Last news in Fakti

26 Януари, 2018 01:29 10 308 9

Дъжд от пари на магистрала (ВИДЕО)

  • магистрала-
  • катастрофа-
  • пари

Кола, превозваща пари за игрални автомати, катастрофира край Илинойс

Кола, превозваща пари за игрални автомати, катастрофира в САЩ, съобщи РИА Новости.

Инцидентът е станал в щата Илинойс. На пътя са се разпръснали банкноти от по 5, 10 и 20 долара. Заради разпръснатите пари, пътят е трябвало да бъде затворен.

По предварителни данни за катастрофата е бил виновен шофьорът на колата с парите, като е загубил контрол над превозното средство. В катастрофата са участвали още две превозни средства. В резултат на катастрофата няма пострадали.

На властите е отнело около 1 час, за да съберат всички банкноти. Не е ясно каква е била точната сума, която е била събрана.

Видео от случая можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    26 17 Отговор
    Какви пари те доларите нямат стойност. Хартия за тоалетна

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Гошо

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Като всяка друга валута. Хартийки, които имат стойност единствено заради вярата на хората в тях. Много държави са устремени към целта да минат на изцяло електронни пари, тоест скоро и хартийки може да няма.
  • 3 Николай

    20 11 Отговор
    Абе умници такива защо не ми дадете десетина милиона от тези хартийки без стойност? Мишки такива!
  • 4 Анонимен

    7 3 Отговор
    Ехаа, и аз искам един милион от тях! Властите що не се обадиха, щях да изчистя пътя два пъти по-бързо
  • 5 гражданин

    10 3 Отговор
    Тия хартийки без стойност като отидеш и при руснака ще те гледат като Бог!
  • 6 Шаран БГ

    6 4 Отговор
    Преди години на пътя Ст.Оряхово - Приселци, по средата на баира от Червения мост към разклона за Камчия, една правителствена кола с по-дебели ламарини, бе нацепила със 120 км една "лада" с ТХ регистрация,която идвайки от горе , навлязла неправилно в средното платно. Ладата бе цялата в кръв, а в радиус от 70-80 метра имаше пръснати двулевови банкноти. Само двулевки - сиромашка работа ! Събирахме и предавахме на милиционерите, който охраняваха произшествието.
    В такъв момент не ти идва и на ума даже, да пъхнеш "нещо" в джоба ! Такова нещо бе социалистическия морал, господа !!
    Сега на тези "власти", дето са събирали" банкноти, изтръскали ли са им джобовете ?
  • 7 коментар

    6 5 Отговор
    Социалистическия "'морал"' ни беше наложен!Само дето бяхме спокойни и някои имаха страх от милицията.Навремето станах отряден сътрудник и с едиин милиционер отивахме на някаква акция с милиционерската кола която беше москвич.В колата забелязах нещо нередно тъй като е милиционерска и милиционера ми каза така:" Ааа тя тази кола беше вече три пъти разбивана и крадена"!Питах го за крадеца да ли е хванат и отговора беше:"Абе кого ще хванеш бе", така, че да не говорим за соц.морал!
  • 8 БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Тъпизъм на седмицата. То Раша и Китай затова купуват американски ценни книжа, щото нямат покритие. Това соц-идиотизма няма лечение...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.