ФАКТИ.БГ

Христо Иванов пред ФАКТИ: Корнелия Нинова има биографични допирни точки с Пеевски

Съпредседателят на ''Демократична България'' отчете факта, че лидерката на БСП не споменава името на Пеевски, когато говори за проблемите в страната

Публикувана: 6 Октомври, 2020 22:50
173 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 57920
Христо Иванов пред ФАКТИ: Корнелия Нинова има биографични допирни точки с Пеевски
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.5 от 115 гласа.

''Аз гледам, че има много разочарование от поведението на Европейския парламент. Все пак бих искал да внесем нотка на контекст. Трябва да си даваме сметка, че сега благодарение на протеста, на тази активизация, за първи път се поставят по този консолидиран начин проблемите на България в европейските институции и неизбежно ще отнеме време тази нова картина да се наложи. Едва от няколко месеца европейските медии масирано отразяват случващото се в България. Това е голяма промяна и тя ще се случи по-бавно, отколкото на много от нас ни се иска. Но е необратима. И е изключително важно, че се случва. Това, че резолюцията била препоръчителна, точно как ще бъде приета, в какъв вид и пр., и пр., всичките елементи от нейния път, разбира се са нещо, което ние следим и се вълнуваме от него, но голямата промяна, която се случва е, че Бойко Борисов повече никога няма да може да се ползва от удобството европейските политически лидери да могат да се правят, че не знаят с кого си имат работа. Оттук нататък следва периодът, като минимум, на токсичността и на неудобството, а това винаги е пътят към края''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на партия ''Да, България'' и съпредседател на политическото обединение ''Демократична България'' - Христо Иванов.

''Както и г-н Радулов обясни, съответните информационни служби, така да ги наречем, събиращи информация, винаги са били наясно с с реалностите в България, и това - европейските и западните ни партньори да са наясно, че когато влизат в една снимка с някого, читателите и зрителите в техните страни реагират по определен начин, са съвършено различни неща. Защото един политик реагира на общественото мнение в своята страна, а не на нещата, които са натрупани в някакви папки и се знаят някъде от някого, три нива по-надолу в администрацията, колкото един посланик и един президент, който стои в Белия дом'', изрази мнението си Христо Иванов.

''Аз просто искам да си даваме сметка за това, че има някои процеси, политически, които отнемат време. Европа е голяма институционална машина. Ние си бяхме позволили да имаме едно наивно очакване, че Европа е като някаква учителка по морал и право, която ще ходи с пръчката и ще наказва, и веднага ще внесе ред у нас, а ние просто трябва да се седим. Не. Европа е една възможност, европейските институции са една възможност за нас ние да успеем да включим в техния дневен ред нашите проблеми и нашата гледна точка. Но тази възможност е толкова добра, колкото ние сме активни. И вие виждате, настъпи тази масова активизация на българското обществено мнение и това започна да има своя ефект. Очакването, че то ще се случи веднага и съответно разочарованието, което в един момент дори леко така прелива в нотки на разочарование от европейския проект, не е разумна реакция в този случай, защото европейският проект и нашата европейска интеграция нямат алтернатива и ние просто трябва, когато искаме европейските институции да работят за нас, както това е и с нашите национални институции, първо да си свършим работата. Да се мобилизираме, да сме готови да налагаме дневен ред, да искаме да ни чуят, да използваме всички възможности в едно демократично общество - дали национално или континентално, няма значение.Тогава ще бъдем чути. Т.е., освен молитва, лозето иска и мотика'', обясни съпредседателят на ''Демократична България''.

Иванов определи действията на ЕНП по време на вчерашния дебат като ''отблъскващи'' и ''жалки''.

''Общественото мнение е чувствително. И когато става дума не просто за лъжи, не просто за такова драстично разминаване между европейските ценности, за които всички много обичаме да говорим и да се кълнем тях, много е лесно по Туитърите и плакатчетата тези неща да се пишат. И когато те видят да се тупаш по раменете с един човек, който с евро си пълни шкафчето и тези евро най-вероятно идват от еврофондове, т.е. това са пари, извадени буквално от джобовете на данъкоплатците, това има определени последици. Включително за тези политици. Ще видите, че желанието им да са в една снимка с Бойко рязко ще намалее. Искам да ви напомня реакцията на Йоурова, която поддържаше иначе един съвсем такъв хипнотизиращ език. Когато някой ѝ каза, че тя е съучастник на Борисов, това, което Радан написа, тя избухна. Забрави за своя хипнотизиращ тон и каза: ''Не ме слагайте в едно изречение с Борисов''. Това, когато престанеш да искаш си в едно изречение и снимка с Борисов, е началото на края на Борисов и от гледна точка на европейската търпимост за него. Европа не е манастир, не е някаква общност от ходещи в бели дрехи морализатори, това е един съюз, основан на интереси. Нашата способност да отстояваме нашите интереси на всички нива е това, върху което трябва да си помислим. Просто да очакваме да си внесем цивилизация от Европа, както си внасяме банани отнякъде, няма да стане. Трябва сами да се преборим и големият извод е, че когато се борим обаче, както това направи Радан и гражданите на улиците на София, благодарение на които това се случи, разбира се, това работи. И Европа започва да работи и за нас, а не само за Бойко'', заяви още Иванов.

Той бе помолен от водещата да коментира и персоналното напрежение между Елена Йончева и Корнелия Нинова в БСП. ''Вижте, не се наемам да интерпретирам вътрешнополитическите събития в БСП. Това, което мога да кажа е, че има една видима разлика между тях двете. И тази видима разлика е, че Елена Йончева се опита да заговори с имена за корупция. Докато г-жа Нинова ѝ трябваше много дълга политическа еволюция и десетки хиляди хора на улиците на София и градовете на България, изобщо, за да спомене името Гешев. И изобщо не е споменавала името Пеевски. Тя има интересни биографични и кариерни допирни точки с Пеевски. Започва като следовател в ерата ''Ангел Александров'' - човекът, който стои зад селекцията на Пеевски, човекът, който стои зад селекцията на Петьо Еврото, впрочем, и човекът, който ужким вкарва Ахмед Доган в затвора, за да го произведе в лидер на турското демократично движение. Изключително интересна фигура (б.р. уточнява се, че Ангел Александров е покойник), която дава изключително интересна допълнителна връзка между биографията на Доган преди 1989 г. и лобито на Доган и ДПС в съдебната власт днес. Свързващата връзка е Ангел Александров. Пак казвам, Пеевски, Петьо Еврото и Гешев, за когото предполагам без да мога да твърдя, Ясен Тодоров, имаше един играч във Висшия съдебен съвет, всичко това са кадри на Ангел Александров в следствието. Корнелия Нинова е минала през тази школа. Нейното нежелание да говори за реформата на прокуратурата, нейното нежелание да споменава тези имена, прави лошо впечатление... За да съм достатъчно дипломатичен. И е в контраст с Елена Йончева. Защото, каквото и да говорим за Елена Йончева, тя е човек, който се опита за първи път в БСП да заговори с конкретика. Ако днес в резолюцията на Европейския парламент се говори за къщата в Барселона, това не се дължи на Корнелия Нинова'', коментира Христо Иванов.

''Аз на мястото на Борисов не бих се успокоявал изобщо, защото се пропука, пак казвам, огромният стъклен таван на мълчание около Борисов на европейската сцена и в европейските медии. Подкрепата на ЕНП беше през зъби, тя се дължи на това, че трябва да бранят своите кучи синове, кучи син, но наш син, само че когато стане ясно, че е кучи син за твърде много хора, това, че е наш започва да става токсично. И точно това наблюдаваме в реално време. ЕНП, това са достатъчно безскрупулни политици, които може да защитават в момента Борисов, но съм сигурен, че в момента мислят как да се отърват от него.

Другият проблем, който те имат, чисто извън факта, че Борисов им носи определени бройки гласове и тези неща са важни, е, че те трябва някак си да намерят начин да се освободят от него без това да личи, защото иначе това ще означава да признаят видимо вина за всичко, което се случва. Аз съм сигурен, че на г-жа Меркел не ѝ се иска в последните месеци на нейното политическо битие казусът ''Борисов'' някак си да успее да ѝ се лепне.

Другият проблем е, че те не искат към двете проблемни страни - Полша и Унгария, да се присъедини трета и стабилно да се залепи там'', заяви още лидерът на партия ''Да, България''.

Той изтъкна това, че има своеобразен пробив с това, че прокуратурата, по сигнал на БОЕЦ за ''Барселонагейт'', както и по сигнал на самия него за записите с Бойко Борисов, все пак е започнала да води някакво разследване.

''Трябва да сме наясно, това, че България влезе в полезрението на Европейския парламент, на една поредица от европейски парламентаристи и медии, е огромна промяна. Тя се дължи на огромна обществена енергия и работа у нас. Трябва да продължим с работата, трябва да продължим с ефективното политическо представителство и затова в крайна сметка въпросът за протестите се превръща все повече във въпрос за това да подкрепим политически сили, които знаят какво правят, които знаят какво говорят, които говорят с имена, конкретни имена, а не просто така за корупцията, и които имат решения и са показали, че могат да се борят за тях.

На въпрос за президентските избори в САЩ, Христо Иванов отговори, че не очаква епохата на Тръмп да приключи през ноември месец тази година.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.5 от 115 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Много добре
1 Отговор
Пълен цирк

Коментиран от #72


Оценка:
-16 +129

Последния Софиянец
2 Отговор
Партията на нашия Христо Иванов е единствената дясна партия която може да управлява България.

Коментиран от #70, #120, #164, #169


Оценка:
-273 +97

Архи Тек
3 Отговор
Тя и генетически има, 500 години клецянье си казаха своето с афинитета към чалгата...

Оценка:
-50 +37

Точкова
4 Отговор
А ти с Путин

Оценка:
-28 +55

ГРАД КОЗЛОДУЙ
5 Отговор
тоест интереса клати феса

Оценка:
-17 +60

Евдокия
6 Отговор
Ице кажи нещо за гейбраковете.

Коментиран от #12, #34, #42


Оценка:
-31 +143

Активист на БКП
7 Отговор
Крайно време е да дойде Русия и да ни освободи от мрачното ГЕРБерско робство!!!

Коментиран от #17, #76, #112, #113, #146


Оценка:
-155 +88

Кире
8 Отговор
Браво. Преди не го харесвах, нито партията му, но няма нито един друг български политик, който да назовава точно нещата с баш истинските им имена. Злото за България произлиза от такива като този Александров, бивши служители на ДС, които са създали Доган, който пък днес, заедно с Пеевски, контролира прокуратурата и специализираните съдилища.

Коментиран от #14, #83, #125


Оценка:
-116 +135

User
9 Отговор
Съжалявам но нищо не каза

Оценка:
-52 +103

ГРАД КОЗЛОДУЙ
10 Отговор
ХРИСТО ИВАНОВ много си смешен жалък

Коментиран от #137


Оценка:
-111 +149

Как?
11 Отговор
Да разберем кои са добрите за България. Тези, които ще ни продадат по-добре, или тези които ще ни изолират от модерния свят. Това трябва да реши всеки българин. И някой да разясни скритите мотиви на всеки политик, ако може преди изборите.

Оценка:
-10 +119

12
Този коментар е премахнат от модератор.
13
Този коментар е премахнат от модератор.
Съвет
14 Отговор

До коментар #8 от "Кире":


Кире - не вкарвай хлъзгавата инициатива на недоказали се субекти с нетрайно и беззвучно минало в бъдещи поеми за възхвала на бездушевната "революция", дето ще прави 4-ти кавър на удобната истина!

Оценка:
-28 +45

Кажи си Ристе
15 Отговор
Ристе, оти не продумваш за "мъртвите души"???
Пак ли се цаниш за министер?
Борисов по лукашенковски фалшифицира изборите!
С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
Които "гласуват" за ГЕРБ и ДПС!

ГЕРБ и ДПС са в задкулисна коалиция!
Борисов е формален премиер, и Гешев е формален главпрокурор.
Истинските премиер и главпрокурор са Доган и Пеевски!

Мисирките,"политолозите" и троловете на ГЕРБ твърдят:
"А колкото до мъртвите души, те нямат никакво значение за изборите..."

А тогава С КАКВА ЦЕЛ
фигурират над милион мъртви души в избирателните списъци???
И по силата КОНКРЕТНО на кой ЧЛЕН, КОНКРЕТНО от КОЙ закон???
Няма такъв, нали?
Следователно избирателните списъци с над милион "мъртви души" са НЕЗАКОННИ, нали?
Следователно и премиерът с Джипката и Шкафчето, Боко Тъпото е НЕЗАКОНЕН, нали?
Защото е избран не от народа, а сам се е избрал, нали?
"Побеждавайки" по лукашенковски!
Чрез незаконни, побългарени и поевропейчени лукашенковски избори!
С над милион незаконни фантомни избиратели, нали?

Фалшивата песен на ГЕРБ-мисирките и тролове е,
че "мъртвите души" били на емигриралите в чужбина.
Но нали ПО ЗАКОН можеш да фигурираш само в един избирателен списък?
Иначе всеки може да гласува и по 5 пъти на различни места, нали?
А това е НЕЗАКОННО, нали?

НЕВЪЗМОЖНА е просперираща и демократична държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори,както на Запад!

С АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ! Без "мъртви души"!!!

БЕЗ ПРАГ на ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ! Без "избираем

Коментиран от #75, #77


Оценка:
-53 +89

Моро
16 Отговор
Другаря Радулов и Ицето се кланят на един бог.
Кот кажат от Кремль туй ша е!!! Искаме да сме Путиландия.От Россия по велика няма!!!

Коментиран от #20


Оценка:
-90 +55

ГРАД КОЗЛОДУЙ
17 Отговор

До коментар #7 от "Активист на БКП":


оставка на герб мутри сбогом чао

Коментиран от #136


Оценка:
-65 +59

Стоянски
18 Отговор
Точно в десятката. ''Демократична България'' е единствената поносима политическата алтернатива пред страната ни. Лустрация!

Коментиран от #26


Оценка:
-107 +61

ГРАД КОЗЛОДУЙ
19 Отговор
ХРИСТО ИВАНОВ КОРНЕЛИЯ НИНОВА струва повече от тебе

Коментиран от #73, #139


Оценка:
-73 +82

Последния Софиянец
20 Отговор

До коментар #16 от "Моро":


Само това ли успя да ти роди кратуната?

Коментиран от #31


Оценка:
-24 +50

6669
21 Отговор
Герб=бсп=дпс= бкп
Не го ли разбра народе???
Не им вярвайте и на една дума!
Лъжат здраво, помислете, не нъдете овце!

Оценка:
-44 +46

ГРАД КОЗЛОДУЙ
22 Отговор
да живе МАЙКА БЪЛГАРИЯ мутри сбоггом

Коментиран от #148, #151


Оценка:
-35 +43

РЕАЛИСТ
23 Отговор
Абе много е уплашила Бойко тази жена Нинова. Откакто го извика да се разберат по мъжки отвън, сън не го хваща банкянския. Що пари похарчи вътре в БСП да я свалят, ама не стана. Радев с Гергов се сдушиха за да я оскубят. Вярната дружка Елена Йончева тръгна срещу нея. Сега тоя Христо от Отечествения фронт за сваляне на ГЕРБ , вместо да търси начин да унищожи основния враг, насочва като кинжала срещу партньор в борбата.

Оценка:
-41 +73

Мдааа
24 Отговор
Мдааа...Нинова не продумвала за Пеевски...Христо Иванов не продумва за "мъртвите души"... Мдааа...

Оценка:
-25 +91

25
Този коментар е премахнат от модератор.
Бойкикиев
26 Отговор

До коментар #18 от "Стоянски":


Бойкикиев се прави на умрела лисица...жива патеричка е на бай ТУЛУП!!!

Оценка:
-30 +52

Последния Софиянец
27 Отговор

До коментар #25 от "Евда":


Това е световният план за намаляване на населението.Кои сме ние да го спрем?

Оценка:
-21 +25

ГРАД КОЗЛОДУЙ
28 Отговор
повечето БЪЛГАРИ НЕ желаеми и не искаме И истанбулска конвенция

Коментиран от #147


Оценка:
-20 +63

Ало
29 Отговор
Ало Маджо , Ицката е!

Оценка:
-16 +79

30
Този коментар е премахнат от модератор.
Кратуната
31 Отговор

До коментар #20 от "Последния Софиянец":


Абе Софянска чиканушка, ти са научи да пишеш на български.Туй Дуолинго пасти да яде.Ты взял тебя на сериозно.Поздрави твоя Елена

Коментиран от #140


Оценка:
-19 +20

Вярващ
32 Отговор
Хората които имат страх от бога, Не гласуват загерб, бсп и дпс!

Коментиран от #35, #141


Оценка:
-39 +19

33
Този коментар е премахнат от модератор.
34
Този коментар е премахнат от модератор.
Behemoth
35 Отговор

До коментар #32 от "Вярващ":


Блажени са вярващите!

Оценка:
-5 +20

Дельо Хайдутин
36 Отговор

До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":


На сън най много мачка Бою.ха ха ха

Коментиран от #47


Оценка:
-10 +18

Зайко Байко многознайко
37 Отговор
Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!

Оценка:
-5 +12

Bbбббб
38 Отговор
Нинова имала допирни точки с Пеевски, Христо Иванов има общо управление с Борисов. Да обясни защо и как управлява с мутрата.

Оценка:
-14 +49

Чистник
39 Отговор
Ицката Маджов дали се е изкъпал преди да отиде в студиото? Зер да не излага ДБ.

Коментиран от #43


Оценка:
-10 +51

аз съм
40 Отговор
Боклукът си е боклук !!!

Оценка:
-3 +32

Смела жена коментира слабак
41 Отговор
Ние Ринокио , не съм фен на Нинова но тя поне се бори за всичко ката мъж а ти пол имаш ли смехурко?😂😂😂😂😂😂😂

Коментиран от #45


Оценка:
-18 +56

42
Този коментар е премахнат от модератор.
Смръдльо е той
43 Отговор

До коментар #39 от "Чистник":


Той намирисва защото се подпикова ама така е при всички страхливци!!

Оценка:
-7 +35

44
Този коментар е премахнат от модератор.
45
Този коментар е премахнат от модератор.
АНОНИМЕН
46 Отговор

До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":


с кървави пари щастие се не гради всичко се връща👍👍👍👍👍👍👍

Коментиран от #50


Оценка:
-6 +24

АНОНИМЕН
47 Отговор

До коментар #36 от "Дельо Хайдутин":


ДЕЛЮ кървавипари носят проклятия сълзи👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Оценка:
-1 +24

48
Този коментар е премахнат от модератор.
АНОНИМЕН
49 Отговор
КОРНЕЛИЯ НИНОВА е номер 1 БОЙКО Е боклук

Коментиран от #142


Оценка:
-37 +29

50
Този коментар е премахнат от модератор.
51
Този коментар е премахнат от модератор.
52
Този коментар е премахнат от модератор.
АНОНИМЕН
53 Отговор

До коментар #33 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":


ти не си БОЙКО БОРИСОВ

Оценка:
-1 +8

Катрина
54 Отговор
До бай курти 45- А моя доход за 2 месеца е колкото една банкнота от едната пачка на БОЙКО в шкафчето , за 100 банкноти колкото е само едната му пачка трябва да работя 200 месеца а за всичките банкноти от пачките само в шкафчето му трябва да имам 3 живота а за парите му в офшорки трябва 8 години да работи половин България. Ко се подиграваш на Козлодуй че е беден , бедността не е порок а сме бедни затова че 11 години герб крадохте като откачени а народа е оставен на произвола

Коментиран от #55, #56, #131, #144, #155, #160


Оценка:
-23 +26

55
Този коментар е премахнат от модератор.
56
Този коментар е премахнат от модератор.
3303
57 Отговор
А Христо Иванов забрави че и той е имал допирни точки защото е бил в ГЕРБ!

Оценка:
-6 +50

Шаро
58 Отговор
Още не сте земали кокала и вече не можете да го разделите.

Оценка:
-4 +52

Разликата
59 Отговор
Аз пак си мисля,че скритата лимонка - джендърка Йончева има мнооого допирни точки с джендърската партия на Пинокио Бойкиев. Нинова лични войни като Йончева няма, а има партии за политически противници и затова не се занимава със жълтевини, а внесе 5 вота на недоверие. На ДПС нищо не е спестила. Ленчето рови за една къща,а Нинова казва ,че ще разследва всичките над 400 къщи за гости, в това число и 3-те къщи на Йончева. Пинокио направи десант в Росенец,ноооо и не помисля да прави десанти на Буджака срещу вилите на Прокопиевци или на Черноморец срещу вилата на Чехлю Пастирков. Нинова е политик,а Пинокио и Ленка са кокошкари.

Оценка:
-7 +53

Бесен
60 Отговор
Г-н Иванов, имам един въпрос към Вас. Може пак да дадете инервю или да отговорите в писмен вид тук. И така и така говорим за биографични допирни точки, защо на онова прословуто видео относно Маджо казахте "Чекай сега, по-късно, че сега сме в ефир"? Моля, разяснете? Аз бих очаквал да го изгоните онзи или поне да бъдете изненадан какво Ви пита. Не заемам страна, но е необходим честен и коректен отговор пред всички, защото това не е шега работа и заложено много в тази борба. Убедете подозрителните като мен, че може да ви се вярва на изборите да изведете страната по правия път.

Оценка:
-4 +53

Днес нов страшен рекорд
61 Отговор
436 новозаразени с корона вирус! Идва ада наистина а мислехме шега!

Коментиран от #108, #126


Оценка:
-9 +29

62
Този коментар е премахнат от модератор.
Герб победа винаги
63 Отговор
Оня неграмотния простак ,фаткама Боко чочолина,дето ламаринената му тиква служи за равновесие/умело насочван от ДС на ЦК на БКП/пак е налузил кафявите бикини

Оценка:
-17 +8

123
64 Отговор
От всички партии герб е най привлекателната. Христо ви каза за нинова, а аз ви казвам, че беше си много страшно при костов. Чували с пари са се изнасяли ит едно много богато предприятие. И нинова колко ли енамазала български пари в сащ не вървят. Не на нас. Всички сре и а ани от главата до краката, поне бойко е по така, добряк с една дума. Методи е бил шеф, много добър, красимира ориличала на методи по характер, а бойко е бил красиво хлапе. Водел го методи по пожарната, играел мач с пожарникарите. Той го командвст от вън. Търсете амет от туркие. Явно тойбойчето или меркелица. Кюрди има много в германия и по света сащ и наюите турци им работят. Строители са, през ношта почистват чинове в училища. Много работа в германия кой не харесва батето, но без турски или ненски не става, с кюрда няма как, с нашите турци от бг ще се разберете.. Бойко пак ще спечели 4 или За Президент десен го готвят. Мир да има. Без значение кой. Стягайте се за бачкане

Оценка:
-24 +15

Стоил
65 Отговор
Ти нали беше министър, откоя школа си. Ти пребори ли корупцията, що за безсрамие си ти. Искаш пак да ядеш от кокалите на народа. Ами тази Елена, я да и видим къщите за гости. Толкова сте оядени и сте отишли да плюете. Безсрамници!

Оценка:
-4 +51

66
Този коментар е премахнат от модератор.
Радев
67 Отговор
Този не случайно го наричат Пинокио. Веднага му личи като лъже.

Оценка:
-6 +51

да се чудим
68 Отговор
Когато си стигнал определена възраст, а нямаш практически стаж и опит реално в управлението, а и изобщо - изключен от адвокатурата, да се изтъпаниш и да правиш дълбокомислени "анализи" на ситуации и личности, да даваш оценки и съвети, а не само грандоманско, а и просташко поведение - типично за комунистическо отроче!

Оценка:
-1 +40

Мънка
69 Отговор
Заеква, разтяга локуми и нищо не казва. Лили Маринкова угодно му суфлира... жалка театрална сцена.

Оценка:
-4 +36

хи хи
70 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Това новият виц ли беше? Човекът още не се е научил да работи, щото от всякъде е изгонен или напуснал, стаж няма, но е готов напълно да управлява държавата, ха ха! И Корнела все това повтаря, ама като дойде на власт, и се дъни, а коренът им е един - червената майка-кърмилница!

Коментиран от #110


Оценка:
-7 +38

big
71 Отговор
Когато говориш за свой политически опонент, добре е да се огледаш за себе си! България е малка страна и е много трудно да не се намерят някои по-близки или по-далечни връзки между хората, т.е. може и реално някъде да са се пресекли техните пътища. Проблема му е, че той е директно в киреча: министър на правосъдието в правителството на Тиквун, а всички говорят за зависимостта на това правителство от Пеевски и Доган, той включително! Морално ли е да говориш тогава по тази тема? Всъщност морал и политика са две коренно различни неща!

Коментиран от #161


Оценка:
-1 +36

Зрител
72 Отговор

До коментар #1 от "Много добре":


А Иванов е бездарен шут в този цирк.

Оценка:
-2 +36

Зрител
73 Отговор

До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Несравнимо повече.

Оценка:
-0 +4

Капиталист
74 Отговор
По статистически данни,аи в учебниците е записано,че с корупция могат да се преборят само армията с младите офицери! Но след известно време нещата се връщат , защото докато съществуват парите,докато ги има офшорни зони корупцията движи известни лостове за управление!

Коментиран от #143, #145


Оценка:
-1 +20

Роко
75 Отговор

До коментар #15 от "Кажи си Ристе":


А бе не знам дали ГЕРБ и ДПС са в неква коалиция, но БСП-ДПС-ДБ определено са в коалиция в опит да свалят Тиквата. ЗАЩО? Ми защото Тиквата и Гешев казаха че ще разследват приватизацията (в продължение на 10 години тиквата краде и с ануса си, но чак когато заплаши, че ще разследва кражбата на века изведнъж се сетиха, че бил крадец). Не че наистина ще я разследват, но както е казал народът: Страх лозе пази. Все пак организаторът на кражбата е основателя на ДБ, Сокола покрай приватизацията стана неприлично богат (въпреки че той нищо не е приватизирал на свое име, но пък е взел много комисионни), виж фюрерката Кури Импекса приватизира предприятието на което беше директор срещу "огромната" сума от 7000 долара, а и да не забравяме че БСП е партията на олигарсите (хора забогатяли по съмнителен начин и в сравнение Делянчо е като младо пионерче до закален в престъпленията комунист). А да не забравяме КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС въпреки че конкретното име ще остане завинаги този човек е в БСП (по това време с достатъчно власт в БСП но не на ръководна длъжност говори се че е жена с очила 😉)

Коментиран от #89


Оценка:
-11 +24

Кузя
76 Отговор

До коментар #7 от "Активист на БКП":


Ми що не емигрира в путинленд, и бъди щастлив, не е лошо да се обесиш на сифишистика пред мавзолея да не се мъчиш повече, въже не си носи там ще ти дадат.......

Коментиран от #78


Оценка:
-14 +16

Роко
77 Отговор

До коментар #15 от "Кажи си Ристе":


А да приятелю изборите на които спечели Тиквата не бяха организирани от него (за разлика от изборите за президент примерно). ДПС е етническа партия и има твърд постоянно увеличаващ се електорат (не се нуждаят от "мъртви души"), а преди всеки избори се намират "патриоти" които да консолидират вота на избирателите им с някоя анти турска акция. А когато Местан се опита да разцепи ДПС всички започнаха да го нападат докато го унищожиха. Виж коалиционния партньор на ДПС БСП се нуждае от "мъртви души" за да подържа съществуването си защото електоратът им са на преклонна възраст и по естествени причини намалява прогресивно

Оценка:
-9 +19

Роко
78 Отговор

До коментар #76 от "Кузя":


Човекът не иска в путинленд иска в СССР просто още не е схванал че Русия не е СССР въпреки че там на власт са все същите комунисти. Всъщност и в СССР неще иска да върне времето назад когато мама и тате са крали на воля без да им се налага да работят

Оценка:
-9 +20

В.В.П.
79 Отговор
Тоя е по прост и от Спас Гърнето...Всъщност и те имат връзка.. У СДС..Пълен цирк...Тоя само гледа в очичките САЩ ...А фабрики,работа,частен малък бизнес,среден...КАТО НИЩО БГ ЦЪРВУЛА ШЕ МУ СЕ ВЪРЖЕ...И ЯДРЕНИ ОПИТИ ЩЕ ИМА В БЪЛГАРИЯ....

Оценка:
-2 +19

Фаера
80 Отговор
ЗА какво купувате от големите вериги магазини спрете догога ще храним евро гейовете България вън от ЕС

Коментиран от #82, #86


Оценка:
-13 +11

тц тц
81 Отговор
Издънихте се пред Европа. Ако те изберат Европейската подкрепа за БГ отпада остава ти мутренската. Ако изберем чалгар ме ми се мисли

Оценка:
-1 +20

82
Този коментар е премахнат от модератор.
4636
83 Отговор

До коментар #8 от "Кире":


Значи не виждаш нищо лошо в това,че в ЕП ДъБъ,БСП и ДПС са се обединили и се подкрепят в приемането в БГ на ИК,джендър бракове,признаване на македонско малцинство в БГ и приемане на турския език и повече права и свободи за етноса,защото българите ги обиждаме и подтискане?Това ли ви в върховенството на закона?Това ли ви е проблема?Хайде тогава ,които се чувства подтиснат да се прибира към родината си-Турция,С.Македония и Индия,а джендърите има държави,където да си вдигат сватбите!Това признаване на малцинства може да ни коства след време територия.

Оценка:
-4 +24

А ти как си позволяваш
84 Отговор

До коментар #50 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":


Скъпи коли жени и бело. От къде пари.

Оценка:
-1 +12

МоДжО
85 Отговор
Съсипахте я тая държава. Хората ги направихте на маймуни. Еволюцията върви на обратно в БГто.

Оценка:
-2 +20

Маждуков
86 Отговор

До коментар #80 от "Фаера":


Аз пазарувам само в кауфланд и лидъл и искам да отворят Алди и Теско. Не пазарувам от други магазини. Ценя парите си и изкам да получавам за тях това за което плащам. Пък това че е вредно за бизнесът на някой си па Ща ме б'оли к ***ац!

Оценка:
-2 +16

87
Този коментар е премахнат от модератор.
Всичко ще отмине
88 Отговор
И замине

Оценка:
-2 +11

Ами хайде
89 Отговор

До коментар #75 от "Роко":


като знаеш толкова, да кажеш кои са забогателите по съмнителен начин - ама не само от БСП, ами и от ГЕРБ, разните там "патриоти4 и под.? А що се отнася до въпросния Христо - ами той къде беше министър на правосъдието и какво направи като такъв, за да бъдат поне изобличени тези незаконно забогатели?

Коментиран от #152


Оценка:
-2 +20

Абе
90 Отговор
Ристе, къде е Маджо бе

Оценка:
-2 +25

аз съм Веска
91 Отговор
" Христо , кажи си " !? КОЙ ИДИОТ ТИ РЕЖИСИРА РОСЕНЕЦ !

Оценка:
-1 +29

Бай Ху (By Who)
92 Отговор
Не харесвам Христо Иванов, защото е тунеядец без един ден трудов стаж (в широк смисъл), защото съм против Истанбулската конвенция, еднополовите бракове, антибългарската дейност на БХК и всички останали соросоиди, изкуственото създаване на малцинства в България и отричането на българското в Македония. Не на последно място и защото това жалко брадато човече е просто маша в ръцете на кандидат олигарха Прокопиев, който нищо не е дал на България, а само взима и който се опитва да се домогне до политическа власт не за да е полезен за народа си. Тези хора очевидно са готови да предадат родината си за власт и пари.

Коментиран от #95


Оценка:
-3 +30

1984
93 Отговор
А за варненската групировка ТИМ, кога ще започне да споменава някой?

Коментиран от #98


Оценка:
-0 +23

Българин
94 Отговор
Не отричам, че Христо Иванов казва истини особено що се отнася до Корнела, но с голямаа част от действията си ще доведе до това БСП да спечели изборите и помислете кой ще е премиер.

Оценка:
-4 +20

Какво е тунеядец
95 Отговор

До коментар #92 от "Бай Ху (By Who)":


Човек който яде риба тон ли. Че кво и е на рибата тон много си е хубава дрогарю дрожер

Коментиран от #97


Оценка:
-3 +5

Керестаков
96 Отговор
Луната яко движи и нема грижи и нема грижи

Оценка:
-0 +8

Бай Ху (By Who)
97 Отговор

До коментар #95 от "Какво е тунеядец":


Може и така да се каже 😊 Седи си по цел ден и си яде риба тон.

Коментиран от #100


Оценка:
-1 +10

Е дин
98 Отговор

До коментар #93 от "1984":


Шшшшт

Оценка:
-0 +5

99
Този коментар е премахнат от модератор.
Мажат я на филии
100 Отговор

До коментар #97 от "Бай Ху (By Who)":


С Моджо и ядът

Оценка:
-0 +8

Оцелял от "градежа" СДС-арски българин
101 Отговор
Загрижени за насъщния и страданията си,
целокупния български народ престана вече тук
да кълне, псува и проклина всяка сутрин
Сашо Шер за и ДргалЪФския гърбат Ай дук.

Оценка:
-3 +4

Хах
102 Отговор
Маджоооооооооооов, болшевик такъв. Скрий се вече, не разбра ли, че нормалните българи не те искат.

Оценка:
-2 +20

Оцелял от "градежа" СДС-арски българин
103 Отговор
Загрижени за насъщния и страданията си,
целокупния български народ престана вече тук,
да кълне, псува и проклина всяка сутрин
Сашо Нереза и ДргалЪФския гърбат Ай дук.

Оценка:
-3 +9

Партията
104 Отговор
Не знам за Корнелия, но Л.Павлова и Сачева са биографични близнаци на Пеевски! Вундеркинди, благодарение на комунистическите си родители и дядовци!

Оценка:
-9 +14

ТЯ Е
105 Отговор
АКОКОБИЛКИНА Я ЛАНСИРАТ ЗА ЛИДЕР НА ГЕРБ ИЛИ БСП ПОБЕДАТА ИМ Е 100%.........Нaтaлия Кoбилкинa
Ceкcoлoжкaтa кoмeнтирa прeд Нoвa тeлeвизия филмът "Пeтдeceт нюaнca cивo":
Ceгa жeнaтa cи търcи нaчин дa бъдe зaдoвoлeнa. Ceгa или никoгa!

Коментиран от #149


Оценка:
-2 +6

Антикомунист
106 Отговор
Ами твоите биографични данни ??????

Оценка:
-1 +10

Антикомунист
107 Отговор
Като си антикомунист точно на Лили Маринкова се изповядваш

Оценка:
-0 +12

Пропаганда
108 Отговор

До коментар #61 от "Днес нов страшен рекорд":


Не идва ад, а кражбата на "Едни пари" ще продължи. Ако корона вируса е страшен, какво са 70000 починали от сърдечно съдови заболявания през миналата година? За този много по страшен проблем и дума не се обелва! Защо махнаха БДС на храните? За да ни тровят с отрови и всевъзможни боклуци законно! Да не говорим, че няма фиктивен контрол на храните. Корупцията там е по страшна, понеже си играят със здравето на хората. За такива проблеми трябва гласност, а не само да мислим как да се очерняме пред света, за лична изгода.

Оценка:
-4 +10

Shponka
109 Отговор
Тоя, тримата арменци, Нинова и Радев да поемат разходите по почистването на обезобразените сгради със счупените яйца. Те подстрекаваха хората да вършат безредици.

Оценка:
-10 +22

Гост
110 Отговор

До коментар #70 от "хи хи":


Да на всички коренът им е един, само на ГРОБ не е ! Там са най-големите комуняги там в ГРОБ !

Коментиран от #135


Оценка:
-8 +6

Криеш името си страхливец
111 Отговор
Христо Иванов, вие имате политически допирни точки с Бойко Методиев и финансово допирни с .....? Бареков го разбрахме след фалита на КТБ. А за тебе след изборите ще разберем! Като всяко политическо лице си зависим и не си сам! Въпросът е аз дали ще съм с вас? Малко вероятно!

Оценка:
-3 +17

Благодаря
112 Отговор

До коментар #7 от "Активист на БКП":


Няма нужда. От какво те "освободила" Русия 180г спъва развитието на България назови един революционер който е харесвал Русия с факти така че благодарим им нема нужда

Коментиран от #153


Оценка:
-5 +13

Неутрален
113 Отговор

До коментар #7 от "Активист на БКП":


Както се вижда тук има другари, които с нетърпение очакват червените ескадрони и руските "богатири". Ако това е представителна извадка на обещството, жална ни майка. Искрено се надявам, че поне 70% от тях са съветски тролчета.

Коментиран от #154


Оценка:
-3 +12

Провидението
114 Отговор
И ти не споменаваш Божков, ама ние си знаем. Понасм ръдваш малко и на фатмака, ама нали сме с маски не те усещаме... Абе, нищо не става от тебе, Христоо...

Оценка:
-3 +15

Мария
115 Отговор
Резили.Разтръгнали се из Европа,защото тук са бити карти.

Оценка:
-0 +15

Мушмул
116 Отговор
А твоите допирни точки са с едни олигарси - спокойно всички ги знаем. Ти каво ще допълниш, Ице?

Оценка:
-1 +16

този
117 Отговор
Е ти чучело продажно като имаш много допирни точки с Маджо защо не говориш за тях

Оценка:
-1 +16

Михаела
118 Отговор
Корнелия Нинова обаче има и много допирни точки с Христо Иванов - и двамата не са стока и трябва да стоят далече от парламента!

Оценка:
-3 +14

Виктория
119 Отговор
А Христо едно нещо умее най-добре - да храни другите. В това е най-добър. А нещо градивно да направи - тогава е нула.

Оценка:
-1 +16

НЯМА ТАКЪВ ДЕБ@ИЛ-#2
120 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


При слепите хора, се изостря слуха, при глухите зрението, при простите, неграмотните и с гладки мозъчни гънки, желанието да се изказват по всички теми. Изгоненият от АК Хр. Бойкикев и нереализирал се както в живота, така и в политиката, се опитва да се домогне до държавните пари и безотговорна депутатска заплатка. Нали трябва да връща на приятелят си Прокопиев. Никой не дава безвъзмездно, а след това да лобира за оправдателни присъди на олигарсите. 1. Интересно, защо се срамува от фамилията си Бойкикев? 2. Странно, че при отиване до Догановският сарай, целенасочено подмина морският лукс имот на Прокопиев! Трябва много да мразиш държавата и достойнството, че да гласуваш за този "соц"комунистически олигофрен, за М. ГАЛЕВА и чалгаджията. Бива да има некомпетентни, прости, неграмотни и мързеливи, но в Б-Я С лопати да ги събираш. Неграмотните и необразованите, да не гласуват и по-малко да си показват простотията. Не си последният софиянец, ти си един от бг паразити!

Коментиран от #150


Оценка:
-0 +9

Знаменосеца
121 Отговор
Политика си направи реклама с знамето на България.Толкова бил възмутен на росенец не за друго..Знамето,знамето било поругано...Абе ей.... На КОЙ ще ги разправяш тия бе моралист!?Ааа,оня се обади на Маджо да знаеш!

Оценка:
-1 +14

122
Този коментар е премахнат от модератор.
МОЛИ
123 Отговор
ГЛУПАКО,ТИ В ЧИЕ ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ МИНИСТЪР???КОЙ ТЕ ИЗПРАТИ И С КАКВА ЦЕЛ,НО ПОНЕЖЕ СИ ТЪП ,ТЕ НАДУШИХА И ОВРЕВЕМЕ ТЕ ИЗГОНИХА.ГЛАДНА КОКОШКА,ПРОСО СЪНУВА.МНОГО ИМА ДА ЧАКАТЕ!!САМО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗАЩО НЕМОЖАХТЕ ДА ПОДУШИТЕ ДОРИ ВРАТИТЕ НА ЕП.ОБИКАЛЯХТЕ КАТО ГЛАДНИ ПОМИЯРИ С ХРАНТУТНИКА МИНЕКОВ-НАГЛЕЦИ БЕЗРОДНИ.ОТИДОХТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЪЛГАРИЯ,НО ВИ ПРИСЕДНА,ЗАДАВИХТЕ СЕ!!!

Оценка:
-2 +13

Румен Р
124 Отговор
Ицо Маджуна-мутрите вън.

Оценка:
-1 +6

Пенсионер
125 Отговор

До коментар #8 от "Кире":


Ако някой казва истината и се бори за нея трябва да доведе нещата до край. Христо Иванов нито има такава възможност, нито има за цел. Той всеки ден само хвърля в пространството, във всички посоки някакви негови прозрения и-нищо. Прозират други цели.

Оценка:
-0 +13

Корона👑Морона
126 Отговор

До коментар #61 от "Днес нов страшен рекорд":


Кажи на теа хора

Оценка:
-2 +1

Анонимен
127 Отговор
Барселона гейт е един балон, също като хората които го надуват. Христова партия наследник на партия виновна за най големия грабеж в България. Толкова ли е къса паметта на народа?

Оценка:
-2 +8

Бая допирни
128 Отговор
Пинокиооооо...,бегай да правиш десант при вилите на Прокопиевците и при вилата на Чехлю на Черноморец ,че с тия имаш бая допирни биографични точки.

Оценка:
-0 +8

дядо курчо
129 Отговор
кристо кристо от теб и от върба свирка не става надуваш заекващи кавали от всички трибуни защото ти се смеят на фалшивата мелодийка която е една и съща надуваш и плачеш

Оценка:
-0 +10

Санчо Паса
130 Отговор
Боклук!!!

Оценка:
-0 +5

ДО #54
131 Отговор

До коментар #54 от "Катрина":


Сн.с шкафчето е фалш, но фигурантът има 50 млн.в швейцарска банка, да не говоря за откритите военни секретни д-ти в президентството. Защо и с каква цел, като мястото им не би трябвало да е там. Вместо да си плямпаъе глупости, Националната сигурност на Б-Я, не е ли най-важна? За тази тема мълчите, като риби! К. Импексова си приватизира Техноимпекс+имот в Хараре/Зимбабве, лукс имот в Гърция, където е акустирала яхтата на В. Божков+лукс имотите в Б-1. Защо Хр. Бойкикев е изгонен от АС като некадърен? Интересно, как се разходи до сарафите на Доган, а услужливо пропусна да протестира пред финансиращият го приятел, олигарха Прокопиев? Защо се срамува от фамилията си? По същият начин, да обясните за разграбването на д-вата, за приватизацията чрез РМД-та, за откраднатите спестявания и пенсионният фонд, над 200 млрд $, за оставеният заем от Живков над 10 млрд. $+заемите, които раздаде на Либия и др.и не са върнати. Участвалите са и днес в БКП/БСП, К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, Р. ОВЧАРОВ, Огн. ДОНЕВ, Р. ПЕТКОВ, децата и внуците им в партията, без 1 ден трудов стаж, куфарчетата за олигарсите, доносниците на ДС и т.н.). Този период вечно го подминавате, все едно не го е имало. Но той съществува! За милионерите от БКП и ДПС, мълчите. За кредитните милионери на КТБ, мълчите! Бъдете честни, поне пред себе си!

Оценка:
-0 +9

Протестър
132 Отговор
ТВОИТЕ ДОПИРНИ ТОЧКИ СА САМО В УСЛУГА НА ОЛИГАРСИТЕ, ГЪЗОБЛИЗЧО ЧЕРВЕН.

Оценка:
-0 +4

Употребените хора
133 Отговор
От площада те смятат за политически инвалид в агония. Най якия усро в политиката ни. Бегай на далече че ще хапнеш дръвцето.

Оценка:
-0 +5

Я ПИНОКИО
134 Отговор
От къде ипълзя тая ларва акъл да дава. Марш в дуката веднага глист.

Оценка:
-0 +3

Медуза Горгона
135 Отговор

До коментар #110 от "Гост":


А това да се изкарваш по-свят и чист от ангел небесен, да говориш за демократични ценности, дотолкова да се самозабравиш в това си поведение, че да оплюваш европейски лидери в не морални задкулисни интриги, а да забравиш удобно за собственото си комунистическо семейство и произход! Щял да работи! И какво ще изработи, ако смея да попитам?! Да вдига все народни въстания? Да събира разни платени (не от него) лумпени да крещят и вдигат лозунги? Единственото, което ще постигне е да възцари на власт въпросната Корнелия Нинова, когато "на Борисов му се види края". Окаян нещастник! А може би си има своя си цел човекът, да влезе в следващия парламент и да смуче партийна субсидийка?

Оценка:
-0 +4

136
Този коментар е премахнат от модератор.
Антирадевист
137 Отговор

До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Поне мисли, за разлика от тебе, безмозъчна червена грешка на природата.

Оценка:
-0 +1

Антирадевист
138 Отговор
Е, откъде е тази белослатинска коза - там пръскащите червена комунистическа помия са изпуснали варелите.

Оценка:
-1 +1

Антирадевист
139 Отговор

До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Да, бе точно тая коза. Ти си тотална откачалка. Просто нямаш нормален мозък. Червената помия го я обхванал тотално. Просто няма място за друго.

Оценка:
-1 +2

Антирадевист
140 Отговор

До коментар #31 от "Кратуната":


Ей от такива не можем да се разминаваме в София. А кой ги докара тук тези селендури неграмотни, а?

Оценка:
-1 +1

Антирадевист
141 Отговор

До коментар #32 от "Вярващ":


Мен не ме е страх, ама няма да гласувам за никого.

Оценка:
-1 +2

142
Този коментар е премахнат от модератор.
Антирадевист
143 Отговор

До коментар #74 от "Капиталист":


Наивник, битката е лична. КУрнелия е Козирог, а те са силно властолюбиви.

Оценка:
-1 +1

Хмм
144 Отговор

До коментар #54 от "Катрина":


Ти как ги преброи пачките, че и ги сметна в собствени заплати?! Видя ги, подуши ги, брои ги. Толкова лековерен и прост народ! Лъжат ви, манипулират ви и после ви се подиграват. Заслужавате си го

Оценка:
-1 +5

Антирадевист
145 Отговор

До коментар #74 от "Капиталист":


За съжаление и младите офицери ги е страх. Не знам от какво, ама ако висшите им началници са фатмаци като фелдфебел Радев, за какво говорим

Оценка:
-1 +4

146
Този коментар е премахнат от модератор.
Антирадевист
147 Отговор

До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Неграмотник, не стига, че не можеш да мислиш, но и не можеш да пишеш. Май всички БКП-и и последователите им сте такива.

Оценка:
-1 +5

Антирадевист
148 Отговор

До коментар #22 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Съветска ли бе, гъзолицо северен?

Оценка:
-1 +4

Антирадевист
149 Отговор

До коментар #105 от "ТЯ Е":


И по-добре ще я ръководят тази партия. Хахахахахаха. Добро предложение :) :) :)

Оценка:
-0 +1

Браво
150 Отговор

До коментар #120 от "НЯМА ТАКЪВ ДЕБ@ИЛ-#2":


Много точно казано. Подкрепям напълно

Оценка:
-0 +0

Антирадевист
151 Отговор

До коментар #22 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Ама като толкова искаш и викаш Сбогом, що си още тук. Леви, леви на север.

Оценка:
-1 +5

Роко
152 Отговор

До коментар #89 от "Ами хайде":


Мога да ти кажа и кои са забогателите гербаджии и птрЕоте (не сложно и сам да се образоваш информацията е публична). Но коментарът ми беше ЗАЩО протестират СЕГА (което обясних с нагледни примери за по - глупавата част от сънародниците ни). Тиквата краде от години и всички си траеха докато не ги заплаши че ще провери далаверите им (траеха си защото и те крадяха заедно с него, а той не ги гони за минали кражби, но после дойде ковида и парите намаляха и започнаха да си гледат взаимно в канчето и решиха че не е честно Тиквата да краде колкото тях)

Коментиран от #156, #163


Оценка:
-2 +3

153
Този коментар е премахнат от модератор.
ХАХАХА
154 Отговор

До коментар #113 от "Неутрален":


Да подадат заявление за получаване пенсиите в рубли. Тогава да преценят,как биха я карали?

Оценка:
-1 +4

Роко
155 Отговор

До коментар #54 от "Катрина":


Катке мари би ли обяснила кво аджеба работиш та взимаш за ДВА месеца под 1000 лева (само да припомня МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В България е 620 лева както и да го смятам това са поне 1240 лева)

Оценка:
-0 +4

ДО РОКО
156 Отговор

До коментар #152 от "Роко":


Когато изаминеш дългият и труден път на ББ, заемеш поне 1 от постовете му, направиш поне 1 смислено нещо в интерес на Б-Я, ще имаш право на обидни квалификации. Думите ти вървят, преди мисълта, поради липса на такава. Имаш ли документи, с които да докажеш твърденията си? Но има д-ти за "соц."комунистите, как разграбиха и фалираха д-вата, за приватизацията чрез РМД-та и задкулисните приватизационни сделки (видната приватизаторка К. ИМПЕКСОВА), за банковият фалит (Р. ГЕЧЕВ), за ограбените соестявания и пенсионният фонд, възлизащи над 200 млрд. $. Има д-ти и за оставените над 10 млрд.заеми от Живков, както и изнасянето на златният резерв за Б. СССР на 3 транша, наредено лично от него. Съществуват д-ти и за трите национални катастрофи на Б-Я. Ето защо, страхът разтресе партийните "соц."комунисти от БКП, когато Гешев каза, че започват проверки на приватизационният и следприватизационен период. ият страх разтресе и фигурантът с не до там безупречно минало, когато се откриха военни секретни документи в президентството, записът му с молба за прикриване д-ти във ВВС, лобирането му за назначаване на бг посланици, връзките му с олигарсите, кореспонденция и т.н. Но да ми повтаряте като папагали едно и също, показвате некомпетентността си! Моля, ограмотете се! Колкото до Хр. Бойкикев, той си има лични цели, както и М. ГАЛЕВА и чалгата. Трябва много да мразиш себе си и да си много глупав да очакваш, че ще те направят богат, за да гласуваш за тях. И те така си мислят,

Оценка:
-1 +7

Борис
157 Отговор
Христо Иванов е обвързан с много олигарси, които искат да точат държавата, не гласувайте за него!

Оценка:
-0 +8

КРОКОДИЛА
158 Отговор
УРАН ГУТУН - СКРИЙ СЕ - ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕШ ОЩЕ МНОГО ВРАГОВЕ .................

Оценка:
-0 +7

Асен
159 Отговор
То с Пеевски допирните точки може да са географски, предвид размерите му… Иванов обаче да не се прави на света вода, че и той има едни кирливи ризи

Оценка:
-0 +8

ДО КАТРИНА #54
160 Отговор

До коментар #54 от "Катрина":


За мен е очудващо, кога успя да пребориш колко пари има, че да ги сравняваш със своя доход? Пускат ви стръвта и шараните се хващат. Прави са някои, че безмозъчните, лесно се манипулират. Той е Министър-председател на Б-Я, а ти...? Фигурантът има 50 млн.лв.в Швейцарска банка, колкото пенсиите на целият бг народ. Изчисли и ги сравни. Първият 10г. работи в интерес на Б-Я, вторият е национален предател. Интересно за 4г.как и от къде, събра 50 млн.лв., когато не е свършил нищо съществено в интерес на Б-Я, освен скъпо платен екскурзиант, вживял се в рокята на северно корейски вожд. Но вероятно, това не си разбрал. Животът е лична придобивка и всеки го живее такъв, какъвто си го направи. Направи си фирма, поеми отговорност и работи за себе си. Никой не тв спира, но трябва и отговорност. Защо? Както се казва в поговорката "Най ми е лесно, ману да намирам", защото некадърните чакат някой друг да носи отговорност, вместо тях. Научи се, вместо да гледаш управляващите, които носят отговорност за цялата д-ва, да не чакаш на някой, а да поемеш отговорност за собственият си живот. С ББ или който и да е, ти ще си останеш неудачник.

Оценка:
-1 +5

ОТГОВОР
161 Отговор

До коментар #71 от "big":


Преди да обиждаш обиди, се погледни в огледалото. Там ще видиш най-големият тиквун. Какви хора сте? Хора, които никога, нищо не са сътворили в интерес на Б-Я. Хора, които лесно и бързо обиждат, само защото не са постигнали нищо в животът си. Цунами от простотия...!

Оценка:
-2 +4

Минаващ
162 Отговор
Другари, тук продават ли цаца?

Оценка:
-1 +3

РОКООО
163 Отговор

До коментар #152 от "Роко":


Ако имаше 2 гр.мозък, не би поставял обидни епитети за когото и да е. А ти кой си? С какво си доприесъл в интерес на държавата? Когато постигнеш това, което ББ Е постигнал за Б-Я, тогава се изявяват с остроумните си писания. Ограмоти се, стани Министър-предсрдател на Б-Я, носи отгоеорност за цялата д-ва и след това се изживявай.

Оценка:
-1 +5

Пенсионер
164 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


С Прокопиев, Костов, Маджо?

Оценка:
-0 +5

Жони деп
165 Отговор
А БЕ МАДЖУН Педераски я върви мейната си

Оценка:
-0 +4

Пенсионер
166 Отговор
Мислех, че Нинова е най-досадния и неприятен политик, но Мая, Елена и Христо Иванов я надминаха. Явно ще има и още изненади.

Оценка:
-0 +7

Гост.
167 Отговор
А ти Иванов не споменаваш Сорос, и зщо подкрепя гей браковете и промени закона от затвор на условна за педофилите и изнасилвачите.... И ти си същият боклук... Като беше мин на правосъдието яде заедно с тях... Сега борба за власт.... Ние сме българи с традиции и сем ценности.... Педофили, гейове и лизбийки не ни трябват... Това не е болест, а мода.... Такива хора да си гледат еротика та и да не закачат децата и нормалните семейства.... Боклуци такива...

Оценка:
-0 +5

Шоуменът
168 Отговор
Не се спира да ръси тъпотии, абе човеко пий си хапчетата и ходи си лекувай мозъка, и никой не те бръсне за слива. Ако има такива и те са за лудницата.

Оценка:
-0 +3

Ха-ха
169 Отговор

До коментар #2 от "Последния Софиянец":


Много - - - - - ясно никой няма в вашата умрела партия вие сте породия на Неуспешният адвокст, министър и бизнесмен като теб. Парашутисти

Оценка:
-0 +2

Някоя си
170 Отговор
ГЕРБ - ПОБЕДА ЗАВИНАГИ

Оценка:
-0 +0

Седесар
171 Отговор
Поредното предателство на пишман-консерватор. Наредил се той с комунисти и утрепки като Мая. Корнелия търси ченове на Политбюро. Продажници като Христо са добре дошли. Румен Рубльов може да го вземе за секретар. Той видимо си пада по корумпирани типове. Дано го вземе та да се отървем от него.

Оценка:
-0 +1

Сатъра
172 Отговор
Спрете да се наоадате един други, обединете се за да свалите тоя и... Д Борисов пък после ако щете се изпотрепайте на всички ви са усрани гъзовете.

Оценка:
-0 +0

гого
173 Отговор
А ти, Христо, имаш допирни точки с Него. Забрави ли?

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Росен Плевнелиев
Държавният глава Росен Плевнелиев обяснява пред в.“24 часа“ политическите си амбиции
Веднъж президент, завинаги президент"

Още бисери
ТОП 5