Last news in Fakti

1 Август, 2023 15:12 21 989 49

Адвокат Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: ПП-ДБ се ожениха за Борисов от два петъка и станаха същите (ВИДЕО)

  • николай-
  • хаджигенов-
  • стара загора-
  • инцидент-
  • момиче-
  • убийство-
  • кирил-
  • петков-
  • борисов

Пак се оказа, че адвокатите трябва да консултираме прокуратурата, защото обръсването на главата на момичета е действие против волята ѝ, а това е престъпление от общ характер, казва юристът

Адвокат Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: ПП-ДБ се ожениха за Борисов от два петъка и станаха същите (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Никой от управляващите не очакваше да има толкова масови митинги в цялата страна. Визирам подкрепата на хората за инцидента в Стара Загора и случая обезобразеното момиче. Тази обществена енергия трябва да се канализира. И от тази некоалиция Киприл Петков използва като всеки един тъп и незначителен политик този случай, защото се появи на протеста. Говоря за него, защото негова снимка бе пусната на страницата на некоалиционната ротация. За пореден път виждаме безобразно нарушаване за презумпцията за виновност и невинност, за което България е осъждана многократно. Това прави сега и Кирил, това правеше Цветанов, това правеше Борисов. ПП-ДБ се ожениха за Борисов от два петъка и станаха същите. Ако сме правова държава, трябва да спазим закона. Ако сме правова държава, трябва да има наказания. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ адвокат Николай Хаджигенов.

„Колегата Екимджиев отново има великолепни попадения, защото той първи каза нещо, което прокуратурата проспа. Пак се оказа, че адвокатите трябва да консултираме прокуратурата. Обръсването на главата на момичета е действие против волята ѝ, а това е престъпление от общ характер. През съда по правата на човека е трудният начин да накараш институциите в България да работят. А какво става, сега чуваме на кирчовците глупавите призиви. Тези хора нямат място в ковачницата на законите - те не знаят, не могат и не разбират. Нямат място там“, добави гостът.

„Скоро приключих едно дело пак за домашно насилие. Това е най-тежкото убийство в цялата ми практика. Поисках доживот без право на замяна, а съдът отсъди голяма присъда, достатъчно тежка. Но извършителят пак ще е на свобода след 15-20 години. Той няма да се е поправил, няма да е превъзпитан. Затова трябва да се сложи граница, да се намери приемлив баланс. Нали депутатите приеха Закона за домашното насилие преди месец… И какво? Образованието – то е в основата на решаването на проблема. Политиците скочиха срещу Истанбулската конвенция, но в нея е описано именно образованието, което започва още от детските градина. Трябва да научим децата си, че имат собствени права. А политиците видяха проблем в това, видяха зелени човечета, чуха за джендъри и казаха, че е нещо много страшно - като Торбалан. Всъщност, най-важното нещо е, че ние трябва да пазим децата си от женски пол и трябва да научим децата си от мъжки пол, че те са равни, че никой не може да наврежда на другия“, сподели още Хаджигенов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    156 2 Отговор
    "Толерантността ще достигне такова ниво ,че на интелигентните хора ще им се забрани да мислят,за да не обиждат малоумниците."

    -Фьодор Михайлович Достоевски

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хаджигенов

    56 130 Отговор
    е един много надут пуяк. Много е далеч от истински адвокат. И всички злобеят, че не са в парламента и все срещу ПП са им насочени изстрелите. А тези момчета направиха много, и още ще направят. Истанбулската конвенция не иска да я ратифицира джендърката Нинова.

    Коментиран от #6, #7, #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Това е казано за грозната

    20 55 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    руска действителност по негово време!

    Коментиран от #15

  • 6 Каква Нинова?!

    137 30 Отговор

    До коментар #3 от "Хаджигенов":

    Истанбулската конвенция не я приема никой нормален и смислен човек.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хмм

    82 24 Отговор
    И тоя е на хранилка от американското посолство.
  • 9 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    102 11 Отговор
    БОРБА ЗА ВЛАСТ АКО БЕШЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕШЕ ДА Е С ДЖЕНДАРИТЕ ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОПАДАНЕТО
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бойко

    78 16 Отговор
    Бабикян и Хаджигенов не са ли семейство?
  • 12 ПП ДБ са бушон

    69 13 Отговор
    ББ ги използва да печели време и ще ги изключи преди кметските избори
  • 13 ФЕН

    75 9 Отговор

    До коментар #3 от "Хаджигенов":

    Този е посредствен адвокат и търси мединни изява с цел да се облажи от хорското невежество.Мен лично се опита да ме изнудва ведна адвокатска кантора и не успя....4 дела му заведох и ги спечелих....просто факти .
  • 14 знаещ

    96 19 Отговор
    Ако все още някой има доверие на пп д б значи и чавка му изпила мозъка трябва да си пълен глупак че да продължаваш да вярваш на някой който тотално тя е излъгал и е направил точно обратно на това което обещаваше превърнал се в подлога на едно посолство

    Коментиран от #16

  • 15 постоль

    33 5 Отговор

    До коментар #5 от "Това е казано за грозната":

    Нерде Сталин, нерде Достоевски!
  • 16 един

    14 11 Отговор

    До коментар #14 от "знаещ":

    Аз тогава имам доверие на Герб-ДПС и БСП,ха-ха-ха!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Това е началото

    68 13 Отговор
    3 март беше предупреждение за линията на политика на ПП. Май не разбраха какво им казаха хората тогава. Вчерашните митинги дано са им показали че 80 процента Българи ги наблюдават какви ги вършат. Грешно си бяха направили сметката за,, слокойно ваканцуване,, на фона на все по отъняващия джоб на хората. Ако си мислят, че като замазаха очите на някои държавни служители с мижавите си подаяния жестоко са се излъгали.народа е мъдър и още не ги е помел само защото наблизо има война.
  • 19 Анджело

    44 6 Отговор

    До коментар #10 от "К А К В А":

    Злобеят ПП и ДБ. Щот са едни еничари
  • 20 кочо боров

    15 4 Отговор
    тетито на булката ,ама ние се падаме все от нейната страна .....................
  • 21 Запизнат

    33 7 Отговор
    Истамбулската конвенция е приета вече и маркираха всичко с пострадалото момиче. Затова извадиха чак сега случва за да не се бунтуват гражданите. Пак ни испързаляха на гърба на едно пострадало момиче ,а зад всичко това приеха ЛГПДИ. Момчетата и момичетата ще могат да се женят помежду си. Да ви е честито.
  • 22 доц. Антон Константинов, д.и.н.

    33 5 Отговор
    Противен индоктриниран социопат и безпардонен простак! Тежки когнитивни отклонения в комбинация с латентен хомосексуализъм!
  • 23 За бъдещето

    16 26 Отговор
    Адвокате беше ми много симпатичен в началото на протестите ,но след като не получи нужната подкрепа на изборите и изпадна от класацията за парламент започна да плюеш срещу хората които за разлика от теб бяха одобрени от гласуващите и твоята реакция ме учудва. Ти си достоен юрист и интелигентен млад човек учудващо е защо не можахте да намерите общи виждания за да бъдете заедно за промяната на държавата . Имаме нужда от твоето присъствие и компетенция за промяна на бъдещето на нашите деца и внуци
  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    30 17 Отговор
    НА СНИМКАТА ......... ЕДИН НЕКАДЪРЕН АДВОКАТ , КОЙТО ........ БЕШЕ ХИТРО ИЗПОЛЗВАН ОТ ........ ZEЛЕНИЯ ЧОРАП ......... "ОТРОВНОТО ТРИО" ОТ "ТРИМАТА ГЛУПАЦИ" ......... ФАКТ !

    Коментиран от #25, #48, #49

  • 25 Некомпетентен

    23 6 Отговор

    До коментар #24 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    При обяснението пред лекаря ,който е шил раните,момичето е било неадекватно и не е посочило заподозрения ,като извършител на деянието.къде е макетниа нож и има ли назначена дактилоскопна експертиза,която да го свърже със заподозрения.Има ли кръв от пострадалата по тялото на заподозрения.Ще бъдат назначени комплексни психиатрични и психологични експертизи,които да отговорят на съответни въпроси.Не забравяйте презумпцията за невиновност.Относно съдебния адвокат Хаджигенов,горко им на неговите клиенти.Амин.
  • 26 Теди

    24 8 Отговор
    Адв.Хаджигенов,когато беше в коалиция с Мая Манолова и Татяна Дончева не спираше да величае Промяната и Кирил Петков.Когато за следващите избори Манолова се отдели от Отровното трио начело с Хаджигенов и Промяната се обединиха с ДБ и още 78 организации и неправителствени партии от цялата страна и не включиха Отровното трио,последните обърнаха палачинката и последваха остри критики ,най- вече срещу Кирил и Асен
    Адв.Хаджигенов е особено активен по ТВ Евроком ,при Сашо Диков,където излива своята помия по адрес на опонентите си.Не ме учудва факта,че отново беснее от злоба и ярост,защото е пренебрегнат.Нали идват местни избори и той трябва да покаже арогантното си лице.
  • 27 анонимен

    25 7 Отговор
    Хаджигенов доста морализаторства. Те вече малко омръзват. Борисов си е мутра, но властта променя всички. Самозабравят се и имат доста съмнителни постъпки, стигат и до тях. Вие с Бабикян сигурни ли сте, че нямаше да се ожените за Борисов, ако бяхте влезли в НС. Слави и Корнелия Нинова, които също плюят правителството са били готови на брак. Това стана ясно. Като усети някой полъх на власт, се жени за врага си и забравя обещанията си. Тройната коалиция също се услади на противниците БСП и НДСВ.
  • 28 Самуил

    11 17 Отговор
    Истанбулската конвенция се тълкува различно от непросветените хора.Тя е разделена на две части.Първата е борбата с насилието във всичките й форми и обстоятелства.Втората е легитимирането на джендър идеологията.ПП,ДБ са против насилието над жени и деца и против джендър идеологията.КукуКорнела яхна метлата с джендърите, за да направи референдум, с цел да спечели повече гласове на изборите за местна власт.Не успя да събере необходимите подписи и скочи срещу Кирил и Асен и ги обвини,че те приемат джендърите,което е абсолютна лъжа.Но много прости хора се вързаха на тази отвратителна нейна пропаганда.Комунистите винаги са играели подмолни игри за своето собствено обогатяване.Нинова не се прегърна с Герб и ДПС сега,защото не получи исканите министерски кресла.Но в миналото БСП е била в коалиция с Герб и ДПС и тогава те бяха добри партньори.

    Коментиран от #32

  • 29 анонимен

    22 13 Отговор
    „Станаха същите“ казва. Борисов си е момче от мутренските групировки. Казвам го като факт и със съжаление за изгубените 10 години, в които беше премиер, той е огромна грешка на политиката и на избирателя; как избирателите не видяха какъв престъпник е, то му личи по всичко. Това, което аз искам да напиша и не искам да се забравя как свити и нерешителни хора, спънати и в говоренето дори, като станат министри започват да се големеят и да се карат на журналисти и да ги съветват какво да питат и да са в схеми. Както Слави казва „Властта променя хората“.
  • 30 М даааа

    31 7 Отговор
    Генов може да е всякакъв, но е напълно прав за това, че сега ни "управляват" абсолютни лъжци, лицемери и некадърници. Крепят се на власт само заради посолствоТО, което ги и насади там, за потрес на народа! Въпреки това, не мисля, че ще се задържат много и дай Боже по-скоро се оттървем от тези национални предатели и войнолюбци.
  • 31 Валяка

    18 9 Отговор
    Хаджигенов и Бабикян ги познават всички.И от протестите и после,когато бяха депутати в Народн.Събрание.Те са непоследователни.Обединяват се с различни неправит.организации с цел да бъдат на власт.С ярките апетити за алчност обикалят форумите и забележете,че не блестят с особен ум,концентрация на мисълта и блестящи изкази.В много случаи използват метафори,които не са присъщи на компетентност и висока интелигентност.За добро възпитание да не говорим.Лицемерието им е драстично,когато гледат да се харесат на обществото,но в повечето случаи се излагат ,демонстрирайки професионализъм и обективност.Едва ли в новата им неправителствена организация членуват достойни и честни хора.Уж случайно Сашо Диков им приши епитета"Отровно трио",от което моралният човек ги напусна.
  • 32 Велин

    21 4 Отговор

    До коментар #28 от "Самуил":

    И в кое минало БСП е било в коалиция с ГЕРБ, че нещо не се сещам!?!? Колкото за защитата от домашно насилие, да ме извините ама и без конвенцията си имаме добри закони , като се почне от Конституцията. Айде малко по-скромно с ПП щото се гушкат "джентълменски" с ГЕРБ. Уж щяха да ги изчегъртат пък сега взаимно се гъделичкат. Обаче основната цел е постигната- ИМА БАНАНИ!!!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Казуар

    17 5 Отговор
    Другарю Хаджигенов, ти и твоя приятел не бяхте ли се оженили за Мая Манолова.

    Коментиран от #46

  • 36 цццц

    13 9 Отговор
    тоя е голям боклук
  • 37 СМЕШНА СТАТИЯ

    13 6 Отговор
    Палячо, но му се дава трибуна за изява. А си е тъп на гъдулка. И злобно човече-комплексар.
  • 38 Виж ти!

    10 2 Отговор
    Хаджигенов: ПП-ДБ се ожениха за Борисов от два петъка и станаха същите, а трябваше и ние да сме там! Това е цялото изречение!
  • 39 пашата

    2 2 Отговор
    Прокурори и съдии са калинки,мисирки и тулупи на управляващити както Гешефта който го назначиха преди да изтече мандата на Цацарков салич
  • 40 шопендар

    2 4 Отговор
    И ОТ ТОЗИ БРАК ЗАГУБИ БОРИСОВ.ПП И ДБ СА НАГЛИ МОШЕННИЦИ,А БОРИСОВ ЩЕ ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО ГЛАСОВЕ ПРИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.ЗАТОВА ИСКАТ ДА ЛИКВИДИРАТ ВЪЗРАЖДАНЕ,ЗАЩОТО НЕ ИМ ЦЕПИ БАСМА И КАЗВА ИСТИНАТА,И Е ЕДИНСТВЕНАТА ИМ КОНКУРЕНЦИЯ,И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГИ ОТВЕЕ.
  • 41 "Ожениха" не е най-подходящото понятие

    3 1 Отговор
    за това, което се случи. По-подходящо би било "онодиха" се с Борисов, защото събитията по случващото се са доста срамни!

    Коментиран от #42

  • 42 Още едно уточнение

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от ""Ожениха" не е най-подходящото понятие":

    Бяха онодени от Борисов, защото ги използва да бъде "изпран", а после ще ги изхвърли като мръсни котета, понеже с тия гафове, дето ги правят всеки ден, на местните избори просто няма нужда да се явяват - ще останат капо.
  • 43 Бате Бойко

    4 0 Отговор
    Им го натресе с 200 на всички .
    Пеевски командва парада .
    ПП и ДБ само гледат и се маят.
    ББ има материали за едни ,, пици,, дори клипове.
  • 44 Гост

    0 0 Отговор
    Кой е този?
  • 45 читател

    2 0 Отговор
    Този Кирчо в едно с Асен са едни конартисти и нищо повече. Грешка е че ги допуснахме в политиката. Те най-вероятно ще освободят терена сами за да не дразнят, но после ще пишат в CV то си че са били министри.
    Във всички случаи не трябва да им позволяваме да вземат решения и да говорят от името на народа.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 55 от Козлодуй

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Кейси, мини

    да пием по едно и да си вземеш хонорара.
  • 49 55 от Козлодуй

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Кейси, Митpoфaнова донесе на Пoзитaнo cтрашна pycka вoдka. Побързай.
    .