3 Декември, 2017 12:52 17 268 8

Намериха дъщерята на великия щангист Наим

  • наим сюлейманоглу-
  • дъщеря-
  • япония-
  • наоми-
  • щангист-
  • турция-
  • дете

Тя иска да отиде в Турция, за да се запознае с роднините си

Откриха японската дъщеря на Наим Сюлейманоглу. Тя е посетила посолството на Турция в Токио, съобщават медиите в южната ни съседка. Наоми Секай Мори е била придружена от майка си, като заявила, че много иска да види Турция и да се запознае със семейството на починалия на 18 ноември трикратен олимпийски шампион.

След погребението на тежкоатлета бе разпространено, че близките му търсят неговото първородно му дете. Посланикът на Анкара в Токио се задействал и я открил. В момента се организира нейното посещение, съобщи Би Ти Ви.

"Прочетох историята си и заради това реших да дойда в посолството. Мама много ми е разказвала за татко", споделя Наоми. Японската дъщеря на бившия щангист е последвала неговия път. Тя е завършила спортна академия. За да посети Турция обаче тя трябва да получи отпуск от фирмата, в която работи.

Наоми много иска да се запознае с брата на Наим - Мухарем, със своята племенница Елфай, както и с трите си полусестри. Наоми е първородното дете на Сюлейманоглу. На олимпийските игри в Сеул, където Наим стана олимпийски шампион, млада японска журналистка - Киоко Мори, прави обширно интервю с легендарния щангист. Двамата не останали безразлични един към друг, а спортистът предложил на журналистката да дойде с него в Турция и тя се съгласила.

Известно време Киоко и тежкоатлетът живеят в Анкара. През това време се ражда дъщерята Наоми, но тъй като не били женени, я записали на името на майката - Наоми Мори. Близо две години след това обаче връзката между Наим Сюлейманоглу и японката се разпаднала, след което тя се прибрала в родината си, заедно със своята дъщеря. Другите три дъщери на Наим - Нилай, Есин и Сезин, присъстваха на погребението на баща си заедно с майката Хатидже и тогава много хора за пръв път научиха за тях, тъй като личния живот на великия щангист не се коментираше в медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гюлен

    48 15 Отговор
    Знаех си, че от това ще излезе добър турски сериал. Очаквайте следващите серии. Сагата продължава и перманентно медиите ще ни спускат следващия епизод...
  • 2 Чавдо

    1 19 Отговор
    Ех тоя Наим си остана без деца!
  • 3 ФЕНОМЕН МЕН

    11 5 Отговор
    Аз съм сигурен че ще има филм за него. Това е неповторим природен феномен. Жалко за човека, не съм много по спорта.
  • 4 Крадец

    10 7 Отговор
    Да си отдъхна!До сега се чудех защо не ми върви толкова ракията,пък то какво било!
  • 5 Мара

    10 1 Отговор
    Отрязало е главата на баща си!Особено очите!
  • 6 ЪХДЯЗФОЖ

    15 10 Отговор
    АКО ЗА НЯКОГО ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ И ДА СЕ ДАВА ДОБЪР ПРИМЕР НА МЛАДИТЕ ТО СА МОМИЧЕТАТА ОТ ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА СТАРИТЕ И НОВИТЕ.
    НИКОЯ ОТ ТЯХ НЕ СЕ Е СЪСТЕЗАВАЛА ПОД ДРУГ БАЙРАК ОСВЕН БЪЛГАРСКИЯ.НЕ СИ Е СМЕНИЛА БЪЛГАРСКОТО ИМЕ НЕ СЕ Е ОТРЕКЛА ОТ БЪЛГАРСКИЯ БАЙРАК ,ГЕРБ И ХИМН.

    Коментиран от #8

  • 7 Кака Гинка

    5 1 Отговор
    Значи все пак е дъщеря - преди това навсякъде пишеха,че имал син от японката...
  • 8 гост

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "ЪХДЯЗФОЖ":

    вие сами се отказвате от тези глупости
Новини по държави: