Last news in Fakti

27 Август, 2020 15:59 7 950 51

Виктор Димчев за Данаил Кирилов: Превръща се в мода да хулим чрез опозоряване (ВИДЕО)

  • виктор димчев-
  • протести-
  • данаил кирилов

Според него разединението сред протестиращите е основен проблем

Виктор Димчев за Данаил Кирилов: Превръща се в мода да хулим чрез опозоряване (ВИДЕО) - 1

Всеки подложен на такова публично обезчестяване, на каквото беше подложен министърът в оставка Данаил Кирилов, е опасен за обществото и е нещо, което не е добре да се случва. И ако той е един слаб министър, който хората не харесват заради неговите публични реакции и озлоблението, което добавя в обществото, мярката срещу него е много жестока. Това заяви в студиото на ФАКТИ продуцентът и един от организаторите на протестите през 2013 г. Виктор Димчев.

"Превръща се в една мода да хулим противника чрез неговото омерзяване и опозоряване", смята той.

"Цял живот протестирам и съм наясно с това кога една протестна вълна изразява конкретно общественото негодувание и кога протестната вълна е подтиквана в името на политическа конюнктура. Предстоят редовни парламентарни избори след няколко месеца. Малко по-късно и президентски избори. Това са два много важни избора за България. Нормално е неудовлетворените от политическото си положение партии да използват протестите.

Според него разединението сред протестиращите е основен проблем.

Целия разговор с Виктор Димчев гледайте във видеото: 
 


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    40 12 Отговор
    Не е мода! Според Шекспир е било традиция в демократична Древна Гърция ("Кориолан"). Промиването на мозъци на стадото, наречено демос, е много стара практика, затова демокрацията е вредна - превръща се в охлокрация! Ницше казва: Демокрацията е най-деградиралата форма на обществено управление! Демокрацията, фактически зачертава отговорността - няма групова отговорност!

    Коментиран от #43

  • 2 Делян

    45 11 Отговор
    Този от ГЕПИ ли е?
  • 3 Гъдю Гъдев

    28 4 Отговор
    А досиетата какво са? Ако си го прочетеш няма да се познаеш!
  • 4 Doni Brasko

    47 13 Отговор
    Така се получава, защото отдавна трябваше да са подали оставките и на хотата им омръзна лицемерието и наглостта им
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 да де

    35 5 Отговор
    "Каквото сам си направиш никой не може да ти направи"- българска поговорка та така стана и с ръбъла.
  • 10 Изумен

    37 7 Отговор
    Случва се нещо много странно! Баце опира до една отявлена криминална мутра която ще хвърли срещу протестиращите. Вариантите са 2- Или все още смята народа за много тъп който не знае биографията на криминала или е в безизходица и просто друг или други няма! Стъки освен с присъди за рекет и побои, през 2013 г.когато ГЕРБ бе изритан с масови протести реши да участва в политиката. Включи се в коалиция ГОРД на друга мутра Слави Бинев която участваше на изборите с ОБТ на Кръстьо Петков. Стъки водеше листата за Търново. И на изборите ГОРД+ОБТ получиха...0.04%! Дори роднините им не гласуваха за тях. Бинев изгони Стъки с мотив че е отблъснал хората и се вля в коалиция ПФ а Стъкито отиде при Бареков в ББЦ защото тогава боравеха с парите на КТБ. Неизменно до Бареков с групата си ММА бойци заплашваха из страната обикновените хора.След като КТБ бе разгромена и парите секнаха Стъки почна да краде и от горивото на служебните автомобили на ББЦ и бе изритан от Барека с мотив че е " криминален елемент и отявлен престъпник" . И от няколко години е на хранилка при ГЕРБ , спортното министерство на Кралев и му е предоставена и фирма за саниране на жилищни сгради. Та Баце толкова ли не може да намери човек с чисто минало и обществено положение та опря до този политически хамелеон и осъждана криминална мутра!
  • 11 Какъв позор и падение за БАЦЕ

    37 7 Отговор
    В каква жестока безизходица трябва да си за да активираш и разчиташ на един фалирал ,несъстоятелен уличен гангстер като Станислав Недков -Стъки?!?! Рекетьор и крадец за който няма ценностна система и би тръгнал срещу всеки достатъчно да му платят за да преживява! Борисов да не забравя че същия този треторазряден гангстер когато ГЕРБ бе свален 1-ия път този бандит се заканваше да му реже ушите когато със Слави Бинев с ГОРД вземат властта! Да не забравя 2014 г.когато бе васал на Бареков ходеше с други платени дегенерати от сутринта да обгражда къщата на Борисов в Банкя и според Боко дъщеря му бе вдигнала кръвно от стреса!!?!? Утре когато падне ГЕРБ същия този гангстер за да няма саморазправа с него ще се предложи да кълца Борисов на парчета! На ренегати и такива безмозъчни индивиди не може да се разчита Бойко запомни го?!?! За твое добро е!
  • 12 Търновец

    27 5 Отговор
    Сега да ви разкажа за Станислав -Стъки. През 2013 год.бе водач на листата на коалиция ГОРД -ОБТ на проф.Кръстьо Петков ( бог да го прости). ГОРД на национално ниво бе с лидер Слави Бинев. Преди изборите бяха изкарали около 5 хил.човека на протест срещу ГЕРБ и Борисов с искането му за незабавен арест и съд. И понеже излязоха доста хора разбира се финансово стимулирани вярваха че ще влязат в парламента. Ако ли не влязат поне ще имат над 1% и държавна субсидия по 12 лв.на глас 4 г.1% е 40 хил.гласа по 12 лв.е близо половин милион годишно. И Стъки донесе 1 чанта с пари около 100 хил.евро за кампания и билбордове които бе спестил от рекета и няколко състезания. Казваше- и да не влезем за 4 г.ще вземем минимум 2 млн.субсидия по милион за мен и Слави Бинев и пак съм отгоре. И о изненада..На изборите имаха под половин процент 0.04%. В централата им бях( лепях му плакатите срещу 80 лв.на ден) и като съобщаваха и скочи и пита професора - Бай Кръстьо влизаме ли? И когато научиха 0.04% и че не само не влизат а и 100-те хил.евро му заминаха направо полудя..
  • 13 Ужасен

    20 6 Отговор
    Напишете в Гугъл Станислав Недков Стъки рекет и ще се ужасите
  • 14 Кой68

    25 5 Отговор
    Не става за Правосъден министър Д.Кирилов.Не става.Колкото до и за хуленето сам си е виновен като си го докара на главата.
  • 15 Банкянския айдук

    25 6 Отговор
    Е пътник отвсякъде , осъден лъжец , крадец и рекетьор , заобиколен е от криминални елементи и мутри от прехода ! Вън заедно с каскета и съд и затвор !
  • 16 Мутрата от СИК в бухалкска атака

    25 6 Отговор

    До коментар #7 от "Герб На върха Винаги":

    Стъки пусни въздуха да не гръмнеш като балон ! Доведи на антипротеста и Банкянския толуп лека ще те правим !
  • 17 Сикаджията от Банкя

    21 6 Отговор
    И мутрите чакаме ви ! Елате да ни рекетирате , без да ви пази каскета и полицията , пък ще видим кой кого ще изчисти !
  • 18 Време е

    20 4 Отговор
    Да изчистим мутрите и да си върнем държавата ! Елате бухалки да ви покажем народната любов , заедно със сикаджията и каскета !
  • 19 Смях

    7 30 Отговор
    Тролчето , дето се опитва да плюе по Стъки - заповядай на Сетняково!
    Ама не смееш нали? Друго си да плюеш от клавиатурата!

    Човекът правилно ви казва! Затова тоя протест умря!
    Яхнаха го провалени лица, които не заслужават никакво доверие!
    Останаха само платени и 1-2 незнаещи къде са!
    На тая работа с -оставка - и после всичко ще е наред или оставка , пък после ще видим - отдавна никой не вярва!
    Какво да чакаме после - марсианците ли?

    Коментиран от #47

  • 20 В.В.П.

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Станислав Недков -Стъки":

    Тиии,,,СЕРИОЗНО, ЛИ??? ИЛИ СЕ БЪЗИКАШ???
  • 21 до изкуфелия курти

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "Герб На върха Винаги":

    хахаха никой нищо не може да ми направи и аз тренирам + познавам поне 10 човека от протеста които се занимават с бойни изкуства , те могатда извикат още по 10 всеки , забрави няма да стане ваща ...
  • 22 А леле

    3 10 Отговор
    А бе ,вие толкова ли сте загубени, че да вялвате , че Стъки го пише това?

    На тия им се разтрепериха мартинките и се чудят как да го оплюят!
  • 23 ИСТИНАТА

    18 3 Отговор
    От кой да го е страх народа? От една фалирала треторазрядна осъждана мутра ли? Та кой ще отиде с него?Снощи така наречените контрапротестиращи които се събраха пред Румънското посолство на "Ситняково " бяха точно 9 човека от 2-милионна София! Според БНР и БНТ са били " около 15 души предимно читатели на жълтия сайт ПИК" аз ги броих и бяха точно 9. И след като никой нормален гражданин не пожела да излезе в подкрепа на Борисов и властта , те стигнаха до там да активират една криминално проявена и осъждана мутра която в момента е на яслата на ГЕРБ и получава финансиране от Министерството на младежта и спорта?! Нормален човек,общественик и гражданин не би се намерил да ги подкрепи. Разбираме криминалния елемент и рекетьор. Защото когато си замине тази корумпирана власт кранчето и лапачката му секват. А и няма да има с какво да преживява защото нищо друго не умее да прави. Трябва да започне отново да се занимава с изнудване и рекет явно, но тогава при ново управление ще бъде вкаран на топло за дълго време!

    Коментиран от #24, #25, #30

  • 24 Лъжата

    6 21 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНАТА":

    Народа не го е страх!
    Лъжете за човека, лъжете за народа!

    Народа каза твърдо НЕ на палаткаджиите!

    Вие не сте народа и не представлявате народа!
  • 25 Прав си

    13 1 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНАТА":

    Да бяха 9 или 10 човека. Един старец с бастун бе седнал отстрани на бордюра и не знае да го водя ли контрапротрестиращ или почиващ там?!?! С него са 10! В това число бяха Недялко Недялков Йорданов собственик на непосещавания парцал Пик и цялата му редакция от 4 души. Дори прави видеообръщение в сайта си и каза- Може да сме малко хора но не сме платени ....Иначе електронните медии писаха -"около 15 контрапротестиращи начело с Недков Стъки" но около 15 е много относително...Може да са 13 , може 17..Не са 150 че да пишат около 150 а тези 9 или 10 лесно могат да се преброят за 7 секунди и да пишат колко са с точност..А ако не броим възрастния човек с бастуна са точно....9
  • 26 7777

    4 14 Отговор
    възмездието за вас улични демонстранти е СТЪКИ ИДЕ
  • 27 Combat shooting

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Герб На върха Винаги":

    Припомни си какво се случи на Багата в Домби и на световния шампион Христо Маринов във габровската дискотека ...

    Коментиран от #29

  • 28 Верно ли

    12 2 Отговор
    А този кой е и защо му давате поле за изява? Организатора на платения цирк дето го разиграха на гърба на протестите 2013та, та да дойде пак Тулупа на власт? Няма по продажно племе от българското!
  • 29 Търновец

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Combat shooting":

    Не на Христо Маринов а на световния шампион Михаил Ганев го ръгаха в Габровска дискотека свърталище на наркомани Текила се казва. Една дупка е. Сега Ганев е кмет на Златарица Търновско
  • 30 Герб На върха Винаги

    1 12 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНАТА":

    МОЖЕ СНОЩИ ДА СМЕ БИЛИ 9 ДУШИ НО ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ СМЕ 190 . 100 ММА БОЙЦИ ТРОШАЧИ И 90 ГРАЖДАНИ. ВИЕ ДОРИ ХИЛЯДА ДА СТЕ 1 ММА ТРОШАЧ СЕ РАВНЯВА НА 10 ОТ ВАС. ТАКА ЧЕ БИТКАТА Е ВЕЧЕ СПЕЧЕЛЕНА ОТ НАС. СЕГА ВИДЯХ ЧЕ И БОРЕЦА МЮСЮЛМАНИН РАХМАТ СУКРА Е ПИДКРЕПИЛ СТАНИСЛАВ СТЪКИ. ПО ДОБРЕ НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ПОВЕЧЕ НА ПРОТЕСТИ ЗА ДА ОСТАНЕТЕ ЦЕЛИ.

    Коментиран от #32, #34

  • 31 Независим

    2 1 Отговор
    Така и не каза ка се прави успешен митинг! Ако някой си мисли, че правителството на Орешарски си отиде заради протестите - жестоко се лъже! Не ид ори заради аферата КТБ. То падна защото така нареди Големия Брат , заради южен поток!
  • 32 долу герб

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "Герб На върха Винаги":

    искаш ли да те наръгам с нож ?

    Коментиран от #35

  • 33 Пори от Симитли

    3 2 Отговор
    Мутречко мамин....а га Барни Ръбъла рачи да целине чунка на Дона?А?Тогиз мълча тая герберуга,а?
  • 34 Ауу уплаши ни смотаняко

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Герб На върха Винаги":

    Ами тогава да излезе между мъжете, инак стъкито е един пробит презерватив?😂😂
  • 35 Герб На върха Винаги

    2 7 Отговор

    До коментар #32 от "долу герб":

    ЕЛА ПРЕД НДК ИЛИ СИТНЯКОВО?! ИЛИ ПО КЪСНО ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО . ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИХТЕ

    Коментиран от #36

  • 36 Алфа Вълчица

    5 2 Отговор

    До коментар #35 от "Герб На върха Винаги":

    Верно е, че герб ще е навърха винаги....ще се вее като прани гащи на някой цигански стобор... , да плаши черните страшни гарги......Да, по Хичкок....?!!!😅
  • 37 1543432

    4 7 Отговор
    Затова първо веднага оставка на радев и пратен в сибир при неговите господари. Тоз ***** насъска всички институции една с/у друга, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И НАС ГРАЖДАНИТЕ ЕДИН С/У ДРУГ. Молете се да няма гражданска война, за каквато мечтае г-н радев, защото няма да оцелеем като народ и държава!!!!!!!!!!!
  • 38 Русский

    0 2 Отговор
    В Москва започнаха да предлагат безплатна ваксинация срещу коронавирус, но аз все още, за да бъда честен, се страхувам.
  • 39 Сфсгдгдтз

    2 1 Отговор
    Ако не беше се натискал да се излага сам публично, нямаше да става за резил.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Митко

    2 2 Отговор
    Да се беше хванал да работи вместо цял живот да ходи по протести. А за Дани Ръбъл е ясно, няма как да не го гъбаркат всички. Само като го погледнеш и те избива на смях. Той си роден карикатура
  • 42 Сега ли прозря

    2 1 Отговор
    Винаги КГБ р действало по този начин. БСП винаги използват същата мръсна стратегия. Добре че хората са по умни и свободни от преди и все по-малко им се връзват на тия. Христо Иванов Бабикян и Хаджигенов и Мая Манолова са от същото котило и използват същите КГБ номера чрез оклеветяване и злепоставяне да разрушат имиджа на политическите си противници за да разчистят пътя и да излъжат колкото се може повече глуповати и неуки хора да гласуват за тях и БСП и да разколебаят и разединят десните
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Behemoth

    1 4 Отговор
    На Барниту у СВ ту вече пише министър ....у ващо Ко пише ? ХАХАХА...

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Емил

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Behemoth":

    В моето пише: русофоб, антиюдаист!
  • 47 ЧАКАМЕ ОСТАВКА И ЗАТВОР!!

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Смях":

    За МУТРАТА УБИЕЦ БОРИСОВ и за закачалката на каскети гешефффф! Това Е НАЙ ВАЖНО!!!
  • 48 НЕ Е МОДА, НЕ Е ОПОЗОРЯВАНЕ!

    3 1 Отговор
    ИСТИНА Е, ЧЕ Е ПРОСТ ДАНИТО! ИСТИНА Е ЧЕ БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК, МУТРА, УБИЕЦ, КРАДЕЦ, ЛЪЖЕЦ, ПРЕДАТЕЛ, ПРОСТАК! ЛОШАТА ИСТИНА Е КАКВИ СМЕ НИЕ?! ЩОМ НИ УПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ И ТКП и дариткова и дончеффф и делянчо крадец мамин и убиеца Московски и още, още видни тъпаци...
  • 49 qwerty

    0 0 Отговор
    Кой е тоя Иво Димчев, че трябва и него да слушаме?
  • 50 мдам

    0 0 Отговор
    Кой е Виктор Димчев? Това е тоя, дето брои протестиращи за властта. Помияр, накратко.
  • 51 ЖАБАТА

    0 0 Отговор
    бАРНИ СИ ЗНАЕ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕ, ЩО СИ ВДИГА КРАКА ДА ГО ПОДКОВАВАТ.