никой не ги санкционира, защото тези, които трябва да санкционират знаят, че това е нелепа мярка. И знаят, че ще убият тези хора. Когато се прие Законът за извънредното положение, за съжаление само ние казахме, че този закон е ненужен. Този закон ще направи невъзможно изпълнението на заповедите на министъра на здравеопазването, които са издадени до приемането на закона, които са издадени без мерките на закона. В случая ние имаме Закон за борба с бедствията, където епидемиите много ясно са разписани, имаме Закон за здравето, и всички тези мерки, които се предприемат от 13-и март насам, можеха да бъдат предприети на базата на тези два закона. Днес нямаме ли разбирането, че 2009 г. ликвидирането на ''Гражданска защита'' беше вредно? Защото във Франция, в Испания, в голяма част от европейските държави, ''Гражданска защита'' с доброволческите отряди е първият инструмент за отбрана'', това заяви председателят на партия АБВ относно нещата, касаещи борбата с коронавируса у нас.

Румен Петков коментира и броженията в енергетиката: ''Първо искам да изразя удовлетворението на АБВ, че спряхме закона. Защото законът беше изтеглен от вносителя му. Ако отидем направо към закона днес, ще пропуснем един много съдържателен период от септември миналата година досега. Николай Павлов, като ръководител на ''Булгаргаз'', всъщност не предприе нищо, за да се намали цената газа преди отоплителния сезон.''

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фермер

    152 24 Отговор
    Съгласен съм да се прекрати.

    Коментиран от #32, #59

  • 2 Истината

    52 170 Отговор
    Най-емблематичните представители на петата колона на Москва начело със съседа на Бойко се е мобилизирали да клати държавата и да всява паника.

    Коментиран от #4, #13, #37

  • 3 Първи

    160 25 Отговор
    Бойко даже не заслужава коментар
  • 4 Пунта Мара

    90 21 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Предлагам ти да се подложиш на Бойко. Теб да клати
  • 5 Ръмпези

    38 14 Отговор
    СЕГА НЕ МОЖЕ ДА ГО ЩИПНЕ ЗАЩОТО Е СЪС МАСКА...КОЙ Е ТОЗИ НЯКОЙ..ГОВОРЕТЕ ПРОСТО, С НЯКОЛКО ДУМИ...ХОРАТА ИСКАТ ПРОСТО ГОВОРЕНЕ, ЗА ДА МОГАТ ДА ВИ РАЗБЕРАТ...
  • 6 Само ЦСКА

    22 22 Отговор
    и тесни пички.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Усмивката

    103 22 Отговор
    Ми комисионната .Кой ще връща.Парите от Барселона са покрити и изхарчени
  • 10 ЕЙ РУМЧО ПАК НЕ УТОЧНЯВАШ

    46 21 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Румен Петков пред ФАКТИ: За нашия премиер е много важно някой да го щипне по бузката ----- ПО КОЯ БУЗКА МУ Е ВАЖНО НА НАШИЯТ ПРОСТ АХ БАНКЯНСКИЯТ ПУЖАРНИКЯР ДА ГО ЩИПНАТ... РУМЧО, ОПИКВАЧА НА ФОНТАНИ ВИНАГИ Е ИСКАЛ ДА БЪДЕ ЗАГАДЪЧЕН ПУЛИТИК ОТ НОВОТО ВРЕМЕ....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 истината 2

    73 11 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    когато много хора са в бедност,как е възможно да платиш,преди да получиш нещото,за което даваш парите си,но сигурно трябваше да си направи застраховка за много престъпните събития около него
  • 14 пройчо

    73 5 Отговор
    "... Днес нямаме ли разбирането, че 2009 г. ликвидирането
    на ''Гражданска защита'' беше вредно? ..."****
    Коя тлъста свиня беше премиер тогава......?!!!
  • 15 Гост 168

    37 69 Отговор
    Луд и пиян човек. Защо вообще го допускат до медиите, че и го цитират? Че този е психично болен. Той Първанов защо се оттегли... за да не се излага ст такива ненормалници.

    Коментиран от #27

  • 16 Петров

    63 10 Отговор
    Нe мoгa дa прeцeня къдe e пo-гoлямo мaлoумиeтo,в миcлeщитe хoрa или зaщитaвaщитe интeрecитe cи влacтимaщи. Нeпрeкъcнaтo cмe oблъчвaни кaк идвa Aдът,кaк ни cпacявaт oт пaндeмия,кoлкo щe плaтим,рeшим ли дa търcим eлeмeнтaрни cи чoвeшки прaвa.Мaлкo aдeквaтни мeрки,a бeзумнитe бeзкрaй.Дa пoпитaм,къдe e пoмoщтa зa cпeшнaтa пoмoщ,къдe e дoпълнитeлнoтo им зaплaщaнe,или oбeщaния и зaплaхи.Тoвa ли e рeшeниeтo?Нe миcля.Първaтa cтъпкa към рeшeниeтo я нaпрaвихa днec мacoвo мрaзeнитe тaкcиcти.Дaдoхa примeр кaк ce дeйcтвa eдиннo.Глaдът идвa,нo тoгaвa дoри тeрoриcтитe нaши,в cмиcъл мeдицитe нямa дa ни пoмoгнaт.Въпрeки прaзникът им днec,тe дaвaт cвoят дaн,нo тe лeкувaт,нo нямa кaк дa ни нaхрaнят. Oмeрзeн cъм!Кoлкoтo и дa ce гoрдeя,чe cъм бългaрин,вce пoвeчe ce cрaмувaм,чe живeя в държaвa c пoлитици кaтo нaшитe,бeз знaчeниe,oт цвят,eтнoc или притуркa/пaтeрицa нa някoя пaртия!Бъдeтe здрaви и миcлeтe!Нe ce пoдaвaйтe нa нacaждaнaтa пaникa,тoвa нe e във вaш интeрec.Пoзнaйтe кoй пeчeли oт вcичкo тoвa.Нe cтe виe.Бъдeтe хoрa,a нe пaртийни члeнoвe!Търceтe прaвaтa cи
  • 17 Петров

    53 7 Отговор
    Въпрoc към прocтocмъртнитe.Пoлитичecкитe лицa ce cмeнят,oбикнoвeният чoвeк cи ocтaвa.Иcкaм дa гo пoпитaм нeгo,вeчният чoвeк,чoвeкa oт нaрoдa,кaквo миcли зa cитуaциятa в мoмeнтa.Кaквo тoчнo чувcтвa?Cтрaх и пaникa или cигурнocт и пoдкрeпa oт пoлитичecкитe му приcтрacтия.Нe ce ли чувcтвaтe cирaчeтa,вcички виe?Имa ли знaчeниe цвeтa нa кocaтa нa мaщeхaтa ви?Или вceки чувcтвa пaртиятa cи кaтo мaйкa?Eдвa ли.Кривoрaзбрaнaтa дeмoкрaция e кaтo вицa:"Кaквo e дeмoкрaция?-Три лиcици и eдин зaeк oбcъждaт кaквo щe вeчeрят."Кoй e зaeкът Мaй зaeкът cмe вcички ниe?Вeчe ни cлoжихa във фурнaтa.Избoрът e нaш,дaли дa cмe вeчeрятa или дa рaзбиeм фурнaтa.Ocвoбoдeтe ce oт приcтрacтиятa,зa дa нe cтaнeтe прeдяcтия.Нe зaбрaвяйтe,чe cтe хoрa!C риcк дa прoзвучa кaтo руcoфил,Гoрки e кaзaл:"Чoвeк,тoвa звучи гoрдo!"И дa нe бъдa oбвинeн в кoм.прoпaгaндa,щe цитирaм и друг вeлик aвтoр:"Дocтoйнcтвoтo нa държaвaтa зaвиcи в крaйнa cмeткa oт дocтoйнcтвoтo нa хoрaтa, oт кoитo e cъcтaвeнa. — Джoн Cтюaрт Мил

    Коментиран от #26

  • 18 Еййййй

    3 0 Отговор
    Само тва ли?😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 19 Тиквоча плати за самолети,

    56 13 Отговор
    от четвърто поколение,които бяха модерни преди години. От няколко години има вече изтребители от 5-то поколение,но до 2027 г./датата на доставка на самолетите/,ще има 8-мо поколение самолети,а Мутристан за тези пари ще е в каменната ера. Парите ще ги плащат правнуците.

    Коментиран от #25

  • 20 Барба Ганьос

    26 6 Отговор
    И не само, в Симитли и за друго ходи :-)

    Коментиран от #24

  • 21 Перник

    34 4 Отговор
    Теле което жица от няколко крави, най-голямо става! Да си жив и здрав, само не пикай навсякъде!
  • 22 Цецо Цветанов

    28 8 Отговор
    Румба, прав си. Колко му трябва на човек. На елементарния човек
  • 23 Зайко Байко многознайко

    27 15 Отговор
    Тиквоций Едно ми е смешен ,неук и простоват, но ти другарю който пикаеше във фонтаните и обслужваше мафията ( МВР , Маджо Вика Румен ) си отвратително мекотело!
  • 24 Леля Цецка

    20 5 Отговор

    До коментар #20 от "Барба Ганьос":

    Стига бе, точно го бяхме забравили.
  • 25 Пунта Мара

    45 8 Отговор

    До коментар #19 от "Тиквоча плати за самолети,":

    Не. Плати за стари самолети. Не случайно Тръмп го поздрави, че е купил F-35. !!!!… Обаче услужливите мисирки пропуснаха гафа. Докато дойдат тези F-16......
  • 26 Кико

    29 5 Отговор

    До коментар #17 от "Петров":

    Джон Мил нито е живял по наше време, нито в България! За тук важът други закони:не е важно аз как съм, важно е на съседа да му е зле! Тук няма джентълмен!!!

    Коментиран от #36

  • 27 Ангел

    36 12 Отговор

    До коментар #15 от "Гост 168":

    Първанов се оттегли за да си харчи крадените пари на спокойствие и доста успешно се покри.
  • 28 Електра

    21 32 Отговор
    Пикаещия в шадравани, къде се облекчава сега...
  • 29 Aнонимен

    45 9 Отговор
    Вожда не иска да отменя договора за фърчилата че комисионите са взети а може би и похарчени вече.

    Коментиран от #39

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Муу

    14 9 Отговор

    До коментар #1 от "Фермер":

    Шото си фермер и не можеш да мислиш по по-сложни конструкти от “ фарлИх ли на свиньята или забравих” Галош сърп и чук , Цун
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бай Кольо

    18 14 Отговор
    А ти гледай някой да не те щипне по пишлето до някой фонтан
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Петров

    24 3 Отговор

    До коментар #26 от "Кико":

    Дали съм Дон Кихот?Нормален или луд?Не търся вятърни мелници,те са навсякъде около мен.Търся човеци,като Диоген.Не ги намирам.Със свещта си намирам само политически ангажирани индивиди,влюбени в лидера си.Сигурен съм,че има хора,но не ги виждам.Само омраза и слюнки,хвърчащи помежду ни.Свободата Санчо,не е на върха на копието,тя е в надпартийното мислене.Нито една партия няма да ти даде свобода,максимум илюзия за такава.Чудя се Санчо,дали Демокрацията не е опиум за народа,както навремето беше религията?Санчо,не е ли време да спрем с експериментите и да започнем да мислим?Да извадим народа от наркозата?Теб питам Санчо,аз знам за себе си.Бъдете здрави Санчовци и мислете,много мислете!Диктатурата се налага със сила,но свободата се извоюва с единство.Бъдете хора,а не партийци!

    Коментиран от #70

  • 37 ежко

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Браво бе!Един дето е за пандиза, се репчи на друг дето и той е за там:)
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 България 16 република на СССР

    12 22 Отговор

    До коментар #29 от "Aнонимен":

    За фърчилата питай Радев. Той разбира нещата.....
  • 40 Пфффф

    18 0 Отговор
    Така е много знаете, много разбирате от всичко и тук стей най-големите разбирачи!!! Така е стойте си у вас и всичко ще се оправи........ ама дали?!?!?!?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 1244

    17 14 Отговор
    На Тоя алкохола му е пробил мозъка
  • 43 KIV

    18 4 Отговор
    Не само по бузката ама и калко папи ще го галят по главата.
  • 44 Мамама

    20 22 Отговор
    Румен Пишльото и Румен Фатмака са от отбора на русоблизците
  • 45 Прангов

    16 7 Отговор
    Румене и ти не си стока.Много любезно се изказваш за един тъп балкански субект уникален лъжец.Неговата мечта винаги е била някой,като Крали Марко да го накове отзад,че и за вас да остане да не му се пречкате докато усвоява
  • 46 Марио Давидов

    19 10 Отговор
    Г-н Петков. Защо не бяхте толкова съвестен когато създавахте групировките? Когато си изваждахме члена за да го напъхате на сила в устата на избраните от вас лидери на групировки? Сега ли получихте просветление?
  • 47 гост

    17 12 Отговор
    Мачкай Румене корумпираната власт!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Гого

    25 8 Отговор
    Вярно е Петков. Дори и днес Бойко отиде в посолството на САЩ да си бъбри и на кафе с посланика Херо Мустафа. За какво ли? И какво точно прави там? Защо например не отиде във френското, германското, италианското, или друго посолство на страна от ЕС. Все пак сме членове преди всичко на ЕС и проблемите са ни общи, а САЩ не са ни приятели в това отношение. Да си спомним с какво усърдие Тръмп насърчаваше Англия за брекзит. Приятелите не правят така - да насърчават разпада на съюза. Но явно приятелите на Бойко са в САЩ, а не в Европа. Кой ли всъщност е той? Предател, или мижитурка, която търси някой да я щипне по бузката?
  • 50 М10

    19 10 Отговор
    Г-н Петков защо не кажете на хората кой караше джипа вия или кмета на град Пещера когато блъснахте и убихте пешеходец на пешеходна пътека?
    Защо не кажете и кой момичета станаха свидетели кой е карал джипа и след 1 месец бяха убити най брутално....
  • 51 Просто статистика

    18 5 Отговор
    Нещо се е объркал другарят Петков. Проверих на сайта на Пентагона - но там пише, че първите два самолета ще ги получим...2027 година! А дотогава - я камилата, я камиларя!

    Коментиран от #52

  • 52 Галош

    9 13 Отговор

    До коментар #51 от "Просто статистика":

    К’во си проверил бе камило наср@на. До 24 са доставени, до 27 продължава обучителната програма на пилоти и наземен персонал на няколко вълни. понимс ли в@тник, отивай да лъскаш палубата на одимения кузнечик....иии не ме репликирай галош
  • 53 Неделко

    21 4 Отговор
    Когато всички които могат да четат , разлистят биографията на мутрата и погледнат абсолютно доказаните факти , ще дойдат добрите времена за България . Мислете българи , нещата са прости !
  • 54 ХаХа

    12 11 Отговор
    За Путин е много важно да изглежда по-висок и ходи на токове, опъва и бръчки, но това не те спира да му се кланяш.
  • 55 ХА ХА ХА

    16 9 Отговор
    А ЗА ТОЯ РУСКИ СЛУГИНАЖ Е ВАЖНО ДА ИМА ШАДРАВАНЧЕ ДА СЕ ИЗПИКАЕ В НЕГО !

    Коментиран от #56

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Cjn vs sj

    9 2 Отговор
    Вие няма да се спрете да се заяждате затова народа плаща с много голяма цена долни българи!!!
  • 58 6865478

    18 6 Отговор
    Хора ,самия ГЕРБ не могат да се свалят от власт,вярвате или не вярвате,но е така!
    Цвък държи всичко и принуждават хората да гласуват за тях със заплахи,терор или купуват гласове!Имат и цяла армия от тролове навсякъде.
    Гласувайте масово и накарайте другите да гласуват около вас, иначе няма как да се отървем от манипулирания вот на Цвък!
  • 59 1хгфй

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Фермер":

    Хора ,самия ГЕРБ не могат да се свалят от власт,вярвате или не вярвате,но е така!
    Цвък държи всичко и принуждават хората да гласуват за тях със заплахи,терор или купуват гласове!Имат и цяла армия от тролове навсякъде.
    Гласувайте масово и накарайте другите да гласуват около вас, иначе няма как да се отървем от манипулирания вот на Цвък!

    Коментиран от #60

  • 60 Чичо Доктор

    9 10 Отговор

    До коментар #59 от "1хгфй":

    Спокойно мойто момче Утре като се събудиш ще си Ленин
  • 61 Истината

    12 12 Отговор
    А за петата колона на Москва, чийто виден представител е Румен Петков е много важно да се харесат на господарите си като дестабилизират държавата и всяват паника и недоверие.
  • 62 сггсгс

    8 4 Отговор
    Румби и Пешо мустака = ВНЛ ! хехехехе
  • 63 Николай

    6 2 Отговор
    Спираме поръчката за F16,, като стане ме по - богата държава ще КОПУВАМЕ самолети. Някой вярвали, че щени бъде върната същата сума която сме"платили" за самолетите, ще бъде - - 30%досещате ли се защо??? За това няма да бъде стопи рана поръчката, Ясно е!!!!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Кико

    7 1 Отговор
    Камъните и глупаците, няма да свършат никога! P. S: и сребърниците!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 До 9

    4 5 Отговор
    Комисионата получена от Радев, шведите вече я опростиха.
  • 68 Куропаткин

    6 4 Отговор
    Марш към фонтана бе манекен пис!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Стига

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Петров":

    бе Петров, спри се вече, разсъждава наум.
  • 71 ЩИП ЩИП3276

    2 0 Отговор
    ЗА КОЯ БУЗКА ДА ГО ЩИПНАТ ЧЕ ТОЙ ИМА ДВЕ БАЯ ГОЛЕМИ - КАТО НА ФИДОСОВА
  • 72 дядо

    2 0 Отговор
    До евро прокурорката. В Сумалиа убиват пиратите преди да извършат престапление .В Българиа крадът милиарди и няма един затворен. спорет политиците няма престапление?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ИХААААААААА

    1 1 Отговор
    ЗАПАЛКА, КОГА ЩЕ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ ОТ КТБ ЗА МОТОРИТЕ
  • 75 sbs

    0 0 Отговор
    Абе един министъд дето пикае в шадравана -какво може да роди БКП -главата му---с най- най-малките букви.Комунистите са генно увредени хора --на които им е била дадена власт --в Америка са ги преследвали като престъпници .А тук СЕГАШНИТЕ БКП- КОМУНИСТИ ПРАЗНУВАТ 9 СЕПТЕМВРИ ------ГАВРА СЪС ЗАГИНАЛИТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМА И-----СЕГАШНИТЕ -БКП- КАПИТАЛИСТИ .ХОДЯТ НА ЦЪРКВА -ЗАЩО- КОГАТО Я ЗАБРАНЯВАХА --ДА СЕ МОЛЯТ НА БОГ -ТОЙ ЩЕ ИМ ПРОСТИ НО НЕ ЗАБРАВЯ
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.