Last news in Fakti

19 Май, 2016 17:32 2 166 1

Откриха останки от изчезналия самолет

  • останки-
  • самолет-
  • гърция

Все по-вероятна става възможността за терористичен акт

Отломки от изчезналия самолет на  EgyptAir  са били открити южно от гръцкия остров Карпатос, съобщи „Ройтерс“.

Според източници от гръцкото министерство на отбраната отломките са били открити на на 50 мили югоизточно от мястото, където от радарите е бил загубен сигнала от машината.

Гръцка фрегата е намерила две останки на 230 мили от остров Крит. Те са с оранжев и червен цвят. Според други информации намерените обекти са оранжеви.

От Франция вече предложиха предоставянето на подводници за търсенето на черната кутия на самолета.

Директорът на Руската федерална служба за сигурност Александър Бортников изрази мнение, че причина за разпадането на самолета е станал терористичен акт.

Гръцкият министър на отбраната Панос Каменос обяви, че машината е направила резки завои, преди да изчезне от радарите.

Египетският премиер Шериф Исмаил заяви, че на този етап е твърде рано да се изключи всяка възможност за катастрофата на самолета, превозващ 66 души на борда си. Министърът на авиацията в страната уточни, че е по-вероятно терористичен акт да е причинил катастрофата, от колкото неизправност на борда.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любен Ангелов

    2 0 Отговор
    Според мен пак някой не си е свършел работата и това технически проблем.
Новини по държави: