Last news in Fakti

24 Януари, 2018 06:31 1 522 4

Белград: Членството ни в ЕС минава през Косово

  • александър вучич-
  • сърбия-
  • косово-
  • ес

Сърбия няма да бъде приета за член без решаване на въпроса за границите с Прищина, смята президентът Вучич

Белград: Членството ни в ЕС минава през Косово - 1
Снимки: БТА/АР

Европейският съюз няма да позволи на Сърбия да се присъедини към него без решаване на въпроса за границите с Косово, заяви сръбският президент Александър Вучич, цитиран от ТАСС.

На Сърбия няма да бъде позволено да влезе в ЕС без ясно решен въпрос за границите. Как ще го решим е друг въпрос. Искаме ли да го решим? Народът, несъмнено, трябва да каже на референдум какво мисли за това, заяви сръбският президент.

През юли в програмна реч сръбският лидер обяви начало на широк обществен диалог по въпроса за Косово, припомня ТАСС.

Белград: Членството ни в ЕС минава през Косово


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБарета

    6 3 Отговор
    Вучич ли е великан или Путин е джудже? 😀

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Румяна Костова

    0 2 Отговор
    Вучич се уплаши да не му хфръкне мандата в следствие от народната любов.Това е висша класа политик хамелеон.Ту с евроатлантиците,ту с Кремъл.Но все пак повечето облизване клони към Брюксел.Натресе на народа омразната за всички гей премиерка,която обещава,че държавната хазна ще плаща операциите по смяна на пола.Приема мюсюлмански бежанци,строи за тях къщи.Така,че всички евроценностите в Западната ни съседка са пуснали корен.Въпрос е само дали и народа ще клекне пред Брюксел и ще се държи като стадо?Признае ли той Косово е все едно на нас да ни вземат Родопите и ние да си трайкаме.Ето защо ме вълнува тази тема.
  • 4 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    и Сърбия ще клекне и ще признае Косово, парата играе роля.Този Хуйчич никак не му вярвам...
Новини по държави: