Last news in Fakti

24 Януари, 2018 14:24 1 615 2

Великобритания няма да плаща данък на ЕС

  • великобритания-
  • граждани-
  • ес

Дейвид Дейвис увери, че европейски граждани няма да бъдат депортирани

Великобритания няма да плаща данък на ЕС - 1
Снимка: БТА/AP

Гражданите на ЕС не бива да се тревожат за това, че Великобритания ще напусне ЕС. Това заяви британският министър по въпросите на Brexit Дейвид Дейвис, цитиран от Telegraph.

„Европейските граждани няма да бъдат депортирани от Великобритания, дори и двете страни да не постигнат съгласие“, подчерта Дейвис.

Той допълни, че се очаква сметката по излизането на Великобритания да бъде платена по време на преходния период.

„Великобритания не смята да плаща данък за достъп до единния пазар на ЕС. Това трябва да е ясно“, заяви Дейвис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    1 3 Отговор
    Кралицата да плаща сметка!???ха ха ха..къде се е видяло
  • 2 Варна

    5 2 Отговор
    Ако Англичаните се договорят да не спазват общото правило за страните от ЕАСТ и ЕИО, то има вероятност от разпадане на ЕС. Това ще постави въпроса ако можеш да се възползваш от свободно движение на капитали и хора без да си член на ЕС и да не плащаш данък както страните от ЕАСТ при условие на сертификатите Евро ... - Тогава няма никакъв смисъл от ЕС!
    Това означава, че ЕС няма да допусне подобна договорка и Англичаните ще плащат. - А ако Ирландци и Шотландци се отделят ... - Англия ще е една държава пълна с емигранти и с територия не кой знае колко по- голяма от България ...
Новини по държави: