ФАКТИ.БГ

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов приключи. Ние гражданите разрушихме ГЕРБ

''Това, което трябва да правим оттук нататък, след ГЕРБ, е да започнем да съграждаме, да съзиждаме, да създаваме това, което не е направено никога у нас'', заяви той

Публикувана: 27 Октомври, 2020 21:45
300 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 56575
Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов приключи. Ние гражданите разрушихме ГЕРБ
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.9 от 225 гласа.

''Да разбием контрола на ГЕРБ над изборните процеси, защото те не са изборни процеси, а са процеси по назначения. Така някога Борисов си назначи Плевнелиев, назначи си Цацаров, назначи си Гешев и т.н. Т.е., това е нещо, което ние искам да направим, да разбием монопола върху дишането в тая скапана държава''. Това заяви пред Лили Маринкова студиото на ФАКТИ - адв. Николай Хаджигенов, част от т.нар. ''Отровно трио'', организатор на протестите срещу правителството и главния прокурор на България.

Припомняме, че преди ден ''Отровното трио'' декларира, че ще обедини усилия с ''Има такъв народ'' на Слави Трифонов и ''Изправи се.БГ'' на Мая Манолова за гарантиране на честни избори в България.

''Почти 12 000 секции са в цялата страна. Това означава 12 000 души минимум (б.р. ще им трябват за каузата). Доверието е неизбежен процес. В крайна сметка ние затова избрахме такъв тип формула - да искаме да следим за максимално честен и максимално публичен изборен процес. Двете са неразривно свързани. Очевидно никой не може да се справи сам самичък, може би дори от големите партии може да се справи само ГЕРБ. Останалите... Никой не може да се справи. Умишлено искахме да избегнем чисто партийна формула ''застъпници'', имаме нужда от наблюдатели, което фигурира и в закона. Неутрално е, не е партийно обвързано. Всеки може да бъде и партийно обвързан, и не партийно обвързан, но единствената задача на тези хора и на нас е да направим такава комбинация, че изборите да бъдат максимално честни и прозрачни. Това е хубавото на будния гражданин, че будният гражданин няма цена. Не защото не струва пари, а защото има нещо, което не се продава. А именно съвест, морал, етика. Това са тези три неща, които в ГЕРБ и почти всички парламентарно представени партии, че и не само, тези неща са непознати термини'', довери адв. Хаджигенов.

''Освен това искаме да направим хибриден модел, да го комбинираме с технология, имаме конкретно предложение, което се разработва в момента, и да го направим максимално публично. Т.е., всяко нещо, което се види и се докладва на момента, то да бъде максимално публично, качено на няколко броя сайтове, по всяко време да може да бъде видно, достъпно за медии, до ЦИК и т.н. Подобна система е работила извън изборния процес, общо взето ще се опитаме да го направим и тук'', поясни той.

''Рискуваме да имаме доказателства, че депутати от ГЕРБ носят чували с бюлетини отново'', вметна юристът.

Водещата Маринкова попита адв. Хаджигенов дали е разочарован, че само две партии са се отзовали на поканата на ''Отровното трио'' за среща, а той отговори на въпроса ѝ по следния начин: ''Разочарован донякъде. Изненадан обаче не. За съжаление, мога да кажа, че не съм изненадан, защото ние поканихме всъщност само три политически партийни сили - две коалиции и партията ''Има такъв народ'' на Слави Трифонов, доколкото те са достатъчно видими, веднъж, и достатъчно готови да служат като инструмент на избирателите си. Ние очевидно на този етап сме все още граждани, но ние очевидно също така сме доказали, че сме готови да направим това, което трябва и ще го направим. Имам предвид, че на този етап това, което се опитваме да направим, е да осигурим единствено и само честността на изборите в тази комбинация. Какво ще стане утре има няколко различни варианта, ама нека доживеем първо до утре.''

''Протестът постигна болшинството си цели, без крайния си етап все още - оставките. Те ще бъдат факт - дали ще е днес, дали ще е утре, няма никакво значение. Дори Борисов да го докара до март месец... Той приключи. И в Европа, и в света, и у нас. Това е категорично победа на протеста. Но ние трябва да продължим напред и нагоре, т.е., не можем да останем на това ниво, защото това е разрушителната част. Да, ние разрушихме ГЕРБ, ние гражданите разрушихме ГЕРБ. Това, което трябва да правим оттук нататък, след ГЕРБ, е да започнем да съграждаме, да съзиждаме, да създаваме това, което не е направено никога у нас, поне в последните 30 години. Демокрация, върховенство на закона, свобода на словото. И трябва да изградим държавата си отново - по нов начин, с нови правила и с нови хора. Защото очевидно 30 години или спахме, или правихме някакви други неща, не и това. Това е следващото нещо, което трябва да направим'', смята представителят на ''Отровното трио''.

Адв. Хаджигенов бе категоричен, че своеобразното обединение с партията на Слави Трифонов и гражданската организация, водена от Мая Манолова, не означава, че те влизат в коалиция.

Той разказа и какво са чули и видели по време на своя обиколка в страната: ''Хората живо се интересуват от изборите. Разказаха феноменални неща. Примерно, в нищо и никакъв град като Кюстендил, имам предвид като население, има 16 000 души регистрирани македонски граждани с двойно гражданство. Които, както се досещате, са стъпвали еднократно в Кюстендил, на минаване от Македония на път за някъде. Сигурен съм, че всичките тези хора гласуват. И това не е еднократен пример. Предполагам, че във всяко едно населено място имат подобни местни избирателни фантасмагории, с които изборният резултат се изкривява или директно се фалшифицира по някакъв начин.''

Лидерът на ''Да, България'' - Христо Иванов, е отказал участие във въпросната среща, инициирана от ''Отровното трио'', като това се е случило в разговор по телефона с проф. Велислав Минеков, който е част от ''Триото''.

''Аз не го разбирам като състезание между нас и ''Да, България'', или между нас и някой друг. Това, което ние правим от ден първи, че даже, ако трябва да съм честен, от няколко години преди този ден първи на протестите, ние се борим срещу ГЕРБ, срещу корупцията и въобще срещу корупционния модел за управление на държавата. Ние, по дяволите, не се състезаваме с ''Да, България'', или с Христо Иванов. Това е някаква страшна глупост. Аз ненапразно от ден първи казвам: ''Пичове, елате всички. Никой от нас няма силата да се справи с ГЕРБ, които за 11 години откраднаха милиарди! Ние не можем да се съберем 12 000 души, по един във всяка секция. Какво значение има чия е инициативата? Вероятно има някакво значение, т.е., някой трябва да е отпред, някой трябва да е отгоре, някой отпред да се опъне с един винил, на който да пише: ''Аз съм най-големият''. Ок, ама мен това не ме интересува. Точно както не ме интересува дали на площада са трима или 300 000. Този тип броене е някакъв страшен примитивизъм. Ние се борим с огромен, страшен враг, корупция, това е война, сериозна война. Всичко това са някакви страшни глупотевини... ''Аз съм по-красив'', ''Аз съм по-умен'', ''Аз съм по-отпред'', ''Моето нещо е по-важно''. Не, пичове, това не е важно. Важно е какво правиш всеки Божи ден, как го правиш, това е нещото, което има значение, и защо го правиш. Те много се подиграват на Манолова, но Манолова е единственият политик от онези политици, която е готова да служи като инструмент, пък бил той и крива щанга, за събарянето на корупцията. Това, от което имаме нужда ние гражданите са инструменти. Каквито имаме - такива. Нямаме добри инструменти, аз ненапразно миналата година по времето на кметските избори казах, че събаряме огромна, тип китайска стена корупция. Това представлява ГЕРБ в момента. В морален смисъл сме я съборили изцяло, в материален смисъл сме я съборили може би дори повече от половината. И да, стоят още отделни парчета от стената. Ние затова продължаваме да сме на площада. Действията на площада са най-видимата част, но те са най-малката част от нещата, които правим. Това, което направихме в Европейския парламент, това, което направихме въобще в Европа - във всички медии да стане ясно кой е Борисов, какво е Борисов, защо е Борисов... Това е сравнително невидимата част, но това е много по-важно от всичко останало. Нещо повече, обърнете внимание на статистиките, може би почти 80% от българите, по един или по други начин, са застанали срещу корупцията в управлението на Борисов, което е феноменален успех. Досега не е имало такова нещо, откакто никой не гласува за Тодор Живков. Оттогава не е имало подобно масово обединение на български граждани'', изтъкна той.

Според представителя на ''Отровното трио'' от ''Демократична България'' са се държали като хора, които се гнусят от протеста и са му сърдити.

Той обърна внимание на това, че обикновено регистрирането на политическа партия в България отнема месеци, а партията на Цветан Цветанов е била регистрирана за няколко дни.

Адвокатът бе категоричен, че никога не бил поканил Цветан Цветанов на каквато и да е среща, подобна на тази с ''Има такъв народ'' и ''Изправи се.БГ''.

''Това, което прави Цветанов е ГЕРБ без Бойко Борисов, т.е., същото, ама без Бойко. Това е същата монета от другата страна. Ези и тура - от едната страна има една картинка, а от друга страна има друга картинка, но монетата е една и съща.

В коментар за интервюто на Доналд Туск за ''Свободна Европа'', адв. Хаджигенов заяви следното: ''ЕНП е същата гнусна партийна структура, каквато е и ГЕРБ. Само че мащабът е по-различен. Той се опитва всячески да защити своите хора. Принципно имах добри впечатления от Туск, по отношение на интелектуалното му ниво, политическото му развитие и т.н., но до скандалите с корупцията тук у нас в последните 110 дена, които благодарение донякъде на нас станаха достатъчно известни. ЕНП ерозира точно заради такива неща. Партиите мастодонти няма как да съществуват. Това е нещо, което според мен не разбират всички партии и политици - у нас със сигурност, и така като гледам Туск, може би и по света не го разбират все още. Бъдещето е на широки коалиции, в които ще имаш - първо, широка представителност, второ, това е своеобразна форма на ефективен контрол. Зам.-министърът е от ''зелените'', министърът е от ''десните'', другият министър е от ''левите'' и т.н. ЕНП е огромен мастодонт и той се разпада, и това е чудесно, защото вие виждате какви свинщини, подобни на герберските, творят те в Европейския парламент, което не е в интерес на целия Европейски съюз.

На дипломатичен език, или на Брюкселски, това, което използва Туск, той директно казва: ''Бойко, иди си''. Бойко не ги разбира тези неща. Не го ли удариш с яйце между очите, той не разбира, това е ясно. Там нивото - интелектуалното и образователното, е под абсолютната нула. Въпреки всичко той се опита по един наистина Йезуитски начин да се завърти някак си - хем да кажем на Борисов: ''Иди си'', хем, ако може да защитим, защото това са нашите. Което е политическа свинщина. И между другото този тип действия сега - заради ГЕРБ и Орбан, ще доведат до засилване на ерозията в ЕНП. Което е чудесно, защото аз намирам, че подобен тип политики са вредни. И те трябва да изчезнат. Партиите, които ги прилагат - също.''

''От доста време насам се опитвам да обясня на хората, които крадоха с удоволствие покрай ГЕРБ, заемайки публични личности (б.р. иска да каже длъжности), пичове, 2020 година сме, тия милиарди, без значение в брой ли сте ги изнесли в Гамбия, или където и да е било, няма да можете да ги похарчите. Това не е онова време. Колкото и да сте ги изпрали, прокуратурите по света работят не като Гешев и Цацаров. Те работят, при това работят ефективно. Освен това, никой според мен няма илюзии - нито в германските служби за сигурност, нито в американските, нито в никои, кой по дяволите е Борисов, какво прави, защо го прави, кой е Гешев, кой е Цацаров, каква е свързаността им с Пеевски и с другите олигарси. Въпрос, буквално може би на дни е, в момента, в който те си заминат няма място на земята, което да си намерят. Или ако си намерят такова място... Не знам какво ще правят, защото те откраднатите пари няма да могат да ги похарчат. А ние гражданите ще окажем максимален натиск спрямо институциите, за да бъдат разследвани, съдени и тези пари да бъдат върнати там, където им е мястото, а именно в бюджета'', заяви още адв. Николай Хаджигенов.

Той изтъкна, че Иван Гешев е на позицията главен прокурор, за да не прави нищо и да не разследва шкафчето с пачките на Борисов и записите, които изтекоха с него.

''Има достатъчно ерозиращ ефект, защото ние все пак не сме Северна Корея. Тук има посолства, има чуждестранни организации, има разузнавания чужди, които официално се намират в страната. Те гледат, има достатъчно анализатори, има бизнес, който всъщност сигурно е по-добър от повечето държавни разузнавания. Гледат и анализират много внимателно какво се случва у нас. Гешев е същият тип политически труп, какъвто е и Борисов. Той самият се определя като политик. Така че той ерозира, предполагам, че някой, макар и насила, го е накарал: ''Стига плещи по телевизията'', защото всеки път като си отвори устата или извършва престъпление, или говори такива невероятни глупости, че аз вече се колебая дали Цветанов не се справяше по-добре в приказването на глупости'', коментира адвокатът поведението на родния главен прокурор.

По повод мракобесните законодателни идеи на Иван Гешев, адв. Хаджигенов бе категоричен: ''Зависи от нас гражданите. Оставим ли някой да стане диктатор, той става диктатор. В исторически план всеки става така диктатор. Борисов стана диктатор, да, мек диктатор, ама нека да ви опре на вас до гърба да видим колко е мек диктаторът. Не е мек, нали... Не само спрямо медиите, питайте тези, на които им е взет бизнесът, тези, които са погазени с прокуратурата, тези, които са бити и влачени с МВР. Колко е мека тази диктатура? Просто не е стигнала до вас до този момент. Да, де, но тя ще стигне утре, в други ден.''

Представителят на ''Отровното трио'' изрази мнение, че главният прокурор Гешев не може да бъде свален с протести преди да падне правителството на Бойко Борисов, което го държи.

Към края на участието си, в контекста на коронакризата, адв. Хаджигенов с категоричност заяви, че здравната ни система е мъртва благодарение на Борисов и неговото управление.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.9 от 225 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Отечествен Фронт
1 Отговор
А дано дай Боже амин !

Коментиран от #28, #196


Оценка:
-199 +274

Тиквун
2 Отговор
Оставка мутри мразя ви безплатно

Коментиран от #145, #146, #168, #180, #199, #229, #236


Оценка:
-194 +331

Един
3 Отговор
Нищо не си разрушил и изборите ще го докажат!!!

Оценка:
-287 +383

Тоя може да е всякакъв
4 Отговор
Ама поне не е действаща мутра, унищожаваща цяла нация!

Коментиран от #17, #237, #282


Оценка:
-203 +278

честен ционист
5 Отговор
Изтърбушена държава, само му легитимирахте бягството.

Коментиран от #33


Оценка:
-141 +51

Столипинов
6 Отговор
Ние отново ще гласуваме за Герб

Оценка:
-318 +260

ГРАД КОЗЛОДУЙ
7 Отговор
БОРИСОВ съд присъда и ЦСЗ

Оценка:
-190 +254

Още работа има
8 Отговор
Тиквоча се крие.

Коментиран от #231, #247


Оценка:
-171 +238

Лелеее
9 Отговор
Заедно с Мая Манолова , и Трифонов , финансирано от Божков ?
Остава и Цвъки да вземете в “съграждането”?
Ей теглото на този народ край няма ...

Коментиран от #86, #160


Оценка:
-175 +362

10
Този коментар е премахнат от модератор.
11
Този коментар е премахнат от модератор.
БСП за България и Радев
12 Отговор
Настръхнах от това интервю...сякаш бе младия Румен Радев...не знам...малко са хората които могат да ме докарат до такова емоционално състояние... генерал Румен Радев, госпожица Нинова и сега адвокат Хаджигенов. Евала

Коментиран от #16, #31, #59, #224, #232, #294


Оценка:
-208 +164

ГРАД КОЗЛОДУЙ
13 Отговор
БОРИСОВ ГЕШЕВ и всички който 30 ГОДИНИ съсипаха БЪЛГАРИЯ като СДС и ИВАН КОСТОВ трябва да бъдат съдени и вкарани вЦСЗ

Коментиран от #253, #288


Оценка:
-166 +205

Циганите ГЕРБ
14 Отговор
Не сме ядрото на ГЕРБ!

Оценка:
-107 +56

умбре
15 Отговор
Герб съществува само на хартия и шепа тролове

Коментиран от #20


Оценка:
-175 +114

16
Този коментар е премахнат от модератор.
Loop
17 Отговор

До коментар #4 от "Тоя може да е всякакъв":


То и той ще стане същия тулуп ка каже къде беше преди да сготвят черепа а сега го раздава най честния българин заради такива двуличници сме на това дередже от 30 год

Коментиран от #218


Оценка:
-71 +222

Прав си
18 Отговор

До коментар #10 от "БЛЯ БЛЯ":


Който не е за демократични избори, както на Запад,
е поредният менте "спасител"!
Елементарно, Уотсън!

Оценка:
-22 +135

Грейс
19 Отговор
Борисов приключи, ама борисовщината е навсякъде около нас и в нас. С нея как ще приключим?

Коментиран от #255


Оценка:
-108 +148

Софиянеца
20 Отговор

До коментар #15 от "умбре":


Две шепи неграмотници са ГЕРБ, огледай се само кои ги подкрепят стари седерасти и малко млади неграмотници

Коментиран от #207


Оценка:
-171 +118

Хаджиментов
21 Отговор
По добре Борисов отколкото петия пол

Оценка:
-115 +199

тва
22 Отговор
лице е едно големо менте. 1 нито герб е свършил 2 нито ще гради нещо
Каквито ви бяха великите въстания и стачки - едно нищо....такова ще ви е и съграждането едно нищо. Само в едно ви бива да фъргате яйца и топчета боя с прашка. Във всичко друго се пълно менте...хаджинчуф

Оценка:
-102 +251

БХК
23 Отговор
Браво Хаджигенов! Защитника на онеправданите, различно мислещите и такива с обратна ориентация

Коментиран от #211, #257


Оценка:
-128 +93

24
Този коментар е премахнат от модератор.
Уди Кълвача
25 Отговор
Ciagany и турци гласуват за Герб това е ДПС-2

Оценка:
-101 +77

26
Този коментар е премахнат от модератор.
Аз пак ще гласувам
27 Отговор
За БОРИСОВ.По добре ТОЙ отколкото бедни лапачи с намерение да им пълним тепърва джобчетата.БЕЗ ПЕТИЯ ПОЛ!!!!ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО

Коментиран от #35


Оценка:
-83 +215

28
Този коментар е премахнат от модератор.
ха ха
29 Отговор
Хаджипенчович... нищо не сте разрушили. На всички им стана ясно, че сте финансирани от Слави и фигуранта!!

Коментиран от #34


Оценка:
-82 +205

Активист на БКП
30 Отговор
Свободата изгря в България !!! Престъпниците от ГЕРБ-в затвора !!!

Оценка:
-161 +78

Мирослав
31 Отговор

До коментар #12 от "БСП за България и Радев":


Що не се вземете и да приключва. Той и без това е защитник по делата на тези общества. То бива любов, ама чак да настръхнеш

Оценка:
-24 +98

мафиотска поговорка
32 Отговор
"Врагът е най-опасен, когато изглежда победен." Адвокате, адвокате явно не си чувал тази мафиотска поговорка ?

Коментиран от #222


Оценка:
-24 +121

За толкова дни простести
33 Отговор

До коментар #5 от "честен ционист":


какво всъщност се промени в държавата освен увеличеният брой на зарзаени и бъркотия в здравеопазването?
Доктори напускат масово работа в една болница,говори се за проблеми относно обслужващият персонал.
Тя България е в постоянна криза,но нито протестите промениха нещо,нито хората взеха нещата в свои ръце и да понесат отговорността за живота си и действията.
Както се кара така няма да сме свидетели на промени.

Коментиран от #175


Оценка:
-26 +110

34
Този коментар е премахнат от модератор.
Миии
35 Отговор

До коментар #27 от "Аз пак ще гласувам":


Има ли по-голям комунист от Борисов?
Нинова дори не е била член на БКП!
НЕВЕРОЯТНО но ФАКТ!

Коментиран от #284


Оценка:
-97 +76

мнение
36 Отговор
този боклук няма как да определя общественото мнение!

Оценка:
-62 +171

Последния Софиянец
37 Отговор
Ама и нас ни приключват.Днес 200 000 работника останаха без работа и никой не го е.е.

Оценка:
-68 +44

гост
38 Отговор
Абе пумияр оди се гръмни бе

Оценка:
-42 +132

Джон Ленин
39 Отговор
ХАДЖИГЕНЧО , КАЖИ НА МАЛОУМНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ , ТИ КОЛКО МИЛИОНА ГУШНА ЗА ДА СЕ ПРАВИШ НА "ПАТРИОТ" , РУСОФИЛ ...????

Коментиран от #63


Оценка:
-67 +191

Саабри Кеязим
40 Отговор
Красив Мъж !

Оценка:
-50 +28

Кую
41 Отговор
Малко нагло, меко казано, твърдо да ти е отзад мнението.

Оценка:
-15 +71

ГРАД КОЗЛОДУЙ
42 Отговор
престъпници герб

Коментиран от #45


Оценка:
-106 +45

43
Този коментар е премахнат от модератор.
sts
44 Отговор
Къде си бай Тошоооо!

Оценка:
-55 +35

45
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ™
46 Отговор

До коментар #43 от "ГЕРБ В ГРОБА":


Никак не е зле да се пробвате....

Оценка:
-24 +54

Саабри Кеязим
47 Отговор
Много Приятен Мъж !

Оценка:
-47 +34

48
Този коментар е премахнат от модератор.
49
Този коментар е премахнат от модератор.
Фен
50 Отговор
Пълен смешник!

Оценка:
-29 +117

Санта Барабара
51 Отговор
И ся като разфъргахте ГЕРБ ,за уго да викЪм?

Оценка:
-14 +66

52
Този коментар е премахнат от модератор.
КамеЛия от Олм
53 Отговор
Въй ,смятай

Оценка:
-3 +29

Професора
54 Отговор
Гербераски палячо на изборите ++++ няма да помогнат на крадливите ти господари!

Оценка:
-70 +31

МИ ТЪЙ ДЕ
55 Отговор
КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.

Оценка:
-18 +78

СКАЙНЕТ
56 Отговор
От един ip adres има гоюям поток от положителни лайкове за про - герберските коментари

Коментиран от #60, #68


Оценка:
-62 +25

Gypsy ГЕРБ
57 Отговор
Ние от маалата ще гласуваме за Бат Боко великия

Оценка:
-42 +47

БАБА WC
58 Отговор
ТОА ДЕБИЛСКИ ВОЖД КАКВО РАБОТИ?

Оценка:
-21 +107

59
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ™
60 Отговор

До коментар #56 от "СКАЙНЕТ":


Скайнет или ЛайНет ?

Коментиран от #70


Оценка:
-17 +39

Герб- гепи
61 Отговор
Вие сте организирана престъпна ГРУПИРОВКА, създадена за усвояване на милиарди за лично облагодетелстване от Европа. Няма да може да си харчат парите, ще ги връщат в хазната или да ви ги сложат в ковчега, когато ве погребат НЕНАЯДНИ ИНДИВИДИ.

Коментиран от #66


Оценка:
-67 +47

Стела ( сервитйорка в Джеронимото )
62 Отговор
Ела ве Кузлудуй ,ела ,разпали стръста в мен ,насред Велико Търново ! И дай бакшиш ,че деца храня онлай

Оценка:
-11 +26

Гост
63 Отговор

До коментар #39 от "Джон Ленин":


Милионите, та и милиардите, много добре се видяха, от цяла България, къде са!! И тиии сиии гиии видяяял! И ти знаеш къде саааа!

Оценка:
-18 +31

Подхуев
64 Отговор
Хаджигенов, ти познаваш ли лично главният секретар на Има такъв народ?!Я, кажи защо Славчо е трил тази другарка/ ушето на Бисеров във старото СДС, депутатката от Дунавското градче, как така я посадиха да прави структурите на новата партия!Абе Данчо ментата и Бисеров как отидоха във ДПС на Меди Доаан?!И, викаш че ще борите мафията?!Е, с кого и как бре Хаджигенчо..с тези ли?!Вие не искате ПРОМЯНА, Вие ще направите Подмяната..на умрелите патриоти и воля на магарешки със тези..новите удобни на старата власт от ДС, дето и Баце го тури няколко мандата да им аргатува като уж премиер..а кои са в сянка бре адвокатино?!Та уидурмата с тези ли ще направи икономически разтеж..или ще спре корупцията в БГ!?ОТГОВОРИ ИСКАМЕ..не лозунги!?

Коментиран от #93


Оценка:
-19 +108

65
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ™
66 Отговор

До коментар #61 от "Герб- гепи":


Лай лай


Оценка:
-23 +25

СТАНИ ДА СЕДНА
67 Отговор
ИДВАТ НА ВЛАСТ ТРИФОНЬОВ, МАЯ, БАБИКЯН, КУРНЕЛА И КВО ЩЕ ПРАВЯТ С КОВИД 19? ЩЕ ЗАТВАРЯТ ЛИ ДИСКОТЕКИ И РЕСТОРАНТИ, СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ И КОНЦЕРТИ? И ПРОТЕСТИТЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ. И КАКЪВ Е СМИСЪЛА ТОГАВА?

Коментиран от #72


Оценка:
-23 +96

Гост
68 Отговор

До коментар #56 от "СКАЙНЕТ":


Е па това си е стандарт! Герберастки гнусен стандарт! Нали чу, в някво село изведнъж има 600 нови жители, регистрирани на адрес, на който има трафопост! Е тва са долните герберасини

Оценка:
-82 +36

Господар на уеба
69 Отговор
Как е уеба днес ве ?

Оценка:
-7 +7

Майка ти от Шосето
70 Отговор

До коментар #60 от "Герпобедавинаги ™":


Прибирай се Асене

Коментиран от #74


Оценка:
-14 +21

71
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ™
72 Отговор

До коментар #67 от "СТАНИ ДА СЕДНА":


Ще направят...концерт с фоеВерки

Оценка:
-10 +21

73
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ™
74 Отговор

До коментар #70 от "Майка ти от Шосето":


Скайнет или МайнЕт ?

Оценка:
-13 +13

75
Този коментар е премахнат от модератор.
76
Този коментар е премахнат от модератор.
дядо Шишарко
77 Отговор
Ко не, откъдя на къдя Борисов е приключел бря. Ей Ян Хиджикян Борисов ще приключи, когато ти извади хемороидите през устата, както на теб така и Ян Бибиткян и Ян Минеткян бря.

Коментиран от #98


Оценка:
-25 +82

МЪКО МОЯ
78 Отговор
ДНЕС СЕ НАПЪНАХА И СЪБРАХА 200 ПРОТЕСТЪРИ?

Коментиран от #82


Оценка:
-23 +93

Стоил
79 Отговор
С какви пари храниш и учиш синовете си в чужбина. Цяло лято стреляш с прашка по герба на България.

Оценка:
-21 +114

Fact
80 Отговор
Публикувано във факти.бг: Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Борисов приключи. Ние гражданите разрушихме ГЕРБ
Прав е човекът. Власт имащите се карантинираха веднага след разрушителното мнение на ЕНП за провала на герб. Лично от другаря им Туск. Пътници са завинаги...

Оценка:
-79 +27

81
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост
82 Отговор

До коментар #78 от "МЪКО МОЯ":


Давай да бегаме на избори, да видим как ще броиш. Давайте изборите да се преброим кой какъв е и от къде е. Щом са 200, няма от какво да се притеснявате, герберасиии. Давай изборите, не лаладжийствай, там ще видим истината, другото е ветър на устата

Оценка:
-48 +28

Педалското модестерче
83 Отговор
Трупа лайковете за про герб

Оценка:
-28 +15

Голем смях
84 Отговор
Скоро имаше избори из разни малки населени места и ГЕРБ спечели 8 от 10 на първи тур.Какво си победил бе рубладжия. ?А Слави ще отблъсне стотици хиляди потенциални избиратели ,ако има вземане даване с този никаквец.Аз съм един от тях.

Оценка:
-25 +91

ТаУмВзе
85 Отговор
Ех, тази сладка делюзия на надеждата. И кво? С разходки мутрата не джитка чекмедже ли? Или учиндолския чалгар е алтернатива. Хайде Робе вервай! Закривай Кочината и тва е.

Оценка:
-16 +41

86
Този коментар е премахнат от модератор.
Смешник
87 Отговор
Да бе и аз вярвам в Дядо Коледа

Оценка:
-9 +34

Яааааааа
88 Отговор
Лелееее, всичкото герберски трол е налазил форума!

Коментиран от #95


Оценка:
-60 +22

89
Този коментар е премахнат от модератор.
jorj
90 Отговор
.!. ранйаЛ

Оценка:
-7 +2

Galen
91 Отговор
Борисов е аут зад бирда е вече господарите му от козяк го уволниха. скоро слънцето ще изгрее отново в България!

Оценка:
-61 +31

Емо
92 Отговор
А бе ГЕРБ къде скриха Владислав Горанов бе?
Щото има да връща едни 700 млн

Оценка:
-53 +33

Де Факто
93 Отговор

До коментар #64 от "Подхуев":


Важно е ТИКВАТА да си отиде ЗАВИНАГИ.Няма значение кой ще дойде.Ако ще и антихриста да е, ще е много по-добре от ТУЛУПА.

Коментиран от #101


Оценка:
-69 +34

94
Този коментар е премахнат от модератор.
95
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги™
96 Отговор
Наеха ме евтино от 3 години съм безработен и обикалях до преди да ме наемат с каручката по кв Надежда

Коментиран от #103, #104


Оценка:
-27 +8

ОСТАВКА
97 Отговор
На БЪЛГАРОУБИЕЦА БОЙКО БОРИСОВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛ ШИШИ ПЕЕВСКИ И БУХАЛКА КАСКА ГЕШЕВ. ЩЕ ИМАТЕ КИЛИЯ ПО ВАШ ИЗБОР В ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР. АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ ЩЕ БЪДЕ С ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИК.

Оценка:
-67 +26

98
Този коментар е премахнат от модератор.
Холис
99 Отговор
Свириха му червен картон от козяк на корумпирания краварите го ползваха докато им беше нужен сега го изритаха след това го чака закона Рико и конфискация на парите от офшорките!

Оценка:
-35 +17

123
100 Отговор
Браво. Платените клакьори /като този Хаджисмешников/скоро ще се разкрият. Ще се опитат да се продадат скъпо на някоя партия и ще "блеснат". А относно вота на народа - изборите ще покажат. Някой много ще плаче.

Оценка:
-15 +76

Подхуев
101 Отговор

До коментар #93 от "Де Факто":


МНого наивно си мислите, че между ТУЛУПА и тези дето ги готвят има разлика?!Всички до един са на хранилката на мафията и ДС!!!Всички са едно цяло...и няма никакво значение как се казва онзи дето ще ти го посадят за премиер!!!!Важно е да се разруши задкулисието, което не става със стари продажни муцуни, със домати и яйца..власт не се дава, власт/ милиарди от контрол на всички процеси/ се контролира...а с това тулупско нселение...има още много да се мизерства и тегли...

Оценка:
-13 +26

102
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ®
103 Отговор

До коментар #96 от "Герпобедавинаги™":


Много ниско ,Гречке ,мноого ниско

Оценка:
-18 +2

Герпобедавинаги ®
104 Отговор

До коментар #96 от "Герпобедавинаги™":


По - добре си слагай сам плюсове със твоя си ник ... Не си сваляй ",нивото"

Оценка:
-14 +5

гладна кокошка
105 Отговор
много гладна кокошка и просо вече не сънува, само да оцелеят с партийка или без - щото и Козаря вече не ги иска и бяга от тях, след като ги употреби и си направи пиар с протестите.Що? Щото сигурно всеки иска да води бащина дружина, ама много вождове станаха, а малко индианци! Всичките тия партийки настоящи и бъдещи, както и Слави, разчитат на един и същ електорат да ги подкрепи това ги разедини и изпокара жестоко! А сега се чудят как да си замажат простотиите, които твориха сума време по площадите и да се разграничат от триото!

Коментиран от #176


Оценка:
-8 +63

106
Този коментар е премахнат от модератор.
Ментета са
107 Отговор

До коментар #10 от "БЛЯ БЛЯ":


Щом шикалкавят за изборите, да са демократични, както на Запад...
Ментета са!
Но..."За всеки влак си има пътници"...

Оценка:
-9 +30

108
Този коментар е премахнат от модератор.
мое мнение
109 Отговор
Този опосум иска да съгражда, изгражда, конструира и все неща свързани с обществените пари, ама той да ги разпределя, същият адвокат на красивата кметица с подкупа? Верно ли има лице да се показва? За мен това е срамно!

Оценка:
-10 +71

110
Този коментар е премахнат от модератор.
ПОКЛОН
111 Отговор
БОЙКО СПАСИТЕЛЯ!

Оценка:
-24 +34

Не така
112 Отговор

До коментар #106 от "ВИЕ НЕ СТЕ ГРАЖДАНИТЕ!":


Да не делим фекалиите на "наши и ваши"!
Божков краде в съдружие с Борисов и Горанов, нали?

Оценка:
-26 +17

113
Този коментар е премахнат от модератор.
ББ ВЕЛИКИ
114 Отговор
РАЗДАДЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ ОТ ШКАФЧЕТО! ДРУГ ДА Е ДАЛ ТОЛКОВА НА НАРОДА? ВДИГАХА ПЕНСИИТЕ С ПО 5 ЛВ. ГРАБЕХА И ТЪПЧЕХА В БАНКИ И ОВШОРКИ.

Оценка:
-26 +32

потребител
115 Отговор
Като чета коментарите ми става болно,че в падението и деградацията сме стигнали дотам че не можем да повярваме,че има чисти хора които се борят за идеи и кауза,а не за кокала независимо дали се казват Николай Хаджигенов или Хаджигенчо Николов.Нация като нашата май наистина няма право на съществуване!

Коментиран от #119, #122


Оценка:
-50 +18

Недялко
116 Отговор
Хаджигенов, много си обеднял. Стани за да седна аз, всичките само за това мислите. Интересно как ти ще оправиш държавата

Оценка:
-16 +60

ke da
117 Отговор
Браво!

Оценка:
-9 +13

Шопо
118 Отговор
А вуйчако на Владислав Горанов и той ли краде здраво като племенника ???!!!

Оценка:
-18 +15

Fact
119 Отговор

До коментар #115 от "потребител":


Замести Хаджигенов с Боко. И се получава, ама донякъде. Липсва "чисти"

Оценка:
-16 +7

Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер
120 Отговор
Ние от ГЕРБ никога не можем да бъдем приключени! Винаги възкръсваме като птицата Феникс!!!

Оценка:
-19 +32

Курт
121 Отговор
На първо място за що годе честни избори,трябва да нямат право на глас хората с двойно гражданство.

Коментиран от #127


Оценка:
-10 +30

122
Този коментар е премахнат от модератор.
АНОНИМЕН
123 Отговор
ник ГЕРПОБЕДАВИНАГИ е ник БАЙ КУРТИ който пише и си отговаря сам има раздвоение като сам си отговаря на НИКА

Оценка:
-13 +10

Герпобедавинаг ®
124 Отговор
Айшето една сутрин ми вика :Асене дай и ние да, минем към ГЕРБ виж всички те ни комшии са от ГЕРБ и работят в чистотата и озеленяването!

Коментиран от #126


Оценка:
-28 +15

Герпобедавинаги ®
125 Отговор
Счупихте ни партията бе , Амджигенов ...


Оценка:
-15 +27

Герпобедавина¶ой
126 Отговор

До коментар #124 от "Герпобедавинаг ®":


Ниско Гречке ,нискооо

Коментиран от #132


Оценка:
-9 +4

топлата вода
127 Отговор

До коментар #121 от "Курт":


Няма що годе честни избори!
Както няма малко бременна жена!

Честните избори са тези, както на Запад:
С активна регистрация! Без над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
Без праг на преференциите! Без водачи на листи и "избираеми места"!
С дистанционно гласуване по пощата!

Другото е ЛЪЖА и ИЗМАМА!

Оценка:
-10 +28

Стела ( сервитйорка в Джеронимото )
128 Отговор
Нищо не запомних !

Оценка:
-11 +5

МАЯ
129 Отговор
господин ник герпобедавинаги БАЙ КУРТИ е болен от здравето по важно няма той е за лечение сам си пише и отговаря на ника ппгерб докара до лудост ХОРАТА

Оценка:
-12 +9

СТРАХ МЕ Е
130 Отговор
Не помня българите да са мразили политик, колкото мразят Борисов.
Дори Живков и Виденов не мразеха толкова!
Страх ме е!
Дано Борисов не свърши като Чаушеску...
Дано навреме избяга при Братя Галеви...

Оценка:
-59 +24

Бацо
131 Отговор
Е позор да ходи на затвор

Оценка:
-24 +11

Герпобедавинаг ¶ой
132 Отговор

До коментар #126 от "Герпобедавина¶ой":


Кажи бе комунистическо менте, обичам магистралите на Бойко Борисов много тираджии минават по тех от Турция и ми дават бакшиш след,, возенето "в кабината

Оценка:
-11 +23

Герпобедавинаг ®
133 Отговор
Господин Борисов пръв приятел на Ердоган и двама обичат да гепят затова се разбират идеално

Оценка:
-34 +18

Стела ( сервитйорка в Джеронимото )
134 Отговор
Вчера ми продадаха няква маска за грип :


Оценка:
-13 +8

135
Този коментар е премахнат от модератор.
Герпобедавинаги ®
136 Отговор

До коментар #135 от "Герпобедавинаги™":


Късмет ! Хихихи

Оценка:
-12 +3

Герпобедавинаги ®
137 Отговор

До коментар #135 от "Герпобедавинаги™":


Колега аз вече му свирих на,, кавала"успех и на теб дано те огрее дава добри бакшиши

Оценка:
-12 +9

138
Този коментар е премахнат от модератор.
139
Този коментар е премахнат от модератор.
140
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Шиле
141 Отговор
Този мераклия може ли да отговори с "не" или "да" на въпроса: ПЛАЩА ЛИ ТИ БОЖКОВ?

Оценка:
-15 +52

142
Този коментар е премахнат от модератор.
КГБ
143 Отговор
Мая Манолова си изпърдя авторитета,като се хвана с този Остап Бендер.

Коментиран от #167


Оценка:
-17 +53

144
Този коментар е премахнат от модератор.
Дънов
145 Отговор

До коментар #2 от "Тиквун":


Който мрази,наказва себе си!
Вие сте заблудени!
Дано Господ ви покаже правия път!

Оценка:
-10 +35

Дънов
146 Отговор

До коментар #2 от "Тиквун":


Който мрази,наказва себе си!
Вие сте заблудени!
Дано Господ ви покаже правия път!

Оценка:
-11 +29

147
Този коментар е премахнат от модератор.
148
Този коментар е премахнат от модератор.
От трите по дългото !
149 Отговор
За гадните и прости герберуги!
Най омразните мутри и тикви!
Н Е Н А В И Ж Д А М Г И. !!!

Оценка:
-36 +17

ИМПИЙЧМАНТ
150 Отговор
Страхотни сте триото и Мая и Слави.Да искаше това от вас Борисов,нямаше да стане.Не спирайте с "протестите",страхотни сте.Вие сте най-добрата надежда на Борисов да спечели изборите.
ОТ ТОВА ПО–ГОЛЯМА,УСЛУГА ЗА НЕГО НЯМА..ВИЕ РАБОТИТЕ УСЪРДНО ЗА НЕГО.СУПЕР СТЕ.Всяка вечер ви гледам и с нетърпение оччаквам да ви вида ,страхувам се да не спрете.

Оценка:
-18 +57

ПОМПЕЙ
151 Отговор
Започваме с масов тормоз над герберугите!
Всеки ден до оставката !
Група за активни действия.

Оценка:
-40 +16

152
Този коментар е премахнат от модератор.
Кореноплоден
153 Отговор
Да оберем бостана до последната тиква!

Коментиран от #184


Оценка:
-27 +16

Пич персон клатимадейра
154 Отговор
При нас не е 👑 вирус а е каскет вирус!

Оценка:
-26 +13

Левскарче
155 Отговор
Много ми е мъчно,че са под карантина!
Кой ще ни разсмива сега?! Кой ?

Оценка:
-13 +19

Абв
156 Отговор
Тоя толуп твърдеше в хор със Слави че няма такъв вирус, а Борисов си го е измислил за да спре протестите. А протестите умряха не от студеното и лошо време ,а защото се разбра че тия седи най черната мутра в България( сега емигрант в Дубай ).

Оценка:
-15 +51

Димитър
157 Отговор
Берлин, 10-ти май 1945г.
Самодеен актьор от берлинско предградие дава интервю в местно издание:
"Германия спечели войната! СССР, САЩ, АНГЛИЯ и ФРАНЦИЯ вече не съществуват!
Остава ни задачата да осъществим идеалите на хилядолетния Райх"
Хаджигенчовата приказка е същата. Скъсаха им задниците от бой, станаха за посмешище с глупоста и бездарните си изпълнения... Но се имат за победители....

Оценка:
-15 +47

Жорко
158 Отговор
Пълен глупак. Переш парите на Божков. Кукла на конци

Оценка:
-18 +50

159
Този коментар е премахнат от модератор.
истина
160 Отговор

До коментар #9 от "Лелеее":


Много си прав,но населението отново си го набива само без да го осъзнава,защото не МИСЛИ.

Оценка:
-20 +7

Рубладжия
161 Отговор
Злобен и платен руски агент! Боклук!

Оценка:
-19 +42

7777
162 Отговор
Смешник

Оценка:
-15 +34

Честен
163 Отговор
Вие освен че сте отровно трио,още сте Дочоолу,Гочоолу и Дочоолу.Изберете си шеф бай ви Ганя.Трима идиоти.

Оценка:
-15 +49

Честен
164 Отговор
Третия е Бочоолу.

Оценка:
-15 +12

Анонимен
165 Отговор
Питай патило. По-малкото зло е Бойко Методиев Борисов. Кой желае да ходи в Русия. Всеки гледа на Запад, защото там хората са ок, а и ако си кадърен вървиш нагоре, а тук??! Отровните чадъри на Георги Марков ги помним 1978 в Лондон и много други небивалици към красивите и умните младежи. Съшите са и днес. Бойко е уважаван на ЗАПАД.

Оценка:
-21 +39

Китайски комунист
166 Отговор
Адв. Хаджигенов, кажете как ще се преборите с корупцията, която вече е станала национален спорт. По американския модел ли с данъчните декларации, които попълва всеки пълнолетен гражданин. Ако има несъответствие между доходите и разходите, те изпращат в съда. Укриването на доходите е углавно престъпление, защото ощетява обществото. Освен това при всяка по-скъпа покупка продавачът те пита за името и телефона ти. И ги записва на компютъра. Излъжеш ли, на секундата
измамата ти се хваща. Информацията от покупките на всички хора се предава на данъчните власти. Те сверяват тези данни с персоналните годишни данъчни декларации. България обаче не е в състояние да въведе тази американска системаот техническа гледна точка и поради огромната съпротива, която ще срещне.
При горното положение остава веднага да се въведе китайското законодателство: публичен разстрел на корумпираните на стадионите. Това не е варварство и азиатска жестокост. В многомилиония Китай няма да намерите нито един продавач, който да не ви върне рестото, дори то да е една феня(стотинка). Така се е изградила нация от хора с нов морал, който корумпираните българи презират.
Сега кажете по кой от двата пътя ще премахнете корупцията. Трети път още не е измислен!

Оценка:
-1 +43

Николай
167 Отговор

До коментар #143 от "КГБ":


Какъв авторитет, хората я плюят и и се присмиват. Тая кокошка за нищо не става.

Оценка:
-8 +30

168
Този коментар е премахнат от модератор.
Фекалия
169 Отговор
по-голяма от Тиквун няма в държавата-той е най-големия любовник,"политик",крадец ,лъжец-до 27 години е бил пионерче.Син на милиционер,сем.върли комунисти.

Оценка:
-33 +16

ЧИЧО
170 Отговор
ТОЗ НЕКАДЪРЕН АДВОКАТ ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИ. ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВЯ С ОНЯ АРМЕНЕЦ ДА ХОДЯТ В КАРАБАХ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ С ГЛАСА НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ.

Оценка:
-21 +44

Таня.
171 Отговор
Много сте смешни! Мъчите се да убедите хората в по добро,а в същност ще им докарате по голяма беля с тез нови бурсуци. за управление. Дано поживеем,за да ви видим и вас! Ако изобщо вземете влас!

Оценка:
-10 +32

Васко
172 Отговор
В никакв случай не трябва да допускаме България да се управлява от адвокати и особено като този - арогантен,циничен,агресивен и с нисък интелект!

Оценка:
-13 +40

173
Този коментар е премахнат от модератор.
Бобата
174 Отговор
Хаджигаева,като свършат парите на черепа друго ще запееш.сега си трайкай че лошо те чака

Оценка:
-10 +31

Тити
175 Отговор

До коментар #33 от "За толкова дни простести":


Този човек още сега се има за фактор и е непоносимо нагъл,представете си го след 10 годишно управление(ако има идиоти ,които ще гласуват за това недоразумение).Бойко до него е чиста сутрешна роса.И да кажа на номер 20-Софианеца - аз ще гласувам за ГЕРБ и много други като мен тази година точно заради Отровното трио,Мая Манолова "по-умния" от Бойко -Слави Трифонов.

Оценка:
-11 +33

176
Този коментар е премахнат от модератор.
леле КАКО
177 Отговор
В момента тече битка между КОВИД-19 и БОЙКО-20 ! Кой ли ще победи ?

Оценка:
-11 +6

КОФТИ
178 Отговор
И ЗАЩО ЦИТИРАТЕ ПОБЪЪЪРКАНИЯ ХАДЖИГЕНОВ,КОЙТО ТРУПА СЕГА МИЛИОНЧЕТА ОТ ОКОШАРЕНИТЕ КРАДЦИ-ПРЕСТЪПНИЦИ,ХАДЖИГЕНОВ Е БАНДИД,НЕСПОЛУЧИЛ АДВОКАТ,ИЗПОЛЗВАЩ СИТУАЦИЯТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В АРЕСТА ДА СЕ ЗАМОГНЕ,БОЙКО ГО СЛАГА В ДЖОБА ТОЗИ НИКАКВЕЦ,СЪЩИЯ ШАШКЪН Е И РУМЕН РАДЕВ-УСЛАДИ МУ СЕ НИЩО ДРУГО ДА НЕ ПРАВИ,ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРА ,ОСВЕН ДА ПЛЮЕ.ЗАТВОРА НЕ ИМ МЪРДА,ГЕШЕВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

Оценка:
-9 +29

179
Този коментар е премахнат от модератор.
Мутра
180 Отговор

До коментар #2 от "Тиквун":


Искаш ли да видиш истинска мутра на живо за да добиеш представа какво е мутра само да не напълниш гащите шушумиго

Оценка:
-8 +19

Червени тролове
181 Отговор
Триете ми коментарите като не са ви удобни! На бжковска хранилка, а?

Оценка:
-6 +20

Летящ
182 Отговор
И ти си един мръсник,като другите, уж се борите за промяна, а тя е само за личния ви джоб. Така, че ГЛСУВАМЕ ЗА ГЕРБ! Харесва ли ти?

Оценка:
-9 +36

Карък
183 Отговор
Вервайте ми. Ох. Къде е Пиночет?

Оценка:
-2 +12

Боби
184 Отговор

До коментар #153 от "Кореноплоден":


Тоя мижав адвокат нещо се е объркала да си мисли че хората го подкрепят ще види март месец какво и кого искат Българите а сега нека си плямпа неговата пропаганда

Оценка:
-7 +32

Разумен
185 Отговор
Искате да не сме в ЕС, не искате да сме в НАТО.
ИСКАТЕ да сме с Русия. Адвокате, няма да стане. Вие сте националните предатели, твоето ОТРОВНО ТРИО. Вие сте за затвора!

Оценка:
-9 +32

186
Този коментар е премахнат от модератор.
Не е гладна кокошката
187 Отговор
А е доста охранена, и то не само от божков. Не помните ли кой най яростно защитаваше по телевизии и студия интересите на наглите пришълци които но тълпи преминаваха незаконно границата, и циганите при разни криминални дела. Точно този помияр с липса на скрупули, който има наглоста да говори за корупция. Подлогата на т.нар. хелзинкски комитет.

Оценка:
-4 +26

Бай Минас
188 Отговор
Тази жалка статийка ме навежда на мисълта, че някой е спал на течение ...

Оценка:
-5 +25

АнатемаНаСашоНерезаИнаСулЮПаситто
189 Отговор
Май Костинбродска е стара чанта,пардон - бита карта и
непрекъсната алчност за власт,както и миналото и отвръщаха хората.
Изгонете я с камъни и публично декларирайте,че не я искате да е в редиците си,за да имате успех на изборите.

Оценка:
-6 +21

Фройд
190 Отговор
Разрушил си дедовия!!! От такива комплексари недоказани като теб и подобни тебе се докарахме до пропастта! И сега се чудим ще ни бутат или сами да скачаме!?

Оценка:
-5 +25

Абе
191 Отговор
Хаджигенов я си покажи данъчните декларации за последните пет години, да видиме колко чист човек си.

Оценка:
-5 +29

СССР
192 Отговор
Бяхте другари сега граждани а всъщност сте комунистически боклуци и предатели.

Оценка:
-4 +25

СусБе
193 Отговор
Адвокате! Че мразим Боко Тиквеника няма съмнение но най-мразим тия тикви дето се натискат да го заместят, поведат хорото да ни доограбят и избият накрая!

Оценка:
-6 +26

Гост.,
194 Отговор
На нинова синао не ходи в ссср. По малкото зло е господин Борисов. Уважаван е на запад. Човечен е. Хората си го харесват, антикомунистите, живеещите на Запад български граждани...

Оценка:
-10 +20

муньо
195 Отговор
тоа още си верва че е фактор.Адвокат не става ама подлога на Божков -да

Оценка:
-6 +26

Хаджигейов
196 Отговор

До коментар #1 от "Отечествен Фронт":


Гладен хомосексуалист чепове сънува ...

Оценка:
-4 +22

Григор Пеев
197 Отговор
Триото пак получиха транш евро от Черепа
Яки пачки

Оценка:
-7 +22

Хаджиментов
198 Отговор
Лицето Хаджиментов щяло да упражнява контрол на честността на изборите със Сестра Галева, която навремето купуваше изборите в Кюстендилско за БСП и която е автор на Избирателния Кодекс, срещу който сега всички пискат. Авторката на Костинбродската афера и клечащата за пари при В. Божков и "назначена" за омбудсман от Б. Борисов. Морално нечистоплътната застаряваща мажоретка.
Хаджиментов, който системно нарушава закони, правилници и правата на непротестиращите граждани, щял да наблюдава за законност, ред и спазваане на правата на избирателите.
Човекът, който харчи хиляди за да хвърля храна по исторически и културни паметници, сгради, полиция и дори обикновени граждани, докато деца и пенсионери гладуват, щял да учи управляващите на морал.
Смех, госпожа Петрова...

Оценка:
-6 +31

Каунистия
199 Отговор

До коментар #2 от "Тиквун":


Какъв авторитет ще градя с трима глупака и божков в брюксел се видя Зидара жена му радка и ристо голям протест изборите няма да се манипулират защото мошенниците са при нас

Оценка:
-6 +18

Лелееее...😂😂😂
200 Отговор
Абе всички ли работят за ГЕРБ???, само като прочетеш този с кой ще се коалира...Слави палячото, Мая, включваме и Корнелия и световно известният финансист хиперинфлационник Румен Гечев, има още кандидати..спасители на България, къде забрави този хаджия..Ренета, Кольо Босия, Йоло Денев? Е..при този паноптикум на спасители, психари, неудачници и политически трупове..победата на ГЕРБ, март месец, му е вързана в кърпа...и пак по площадите...Уууууу...оставка..позор...какво беше още???...еми това е демокрацията пичове, тежко на победените...😂😂😂...абе то не е до смях...както и да е.

Оценка:
-7 +25

Кой68
201 Отговор
Защо и Кой е този че говори от името на -всички граждани-!?Не споделям неговото виждане и разбиране за -"протест" и "въстание"-...Този нищо неможе да съгради и надгради.

Оценка:
-8 +18

0707
202 Отговор
Много мразя всеки сулю от улицата да говори от името на народа. някой за нещо да го избирал... За мен този освен, че вероятно е финансиран от известни бизнесмени на прехода, които си имат вземане даване със закона, а си прави страхотна реклама за адвокатската си практика.. Щял да съблюдава за честността на изборите с Мая костинбродска и другите там убавци... Тъй както са я подкарали до никъде няма да я докарат, ама пак за това ще им е виновен Мутрата...

Оценка:
-5 +21

Грую
203 Отговор
Трябва да залепите за всеки един протокол от изборна комисия по един доверен квестор, но трябва да знаете, че са много кадърни и пред него ще извършат някой фокус и най-накрая в протоколите пак ще се появи ГЕРБ на първо място!

Оценка:
-13 +5

аз съм Веска
204 Отговор
ИСКАМ ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ КОНТРОЛИРАНИТЕ ПРОТЕСТИ ПРИКЛЮЧИХА .АДВОКАТСКАТА ТИ КАРИЕРА СЪЩО ПРИКЛЮЧИ, ПОРАДИ ВРЪЗКИ , ПАРИ , И ОПГ .ГЕРБ ,ЩЕ Е В СЯНКА , И ЩЕ СИ КРЕПИ ЛИДЕРА .... БЕЗ ПАРТИЯ.
ОБИКНОВЕНО ТАКА СТАВА...
ЧРЕЗ НЕВИДИМА ПЪПНА ВРЪВ ...
ЧАО , БЕШЕ МИ СИМПАТИЧЕН !

Оценка:
-6 +11

ИВАН
205 Отговор
Ами изграждайте, съзиждайте, като начало - научете келешите на труд, да идат малко в гората, хем на чист въздух, хем и да засадят някое дърво, а не бащите им само да секат гората

Оценка:
-1 +15

Мод
206 Отговор
Я да каже кой му плаща да е адвокат на "певицата" лилана

Оценка:
-3 +18

207
Този коментар е премахнат от модератор.
cpv
208 Отговор
Хаджигенов,какво си постигнал - едно нищо и нищо няма да направиш за обикновения човек!

Оценка:
-4 +21

209
Този коментар е премахнат от модератор.
Стиви
210 Отговор
Този самозван адвокат дали е ходил до сега на избори. Мигар не знае че във всяка секция има членове и наблюдатели на всички парламентарно представени партии които следят за да няма нарушения И какво ще стане ако това адвокат че сложи още еди човек там.

Оценка:
-3 +16

ОпПала
211 Отговор

До коментар #23 от "БХК":


И на търкането на билети

Оценка:
-1 +8

Бай Ху (By Who)
212 Отговор
Хаджигенов има решителен поглед. Като бик пред червено знаме!

Оценка:
-5 +11

Коце Коцев Коцаков
213 Отговор
Хаджигенов е адвокат с купена диплома от Благоевград и на него му плаща не Божков а Цецо Василев и онези братя от Кремиковци

Оценка:
-4 +14

Бат Вальо
214 Отговор
КОЙ СИ ТИ , БЕ ..........

Оценка:
-3 +10

Иванов
215 Отговор
Кога ще дойде този край,да видим
СЦЗ препълнен от МИЛИАРДЕР
....

Оценка:
-1 +2

Шивачът
216 Отговор
Леле Мале пак България ще спасяват! А после с двете ръце в двата джоба! Не им вярвайте!!!!!

Оценка:
-2 +15

Хаха
217 Отговор
Вие не сте гражданите защото се броите на пръстите на ръцете си. Вие сте платени тролове на Божков.

Оценка:
-3 +12

Стара чанта
218 Отговор

До коментар #17 от "Loop":


Loop - неточност имаш - не ... и той ще стане ... - та той си е понастоящем готов, изграден ТУЛУП - продажен, мазен , алчени арогантен боклук !От това няма накъде повече да падне човек !

Коментиран от #274, #275


Оценка:
-2 +5

219
Този коментар е премахнат от модератор.
220
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост
221 Отговор
Само ГЕРБ и Бойко

Оценка:
-4 +12

Космос
222 Отговор

До коментар #32 от "мафиотска поговорка":


Ми той адвокат ли е

Оценка:
-3 +8

Историк
223 Отговор
Поредният месия, адвокат на Ц. Василев. Мая Манолова е човека на Галеви а Слави обича да е център на вниманието(нарцис) така, че от трън на глог.

Оценка:
-4 +12

Нощен ястреб
224 Отговор

До коментар #12 от "БСП за България и Радев":


Аааа, има и още - Петър Волгин, Румен Петков, Костя Копейкин, Мая Манолова, Иво Христов, Велислава Дърева, Елена Йончева, Георги Атанасов... Много са тези, дето ме карат да настръхвам и да се хващам за сърпа и чука...

Оценка:
-5 +13

КУРнинов
225 Отговор
НИЕ ГРАЖДАНИТЕ! Аз също съм гражданин но НЕ споделям вижданията на АДВОКАТЧЕТО така че моля да не говори и от МОЕ ИМЕ щото иначе се получава като във вица с орела и врабчето в който орелът попитал може ли царя да стой до лай-о а врабчето отговорило Е ТОГАВА АЗ ОТЛИТАМ!

Оценка:
-5 +10

226
Този коментар е премахнат от модератор.
227
Този коментар е премахнат от модератор.
Готин
228 Отговор
А бе, хаджи-еди кой си! Ти да не си марсианец? Не се продавали съвест и морал!? Огледай се!

Оценка:
-4 +7

Ние
229 Отговор

До коментар #2 от "Тиквун":


И ние те мразим. Даже двойно повече!

Оценка:
-3 +5

0123
230 Отговор
За съжаление нишо не е разрушено. Герб това са ДС и всичкото задкулисие ,което държи властта в България. Всеки знае ,че на власт е тоя когото посочат от двете посолства на САЩ и Русия. Така,че нищо ново няма да се случи независимо кога и какви избори ще се проведат в Бг. Жалко е само ,че разсипват финансовия ред и малката финансова стабилност в държавата.Направо върнаха 1997.Зимата ще бъде гладна и тежка.Пак ше свършат билетите на терминал1 и2. Боже колко мъка има по земята българска.

Коментиран от #239


Оценка:
-1 +6

Борисов
231 Отговор

До коментар #8 от "Още работа има":


Благодаря на протеста че сплоти герб а организаторите помогнаха доста» едно куче след като не може да лае вкарва само велика в кошарата «зле огрнизирано от кауна и божков меропрятие но такива им са възможностите с слави и мая напред няма вдигната юмруци няма мутри вън на фанелките2466

Коментиран от #234


Оценка:
-4 +9

Филип Георгиев
232 Отговор

До коментар #12 от "БСП за България и Радев":


НЕ БЕ, МОЖЕ БИ ТРВБВА ДА СА САМО БОРИСОВ, ГЕШЕВ И КАРАЯНЧЕВА.. ДОКОГА НАШ'ТО ОБЩЕСТВО ЩЕ ТЪРПИ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРИМАТИ?! КАК БЕШЕ? 'ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА'

Оценка:
-6 +4

демократ
233 Отговор
Заминавай при работодатела си Божков.Тук дните ти са

преброени

Оценка:
-3 +14

Филип Георгиев
234 Отговор

До коментар #231 от "Борисов":


ПИШЕ СЕ ФЛАНЕЛКИ, А НЕ 'ФАНЕЛКИ'!!!!! В ГЕРБ ВСИЧКИ ЛИ СА НЕГРАМОТНИ?

Оценка:
-7 +4

Хаджименов
235 Отговор
Хаджигенов получава пари от ГЕРБ и го готвят за троянски кон, както навремето готвеха и Кошлуков за бъдещ политик и управник на БГ (вече готов, вербуван), но той се оказа толкова тъп, че и готов проект не можа да изпълни... Вън продажника Хаджигенов от протестите, къв организатор си ти бе, предател долен.

Коментиран от #290


Оценка:
-4 +6

Кауна
236 Отговор

До коментар #2 от "Тиквун":


Тримата глупака и бсп/моите побрати ми/все печелят а останаха сами на площада и на местничество избори за кметове кадил съм. Се на куц и сляб кон грешен избор

Оценка:
-3 +8

Защо
237 Отговор

До коментар #4 от "Тоя може да е всякакъв":


Само при маринова и Диков говорят тези другите защо не ги канят или държат на ретинга си

Оценка:
-6 +3

И тебе
238 Отговор
Не те искаме,народа ни е в токсична кома отдавна,нека всеки да запише давността според годините си

Оценка:
-2 +3

Чакай малко...
239 Отговор

До коментар #230 от "0123":


Ти наясно ли си с икономическата обстановка??, 1997г, няма да се повтори, ситуацията е коренно различна, сегашната няма нищо общо с тогавашната..не смесвай нещата. Друго може да се случи, неприятно за икономиката и населението, но не и хиперинфлацията тогава. Няма да ти изреждам промените в икономиката които се случиха от тогава..ти вероятно ги знаеш..или не??, положението не е добро..но може и да се влоши, всичко зависи от следващите които ще управляват БГ, в икономически и политически план, бъди сигурен че ЕС имат всички лостове да управляват процесите, в икономически и политически план..за да не се сринем. Колкото до терминалите..демокрация сме, всеки има право да търси щастието си където си иска по света. Нито ще е катастрофа..нито ще е много добре...истината е винаги някъде по средата, затова споко..кризата не е икономическа както през 2008г, тази е друга, ще отшуми рано или късно, важно е как ще се позиционираме в новият икономически ред.

Оценка:
-2 +5

Другари
240 Отговор
Вижда се краят на мандата, но ще има нов...да не мислите, че червените боклуци ще ни управляват?

Оценка:
-4 +15

Провидението
241 Отговор
Разрушили сте на Борисов топките. Иска ви се власта, но народа ще ви покаже напролет че , не защото обича ГЕРБ, а защото мрази вас и всички комунистически остатъчни недоразумения, ще гласува отново с пълна сила за ГЕРБ. Вие наистина сте едно огромно недоразумение...

Оценка:
-6 +15

242
Този коментар е премахнат от модератор.
asd
243 Отговор
Какъв е този самозванец да се нарича "ние гражданите". Нещо психино ли е? Има избори и тогава ще се види кой е приключил. Тези номера ги въртят от БСП най-редовно преди избори и после...

Оценка:
-5 +14

бай ставри
244 Отговор
тоя неандерталец ще управлява Б-я мале мале той ще върне развитието ни 10 хил.години назад .Някой т/а да е луд да чете тази статия и да му вярва.този е за лудницата.Да ни пази Господ от 4-ма луди в Б-я -знае се кои са-3-ма плюс един

Оценка:
-3 +10

245
Този коментар е премахнат от модератор.
Николай
246 Отговор
Какво да кажем за този човечец:
Ако глупостта имаше криле .............
А тоя лети като КОНДОР!!!

Оценка:
-3 +10

Работата
247 Отговор

До коментар #8 от "Още работа има":


Е свърши нинова като победи в кметските избори вие разбихте герб е кои ще участва на изборите само не разбрахме кои разбих те герб или бсп /8 депутатите вече напуснаха/ хубаво е че сами се успокоявате но ще се иска да се връщат пари на божков

Оценка:
-2 +7

248
Този коментар е премахнат от модератор.
Токо
249 Отговор
Когато чуя Българин да казва по телевизия или друга медия '' тая държава '' и ми е ясни ,че всичко е за кокала. Още в първите изречения нарече Държавата си ''Тая скапана Държава'' Аз бих казал НАШАТА ..... държава .... Тя е наша !!! Тая скапана държава е всяка друга която не е твоята Държава !!! И нататък се сещайте кой за какво се бори . ????

Оценка:
-3 +9

чиба мутро
250 Отговор
бойко трябва да се лекува в затвора !

Оценка:
-9 +4

КРАДЦИ
251 Отговор
ВСИЧКИ МУТРИ В ЗАТВОРА ! ФАНДЪКОВА СЪЩО , А НЕ КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ !

Оценка:
-8 +6

Reptile
252 Отговор
Ти си ФИГУРАНТ на Божков и ВРЕДЕН за България!

Коментиран от #258


Оценка:
-5 +10

216
253 Отговор

До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


А къде остави Жан Виденов,Румен Гечев,Симеон,Станишев дето даде на Доган милиони за консултация за Цанков камък.нещо много избирателно линчуваш.

Оценка:
-3 +10

ПротесЪр
254 Отговор
Не народа а вие платените клакьори .

Оценка:
-2 +5

Едуард Петров-Едо
255 Отговор

До коментар #19 от "Грейс":


Грейс, ето отговорът, даден още от Св. Йероним, преводачът на ВУЛГАТА, Католическата Библия, използвана и до Днес!: ORA ET LABORA! МОЛИ СЕ И РАБОТИ! Малко ще го допълня: Моли се на Господ Иисус Христос и работи усърдно до Победата на Честността, Справедливостта, Откритостта и Прозрачността на Пряката Народна Демокрация! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН! И ако ми позволите, един проблемен въпрос: КОЯ ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ Е МНОГО ОПАСНА ЗА МИРА?

Оценка:
-3 +1

1313541
256 Отговор
Комунист долен заминавай в сибир заедно с гаджето ти радеФ

Оценка:
-5 +7

Едуард Петров-Едо
257 Отговор

До коментар #23 от "БХК":


Ти да не би да се разпозна в тия С ОБРАТНА ОРИЕНТАЦИЯ? ЗАЩОТО И ТЕ СЕ НАТИСКАТ, ДА БЪДАТ ПОМИЛВАНИ КАТО ОНЕПРАВДАНИ! Опитът ти, да омаскариш Адв. Хаджигенов, излезе неуспешен!

Оценка:
-6 +5

258
Този коментар е премахнат от модератор.
Антикомунист
259 Отговор
Все имах съмнения че този човек не е редовен, ама никак не е редовен.Така си фантазира и такива глупости реди че човек се чуди за коя държава става въпрос. Впрочем има много като него, неадекватни и незнаещи какво искат и как да се подобри положението в България.

Оценка:
-5 +12

Лили
260 Отговор
ГЕРБ ПОБЕДА

Оценка:
-4 +11

ТАСЕВ
261 Отговор
ХАДЖИГЕНОВ ТИ И ТВОИТЕ АВЕРИ РАЗБИХТЕ ПРОТЕСТА. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА. ПРЕВЪРНАХТЕ СЕ В КЛОУНИ.

Оценка:
-3 +11

хАнонимен
262 Отговор
Къа а тоа шебек?

Оценка:
-3 +5

Иван
263 Отговор
Кюстендил - "един нищо и никакъв град" ????

Оценка:
-1 +3

тулупи
264 Отговор
Имам чувството че Бойко сам ги е организирал тия трима идиоти и дебили за да се отвратят хората от тях и да видят че има по зле от това да си Тулуп и еднокнижник...

Оценка:
-8 +4

265
Този коментар е премахнат от модератор.
ни съ прай ве
266 Отговор
Хаджигенов, взимай кинтите и се махай, че не мога да те гледам и чета, изключитлно си нагъл и прост.
На изборите ще видим, какво си разрушил. да не се окаже обратното, че заради твойта мутра си го ИЗГРАДИЛ вместо разрушил.

Оценка:
-5 +9

Марко
267 Отговор
Когато паднат на коча череслата,тогава ще паднат и мутрите.

Оценка:
-2 +3

Хаджигенов
268 Отговор
я по-добре кажи ти от кои си - от червените, от увредените или от джендърите?

Оценка:
-4 +8

пандизчия
269 Отговор
Знаеш ли какво хубаво ще съграждаш и изграждаш в пандиза кенефите и тренирай от сега с разширителчето да не кажеш че не съм ти казал

Оценка:
-2 +4

Наблюдател
270 Отговор
Борисов ще е "приключил" за сведение на адвоката само ако отиде в затвора за далаверите и корупцията на които той е основния координатор с-у % естествено! Също за негово на адвоката сведение ако той и кръжеца около него не бъдат осъдени ефективно по тия причини схемета ще се повтаря но с нови герои!!
Да припомним Жан Виденов-ото управление т.е. финансовия разгром на държавата, след който нямаше и 1 осъден! А в ново време за обира на КТБ /4,5 милиарда!/ да знаете случайно някой осъден? A тия мушмуроци дето сега са на власт начело с главатара им са в основата му!!

Оценка:
-2 +5

курчо
271 Отговор
Такива като теб подстрекатели към бунтове и размирици са за затвора.След години и тези които подскачаха около вас ще се срамуват за стореното.

Оценка:
-4 +7

Армагедончо
272 Отговор
По скоро ще се отървем от 👑 вируса,
отколкото от ГЕРБАВАТА пасмина !
Затова се налага ПЪЛНА КАРАНТИНА !

Оценка:
-6 +4

273
Този коментар е премахнат от модератор.
274
Този коментар е премахнат от модератор.
275
Този коментар е премахнат от модератор.
ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ...НОВ ШАМАР ЗА... БСП
276 Отговор
КАТО ГЛЕДАМ РЕЗУЛТАТА ОТ ЧАСТИЧНИТЕ ИЗБОРИ......БАЦЕТО ПАК МАЧКА....

Оценка:
-4 +11

мими
277 Отговор
Опикахте църквите, омацахте сградите. Това направихте.Как ще контролирате изборите. Пак по същшия начин. Щото имате акъл колкото едно пиле. Даже и по-малко.

Оценка:
-4 +11

Радев
278 Отговор
ПЪЛЕН ЦЪРВУЛ Е ТОВА АДВОКАТЧЕ НЕКАДЪРНО!!!!

Оценка:
-3 +6

Мъка
279 Отговор
Сега дойде ред да пусна едно имейлче до главният редактор! Да видим той ли е наредил да се толерират тролски мнения с обиди, а да се трият други!?! Че ми е доста интересно?!

Ако е решение на главният редактор, ще си кажем довиждане?! Нямам работа в сайт, който толерира тролщината! Ако пък е модераторска приумица, да се вземат мерки, срещу тролския любовчия?!!

Оценка:
-2 +3

280
Този коментар е премахнат от модератор.
Така е
281 Отговор
Обаче онези в Брюксел, Германия и Франция са големи лицемери, а тука не са свинщини г-н Хаджигенов, а Глигани !

Оценка:
-3 +0

282
Този коментар е премахнат от модератор.
Лигльо
283 Отговор
За кой народ говориш то народа едва изтрайва да не излезе и да ви смачка глупаци такива. Борисов пак ще ви мачка от както е в политиката алтернатива няма, а вие бордуци пак ще свирите свирката ви е хоби.

Оценка:
-3 +2

стоян
284 Отговор

До коментар #35 от "Миии":


До 35 ком -другарю -Борисов като е кумунис защо вие кумунягите не гласувате за истинския кумунис а се лъжете по тая милионер приватизаторка Курнела

Оценка:
-2 +2

Бабушка
285 Отговор
Чакам с нетърпение да направите партия и да я регистрирате! Защо не го правите? Времето лети!

Оценка:
-1 +3

луд доц
286 Отговор
Хаджигенов ! Колкото са ти големи мераците да влезеш във власта , толкова си и прост !
Няма да те огрее !
Не защото ББ не заслужава да загуби , а защото ти си алчен популист лъжец измекяр !

Оценка:
-2 +3

Мутрите вън!
287 Отговор
Оставка!
Нов парламент!
Ново правителство!

Оценка:
-2 +1

Комбина
288 Отговор

До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Няма по-голяма напаст от комунизма, но социапатското ти мозъче това не може да го допусне!

Оценка:
-1 +3

НОРМАЛНА КОЧИНА
289 Отговор
Герберист Държава продава на кравар ,задника си дава ама не се предава.И при норви управлявящи те ще са на линия.Първо ще предадат своите .Велика и непобедима Русия.

Оценка:
-0 +0

бивш соц
290 Отговор

До коментар #235 от "Хаджименов":


получи пари и от черепа

Оценка:
-1 +2

291
Този коментар е премахнат от модератор.
НОРМАЛНА КОЧИНАл
292 Отговор
Турците включиха С400 и видяха ,че НАТО са в камената ЕРА. Съдба и ние сме там.ЕВРОПА и КРАВАРИТЕ ни ограбват и ни хранят с Демокрация каквато и те нямат.

Оценка:
-1 +0

rambaldievskievich
293 Отговор
Хаджигенов е един миризлив пръдльо

Оценка:
-1 +1

Лея13
294 Отговор

До коментар #12 от "БСП за България и Радев":


Най вероятно си забравил да си пиеш хапчетата, затова толкова си настръхнал и си се поразбутал емоционално :)Марш при сестрата веднага...да ти даде двойна доза!

Оценка:
-0 +1

Иванов
295 Отговор
Адвокатът на убиеца Васил Божков много си е повярвал! От високо най-болезнено се пада, трябва да пита и фараон Цветан Василев, с който също поддържа отношения този!

Коментиран от #296


Оценка:
-1 +2

Като
296 Отговор

До коментар #295 от "Иванов":


се събуди, какво стана.

Оценка:
-0 +0

личен дофтор
297 Отговор
Този нещо не добре май Релето залепнало

Оценка:
-0 +2

КУРнинов
298 Отговор
Ако черепа падне и умре в Дубай никой нищо няма да чуе вече ни за трио ни за мая ни за славуца !


иъ

Оценка:
-0 +2

299
Този коментар е премахнат от модератор.
ТОЗИ ЛИ
300 Отговор
ТОЗИ Е ПЪЛЕН СМЕШНИК

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Корнелия Нинова
Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира ветото на президента
Строите пътища, но няма да има народ, който да пътува по тях"

Още бисери