Last news in Fakti

15 Декември, 2017 20:50 4 443 2

Брутално убийство шокира Италия

  • италия-
  • футболист-
  • киселина-
  • убийство-
  • брутално-
  • андреа ла роса-
  • заем

Убийство заради заем от €38 000

Брутално убийство шокира Апенините. Бивш футболист от третото ниво на италианския футбол е бил убит по жесток начин, а убийците са искали да разложат тялото му в киселина. Андреа Ла Роса изчезна безследно в средата на миналия месец. Карабинерите откриха похитителите и разкриха подробности за случая. Приятел на футболиста е решил да го убие заради паричен заем, а майка му е била съучастник в пъкления план.

35-годишният Рафаеле Руло и 59-годишната му майка Антониета Бианканиело са арестувани. Повдигнати са им обвинения в предумишлено убийство, разкриха източници, близки до разследването. Рафаеле Руло е взел заем от футболиста в размер на €38 000, но не е имал възможност да го върне. Поради тази причина е решил да убие Андреа Ла Роса.

Двамата се срещнали в мазето на Руло, където той му прерязал гърлото. Майка му е била съучастник в убийството. Двамата са купили бутилки с киселина, за да разложат тялото на жертвата и да прикрият следите. Този план обаче не е успял, защото не са имали достатъчно киселина.

Бианканиело е излязла да закупи още, но е била спряна от полицаи. По-късно е извършена проверка в дома на убийците. На компютъра на Рафаеле Руло, който е работил като IT специалист, са намерени доказателства за вината му. Той е търсил в интернет информация за друго брутално убийство, извършено през 1996 година.

Тогава мафиотският бос Джовани Бруска убива 14-годишния син на информатор. Методът му е същият – разлагане на тялото с киселина. Рафаеле Руло и майка му са планирали да нарежат тялото на жертвата на няколко части, след което да използват киселината. В дома им са намерени трион, както и 24 бутилки с киселина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон 1

    7 1 Отговор
    Аматьори !
  • 2 Кака Гинка

    13 0 Отговор
    Ужас! И после - давайте пари назаем...
Новини по държави: