Last news in Fakti

9 Май, 2016 10:06 8 179 56

Грандиозният парад в Москва за 9 май (Видео)

  • парад-
  • москва-
  • 9 май

През 2016 г. обаче основен акцент вероятно ще са подразделенията, които Русия изпрати в Сирия и които помогнаха на президента Башар Асад

Грандиозният парад в Москва за 9 май (Видео) - 1
Снимки: Туитър

В Москва започна Парадът за 9 май. На проявата присъстват руският президент Владимир Путин и президентът на Казахстан Нурсултан Назабаев.

Точно в 10:00 часа на Червения площад ще излязат 10 000 военни и 135 бойни машини, а над тях ще прелетят 71 бойни самолета.

По традиция на Червения площад са представени всички видове и родови войски. Тази година участва и новосъздадената Национална гвардия на Русия с подразделението си за специални операции Дзержински.

За сравнение миналата година участваха над 16 хиляди военнослужещи и официални лица, 194 единици бойна техника и 143 военни самолета и хеликоптера. На 24 юни 1945 година вземат участие около 40 хиляди военнослужещи и 1 850 бойни машини.

През 2016 г. обаче основен акцент вероятно ще са подразделенията, които Русия изпрати в Сирия и които помогнаха на президента Башар Асад значително да подобри позициите си в гражданската война.

Повечето западни лидери вероятно се въздържат от присъствие, но и политическите, и военните ръководства на всички големи сили на световната сцена със сигурност ще включат телевизорите.

Военният министър Сергей Шойгу и командирът на парада генерал-полковник Олег Салюков, който е главнокомандващ на Сухопътните войски на Русия, започнаха инспекция на парада.

Шойгу поздрави войниците и рапортува пред президента Путин, който е на централната трибуна на площада с международни лидери, гости, ветерани и висши политици на Русия.

Владимир Путин поздрави ветерани, военнослужещи и всички присъстващите на Червения площад с Деня на победата.

Президентът с минута мълчание почете жертвите от Втората световна война.

„Тази година бележим 75 години от началото на Втората световна война. Tогава животът на съветския народ се промени. Нашият първи приоритет беше да спасим родината”, припомни Путин.

Той не пропусна да припомни, че днес цивилизацията е изправена пред нова заплаха. Готови сме да създадем нова блокова система за международна сигурност за победа над тероризма, изтъкна още той.

„Тероризмът се превърна в глобална заплаха, задължени сме да победим това зло. И Русия е открита да обедини усилията си с други страни, готови сме да работим за създаването на съвременна нова блокова система за международна сигурност”, заяви от Червения площад Владимир Путин.

„Нашата армия върна армията на агресора, откъдето дойде. Нашите бащи и дядовци успяха да победят този враг. Нашият народ раздаде възмездие на нацистите”, добави руският лидер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    5 4 Отговор
    Колкото пъти да я гледам през годините,толкова пъти настръхвам от кеф.Голяма работа са .Всеки трябва да знае ,че неможе да напада Русия без да си понесе последствията.Знам че има кой да защитава православните народи от дивият капитализъм и болните амбиции...на шепа евреи,масони с кильоти....

    Коментиран от #3

  • 2 на всеки килиметр

    4 5 Отговор
    Който не празнува съветския празник, не е истенски български патреот! Я марш всички да празнувате!
  • 3 Румен Янев

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Волен Сидеров":

    Подкрепям напълно мнението ти и няма какво повече да кажа
  • 4 Косматия

    6 3 Отговор
    Деветий май е много лош ден за България.
    След това сталин и неговите протежета е..ха м...ката на България.

    Коментиран от #5

  • 5 Тито

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Косматия":

    Незнам колко е лош 9 май--ама ако беше спечелил Хитлер-сега щеше да ти виси кожата на някой абажур--имайки предвид отношението на Хитлер към славяните.И затова прчети изказванията на Фюрера по повод Източна Европа и народите там-демек нас....Или отдавна да си сапунисал някой немски крака и да са те изсипали в канализацията..
  • 6 7777777

    4 0 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ! ВЕЧНА ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ!
  • 7 хорхе

    6 1 Отговор
    Кои са истинските расисити днес? Кой мрази най-много циганите, евреите, негрите? Кои всъщност са нацистите в днешно време? Кои са тези които насаждат нетърпимост към различните?

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Бай хой

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "хорхе":

    Естексвено сащ и нато. И съвсем естествено и закономерно ще си получат заслуженото. Господ бави но не забравя. Дет се казва лакомо дупе кръв пуска.
  • 9 хорхе

    0 1 Отговор
    Какво е съвременния нацизъм? Кои са нацистите в България в днешни дни?
  • 10 справедлив

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "хорхе":

    Ами отговорът на въпроса ти е САЩ--след като Обама в речта си каза че американците са изключителна нация,която има право да ръководи целият свят и да взема самостоятелно решения без да се съобразява с никой-дори и по търговските въпроси(на което се исмяха открито Китай Русия и дори в Япония)...та експерти сравниха речта на Обама с тази на Хитлер през 38 година пред конгрес на апртията му---та ето ти отговорът...Но у нас няма да прчетеш за тази реч на Обама--не е политкоректно....
  • 11 хорхе

    2 2 Отговор
    Защо съвременните нацисти и фашисти се срамуват от това което всъщност са, скрити зад патриотизма и национализма? Защо фашистите се срамуват всъщност?

    Коментиран от #12

  • 12 андрешко

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "хорхе":

    абе хорхе,я си вземи хапчетата и спри с глупавите въпроси,а най добре си събери багажа и право в Карлуково.
  • 13 mediator37

    5 2 Отговор
    Чакам сега някой малоумник да напише, че нищо не става от руснаците, защото една свястна лека кола не могат да произведат.

    Коментиран от #16

  • 14 хорхе

    4 3 Отговор
    Защо днес нацистите празнуват победата над нацизма?
  • 15 Alehandro

    4 2 Отговор
    Защо сравнавате съветския ботуш с Хитлер? Те и двата са еднакво мръсни. Ако вместо вмирисаните ватенки, бяхме "окупирани" от САЩ и Великобритания, положението ни определно щеше да е по-добро. Не идеално, но по-добро от Съветското!
    Разликата е видима при ГФР и ГДР! Очевидно е кои са по-добрите примери. Западът не е идеален, но Съветите пък хич.

    Коментиран от #52

  • 16 Alehandro

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "mediator37":

    Не само кола, а и нещо различно от оръжиее, което да е на световно ниво не могат да призведат. Това е факт!

    Коментиран от #17

  • 17 Леко леко леко

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "Alehandro":

    По-полека, мой човек! Ти че не си прав - не си и има много примери, особено в научната област и особено в областта на психологията. Но понеже ти разсъждаваш доста елементарно, ще ти дам един материален пример - знаеш ли с какви ракети - носители щатите изстрелват разни неща из космоса? Очевидно не - да ти подскажа - с двигатели на нищо не можещите руснаци.:) Е, как мислиш, дали руснаците не могат да съберат една прилична кола?

    Коментиран от #18

  • 18 Alehandro

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "Леко леко леко":

    Четеш избирателно :). Не съм казал нищо, а само военни неща. Ракетите отиват към военната индустрия . А ако можеха да направят кола, щяха да направят и да се бият в гърдите колко е "безаналогова". Факт е, че КОЛИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ!!! . Такива сте вие комунетата. Само високи претенции, а главите ви кухи. Дай ви да копирате, ама и там ви надминаха Китайците и Корейците.

    Коментиран от #21

  • 19 хорхе

    0 3 Отговор
    Какво празнуват днес русенските неонацисти и расисти? Какъв е празничния ритуал?
  • 20 Еммо

    3 0 Отговор
    "Нашият беше по хубав!"
  • 21 Сорос

    2 5 Отговор

    До коментар #18 от "Alehandro":

    Алчо-и какво общо има днешна Русия с комунизма бе..стига с тая мантра-щом е руснак,значи е комунист.За твое сведение в Френският парламент има повече леви отколкото в руският.Друго,за колите незнам,ама руснаците направиха атомен реактор със студен синтез-който няма аналог в света и предизвика огромна сензация...Така че не е само военната индустрия-а химичечската,атомната,медицина и мед.оборудване,физика,космически технологии,корабосторене и т.н....Та стига с тези НПО-партенки-изтъркаха се вече

    Коментиран от #22

  • 22 Alehandro

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Сорос":

    ОК. Прав си. могат да правят някои неща (КОЛИ НЕ МОГАТ!!!), но някак си те не им помагат да са високо-развито общество. Просто претенциите им са прекалено големи. Както и да е. Нямам нищо против Русия и rуснаците, стига да не ни пречат на нас (А те повече са ни пречили, отколкото помагали). Ненавиждам вас, русколизачите в България! Хвали ЛАДА, а кара Мерцедес! Хвали "Правец", а ползва "APPLE"!! Понеже ви знам опорните точки ще ти кажа, че ненавиждам и лизачите на американски г.зове. Европа на Европейците :)

    Коментиран от #23

  • 23 Монго

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "Alehandro":

    Правец е български компютър, дали частите му не бяха японски,къде го вкара при руснаците незнам.

    Коментиран от #24

  • 24 Alehandro

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Монго":

    Правец е "български" компютър с американски части, копие на Епъл. Аз говоря за вас руските подлоги в България! Плюете Гейропа, а децата ви живеят, учат, работят на запад. Нещо не ви се ходи в Масква. Дела трябват ДРОГАРИ. Не думи.

    Коментиран от #25, #27, #43

  • 25 Бай хой

    2 3 Отговор

    До коментар #24 от "Alehandro":

    Да, тогава България бе държава и се произвеждаха и американски компютри. Сега сме колония и можем да купуваме само и да ни изнасят природните ресурси.

    Колко са жалки тези които се стремят да развалят празниците на другите. Това говори за тяхното душевно състотяние. Като не са в състояние да се намерят повод за празник да развалят празнуването на другите да оскверняват и разрушават паметници. И тия същества се наричат демократи, че и имат самочувствие на някакви си по съвършени.
  • 26 Alehandro

    4 4 Отговор
    Винаги ще ви ненавиждам, тези които пишете това: "ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!"
  • 27 Монго

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "Alehandro":

    Правец8 е Ейпъл, Правец16 е IBM, използват се части на фирмата Ямаха. И кво, изкара ме подлога и то руска, и как аналитичния ти мозък стигна до този извод? А да си виждал как се разхерметизира череп и се изпива вътрешността му със сламка?
  • 28 111

    5 3 Отговор
    Щирлиц влиза при Мюлер. Мюлер е в мрачно настроение.
    — Господин групенфюрер, какво става? Руснаците вече са в предградията на Берлин?
    — Щирлиц, спрете с глупавите си шеги! Сънувах Германия от 2015 година!
    — Толкова ли са зле нещата тогава?
    — Зле е много слаба дума, Щирлиц! Представете си, канцлерът на Германия е жена, министърът на външните работи - п*...ст, турци работят в заводите Даймлер-Бенц, Германия плаща дълговете на гърци и испанци. Вместо факелни шествия - гей паради, плащаме пари на евреите и изпълняваме командите на негър от Америка! Фашистите са в Кремъл, а не в Райхстага, Русия воюва с Украйна, а Германия, представяте ли си, Щирлиц - ГЕРМАНИЯ - разубеждава Русия да не воюва!!!
    - "Действително, глупост някаква..." — помисли си Щирлиц..

    Коментиран от #36

  • 29 Иван

    4 2 Отговор
    Комунистите и фашистите всъщност много си приличат по идеология и даже за известно време са били първи дружки.Но все пак имат някои разлики в отношението си към България.Говоря за периода 30-те,40-те год. на 20 век.Факт е ,че като съюзници на Германия получаваме отново северна Добруджа,а после ни дават и вардарска Македония с Беломорието.И това е без да пратим един войник на източният фронт.А после като съюзници на СССР ни вземат златният резерв,архивите и Сталин искаше да ни унищожи като държава и да ни даде на Тито и то без да сме обявявали война на Съветите.Подчертавам,че това са само факти,които лесно могат да се проверят в интенет.

    Коментиран от #30

  • 30 Бай хой

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Иван":

    Момче младо и неопитно. Никой не ти е взел златният резерв. През соца златните находища се разработваха от България и златният резерв растеше. След това желю желев го изнесе уж в Швейцария за да го претопят и да му сложат печати , а какво стана всички знаем. Сега находищата се разработват от колонизатори концесионери и всичко изчезва. Това е истината. Боко тиквата закри Държавният резерв и Държавата на практика не съществува.

    Какви комунисти ви гонят като те си отидоха преди четвърт век. Седесари, гербаджии и царисти са бивши комунисти а днешните бесепари са чиста проба капиталисти от най гаден вид.

    Социални държави са най развитите и културни държави. Към това се стремят всички но малко могат да си го позволят. И обратно ние разрушихме постигнатото и вместо да го подобрим и развием отидохме зад най изостаналите африкански страни.

    Коментиран от #33

  • 31 onq s konq

    4 3 Отговор
    Аве хой такъв...Как да не са взели ушанките златния резервна България,след като ДОКУМЕНТИРАНО ОТ ХАЗНАТА СА ИЗНЕСЕНИ 34 т./ТРИДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ТОНА/ ЗЛАТО?!...за съветския съюз!...ГЛОБА.НАКАЗАНИЕ."ЩРАФ"-как да ти се обясни-не знам.А ти си седнал да бръщолевиш как сме добивали злато при соца.Както и да е.ЗА ТЕБ ОБАЧЕ Е ВАЖНО ДА ОСЪЗНАЕШ,че ако Хитлер се беше задоволил само с Европа,вместо Кремиковци тук щеше да има заводи на БМВ и Круп,щяхме да имаме излаз на 3 Морета,Гърците щяха да идват у нас да бачкат това,което сега българите правят там,нямаше да има цигански гета и евреи-златари,а от такива като теб "русофили" щеше да се прави сапун,който щеше да се търгува добре точно в любимата ти Русия:)

    Коментиран от #35, #37, #44, #45

  • 32 РАМБО

    4 2 Отговор
    До коментар #30 "Бай хой"
    Къде ги няма комунягите бе ?
    Е онези ги няма , ама сега на почти всички сладки места са техните синове , дъщери , лели , чичовци , шофьори , секретарки и т.н. !!!
    САМО един пример - изключително талантливия бизнесмен Банев какъв е бил ??? Миньор ли , стругар ли - а-а-а-а-а ПАРТИЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ в Любимец !!!!!!!
    А защо така удобно забрави 12 000 000 000 външен дълг на датата 10 . 11. 1989 , тия пари кой ги опатка Боко ли беше СДС ли беше макар че същата партия създаде и СДС уж за "опозиция" ?!?!?!?!
  • 33 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "Бай хой":

    Вземи да прочетеш пак коментара ми,че май не си го схванал за кое време пиша,не че няма отзвук и до сега.Всичко което писах е истина,а твоят кометар е от сорта,,една баба ми каза пред блока,че........,,.Относно възрастта ми–да не мислиш ,че по форумите пишат само млади? Моите дядовци са участвали в първата световна война.Доста по възрастен съм отколкото си мислиш.......
  • 34 Alehandro

    3 3 Отговор
    От как и на пенсиите им пуснаха този "империалистически интернет", напълниха форумите с гнусните си социалистически пропаганди. В тоя сайт са един или двама дърти любители на соца и сАвецките коли, пардом бракми. Фактите са, че соцът е провал. Факт е че колкото и да пишат дъртофелниците, Тошо нема да се върне! Факт е че комнунетата ЗАГУБИХА. Лошото е че от комунетата и любимата им РАССИЯ ще страдаме още доста години.
  • 35 стк 412

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    Дали щеше да има заводи на Круп и БМВ в България...или Пушещи комини на газови Камери ..зависи от това как гледа на Българите Хитлер ...НА СЪЮЗНИЦИ или НА СЛАВЯНИ като на Лош човешки материал....

    Коментиран от #38

  • 36 стк 412

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "111":

    Да добавя още нещо за съня на гн.Мюлер за Германия ...2015год...Кошмар ..Германците станали МИРОЛЮБИВИ , Българите...ТЕХНИЦИ , ...Евреите ..ВОЙНИЦИ...
  • 37 Монго

    1 3 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    Изнесени са в СССР, но от там българското правителство е извършвало сделки с него. Вярно основно с руски банки...техни английски клонове, но и със САЩ и примерно с Франция. Четете а не перефразирайте, като папагали. За отворените почитагели на Козяк16,да се поинтересуват след Ньойския договор, каксо става със златото ни. Само ще подскажа, тогава единствено с Америка сме имали нормални дипл. о-ния. А вижте какво са направили с резерва ни...
  • 38 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "стк 412":

    Всъщност нацистка Германия ни цени много като съюзник заради произхода ни.Нали има теория,че българите произлизат от арийската раса и тя не е от вчера.Така че едва ли щяхме да минем за лош материал.

    Коментиран от #39

  • 39 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "Иван":

    Що не застанеш до германец?

    Коментиран от #40

  • 40 Иван

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Монго":

    Ти не си ли гледал документални филми за нацистките експедиции до Тибет.Има много по темата.По твоята логика нерде Тибет нерде Германия ,ама е факт.

    Коментиран от #41

  • 41 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Иван":

    Да Дискавъри, мериха им лицата с пергели и им взимаха гипсови отливки. Това само за да ти покажа, че съм в час с нещата. Но относно историята, ползвам много по-сериозни източници и литература. За мен Дискавъри е предучилищна.
  • 42 Иван

    0 2 Отговор
    Ами сподели източниците си,дай линк.Докажи тезата си.Празните приказки не са доказателсто.Може би си много умен,даже гениален.Ама само ти си го знаеш.Предполагам,че знаеш и за експедициите им до южният полюс.Осветли ни по въпроса..........

    Коментиран от #46

  • 43 СОРИ

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Alehandro":

    Правец 8Д-домашен е направен почти от Български части .Процесора е Български СМ-601 Всички най отговорни части като СМ 602 идр ,са произведени от завода за полупроводници в Благоевград , с Японски машини .Иначе е много бавен- 1мгхц
  • 44 tost

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    Онзи,колко са 34 т. злато ? Около 1,5 – 2 милиарда долара.Колко е в момента външния дълг на БГ ?,май че е в пъти по голям .......и от 9 милиона в момента сме 7 ,а след 30 г. колко ще сме?

    Коментиран от #53

  • 45 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "onq s konq":

    излез от обора с крантата си и виж или прочети ако умееш колко злато изнесоха канадците по време на / демократичното / ни управление / убиване / на народа ни !!!!!!
  • 46 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Иван":

    Извинявай, но вървиш на бургия без видима причина. Посоките на света ги знам. К'ъв северен или южен полюс те гони? Относно IQ-то ми си близко до истината. Кажи какъв език владееш за ти дам сайт. Българските ще си ги намериш сам, или не? Макар,че усещам сарказма ти...

    Коментиран от #47

  • 47 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Монго":

    Знам немски език,писмено и говоримо.Относно другите им (на германците)екпедиции,как може да не си чувал за тях.Срамота е с твоето IQ........ И не аз се изхвърлям колко много съм начетен.......

    Коментиран от #48, #49

  • 48 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    На първо време ти препоръчвам форума история.бг
  • 49 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Иван":

    Наука.бг.форум
  • 50 Иван

    0 0 Отговор
    Ама чакай,нали ме пита дали знам чужди езици.Щеше да ми даваш линкове.Българските щял сам да ги намеря сам....Щеше да ми разкриваш тайни и загади.....Как тъй пък сега......
  • 51 Иван

    0 0 Отговор
    Забравих да ти кажа,знам много добре руски и английски,макар че последният ми е малко ръждясал от липса на практика,но ще се оправя.Само прати линк.
  • 52 Kim Bu

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Alehandro":

    Ей ОМБРЕ, по името ти съдя че си Испански циганин . . . Ти въобще ходил ли си в Англия да видиш каква е цигания, за Испания да не говорим . . . По мизерни държави не съм виждал, но нали са колонизатори трябва да им сваляме шапка- или поне така им се иска!Точно те съсипаха соца и фабриките ни за да имат бели роби какъвто съм и аз ! Могат само да се радват че не е жив Сталин, защото ако беше сега щеше да е друг реда и може би някои държави нямаше да съществуват . . .
    Ако не ти е ясно защо съсипаха соца, ще ти кажа, защото този строй е по добър от капиталистическия . . .
    Ай със здраве . . . .
  • 53 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "tost":

    Тост,Гост...И после да не ми спорите като ви казвам,че един калъп ви е правил:)А колкото до изнесеното в Съюза бълг. злато-дори и не си правя труда да сметна по колко лв. слагаш грама,защото КАКВО Й ПУКА НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТОВА ЗЛАТО?Още толкова щяхме да им дадем на руснаците,НО ДА НИ БЯХА ОСТАВИЛИ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ НОРМАЛНО В ЗАПАДНИЯ БЛОК!...като истински европейци,а не като съветски азиатци!А можеш ли да сметнеш загубите на страната ни от 45 годишният ИЗНОС НО БЕЗЦЕНИЦА НА ВСИЧКО ,ЩО СТАВА ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ към "Великата страна"?А желязната забрана да купуваме само и единствено тяхна стока-непродаваема в "белия свят"?А как високомерно и със самочувствие се държаха руските туристи по курортите ни,плащайки със мижавите си рубли,ИЗКУСТВЕНО НАПОМПЕНИ СЪС ОБМЕНЕН КУРС ПО-ВИСОК ДОРИ ОТ ДОЛАРА от БН Банка?!...Докато българите подсмърчаха край витрините на "Кореком" ...Бе що ли не ви дам да ми целувате клавиатурата че ви преподавам безплатни уроци,ама ше вземете да я оръфате,че квито сте гладни..

    Коментиран от #55, #56

  • 54 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    грандиозен парад ,големи танкове и бомби,много самолети ,но никакви гости :))!
  • 55 УУУУУУ

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "onq s konq":

    Колко ни Струва 45год. на безценица износ към Русия,тогаваСССР ? Струва ни над 500 големи завода .като ,,Нефтохим" 25ст цена на бензина.1ст и 2ст.цена на тока,.....Като 26год си свободен какво построи ...ЕДИН МАЛЪК ЗАВОД ЗА БОКЛУК....
  • 56 tost

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "onq s konq":

    Малко инфо Онзи :„Държавната сметка за 11 г.: 17 млрд. лв. дефицит и 20 млрд. лв. нов дълг“........„Така двата кабинета "Борисов" и този на Орешарски струват на бъдещите поколения милиарди - поне 20 млрд. лв. нови заеми. Дотук изборът беше да се взима дълг, а не да се правят реформи“
    Само да те питам ,какви ивестиций направиха САЩ в БГ ?(само един кумин /Марица изток/) и какво направиха нашите управляващи за 25 г. демокрация? - една магистрала ,която вече е за ремонт. А ти ми говори за корекоми ,комунисти и др. врели некипели :))))))
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания