16 Юни, 2020 18:09 36 730 125

Румен Гечев пред ФАКТИ: ''Крокодилите'' около Борисов няма да му позволят да подаде оставка

  • запис-
  • бойко борисов-
  • румен гечев-
  • бсп

Депутатът от БСП смята, че ГЕРБ е партия, която няма никаква идеология, но за сметка на това целта й е да краде, докато обществото я търпи

Румен Гечев пред ФАКТИ: ''Крокодилите'' около Борисов няма да му позволят да подаде оставка - 1
Снимка: ФАКТИ

''Президентската институция, всички знаем, разполага с всички анализи на секретните служби на Република България. И президентът би трябвало да е сред най-информираните българи. Начинът, по който той коментира този скандал (б.р. записа с Бойко Борисов) показва, че той няма съмнения в това, че записът е автентичен. Така както нямаме съмнения ние, които го слушаме, тъй като той напълно съвпада с речника, поведението и възпитанието на премиера Борисов'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ народният представител от БСП - Румен Гечев.

''Ако Борисов не се разпознава на този запис, той би трябвало да даде един кратък срок на ДАНС и на другите специални институции в България да направят пълна проверка и да докажат, че записът не е автентичен. Защото неговите аргументи, че записът може да е комбинация от негови разговори, тогава вече беше поставен въпросът в кой друг разговор той използва такива цинични изрази и такова брутално отношение към жените и към българския парламент'', коментира депутатът.

''Интересно защо не се самосезира и българската прокуратура, тъй като и без да поставя такава задача г-н премиерът на ДАНС, прокуратурата би следвало при такъв огромен скандал, който ако е верен записът, а повечето българи смятат, че е верен, трябва да има едни последствия. Ако обаче е злепоставяне на името и авторитета на българския премиер, тогава прокуратурата също е длъжна да се намеси, тъй като става дума за честта не на един отделен човек, а за премиера на Република България. Освен това, ние имаме основание да считаме, че по-скоро този запис изглежда автентичен, защото това не е първият запис, в който попада Борисов. Да припомним, че неговата къща се оказа като студио на Балкантон, навремето. В нея се водеха едни записи, там беше кристално чист записът и нямаше никакви подозрения, че той е фалшив, защото Борисов реагира много остро, той беше много възмутен. Да припомним, че изключително странно, но и лесно обяснимо е, че Борисов не предизвика никакво разследване и към момента не е ясно за този запис ''Вие си го избрахте'' за прокурора. Не са намерени тези, които са направили записа, а записът беше кристално чист'', припомни Гечев.

''Това определено е сценарий, тъй като не може един човек, който е изял 10 филии с мас и е прочел 1 или 2 книги, в крайна сметка той да си мисли, че може безконечно и безкрайно на всякакво ниво да пренебрегва чувствителността на обществото и неговите възможности за реакция. Тук очевидно, слава Богу, бих казал, че определени групи в България, а най-вероятно и извън нея, са предприели реакции. Мисля, че има сценарий по затягането на примката. Очевидно атаките ще нараснат, тъй като все пак и възмущението на българския бизнес, на българите въобще, на нашите чуждестранни партньори, също има предел и ситуацията вече става напълно нетърпима'', смята социалистът.

''Преди това имаше и друга история, също с кристално чист запис. Тогава записът беше потвърден, че е автентичен, мисля от независима френска лаборатория. Ставаше дума пак за скандален разговор, даже още по-брутален - ''Ало, Ваньо''. Той е по-брутален в морален и в икономически смисъл, тъй като тогава цяла България чу как премиерът на републиката спира среднощна проверка във фабричка на тогава наричания Мишо Бирата (б.р. вече покоен). Не само аз знам, че в тази фабрика на Мишо Бирата въобще не се е правило бира през нощта. Там са правили други неща, близки до пудра захар и други такива неща'', заяви още народният представител на БСП, който е и зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-ото Народно събрание. 

Според Гечев това, че премиерът не желае записът да бъде проверен, потвърждава неговата автентичност. 

''Не мисля, че премиерът би дал оставка, даже и да потвърди той истинността на този запис. Тъй като този премиер много добре обслужва хората около него, както многократно ги наричаме и ''крокодилите'', които обикалят около Българската банка за развитие, около финансовите потоци. Те няма да му разрешат да даде оставка, той им трябва. Повярвайте ми, че такова обкръжение, което е крадливо, нагло, арогантно, пред очите на целия народ и цяла Европа краде, без да му мигне окото, те няма да го пуснат така лесно. ''Крокодилите'' няма да пуснат г-н премиера да излезе от това ''тъмно езеро'', защото той е зависим от тях и те са зависими от него'', каза икономистът Румен Гечев.

''Всички сделки, които се осъществяват в България и регулативните органи, всъщност са не само под негов пряк контрол (б.р. на Борисов). Ние и друг път сме казвали, в контрола виждаме една много дебела сянка, която е налегнала г-н Борисов и той счита, че нещата са наред, след като могат да делят властта и финансовите потоци. Но цената, която плаща българският народ е много висока, тъй като не само българските инвеститори в този конкретен случай, който казахте, но и за чуждите инвеститори..., те за това се оттеглят от България, тяхното присъствие вече е символично. В една такава страна, в която законите се променят по 100 пъти на ден, а и регулативните институции, вместо да осигуряват спокойствие на инвеститорите (наши и чужди), те ги рекетират и идват с бухалките. Какво друго може да очакваме, освен да се чувстваме самотни и в икономиката, и в политиката, бих казал'', констатира представителят на БСП.

''Българското общество е обезверено, тъй като този ''Октопод'' е обхванал цялата държава и е проникнал в най-важните сфери на защитата на обществото - в съдебната система, следствие, прокуратура, специалните служби'', заключи Гечев.

Той е на мнение, че вливането на държавен капитал в Първа инвестиционна банка няма общо с бъдещото ни влизане в ''чакалнята'' на еврозоната.

Социалистът Гечев коментира и актуалната ситуация в неговата партия:

''Стратегическите партньори? Първо трябва да изясним ние какво правим в БСП, тъй като вътре има едно стратегически различие, което е поради различия в личните интереси на определени хора. Дали БСП ще търси своя собствен облик при отиването на избори и при формирането на бъдещата власт, или БСП ще се съгласи да бъде поредната патерица, която да подкрепя шайката крадци, които управляват България. Сами разбирате, че няма как една социалистическа партия да заявява, че тя желае да седне на кръгла маса с шайката, или се готви за управление, заедно с шайката, и тя да бъде припозната от българите, които са не само членове, но и симпатизанти. Тъй като последните 1 милион гласа, които получихме на последните избори, които не са достатъчни и ние трябва да работим много повече, те са в пъти повече от официалните членове на партията. Тоест, БСП в случая има много голяма историческа отговорност, тъй като много българи се изказват в медиите, има по-малки и по-големи групи, има нови проекти, но фактически единствената политическа сила, която е единствена опозиция в парламента, като погледнете гласуванията, защото едва ли можем да приемем ДПС като опозиция, тъй като те не само не са опозиция, всъщност те са основните управляващи. А ГЕРБ и техните сателити изпълняват сценарии, изпълняват театрални постановки. 

Депутатът от БСП смята, че ГЕРБ е партия, която няма никаква идеология, но за сметка на това целта ѝ е да краде, докато обществото я търпи.

''Искам да кажа, че за голямо съжаление тази дебела сянка, шайката, не очаквайте от мен да ви кажа веднага имена, но тя е пробила и в нашата партия. Пробила е, има еничари вътре, които те са включили в партията. Това създава огромно напрежение и трябва да бъде преодоляно. Пробивът е с пари и с обещание за постове, но основно с пари'', призна дългогодишният активист на БСП.

''Съюз с това управление на ГЕРБ не е възможен, защото тук има някакви морални прегради, които не могат да бъдат прекрачени'', категоричен бе Румен Гечев.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    280 48 Отговор
    Президентът трябва да се намеси. СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ!!! Това положение е ПОЗОР ЗА НАЦИЯТА!!?

    Коментиран от #49, #78, #89, #96, #118

  • 2 Баро Вкаров

    143 21 Отговор
    И ся кво!?Излиза,че Бочко е алигатор!?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пи пи

    57 182 Отговор
    ОТ БСП КАКВО ДРУГО ДА КАЖАТ?

    Коментиран от #8, #43, #68

  • 5 Усмивката

    189 31 Отговор
    Премиерът се прави на убито селско куче. Надъва се и този път да му се размине. Но скандалът очевидно няма да остане само на местно ниво.

    Коментиран от #97

  • 6 Усеин

    37 167 Отговор
    Обичам и копнея за Герб и Борисов той има 78% обществена подкрепа

    Коментиран от #44, #113

  • 7 Майко Мила

    69 169 Отговор
    С такива като Румен Гечев ли смятат от БСП да си вдигат рейтинга,какво е това безочие,тия срам нямат ли,явно си мислят че на хората им е къса паметта

    Коментиран от #12, #13, #48

  • 8 Усмивката

    63 12 Отговор

    До коментар #4 от "Пи пи":

    Ами то има ли друго

    Коментиран от #52

  • 9 Асан

    29 126 Отговор
    Да живее Герб 🥰
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Айше

    25 110 Отговор
    Влюбен сам в герп
  • 12 Усмивката

    76 16 Отговор

    До коментар #7 от "Майко Мила":

    Хивото за което говориш пАдна много на ГЕРБ. Така че и Митю Очите може го прескочи
  • 13 Би ли пояснил с доводи

    60 42 Отговор

    До коментар #7 от "Майко Мила":

    какво значи " с такива"? А и с кои и какви БСП ще си вдига рейтинга не е проблем на гербариите. Вижте о.рания за.ник на вашия Вожд и Учител, пък тогава коментирайте другите...
  • 14 Иван

    58 94 Отговор
    Факти, защо не го питате
    този пишман професор и голям крокодил колко банки фалира и къде отидоха парите, кой окраде пенсионните фондове, кой направи милионери Божков, Стайков, Арабаджиев, К. Добрев и много др. Не питате и не сменете, защото сте продажници и пак ви е платено

    Коментиран от #45

  • 15 Ххх

    118 26 Отговор
    Какви крокодили бе Гечев ? Има ли по - голям крокодил от самия Борисов ? ДАНС да разследвала, прокуратурата да се самосезирала ? Абе ти да не си в Израел или Щатите, където имаш относително независими институции, че да се самосезират и да разследват ? Не виждаш ли, че всичко е под шапката на Борисов и никой не смее да гъкне без негово разрешение, камо ли да тръгнат да го разследват ?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 чичо скруч

    44 58 Отговор
    колкото и да пишете абе под тоя вол няма теле.Клевети клевети и това е керванът си върви а бесните кучета си лаят.
  • 18 цецо апартамента

    94 25 Отговор
    Бойко си вкара голям автогол с тоя съюз ,който направи с ПееФски и Дуган.
  • 19 ХА ХА ХА

    51 58 Отговор
    А КРОКОДИЛИТЕ В БСП СЕ САМОИЗЯЖДАТ !
  • 20 Путин

    48 84 Отговор
    Каква оставка бе тъпи,алчни комунисти,недай си боже да се докопате до власт,хората ще излезнем и ще ви забраним завинаги от политиката
  • 21 Кой68

    53 16 Отговор
    Вие па сте много убави и честни!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 петър

    41 59 Отговор
    А бе Лили ,а бе няма ли кой друг ,малко по авторитетна личност да поканиш ??????Как да му вярвам на тоя БАШ МАЙСТОР ПО ФАЛИТИТЕ на държавата ,банките ,долара.Ми то и истината да ми говори,ми пак няма да му вярвам.И кой му вярва???-ония дето задружно с него ни ограбиха.Има това е излагация и за тебе ,че каниш такива като него ,да дават оценки .Смешно ,несериозно, нали??????
  • 24 запознат

    41 65 Отговор
    Този президент най напред да отговори за неговия запис и кои го финансира за изборите а Гечев такива като вас бити карти унищожават БСП Виденов го забравихме а вие още се показвате макар че сте идеолога на Виденовата зима и за долар 3000 лв изтлежда ще има лапане и чакате момента но тай няма да дойде за вас за съжаление
  • 25 Ходят като офци

    54 22 Отговор
    гледат като офци що е то???? С чаткане по клавиатурата не става протести до дупка сваляне на Шайката и затвор за ББ и останалите ......България над всичко
  • 26 Първанов

    35 11 Отговор
    Браво
  • 27 Прокъл

    25 8 Отговор
    Всичко саморасло е неунищожимо.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Уинстън Ленард Спенсър Чърчил

    31 8 Отговор
    Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
  • 31 Като си прост е лесно

    32 6 Отговор
    Кофти е да си сложен
  • 32 Чакаш

    16 3 Отговор

    До коментар #29 от "ЖОРО":

    ......от умрем писмо. Та затова е проста пиииииип
  • 33 Браво Гечев

    59 32 Отговор
    До болка истинско интервю ! Една грешна дума няма. Много е прав, че пробиха и тяхната партия и всички знаем кои са “еничарите”. Затова е и тоя зор да бутнат Нинова. Жалко, че компетентни хора като Гечев стоят настрана от управлението. Такива хора са нужни на държавата.

    Коментиран от #38, #119

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Лили

    14 30 Отговор
    На какво се надяват другарите на следващите редовни избори ще имат мнозинство в парламента

    Коментиран от #36

  • 36 Лили

    11 20 Отговор

    До коментар #35 от "Лили":

    Герб
  • 37 Гост

    38 18 Отговор
    Да, нашите комунисти бяха най - комунисти. Направиха си "народен" съд, концлагери, унищожиха, буквално предприемачите. Избиването на 30 000 българи веднага след червеният преврат - цветът на нацията... И Какво предложиха след 10 ноември - номенклатурчици за капиталисти. Ако не помним как съсипаха всичко, щяхме още да се смеем.
    А проблема не е само на Премиера - той е на всички ни! И колкото повече българи го разберат, толкова ще е по - голям напредъкът на нацията и не само в стопанската сфера, а и в културната, научната и всички останали!
  • 38 ААААХАХААА,..АВЕ...СУ+ЛЬО,..

    39 33 Отговор

    До коментар #33 от "Браво Гечев":

    ИМЕННО ТОЗИ.."КОМПЕТЕНТЕН СПЕЦИАУИСТ" ДОКАРА..ВТОРИЯТ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НС БСП-ДПС-ДС-ЕВРО-РОМА!!!🇻🇳
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ФЕРДИНАНД САКС КОБУРГ ГОТО;А

    21 7 Отговор
    Аз се лиших от трона, Боко ти недей!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Вида

    28 33 Отговор
    Жалко Гечев, Биволицата от Крушевица няма да може да стане премиер.

    Коментиран от #114

  • 43 колю

    17 21 Отговор

    До коментар #4 от "Пи пи":

    горките червени гавиалчета,нарочиха един за алигатор,за да плюе по-едрите.
  • 44 Българин

    26 8 Отговор

    До коментар #6 от "Усеин":

    На изборите ще има 7-8% подкрепа!!!
  • 45 Пор

    33 21 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Ами кои направи милионери домуса, котараците, пашата, трейса, главбулгарстрой, севдето, Горанов, цвъки, десито атанасова, фидосова, златев и знаини и незнаини гербаджии

    Коментиран от #101

  • 46 Бокодили

    37 9 Отговор
    Всичките 240 крокодила да напуснат народното събрание,което не е народно
  • 47 колю

    6 4 Отговор
    Поре,малко са,твойте ся в пъти.

    Коментиран от #67

  • 48 умната гуги

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "Майко Мила":

    То пред наше слънце, он вече е цвете
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Ъгълов

    23 28 Отговор

    До коментар #34 от "Перфектен":

    Евала пич, ти си още една причина да гласувам за ГЕРБ до дупка, аз и голямата ми фамилия.
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "Усмивката":

    прав си ник усмивката
  • 53 Дърт Гербер

    30 10 Отговор
    Че за какво съм влязъл в политиката ако не за да крада. Останалото е пунта мара..
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 1 Отговор
    за това когато идват избори мислете за кой гласувате имате глава на раменете си три пъти мери веднъж режи

    Коментиран от #55

  • 55 ТАКА Е,..

    17 32 Отговор

    До коментар #54 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБОР Е...БОЙКО БОРИСОВ!
    ЗАБРАНА И ЗАТВОР ЗА ПОЗИТАНО-САРАЙСКАТА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ
  • 56 Кака Мара

    9 5 Отговор
    Епитетът е добър,но идващ от партията на динозаврите, и то хищните,е като лек фриволен комплимент!
  • 57 jorj

    16 28 Отговор
    Гечев трябва доживотен затвор за теб!!!! А ти и партията ти зловещата искате сте свободни за да вредите още повече на България !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 6 Отговор
    какви крокодили господине в политиката всичко е интереси няма приятелства когато нямат нужда от БОРИСОВ ще го хвърлят на акулите то не сама БОРИСОВ към всички в политиката се отнася
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ок.

    15 12 Отговор
    Тоя не трябва и в кенефа на парламента да го пускат а този за министър се гласи
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 гост

    24 9 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!
  • 67 Оцеола

    6 2 Отговор

    До коментар #47 от "колю":

    Не са малко защото всичките тия са милярдери
  • 68 газ бок

    11 13 Отговор

    До коментар #4 от "Пи пи":

    Не говори лошо за бсп тук, читателите са 80% комунисти

    Коментиран от #71

  • 69 Факти

    10 10 Отговор
    Много сте червени бе
  • 70 Гого

    33 10 Отговор
    Всичко е вярно. В записа наистина се различава гласа на на Борисов. Според мен звучи като малко пийнал, или уморен, но определено е той. Твърде много негови изказвания сме слушали за да се заблудим. И резултата е ужасяващ. Още по ужасяваща е реакцията на депутатите от ГЕРБ, които на бялото черно ще кажат, но по матросовски ще защитават благодетеля си, защото без него за едни големи кръгли нули. И ако наистина записа е автентичен не разбирам какво задържа Караянчева да не подаде веднага оставка, или да поиска оставката на Борисов дори не заради нея самата, а заради гаврата с институцията Председател на Народното събрание на РБ. Огромна помия в която затъваме все по-вече и като че ли няма край. Ако ние не можем дано ЕС, или ЕП, или европейският главен прокурор се намеси за да се прекрати това безумие. Знам, че сега вероятно герберските тролчета, които са плъзнали по всички форуми и сайтове ще скочат и ще се хвърлят да защитават Борисов, но те освен смях и съжаление нищо друго няма да предизвикат. Колкото повече скачат толкова ще се засилва увереността истиноста на всичко. На всички е известен похвата "Крадеца вика дръжте крадеца". Но този път май няма да мине. Или пък пак ще я караме по старому? От нас зависи.

    Коментиран от #83

  • 71 Ок.

    10 1 Отговор

    До коментар #68 от "газ бок":

    То и сатира е червен
  • 72 Ок.66

    9 8 Отговор
    То и сайта е червен
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гого

    22 7 Отговор
    Между другото, ако някой мисли, че изказванията на Гечев са червени бръщолевения, тази ведчер глердах по една ТВ изказванията на ген. Атанасов от ДБ, които се препокриваха с изказването на Гечев. Ама и ако Атанасов е червен не знам вече кои са сините. Та май всичко е истина.
  • 75 ииииииии

    15 10 Отговор
    Бойко го мразя и в червата но този запис специално е нищо особено човека разпуснал леко пиян и си приказва глупости , той трезв пред камерите се е изцепвал и по зле за това кариес не бих му тъсил , но според мен с този запис му се намеква за другите по сериозни такива и в момента вървят някъде преговори
  • 76 Див

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "Tи не си":

    Евала пич
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 gogo

    13 14 Отговор
    Докато опозиционните партии са пълни със смешници като този,Борисов ще печели винаги.
  • 80 machete

    16 20 Отговор
    Много по- интересен е записът на който Румен Радев дава инстукции на шефа на ВВС за укриване на информация от разследващите органи относно неговите злоупотреби свързани с тогавашната му любовница и сегашна съпруга Деса.
  • 81 инчхай

    10 5 Отговор
    прав сте г-н гешев той ги назначава и данс и прокурор гл. и мвр но всичко е точно тоя милвания от 3папи е мафиот защо като секретар имаше най много ликвидирани бизнесмени и мафиоти
  • 82 Емил

    16 8 Отговор
    Хаха, че това с оставките е коронният номер на тиквата !
    Вече го е играл 2 пъти, и все му се получава. Прави се на обиден, да го харесал лелките. Преди да подаде оставка обаче забърква какава каша, че никой да не може да се оправи. В момента прави същото, явно се готви да си подава оставката пак.
  • 83 А според мен

    9 10 Отговор

    До коментар #70 от "Гого":

    определено не е той.Не че го смятам за неспособен да изрече част от нещата, но гласът не е неговия и на моменти това съвсем ясно си личи.
  • 84 възпитаник

    10 5 Отговор
    а според теб да не си еврейчето биков което е готово на всичко с милваният от 3 папи и изпросен генералски чин
  • 85 БАРАБАТА ВАРНА

    8 7 Отговор
    искам да го набутам на биков
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Neregistriran ' gost

    6 10 Отговор
    Октопода сте вие другари и другарки, деца на комунисти. Трябва да черпите взаимно, че ви държи и не ви съкрати. Ето, това е. Ние ударените го защитаваме, защото ви знаем отлично. Вие твърдото ядро комунисти сте способни да го завържете с въже и да го пускате и вдигате в кладенец, докато получи гърчове. Да, помним, бе, ни казано 1989, от жената с картон четата. И умира във Варненския затвор. Защо падна режима, от такива нехранимайковци, които желаят без много труд да постигнат много в живота. Нима бб е един от вас. Борбата е за кокала. Искате го, за да унищожите народа, обикновеният. Не е справедливо, но вие и справедливост. Целта ви е тази. Вие ако сте на бб едва ли бихте. Помним как клара маринова пееше и се смееше. Помним и жорж ганчев от дс, как хората негови крадоха, мамеха и на жорж кобилката. С вас на глава не се излиза, а и познаваме ги и днес, над 70 г комунисти на леки платени, но това не се вижда, а дреболиите. Помним, как една внучка на николапетковисти директор на цигарена бе от.. Назначена и от комунисти изгонена, николина се казва. Провери и се увери. Как доктор от герб и от комунисти само 2 месеца е.. И изгонен. Или стани да седнем. А народ да мре. Не е колегиално. И да падне, обратно в бсп,.. 30 г... Стига да можете да го оборите. Все тая ни е. БГ е малка държава и кой да дойде без връзки не става, а и връзките един по един напуснаха тоя свят и идва друг народ. Свиквайте, свикахме. Кво дойде. Ние сме дреболии. От нас нищо народа не зависи,

    Коментиран от #90

  • 89 Затвор за червените фалшификатори

    14 13 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    За Гумен Речев и компания-затвор! Народа изобщо не ги обича. С фалшификации щом яхнат властта, веднага изпадат в немилост и зад борда. Забрана за партията им !
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Свилен Тодоров

    6 2 Отговор
    Аз на тебе - ти на мене. Един документ на Управление Митници по памет: Европейският съюз не забранява(!) всеки гражданин да се представлява сам пред митницата. (вместо от Български пощи, които на ред с дргите си задължителни услуги взимат и по 20 лв за написване на стандартна митническа декларация!) Не забранява, но! Попълването на хартия не е възможно. За да попълниш онлайн трябва електронн подпис (пари и подновяване всяка година), трябва и да въведеш тази декларация по единствен и непостижим софтуер. Вместо да има и алтернативата приемане на МД на хартия, един екип отговаря на безкрайните запитвания на попълващия докато не се откаже. Един митнически служител, запитан колко души могат успешно да внесат така митническата декларация отговори: 17 - ББ и правителството! Така пощата има монопол, който ревниво пази - слжиителите и твърдят, че никой друг няма право да освободи пратката от митницата, освен самата поща! А таксите на Пощата практически забраняват вноса от трети страни за частни лица. Затова има Брекзит, заради многото араламбене и повсеместната корупция (неспазване на писания и неписан ред).
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Няма край на червените лапачи

    10 12 Отговор
    Нека БСП да дойде на власт и вечните алигатори от партията да ни оглозгат както при Виденов. Гечев може пак да забегне в Кипър и да остави тук сина си. Ако Корнелиля и БСП не продължат подмладяването на партийните представители нищо хубаво не ги чака от корумпираните старци които пробутват децата и внуците си на ръководни постове.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 asd

    10 8 Отговор
    Крадеца вика "дръжте крадеца". Защото точно по време на управления на БСП нашите европейски партньори ни спират еврофондовете, защото се краде много повече, отколкото сега.
  • 96 Ами де ра

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Какъв президент какво пет лева само за бсп имаме президент кукла на конци това е да си оправи семеиството и партията ако може

    Коментиран от #103

  • 97 Озъбен

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Усмивката":

    Надяваи се булка на пиян младоженник
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Партизанското движение

    4 4 Отговор

    До коментар #45 от "Пор":

    Правят милиардери и подривна дейност за да вземат власт. Стига БОЛШЕВИЗЪМ !
  • 102 Затвор за жълтата преса

    3 0 Отговор

    До коментар #98 от "МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ":

    #1, нареди да се издирят и накажат ,,жълтурите"!
  • 103 Да , ама не

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Ами де ра":

    Може да иска нова булка, нов късмет(и ново апартаментче-държавно,разбира се).#1 е #1 ! Откъдето и да го погледнеш.
  • 104 Дядото

    4 3 Отговор
    Ехееее....Руменчо ти ли бе.???..Гечев де...финансовия експерт-будител...ЛЕЛЕЕЕ..ГАНЬОВСКАТА НАГЛОСТ НЯМА ГРАНИЦИ....и се сещам само за един друг по нагъл от този нагаждач и това е пак Румен но...Петков... :) :) ...само с камъни и на площада се взима доброто бъдеще... всичко друго е пръдни на милионери!!!
  • 105 кифладжиев

    3 2 Отговор
    Аз отдавна подозирах че ДЯДО БОЙКО освен------------е и КРОКОДИЛ Ами то си му личи на момчето
  • 106 ЦРУ

    5 3 Отговор
    Гладна кокошка - просо сънува !!! За тези .който не знаят - Тази " КАРИКАТУРА " ...т.н. " ПРОФЕСОР " беше икон. министър на Ж.В.....когато СЪСИПАХА БГ ( 1 долар = 3 000 лв и 16 банки ОТКРАДНАТИ ) !!!!! професор го направи РЕКТОРА - ЧЕНГЕ на УНСС. РЕКТОРА -ЧЕНГЕ и сега е ректор беше в УС на БНБ .когато " УМИШЛЕНО " проспаха фалита на КТБ !..ТАКИВА "хора " искат да свалят Б.Б. ! РЕКТОРА - ЧЕНГЕ ще бъде разпитван от Гешев....да каже на роднините си - ДА НЕ ХАРЧАТ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ - ще се връщат пари ….а РЕКТОРА-ЧЕНГЕ на стари години ..при бай СТАВРИ !!!
  • 107 Румен Хърсев

    6 5 Отговор
    Под "умното и гениално ръководство" на Румен Гечев през 1997 г. фалираха, не една,не две..а цели 16 български банки
    И професор Гечев,подаде ли си оставка? НЕ !. Та народът ги изгони с камъни и свали от властта
    Сега, на какво основание Румен Гечев се обажда? Жестоко компрометиран и жалък да си трае в парламента и да си взима заплатата

    Коментиран от #112

  • 108 Василе василее

    1 3 Отговор
    Защо плаща милиони рекет а не плати да се изтрепе полит шаиката и да направиш преврат
  • 109 pepi 52

    5 1 Отговор
    браво на вас ,че ни давате ум и разум с един голям специалист уреден от родната БКП по всички показатели ,че и учи студенти сигурно как се фалира и ограбва една държава ,кри се като хлебарка 15 години и сега има огромното нахалство да се показва по кабеларките ,ама нали сте си от едно котило и се уважавате !
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ТИ НЕ СИ ГН УСЕ Н СЪУЧАСТНИК НА ЖАН ВИДЕНОВ И СПОКОЙНО СИ СЕ ПУПИЛ В НС ЧЕТВЪРТ ВЕК БЕЗ НИКАКЪВ СМИСЪЛ И ПОЛЗА ЗА НАРОДА И МАЙКА ТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА ЗА ПОСИ...А !!!!!!!
  • 112 Червени боклуци.

    4 1 Отговор

    До коментар #107 от "Румен Хърсев":

    Некадърните негодници съумяха да съсипат държавата, при световен икономически растеж. Шумкари. Землянкаджии.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Стефан

    1 4 Отговор

    До коментар #42 от "Вида":

    Как само си приличате с премиера - по изказа става ясно че си гербераст, няма да го римувам, ще се сетиш, и защо наричаш една жена биволица, защо оная мутра си позволява израза кърджалийска п.......а, защото и двамата сте ПРОСТАЦИ, нямаш даже и елементарни обноски, най вероятно и на жена си казваш нещо от рода, ама краво, животът е кратък, стила е вечен, разбра просто тикво.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Политолог

    1 1 Отговор
    Комунистите не могат да спечелят нито едни избори и си мечтаят за служебен кабинет
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 A NE

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Браво Гечев":

    Гечев е по-гладен и от Боко, ако пак дойде на власт ще се краде още повече.

    Положението вече няма промяна, шанса е да спрат европарите и да се озъбят едни на други, защото няма да имат по 10 милиарда за въртене.
  • 120 Токин

    4 0 Отговор
    Кой е Румен Гечев? Като вицепремиер в правителството на Жан Виденов, този човек носи пряка отговорност за фалита на 18 частни банки в периода 1995-1997 година! Вместо да е в затвора за това, той е отново депутат от БСП и му се дава поле за изява в медиите! Румен Гечев да коментира банка е все едно да дадеш фирмата си на Цветан Василев, за да я управлява - ами той ще я източи както направи с КТБ!
  • 121 Пепо

    3 0 Отговор
    Браво бе, този който срина България на дъното акъл ни дава. Отворете вестниците от неговото време и ще видите какво значи истински апокалипсис и без световни финансови или епидемиологични кризи. Хората нито имаха какво да си купят нито с какво да го купят. А днес, когато цял свят буквално спря за няколко месеца магазините са препълнени. Наистина не разбирам тези, които обръщат внимание на брътвежите на подобни тотално провалили се "хора".
  • 122 Еталон за наглост

    3 0 Отговор
    Този защо не вземе да се скрие в Кипър както направи когато Виденов падна? Този като вицепремиер сгромоляса тогава държавата и сега когато му се размина ще ни дава акъл? Лакомията му няма край, че дори пробута и сина си в политиката.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Мими

    2 0 Отговор
    Та Лили Маринкова е свидетел на това което сътвори Гечев.
  • 125 С А Т А Н А !!!!!!

    1 1 Отговор
    Ще изтече, рано или късно неприкосвеноста и тогава ще трябва да докажеш с факти клеветите , обидите, кражбите които си позволявате с некадърните и злобни съпартиици ! ! !