Last news in Fakti

12 Май, 2016 10:52 1 705 2

Нови отломки от полет MH370 

  • отломки-
  • полет-
  • mh370 

Това бе потвърдено от екип от експерти

Две отломки от самолет, намерени на плажа на Мавриций и в Южна Африка почти сигурно са били част от полет MH370 на Малайзийските въздушни линии, съобщи Би Би Си.

Това е последното развитие на усилията за разкриването на загадката около изчезналия през 2014 г. самолет. На борда му имаше 239 пасажера, когато изчезна по маршрута между Куала Лумпур и Пекин.

Три кораба издирват останките на машината на площ от 120 000 кв.км. в Индийския океан , но до този момент не са открили следи от нея.

Отломките са открити на голямо разстояние от зоната на търсене. Специалисти отбелязват, че морските течения може да са ги отнесли. До този момент бяха открити пет отломки, за които се смята, че са от самолета. Това са част от крилото на остров Реюнион, стабилизатор на опашка и панел на стабилизатор, открити в Музамбик. През тази година бяха открити обвивка на двигател в Южна Африка и фрагмент от вътрешна врата в Мавриций.

Министърът на транспорта в Малайзия заяви, че специален екип от специалисти е потвърдил, че двете отломки са от самолета.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 2 Отговор
    Муууууууууузамбик???

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.