Last news in Fakti

24 Септември, 2021 16:42 8 240 58

Настимир Ананиев за ФАКТИ: Ако ДБ, ПП, ИБГНИ се съберат, те ще се канибализират

  • настимир ананиев-
  • волт-
  • продължаваме промяната-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • парламентарни избори

"Ако се явят отделно, има шанс за едно мнозинство от 121 депутата, имаме шанс за редовен кабинет”, обясни той

Настимир Ананиев за ФАКТИ: Ако ДБ, ПП, ИБГНИ се съберат, те ще се канибализират - 1
Настимир Ананиев; Снимка: ФАКТИ

“Свикнали сме политиците първо да говорят, а след това, ако влязат в парламента или ако имат мнозинство, да не правят нищо. Сега за пръв път видяхме изпълнителна власт, която действа с конкретни мерки, с конкретни резултати”.

Това каза Настимир Ананиев от партия “Волт” пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Припомняме, че “Волт” е една от партиите в коалицията на Кирил Петков и Асен Василев “Продължаваме промяната”.

Като пример на конкретен резултат Ананиев посочи работата на Асен Василев по актуализацията на бюджета.

На въпрос на Лили Маринкова за карикатурите, на които Настимир Ананиев беше изобразяван след като стана ясно, че “Волт” ще предостави регистрацията си на “Продължаваме промяната”, той отговори, че не се е разпознал. “Винаги трябва да има смях в политиката, но самата политика е сериозно нещо”, посочи той.

“Самата карикатура е заложила на това нещо - че съм бил в много партии. Аз всъщност съм бил в една - в “България на гражданите”, и в тази, която съм основал (б.р. “Волт”)”, допълни той и обясни, че според него политиката не е сделка. “Трябва от време на време да дадем доверие на някого. Има хора, които заслужават да им се даде доверие. За да има сделка, ти трябва да получиш нещо обратно”, обясни Ананиев.

Той разказа как са се провели разговорите между “Волт” и Петков и Василев: “Когато се срещнахме, седнахме и те казаха: “Търсим някой, който да подкрепи това, което правим, без да иска нещо като възвращаемост. Ние искаме да заложим на хора, които отговарят на конкретен профил, хора, които са готови да правят такива промени, които ние започнахме за три месеца". Някой ги започнаха, други успяха да завършат. Политическият борд на “Волт” е главно от млади хора - средната възраст е 30 години. Седнахме, обсъдихме това нещо и те казаха: “Да, искаме да се включим и да работим заедно с Кирил и с Асен”.

След изразяване на мнение от страна на Лили Маринкова, че е абсурдно “Продължаваме промяната” да се кълнат, че тяхното мнозинство ще е най-почтеното, Ананиев посочи: “Човешки фактор винаги ще има - това е във всяка една дейност. Въпросът е какво лидерство се показва. Аз мисля, че и Кирил Петков, и Асен Василев показаха нов вид лидерство в политиката. До последно те не бяха сигурни дали ще се прави проект, аз се радвам, че направиха тази крачка точно в този момент, защото 46-тото Народно събрание показа до колко ниско ниво - личностно, с нападки, се стигна”.

Като протестирал гражданин, Ананиев посочи, че е бил разочарован от невъзможността на партиите “да се договорят за редовен кабинет”. Той посочи още, че партия “Волт” е оттеглила подкрепата си към “Изправи се БГ! Ние идваме!”, която се яви на избори и с регистрацията на “Волт” на 4 април.

Попитан за недоволството си спрямо Татяна Дончева, той отговори: “При нас има много млади хора. Първият път, когато тя поиска да отиде в БСП (б.р. за общо явяване на изборите на 11 юли) и не се договори - това почтено ли ви се струва? На 4 април се явяваш в една коалиция, юли месец отиваш да се договаряш с някой друг, той не те харесва, ти пак се връщаш? Тогава младите хора, с които аз работя във “Волт”, казаха: “Не приемаме това политическо поведение”. Тъй като обаче кампания тогава беше започнала, ние продължихме. Вторият път с “500 К” - не казвам, че точно така се е случило, както го казват, но където има дим, има и огън. Отива председател на партия от коалиция, другите партньори не знаят за това нещо, при друга партия и два часа води разговор с депутат. Какво са си говорили - единият казва това, другият друго, някакви различни версии. За мен самото поведение не е почтено”.

“Цялото това нещо накара политическия борд на “Волт” и Националния съвет да се събере и да вземем това решение”, допълни той, имайки предвид напускането на коалицията ИБГНИ.

След като Лили Маринкова посочи хипотезата, че тръгването на “Волт” от ИБГНИ е по-скоро, защото са видели нова възможност, той отговори: “Ние си тръгнахме преди да има нова възможност. Това беше решение на нашия борд”.

Настимир Ананиев посочи и общите политически заявки на “Волт” и “Продължаваме промяната” - нулева толерантност към корупцията, подпомагане на микро и малък бизнес, насочване на бюджета към сферите, в които има нужда, достоен живот, връщане на нормалността, равен старт, особено при кандидатстване за обществени поръчки.

На въпроса дали ще участва в изборните листи, Ананиев отговори: “Ще решим какво да предложим на самата коалиция на борд на “Волт”. Има коалиционен съвет, който ще провери дали всички кандидати отговарят по критерии и ще реши по какъв начин ще се случат листите”. Той каза още, че не са говорили по въпроса за кандидат-депутатските листи все още.

Ананиев каза още, че “Волт” има структури в 12 области в България, част е от общоевропейското движение “Волт Европа” и посочи, че философията на “Волт” е много подобна на тази на Василев и Петков, които залагат на десни инструменти за леви цели. “Ние имаме прагматичен подход и затова много ми харесаха те (б.р. Петков и Василев) - защото говореха това, което е много близко до нашите разбирания”, смята Ананиев.

“Виждам огромна подкрепа, която е насочена към новия проект. Има и враждебност, която идва от партиите и коалициите, които се страхуват. Не трябва да се страхуваш от конкуренцията”, каза още той.

Относно идеята да се подпише предварително споразумение между “Продължаваме промяната”, “Демократична България” и “Изправи се БГ! Ние идваме”, той каза: “Това е едно обединение около конкретни политики, по които биха работили субектите, които го подпишат”. Ананиев посочи още, че няма информация кой поддържа инициативата за такова споразумение. “За пръв път го чух от Кирил Петков като предложение, защото другите две формации, които се спрягат, че биха подкрепили един такъв формат, те искаха обединение за общо явяване на изборите”, допълни той.

“Моето лично мнение е, че ако тези три формации - ДБ, ПП, ИБГНИ, се явят отделно на изборите, ще имат възможност да постигнат максималния си резултат, защото стигат до различни групи. Ще има максимален брой депутати в следващия парламент. Ако се съберат, те ще се канибализират - няма да могат да постигнат максималния възможен резултат”, каза още той.

“Ако се явят заедно, ще вземат 70-80 депутата. Ако се явят отделно, има шанс за едно мнозинство от 121 депутата, имаме шанс за редовен кабинет, за да започне тази промяна конкретно и с дела”, каза той в края на разговора.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Р П В

    38 55 Отговор
    4 000 000 българи ще гласуваме за Радев Петков Василев !

    Коментиран от #51, #54

  • 3 Сатъра на Хана

    43 9 Отговор
    ГНОМА Е СТАР КАНИБАЛ
  • 4 Бай Пеши

    51 11 Отговор
    Партия Вол и нейния дояч .
  • 5 Софиянеца

    43 21 Отговор
    "ПП" е съкращение от Партия на Президента - Радев :)

    Коментиран от #8

  • 6 батко ти

    31 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Пак не си си пил хаповете .Халюцинира вече . хахахаха
  • 7 ZAZA

    26 47 Отговор
    Кирчо ще ги бие всички с голяма преднина сам ще събере 150 депутати!

    Коментиран от #33

  • 8 Последния Софиянец

    27 37 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянеца":

    Нали това беше наша мечта на площада вече 460 дни.Да се направи партия на протеста от Радев с участието на младите учени хора.

    Коментиран от #15

  • 9 ЕВАЛАТА НА НАСТИМИРЧО- НЕЖНИЯ,..

    45 16 Отговор
    ОТ 2 ДНИ ...СЪС ЧИСТО НОВ АВТОМОБИЛ ЗА ...80 000 !!😂
    ТЕ ТАКА СТАВА КАТО СИ..."ПОЧТЕН" ....КИКИ ЛЪЖЕЦА.....ЗНАЕ...КАК😂
    ....... 500 К ?????😂

    Коментиран от #43

  • 10 смерш

    13 21 Отговор
    Процентът разочаровани от т.нар.преход жители на територията както и вече напусналите я наши съграждани е огромен!
    Всички вие се целите в това плаващо разочаровано мнозинство, НО
    при всички вас има знакови лица от прехода допринесли за разочарованията и по тази причина изборната активност,съчетано с психологичните проблеми от машинното гласуване за някои хора отново няма да бъде достатъчна за заветните ви 121!
    А пишман генерала и дпс/отзад/вече потриват ръце в очакване!
    Единствения шанс нещата да не бъдат съвсем трагични през 2022 е преизбирането на Президента Радев!
  • 11 Пич

    36 4 Отговор
    Искаш само ти да ги чешеш по гръбчето... А , Куневец... Менторката ти ходеше навсякъде с дирника напред , и ти си същият...
  • 12 гадно

    35 8 Отговор
    Стига локуми тоя още малко ще се изкара целомъдрен и чист като утринна роса. Ясно беше и за кьоравите, че трите партии щяха да си извадят очите докато се плюеха и нищо не свършиха, и затова хората ще ги отсвирят.
  • 13 ХАН КРУМ

    31 4 Отговор
    АНАНИЕВ,КОЛКО ДЕПУТАТИ СТЕ ИМАЛИ ДО СЕГА САМОСТОЯТЕЛНО? И ВТОРО ,ЩОМ ИМА ОПАСНОСТ ОТ КАНИБАЛИЗЪМ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА ,ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ ДРУГО?ИЛИ ПАК ЩЕ ИМА ,КОЙ Е ПО –НАЙ,ВИЗИРАМ АПЕТИТА НА ДБ. И ОЩЕ НЕЩО –КОЙ НА КОГО Е РАКЕТАТА НОСИТЕЛ–ВИЕ ЛИ НА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ ИЛИ ОБРАТНО.МАЙ ШАНСА ДА ВЛЕЗЕТЕ ВИ ГО ДАВАТ ТЕ!ДАВАЙ ГО МАЛКО ПО –СКРОМНО ,КАКВИТО СА ВИ СИЛИТЕ.
  • 14 Архимандрисандрит Бибиан l

    13 13 Отговор
    Левите пембераси че гласуват за харвартските двама братя,за останалите Бацо е безаналогов ка руска ракета! Внетен ли сме?
  • 15 Ще.....ще...

    31 11 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Че някой му е потребала още една Педераска Партия?
    Вече си имаме Г-ей Дружинката на Ристе,Радка, Вибратора,Шиши а и ...педерасете от Позитано

    Коментиран от #18

  • 16 народа

    17 2 Отговор
    тия канибали в НС ни изядоха и душите!
  • 17 Българка

    13 28 Отговор
    “Мoeтo личнo мнeниe e, чe aкo тeзи три фoрмaции - ДБ, ПП, ИБГНИ, ce явят oтдeлнo нa избoритe, щe имaт възмoжнocт дa пocтигнaт мaкcимaлния cи рeзултaт, зaщoтo cтигaт дo рaзлични групи. Щe имa мaкcимaлeн брoй дeпутaти в cлeдвaщия пaрлaмeнт. Aкo ce cъбeрaт, тe щe ce кaнибaлизирaт - нямa дa мoгaт дa пocтигнaт мaкcимaлния възмoжeн рeзултaт”
    Не смятам, че е уместно да се използва "канибализират", за да се твърди, че ще имат по-малко избрани кандидати, защото не се очаква трите партии взаимно да се самоунищожават/ самоизяждат. Това бе запазена марка на Слави и сценаристите му . ИТН се бореше и оплюваше предимно ДБ и ИБГНИ, а искаше от тах подкрепа като от партньори.
    Хора , нека всички, които сме гласували за ДБ и ИБГНИ не се отказваме да ги подкрепим и сега, за да имаме 3 партии за бъдеща коалиция срещу мафията

    Коментиран от #31

  • 18 Последния Софиянец

    11 19 Отговор

    До коментар #15 от "Ще.....ще...":

    Твоя вожд Тиквата препоръча на ГЕРБ младежи да се включат в София Прайд.Това го има на запис от Севда тв.Нещо да кажеш?

    Коментиран от #21

  • 19 киро

    17 2 Отговор
    Аз пък мисля п.софиянецо,че вие се познавате още от село и затова си паснахте на калдъръма(паветата)
  • 20 Бесен

    28 0 Отговор
    Този е толкова отвратителна личност!! че съюзяването Промяната с ВОЛТ директно направи Кирил и Асен крайно ама крайно неприемливи!!! Такива като Ананиев не трябва да пристъпват прага на НС! НИКОГА!
  • 21 Ще.....ще...

    17 5 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Ясно е ,че си падаш по ... педераските сватби, Женчо.
    Тва как променя факта,че Ристе Бойкикев е педАЛ?Радка Дълбоката? Асанчо Булката и т.н ?!?
    Нестимирчо жената от уриниране по Ларгото ли събра пачките за нов автомобил?

    Коментиран от #26

  • 22 Бамбука

    9 8 Отговор
    Има логика в изказването му. Народа не посреща с радост стари муцуни от рода на ген.Атанасов, Татяна Дончева и други. Нека ПП се яви така както са я вписали, другите също самостоятелно и после ще видим.

    Коментиран от #30

  • 23 Една

    22 0 Отговор
    Само да кажа, че Кирчо и Асенчо карат в двете ленти така да се каже. В лявата лента карат заедно....

    Коментиран от #27

  • 24 Бесен

    21 11 Отговор
    ПО-добре да се гласува за престъпника Борисов, отколкото за нечистопътника Ананиев!!! НЕ! НЕ! И НЕ! на подобни франкенщайнски формации със стари труженички и ракетоносители!!! НЕ!!!
  • 25 ай стига ве

    11 8 Отговор
    Значи тея маи баи от ЕБГНИ няма да се класират,а гаргамелите ще останат един файтон ... какъв съюз ще имат не знам!!!
    Най добре да се придържат към БСП, които ке са първи, в най лощия случай да са втори, но те ще съставят правителство ....
  • 26 Последния Софиянец

    3 9 Отговор

    До коментар #21 от "Ще.....ще...":

    А ГЕРБ младежи отвърнаха на Тиквата че имат много приятели в София Прайд.
  • 27 Последния Софиянец

    0 6 Отговор

    До коментар #23 от "Една":

    Много си грозна и затова не са те ,,уважили,,.
  • 28 ГЕРБ=БСП=ДПС

    14 2 Отговор
    Г-н Настимир Ананиев, моето предположение е, че партията на Мая Манолова няма да влезе в следващото Народно събрание. Единствено ще съжалявам за адв. Николай Хаджигенчев и Мария Капон. Останалите Манолова, Дончева, Бабикян ... са ми антиатични. И освен това Манолова и Дончева са неморални лъцжи и службогонци.

    Коментиран от #29

  • 29 Последния Софиянец

    13 4 Отговор

    До коментар #28 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Предателя Хаджигейов е никой.
  • 30 Ама

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Бамбука":

    Това е пълна лъжа на избирателите.Как така после ще видим?! Били неприемливи ПРЕДИ?!А ПОСЛЕ какво точно ще се промени?Мая Манолова приемлива ли е?Кога е приемлива --преди или след.Щели да се самоунищожат преди изборите.А след това как ще "мелят" ?Ама говорете,говорете!!!Колкото повече говорите,толкова повече глупости ръсите.

    Коментиран от #34

  • 31 LOSHIA

    15 4 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    ДБ и ИБГНИ са оплювани от цял народ,не само от ИТН!Всички знаят от къде произлизат-ОТ БКП
  • 32 Защо се лъжем

    9 4 Отговор
    Чакат се много милиарди затова юмручето доведе канадецът. Да ги вземат, да ги приберат. Всеки път е едно и също, всеки път ние българите сами налапваме въдицата, сами ще отидем като овчици при фалита, за да ни остриже.
  • 33 изрод от ГЕРБ

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ZAZA":

    Ще ги бият на куково лято!
  • 34 Бамбука

    3 3 Отговор

    До коментар #30 от "Ама":

    После ще видим означава че когато изброените се явяват самостоятелно, същите ще защитават различни програми. Някои ще влязат в следващото НС, други може би няма. Самото обединение ( ако има такова " в бъдеще ще зависи от доверието на народа. Аз лично не понасям старите муцуни, но в тези партии има читави хора с които може в бъдеще да се работи.

    Коментиран от #44

  • 35 Трябва да бъдат изгонени от политиката

    17 3 Отговор
    Мая е полудяла, така ги иска тези парички, хаджията рие и той - има синове гладни, танчето иска да си купи чанти. Това ли е почеността в страната ни.
  • 36 Дааа

    13 2 Отговор
    Лелеее, тия вече за 121+ говорят, а истината е, Галева и ДунДончева няма да влязат, ДБ-Прокопие ще се радва ако се доближи до 10%, а новата подмяна ПП - Прокопие ще са също в най добрия случай около другитя Прокопчета... сумарно от 65 до 75 деп. горе долу общо колкото ИТН, дето всички ги нападнаха и не успяха да ги преобщят към останалите муцуни и новите mендили
  • 37 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тоя да го кАНИБАлизират анадолските манaфи ...
  • 38 mi6osp

    8 0 Отговор
    Общият брой избиратели , които ще гласуват за тези партии, независимо дали са коалиция или са поотделно ,е практически един и същ, защото те не привличат външни избиратели. А това значи, че тези партии не са в състояние да съберат мнозинство в парламента без БСП.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ицо Петрофф

    4 6 Отговор
    Ицо Петрофф: Слави Трифонов-Славуца е спал с рапъра Боби Малкия! Защо учиндолският селянин мълчи за това и подминава разкритията ми?! Той прави всичко за пари – преди за Илия Павлов, сега за Ахмед Доган и Делян Пеевски
  • 41 Ицо Петрофф

    3 5 Отговор
    Слави , специална пресконференция давам за теб. Защо не ме търсиш или опровергаеш? Не си сигурен дали имам или нямам записи ли? А напaдаш собственик на сайт който ги е публикувал? Рокаджията Ицо Петрофф разпали гей скандал със Слави Трифонов преди две седмици по време на пресконференцията си, с която представи новата си книга „Тайните на гей елита 2”. Той разкри, че и шоуменът Слави Трифонов е имал отношения с мъже, но вместо да му отвърне, учиндолецът започна да сипе мутренски заплахи срещу собственика на сайт публикувал думите на Петрофф, заради което бе привикан и да дава показания в СДВР. Целта на Трифонов сякаш бе разкритията на Ицо Петрофф да останат в сянка, но рокаджията остана верен на себе си и не се скри, а напротив в интервю за „Дейли Прес” пита защо Слави не търси обяснения от него, а намесва други хора.
  • 42 сороснерес

    6 3 Отговор
    Ще има правителсво на всяка цена..и тая цена пак ще плати обикновения човек.За 30 г преход видяхме само злини от тези коалиции..ИТН не иска коалиции защото се видя как така наречените протестните партии се грухтят за власт..Да бяха дали шанс на ИТН като на най голмата партия .
  • 43 хахаха

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "ЕВАЛАТА НА НАСТИМИРЧО- НЕЖНИЯ,..":

    Прилича на шеф на столова, който са хванали да краде моркови и картофи!
  • 44 Ама

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Бамбука":

    Ти вярно ли мислиш,че нещата са прозрачни.Мен ме притеснява това НЕИСТОВО желание да ни убедят,че нещата ще бъдат честни Да,да,ама не.БСП още не могат да си простят за плоския данък.Няма как да се получи с десни методи леви резултати.Това е "КАПАН ЗА НАИВНИЦИ".Единствено ми е спокойно,че все пак ще има силна опозиция,за да ги "озаптява" малко или много.Колкото и да мисля, ИТН е по-полезна в опозиция.Колко ли неща още ще извадят.
  • 45 Антитрол

    8 3 Отговор
    На 11 юли Слави самичък преби ОПГ-ГЕРБ, нали? Слави смъкна тиквата от джипката и го изпрати извън околовръстното шосе,нали? Единствен Слави никога не е заявявал че ще води преговори с ОПГ-ГЕРБ и ДПС,нали? За разлика от джендърите от дб1 и дб2,нали? Единствен Слави обяви шайката ОПГ-ГЕРБ и ги обяви за токсични и ще ги изчегърта изцяло, когато управлява, нали? Единствен Слави на молбите за преговори от смазаната тиква, обяви че с "терористи не се преговаря", нали? Първи Слави подкрепи кандидатурата на генерал Радев за президент, тоест не го подкрепя, той го издига! Единствен Слави изхвърли от управлението хунтата ОПГ -ГЕРБ! Всеки да си направи изводите!

    Коментиран от #52

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Sion

    6 3 Отговор
    Когато спреш да взимаш медикаментите по предписание, обикновено такива интервюта се получааат.. Ибнитата, Бог да ги прости, изобщо няма да влязат.Джендър Ристю я сбере за 20 депутати, я не..Кирчо и Кокорчо ще заковат на 30 броя .. Заедно, цялата циркова трупа ще има по-малко депутати и от ГЕРБ, и от ИТН..Да си го кажем честно, единствено ИТН може да бие ГЕРБ..И единствено те са го правили.. Останалите шанаджии ги няма на белият свят.
  • 48 баба Вуйна

    6 2 Отговор
    и ти стана голям политик, до вчера дрънкаше глупости по СКАТ- тв
  • 49 дсгг

    13 1 Отговор
    Този не беше ли кученце при кунева антибългарката !?
  • 50 Георги v.

    13 1 Отговор
    И този е ново лице." Да ама не". Застаряващ юнак, който мина през няколко коалиции. И той не бил от статуквото. Този е от политическите номади. Писна ми от селски тарикати.
  • 51 Подкрепа за Борисов

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Р П В":

    Е ЧАЛГАРИТЕ НАЛИ ВИ ОПРАВИХА БЪРЗО БЪРЗО СЕГА И ТЕЗИ МЕСИИ ИДАТ КАТО УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ БЪЛГАРИО ДРЪЖ СЕ
  • 52 Подкрепа за Борисов

    4 4 Отговор

    До коментар #45 от "Антитрол":

    Що драскаш тъпотии Лъжлив Трол бе Негодници лъжци всякакви СБИРЩИНАТА на БГ
  • 53 Геро

    5 4 Отговор
    Гербавите тъ паци са толкова про сти, че си мислят, че Президента увеличава цената на олиото и на тока.
  • 54 No Mersy !

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Р П В":

    Този филм сме го гледали ! Петков и Василев са клонинги на царските юпита Милен Велчев и Николай Василев !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Фаро

    5 0 Отговор
    Този до вчера никой не го знаеше,защото се беше скътал и чакаше момента,вече стана ясно за какво.Лицата зад гърба на протеста почнаха да искат власта а протестиращите отново са недоволни не това са искали.Хората искаха прости неща.Бойко и Гешев в затвора,честни избори и златото на България да остане в България.Откраднатото да бъде върнато.По тези точки нито дума вместо това балонени обещания
  • 57 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    С този комерсиален тип Настимир,Кирчо настъпи мотиката.Загуби поне сто хиляди гласа.Гответе се за "пролетни гуми".
  • 58 .ай ..ййй

    1 0 Отговор
    Това Настимир що за име е......?