Last news in Fakti

31 Декември, 2016 15:19 2 579 22

Путин: Русия разбра, че може да върви напред

  • владимир путин-
  • напред-
  • нова година

Той прочете своето новогодишно послание

Путин: Русия разбра, че може да върви напред - 1
Снимка: БТА/AP

„2016 г. беше трудна година, но тези трудности ни помогнаха да разкрием своите способности да вървим напред.“ Това заяви президентът на Русия Владимир Путин по време на новогодишната си реч, съобщи ТАСС.

„Най-важното е, че ние вярваме в себе си и в нашата страна. Ние споделяме нашите проблеми и радости, за да можем заедно да посрещнем Нова година.

Има много хора в самолетите, влаковете, болниците и на бойните полета, които сега не могат да споделят празничната трапеза, защото изпълняват дълга си, но ние им пожелаваме всичко най-хубаво. Нека всеки един от нас да бъде внимателен с близките си и да уважава околните.

Желая мир и просперитет на Русия, както и здраве и щастие на нейните граждани“, заяви Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 путин в оставка

    11 17 Отговор
    -Напред ! Каза Ленин и се върна да си вземе каскета .
  • 2 На майка ви Путина

    25 9 Отговор
    На всички проамерикански мекерета пожелавам 2017 да ви донесе по един голям, черен, мазен к.....урбан от чичко ви Обама! И нали знаете, който ни мрази под нас ще лази! Така че коня, стоянчо, ссс слагайте наколенките и на коленеееееее!

    Коментиран от #4

  • 3 Хасан

    22 1 Отговор
    Русия се върна в играта.. Политиката на Обама събуди мечката и отново е глобален играч!
  • 4 на майка ви обамата

    10 14 Отговор

    До коментар #2 от "На майка ви Путина":

    Аналогично, същия голям, черен, мазен к.....урбан от чичко ви Обама го пожедавам и на всички платени русофилчета които са си дали дупеата и езиците под наем за жълти копейки ! Никове няма да изброявам защото всеки от вас си има по 5-6 и е безмисленно . Айде да ви е честита новата година.. с нов късмет и пълни касички с копейки.
  • 5 даммммммм

    16 8 Отговор
    ВЕЛИКИЯТ ПУТИН...ДАВАЙ ЧИЧКО ВОВА..че само ти си надеждата за света...
  • 6 Българе

    13 4 Отговор
    Русия ни е освободителка.. На нея дължим нашата независимост.. Трябва да сме и благодсрни.А и ако не беше тя какво ли щеше да направи Хитлер!!

    Коментиран от #11, #13

  • 7 ДКМС

    4 9 Отговор
    Ние ще подарим българия на гаспадина Питина . Гжа . Карнелията будет верна на диктатурата на ЕНКДВЕ ВЕЧНАЯ ДРУЖЖЖЖЖЖБА КПСС ....ССССССР ,ББКП И СЕВЕРНИЕ КАРЕЯ . БУДЕТ ОЧЕН ИНТЕРЕСНАЯ РАБОТА .
  • 8 Кики

    6 3 Отговор
    До Българе

    Какво щеше да направи Хитлер, ако беше спечелил?
    Прочети му програмата и ще разбереш.
    Ако си Русофоб, може и да не разбереш.
  • 9 Шляхтиц

    6 0 Отговор
    Демокрацията означава преди всичко ПЛУРАЛИЗЪМ, множественост на мнения, свобода на мислене, свобода на действия. Но физическите закони на нашия свят са такива, че всяко нещо е хубаво и полезно докато е в някаква мярка. Чаша или две хубаво вино са много приятни и са много полезни, бутилка или две от същото хубаво вино са вече вредни, ако не и убийствени. Много стара и мъдра РУСКА поговорка гласи: Не хомотът убива животното, а неговата мярка. След промените в Източна Европа, държави като Чехия, Словакия, Полша, а сигурно и други държави от Източния блок, напреднаха всестранно в развитието си и постигнаха икономически, политически, социален и какъв ли не напредък. В тези три държави съм бил след промените и определено мога да изразя своето много положително, с нищо не ангажиращо никого мнение, че разпадането на комунистическия блок за тях е било необходимост и за двадесет, двадесет и пет години са постигнали много. Това особено важи по мое мнение за Чехия. За съжаление, не е такова мнението ми за България. В България всичко хубаво, каквото имаше от комунистическия режим, беше УНИЩОЖЕНО. А хубавото никак не беше МАЛКО. Стигна се до там, че бившите комунисти, преименували се после на социалисти, за да демонстрират някаква промяна, разрушиха мавзолея на Георги Димитров, сграда, построена от войници, трудоваци за рекордно кратко време и с няколко загинали войници. Поради бързане и не достатъчно обезопасяване на строителната площадка няколко български семейства с
  • 10 волен сидеров

    10 3 Отговор
    пичове тези къде целувате хамериканският зад..к-отворете си очите-америка затъва и то яко,скоро няма да е първа сила-ще си има доста проблеми и то още тази година-но-ще направи една много голяма грешка -и запомнете това добре-ЩЕ НАСЪСКА точно Китай срещу Русия първо и после срещу целият свят-китайците скоро ще са първа сила във всяко отношение-а хамериката дължи най много пари на тях ,а китайските хакери са номер 1 -ама никой неще да го проумее-америка се опита да съсипе света с ислямска държава -успя донякъде -съсипа европа и най вече сирия и сега ще ударят и иран и турция-и не се радвайте-защото всичко това ще им се върне-Дано Путин удържи работата и ердоганчо също-че туй нящо което се задава хич не е на добре-Жълтата раса идеееее-а вие и ние се занимаваме с шепа луди-И не се чудете на бежанците сега и не ги плюйте -че -утре видите ли Ние с вас може да сме в това положение ,когато на подгонят китайците-дано да не стане ,ама като гледам как надигат глава и хич не им пука искат си островите и новите територии ,че няма къде да си слагат народа вече и колко много парадират с пари и както действат тихомълком по света като евреите -ще става все по интересно-Дано си отворят очите великите сили и не се карат между себе си-както хейтърите великите българи зад компютрите го правим-и да се обединят а не да злорадстват един срещу друг-иначе светът ще ни стане тесен на всички.Пожелайте си ЛЮБОВ за винаги и Здраве ,нищо повече и Бог да е с нас.
  • 11 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "Българе":

    Ако не беше тя сега България щеше да е на три морета!!! Помисли малко ,ако имаш мозък!!! Ха ха хо хо хооооо!!!
  • 12 Хасан

    0 7 Отговор
    Бъдещето е на жълтата раса.. След 100 години човешкия индивид ще бъде с мургав тен и китайски очи.като прабългарите . Кръстоска между араби/индуси и китайци..
  • 13 ззззззззззззз

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българе":

    На този въпрос могат да ти отговорят Палестинския народ и целия арабски свят . Англоезичните държави щяха да са точно там където им е мястото ,а не на трона . ( Нямат нужния капацитет да бъдат там . )
    Медицина , образование и като цяло човешкото развитие щеше да е още по - напред . Най - вероято болести като СПИН , РАК , "сезонни болести"..... изобщо нямаше да съществуват . Интелекта и образованието щяха да се ценят . Като цяло светът щеше да е тотално различен . "германските " господари щяха да гледат на свят като нашия (днешния) като примитивен и твърде първичен .
  • 14 simonm

    3 5 Отговор
    Браво,Ама само на думи Сега му удариха един хубав спринт назад Виж Палмира,"Адмирал Кузнецов" Черно море Ние продадохме оръжие а те им подариха,включая и ПВО Някой можели да ми каже за вида на плренените руски ракети в базата им край Палмира. И руските сведения са противоречиви?
  • 15 Факта

    1 1 Отговор
    Браво! А ние също вървим напред и то отдавна...още от 1956 г. насам, ние гордо крачим напред и все напред. Лошото е, че ДРУГАРИТЕ и ДС-мафияката им ни насочиха с тазобедренните стави в посоката напред....и уж вървим напред, а все към гробищата и емиграция? Ето затова аз поне не вярвам в близкото ни бъдеще, но екстрасенсите казват, че имало такова. Но за мен няма бъдеще в страна, където Правосъдието и депутатите законодатели не наказват правилно престъпността. такава държава няма бъдеще, тя става антиХрист на добрите невинни хора. Затова вие имате там бъдеще, но аз и много други тук нямаме... Браво на вас! Тук Законоа служи на едрата престъпност, затова и бъдеще за такъв народ и държава няма... И другаде го има, но тук на тази малка държава и народ е в преизобилие.
  • 16 onq s konq

    2 11 Отговор
    Долара в момента е с незапомнено висока стойност,докато рублата е на дъното.И след като котировката на валутата на дадена държава говори недвусмислено ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ИКОНОМИКАТА Й,как да повярвам на товарищ П.?!...А толкова ми се иска да му вярвам:)

    Коментиран от #17, #19

  • 17 Факт

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Не се радвай на нещастието на руснаците! икономическото ембарго наложено от ЕС, САЩ ги хвърли в мизерията вярно. Но пък Ердоган стопли отношенията с Путин, ще прокарат Теруцкий поток или канал не зная, отношенията с Китай са добри, с Иран, Индия също. това отваря пазара на руснаците и към тях към тези високооборотни пазари. Россия няма да загине, нито ще стои дължо в мизерия, логически погледнато, защото света се мени и газта и петрола пак са твърде важни, но идват и други неща, а руснаците отдавна имат такива неща. Не говорим за ядренни ракети а за алтернативни източници. ти се кефиш като върл руссофоб, а аз се чудя защо се кефиш? В момента руснаците си пооправиха армията, въоръжението, закопани от Льоня, Горби и са на ниво. Освен това ще пуснат и Северен поток към Джермани и ще си попълнят бюджета. Ние обаче сме дюхай дюдю заради Тиквая Великая, която нито ни изкопа газта от шелфа, нито пусна Южен поток, а само плямпат европростотии за да лапат и "усвояват" милиончетата, пуснати от Брюксел, от което тлъстеят, но аз и повечето хора не видяхме нито евро полза. поне от градинки ,стадиони и сменени тротоарни плочки на здрави предни полза няма. Вместо да ни дадат парите дап равим дрлебен бизнес и да тръгне икономиката тия не пускат нищо само си ги разпределят и лапат парите. Така, че ти си хвали великата Тиква, но руснаците са в пъти по-добре от нас средностатистически, а технологично хиляди пъти. Не гледай само автомобилите! Имат доста други неща. Ок?

    Коментиран от #18

  • 18 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Факт":

    Да си прочел някъде че се радвам на мизерията на руснаците?Ама така ти се иска,за да ме изкараш злобен русофоб!И като не казвам такива неща,...АМИ ТИ ЩЕ ГИ КАЖЕШ ВМЕСТО МЕН-КОЛКО МУ Е!И от там нататък започваш да ми приказваш за някакви отваряния на руски пазари към Китай,Иран,Индия,Турция...Еееей...умник!Ти не знаеш ли,че пазарите на целия свят са отворени за всеки,който има да продаде нещо КАЧЕСТВЕНО И ЕВТИНО?А това става единствено с ИНОВАЦИИ В ПР-ВОТО И "НОУ-ХАУ",НЕЩО КОЕТО РУСНАЦИТЕ НЯМАТ.Еса пак ще кажеш че злобея,а не е така-просто мразя да ме лъже Путин или пък да слушам високопарни глупости на такива като теб!
  • 19 на коня под опашката

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Ако просто се сравняват себестойностите на валутите то японците отдавна да са измрели! Ама това е ако е просто, а нищо не е толкова просто, както си мислиш ти! А защо ти така си мислиш.., виж това не е толкова просто за обяснение, ще трябва психиатър и то ерудиран.

    Коментиран от #20

  • 20 onq s konq

    2 5 Отговор

    До коментар #19 от "на коня под опашката":

    Едно е КОПЮРА НА БАНКНОТАТА,СЪВСЕМ ДРУГО Е ДЕВАЛВИРАЛА ВАЛУТА!И не ме пращай на психиатър,ЗАЩОТО АЗ СЪМ ПСИХИАТЪР...на цялата ви гмеж тука
  • 21 Диди

    4 2 Отговор
    Да се надяваме през следващата година светът да се успокои от войни и размирици.А от тези,които това зависи,да вземат това присърце и допринесат свободата и мира на хората.
  • 22 Кики

    5 0 Отговор
    Диди, дано твоето пожелание прелети с бясна скорост през океана и остане там завинаги!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания