Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 21:24 1 794 0

Роднини на изчезналите с полет MH370 ще търсят отговори в Мадагаскар

  • мадагаскар-
  • mh370-
  • самолет-
  • малайзия-
  • близки-
  • роднини-
  • търсене-
  • отломки

Според тях търсенето на отломки от самолета е хаотично

Роднини на изчезналите с полет MH370  ще търсят отговори в Мадагаскар - 1
Снимки АП/БТА

Близки и роднини на пътниците, изчезнали заедно с полет MH370 на Малайзийските авиолинии, са решени да пътуват до Мадагаскар, за да търсят отломки от машината, които биха могли да хвърлят светлина върху съдбата на самолета, съобщава Би Би Си.

Роднините ще посетят Мадагаскар в периода 3-11 декември, се казва в изявление, публикувано на Фейсбук страницата на групата Voice 370.

Групата "няма друг избор, освен да вземе нещата в свои ръце, ако иска да намери отговори и да сложи край на неизвестността", заявяват от групата.

До сега всички отломки, за които бе потвърдено или се предполага, че са от самолета, бяха намирани по бреговете на Източна Африка. Но според някои от роднините, търсенето на още останки е хаотично и липсва систематичност. Според тях властите са пренебрегнали очевидни констатации и следи, които биха ги отвели до отговора на загадката.

Малайзия е страната, ръководеща работата по събирането на всяко подозрително парче или отломка, което след това бива изпратено към Австралия за проверка.

Досега едва за шест, от всички намерените парчета, е било потвърдено, че са от липсващия полет на Малайзийските авиолинии. Самолетът изчезна по време на полет от Куала Лумпур до Пекин март 2014 г. с 239 души на борда.

Роднини на изчезналите с полет MH370  ще търсят отговори в Мадагаскар


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА