Last news in Fakti

24 Януари, 2018 13:26 3 314 25

Кремъл: САЩ крият истината и лепят етикети

  • русия-
  • сащ-
  • сирия-
  • химическо оръжие

Москва обвини Вашингтон за замотаване на разследването на инцидентите с употреба на химически оръжия в Сирия 

Кремъл: САЩ крият истината и лепят етикети - 1
Снимки: БТА/АР

САЩ "замотаха" реалното разследване на предишните случаи с употреба на химически оръжия в Сирия и предпочитат да лепят етикети. Това заяви пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Песков обаче не коментира директно изявленията на държавния секретар на САЩ Рекс Тилърсън, възложил отговорността за използване на химически оръжия в Сирия върху Москва. Прессекретарят на руския президент остави "тази привилегия на колегите от външното министерство на Русия", посочва агенцията.

Сирия осъжда "клеветническите измислици на държавния секретар на САЩ и на френското външно министерство, че правителствени войски уж са използвали умишлено химически оръжия срещу цивилно население". Това се казва в изявление на сирийското министерство на външните работи и емиграцията, цитирано от агенция САНА, посочва ТАСС.

Кремъл: САЩ крият истината и лепят етикети

Дамаск подчертава, че "Сирия постоянно е проявявала готовност за партньорство и създаване на необходимите условия за честно, обективно и професионално разследване на случаите с употреба на химически боеприпаси". Според документа обаче Западът "с всички средства възпрепятстваше това, упражняваше натиск върху експертните групи и политизираше процеса на разследване".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОКЕРА

    45 8 Отговор
    като куче под кисела джанка са каубойте
  • 2 Различен

    48 8 Отговор
    На всички е ясно, че крадецът/ФАЩ/, вика дръжте крадецът!
    Всичкото химическо оръжие, използвано в Сирия, е Американско производство или Иракско, под контрола на ФАЩ и използвано от техните слуги ИД и обучени от тях за използването му!
  • 3 Историк

    10 56 Отговор
    Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 СВИНКС

    36 5 Отговор

    До коментар #3 от "Историк":

    A вие господинчо винаги сте бил клецан,клецат ви и ще продължават да ви клецат.Болката минава но срамът не.

    Коментиран от #6

  • 5 tost

    36 6 Отговор

    До коментар #3 от "Историк":

    Що бре,кравабойс като казаха,че Садам има химическо оръжие,ко стана:

    Химическо оръжие - липсва

    Убиха Садам,в следствие на което започна гражданска война,която от своя страна доведе до създаването на ИДИЛ и избиването над 1 000 000 цивилни

    И всичко това благодарение на САШ и Англия.

    Коментиран от #8

  • 6 Историк

    6 34 Отговор

    До коментар #4 от "СВИНКС":

    А ти СВИНКСЕ си един нормален русофил. А в коя държава русофилите не са били простаци, диваци и варвари?

    Коментиран от #10

  • 7 Справедлив

    28 3 Отговор
    Хибридната война на лъжлива информация от Вашингтон продължава вече 70 години-затова вече никой не е учуден от твърдението на Москва...

    Коментиран от #9

  • 8 Историк

    5 25 Отговор

    До коментар #5 от "tost":

    Химическото оръжие в сирия го доказаха още преди 5 години, и руската кочина пое гаранцията да го унищожи. А след като се появява вече за трети път за една година, значи съществува. дори лаборатории в "братска" на Русия Турция доказа, че касапина Асад е използвал преди година зарин. А Асад без разрешението на психопата путин и до тоалетната не може да отиде.

    Коментиран от #24

  • 9 Историк

    6 26 Отговор

    До коментар #7 от "Справедлив":

    Хибридната война е специалитет на руските дегенерати, умнико справедлив. Нормалните държави правят хибридни автомобили, а руската кочина прави хибридни войни, защото с автомобилите не може да се справи.
  • 10 РУСНАК

    23 6 Отговор

    До коментар #6 от "Историк":

    Какъв историк си ти бе галош,чети не е срамно да се ограмотяваш малолетен комплексар.

    Коментиран от #11

  • 11 Историк

    6 21 Отговор

    До коментар #10 от "РУСНАК":

    Знам само, че руската история е пълен фалшификат и такава история не чета. Апропо, кога ще ни върнете държавните архиви, които откраднахте от България след като ни окупирахте през 1944 година. Или ги криете за да могат русофилите безродници да фалшифицират и българската история?

    Коментиран от #13

  • 12 Kcaniba

    24 3 Отговор
    Истинскато империя на злото - фащ!!
    Масови държавни серийни убийци в световен мащаб!!!
  • 13 Анонимен

    20 4 Отговор

    До коментар #11 от "Историк":

    Това че имаш китайски текефон, втора употреба дрехи и кола на старо от ЕС, не ти дава право да плюеш върху тези, които защитават страната си от имперските амбиции на ония тиквеници зад океана. Ако сбърках с материалните ти притежания, значи си на заплатка от САЩ и носиш всичко марково. Тогава те разбирам напълно

    Коментиран от #14

  • 14 Историк

    5 17 Отговор

    До коментар #13 от "Анонимен":

    написал съм, че руснаците фалшифицират историята и че са ни откраднали държавните архиви по време на окупацията. Какво общо има това, с написаните от теб дивотии за китайски телефони /между другото половин свят, че и повече има такива/, дрехи втора употреба и бля-бля- русофилски интелектуални напъни? Или това е поредната русофилска словесна диария?

    Коментиран от #15, #17, #23

  • 15 Истерик

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "Историк":

    На здраве в коневръза!!!
    Империята на злото е на колене!!!
    Историята е ерементарна - индианците по резерватите, жидовете точат световните ресурси!!
    Един жител на фащ потребява за една година в три пъти повече вода, храни, горива, от всеки друг жител на планетата!!!
    Замърсява в 10 пъти повече!!
    На какво ви прилича тази био едшница!??
    Да
    Именно
    Паразит

    Коментиран от #16

  • 16 Историк

    3 14 Отговор

    До коментар #15 от "Истерик":

    Съжалявам, наистина си истерик. Сигурно от многото руска пропаганда, с която си се нагълтал, изпадаш в истерия като чуеш за САЩ. Но ако четеш нормални неща може и да се излекуваш.

    Коментиран от #18

  • 17 Max

    4 9 Отговор

    До коментар #14 от "Историк":

    От тупани какво очакваш. Само им гледай словореда в изказванията- безкрайни,повтарящи се заучени реплики , без всякакви исторически доводи. Ама не можеш да се сърдиш на хора, чиито родители са първи братовчеди и любимото им четиво е фейсбук.
  • 18 Истерик

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "Историк":

    Така е колега.
    От смяната на знаменагелите резултата не се променя.
    Т.е. дали си ти или аз, истерията ти е същата, само че като чуеш за ФАЩ.

    Коментиран от #19

  • 19 Историк

    4 12 Отговор

    До коментар #18 от "Истерик":

    Виж сега как си се фиксирал: "истерията ти е същата като чуеш ФАЩ"!!! Може би искаше да напишеш "като чуеш Русия"? Но аз не съм написал нито една неистина за Русия. Лъжа ли е, че Русия лъже, води хибридни войни, фалшифицира историята и е откраднала българските архиви по вре на окупацията? А за ФАЩ дори не съм написал, че са "Велики" и другите простотии, които русофилите пишете за Русия.

    Коментиран от #21

  • 20 Един Свят на банички

    3 4 Отговор
    Оставам с впечатлението, че всички тук са платени мишоци ! Тъжно е че нкой от вас не разполага с реална информация от първо лице ед. число. А това обезмисля четенето на коментарите.Нямате ли си занимание ?
  • 21 Истерик

    12 1 Отговор

    До коментар #19 от "Историк":

    аз съм дегенерат, колега ;)
    Не понасям двойните стандарти, иудите и евтините продажници.
    наздраве!!!

    Коментиран от #22

  • 22 Историк

    3 9 Отговор

    До коментар #21 от "Истерик":

    Сред русофилските вождове в България, всичко това, което не понасяш може да го откриеш в десеторен размер. И двойните стандарти и продажността и лъжата.
  • 23 РУСНАК

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "Историк":

    Ти бил ли си жив,видял ли си кой какво е откраднал или взел,или само плямпаш?Какво разбра от западните ценности,какво спечели и какво загуби?Нахрани се с един мазен и пълен с витамини хамбургер,пиини си една газировка с нула калории,обуй си тясното клинче провери на картата дали ти пише Джендър и отиди на диско да смръкнеш едно полезно бяло брашно да ти се отпушат синусите и дерзай за западните ценности.

    Коментиран от #25

  • 24 Барчо

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Направи си справка коя година комисията от ООН за химическо оръжие подписа протоколите, че там няма такова!!!!!!!!
  • 25 Барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "РУСНАК":

    Той и сега не е жив!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания