Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 07:20 1 766 35

Сърбия няма да налага санкции срещу Русия

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • сърбия

Александър Вучич разговаря със Сергей Лавров

"Сърбия няма да налага санкции срещу Русия". Това заяви сръбският президент Александър Вучич, цитиран от B92.

Вучич говори след среща с руския външен министър Сергей Лавров. Вучич отбеляза добрите отношения между двете страни в сферата на енергетиката и редица други области.

Той изрази желание за продължаване на добрите отношения между двете страни. Сърбия е кандидат за членство в ЕС, но страната подчертава, че не смята да променя отношенията си с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А НИЕ?

    15 5 Отговор
    ГЮВЕНДЕ ВИЛАЕТ ?

    Коментиран от #2

  • 2 А НИЕ?

    20 6 Отговор

    До коментар #1 от "А НИЕ?":

    БРАТЯ СЛАВЯНИ ? КАКВИ БЯХМЕ И КАКВО СТАНАХМЕ?
  • 3 Kcaniba

    27 6 Отговор
    А ние като украинците и паляците - вечните предатели....

    Коментиран от #12

  • 4 Чочев

    20 6 Отговор
    Сръбската политическа класа винаги много правилно се е орентирала в обстановката за разлика от нашите които все наведени или на изток или на запад без поглед какво ще стане примерно след десет години.Сърбите бяха добре и при Тито нищо че неолибералите им ограбиха територии и бомбардираха страната добре са и сега и то след война.Политици които имат топки а не наколенки винаги се ценят в чужбина независимо на изток или на запад.После някои от нашите джендъри вия ма руснаците така па онака ми вижте нашите какво правят ту с едните па ту с другите е, това как се нарича ако не е к..рварлък ?

    Коментиран от #10

  • 5 Аааа

    18 4 Отговор
    Ами не е продажник , за разлика от нашите ...

    Коментиран от #8

  • 6 tost

    8 1 Отговор
    Дааааааааааааааааааааа......
  • 7 Матера

    9 8 Отговор
    От тия поголеми артисти няма на балканите,от край време са си такива чукундури.че кои сте вие бе олигофрени сръбски та да говорите въобще за някакви санкции спрямо Русия !!Искат и със едните и със другите да са добре лошо няма но Европа и хамерите незнам какво ще ви кажат !!

    Коментиран от #11

  • 8 Ха ха ха

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "Аааа":

    Напротив от тия по продажби няма.пътувам честот и на тяхната граница като стигна ми се вдига адреналина защо ли !!Продажните сърби за един стек цигари се продават.по продажби племе от сърби и ромънци не съм срещал никаде по на балканите и Европа!

    Коментиран от #13

  • 9 Сссерем

    4 4 Отговор
    Абе серсеми какво може да санкционирате,като от вас нищо не зависи.
  • 10 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "Чочев":

    Е как няма да са си добре сърбите ? Е как няма да са си с Русия? Не им ли хариза СССР Македония и не направиха ли руснаците концентрациони лагери в България за тия дето не признаваха македонския език!? След съединението Русия не изтегли ил всичките си офицери за да облекчи нахлуването на крал Милан в България ........?

    Как няма Сърбия да е с Русия и то за наша сметка ???

    Коментиран от #28, #30

  • 11 Ярослав Станчев

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Матера":

    Ми те са добре и с едните и с другите бе.Имат си завод на Мишелин и два на Континентал в Сърбия,а ние какво имаме?А уж ние сме богатите и красивите и сме в ЕС,а сърболята са грозни и бедни и не ебават ЕС.Като цъкнеш на картата да видиш къде имат заводи големите марки навсякъде около нас има,само в България няма.Сърбия,Румъния,Турция,Гърция са оборудвани с фабрики на големи фирми само нас ни заобикалят като чумави.Що така бе отворко?Нали сме братя с ЕС и с амеркинаците?Сърбите не ги уважавам,обаче трябва да им се признае,че имат топки и не лягат на всеки за щяло и не щяло,както ние.Те винаги ще са по-добре от нас.
  • 12 Наблюдател

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "Kcaniba":

    За украинците и паляците не се наемам да говоря, но че вие русофилите сте най-големите предатели е вярно. винаги сте предавали и продавали България заради руските национални интереси.
  • 13 Аааа

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ха ха ха":

    Еми то си личи кой е по продажен ...
  • 14 Slavic Vibes

    3 7 Отговор
    Сякаш на някой му пука, че Сърбия ще наложи санкции на Русия. Една от най-бедните държави в Европа, да не кажа най-бедната, че Молдова е преди тях, ще ми налагала санкции на втората световна сила. Смешковци.

    Коментиран от #16, #19

  • 15 гост

    4 1 Отговор
    Тия няма да се оправят скоро ...
  • 16 Наблюдател

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "Slavic Vibes":

    Ти си смешко, с напъните си да изкараш Русия втора световна сила. Дори Португалия е по-напред от нея!

    Коментиран от #22

  • 17 Бог

    2 3 Отговор
    И те се осъзнаха, само ние не

    Коментиран от #18

  • 18 Аааа

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бог":

    ПРОДАЖНОСТТА ... По лошо за един народ и държава няма от това да има ПРОДАЖНИ политици !!!
  • 19 Kcaniba

    3 5 Отговор

    До коментар #14 от "Slavic Vibes":

    Габон и Ботсвана изпреварват Русия по БВП!Те коя сила са .... Хахаха, четете бре другари, четенето не убива ,ама пиенето ДА! Опорките се спукват ,като балони,а стойността на рублата се топи като сняг огрят от пролетното слънце!

    Коментиран от #21, #23

  • 20 Българин

    4 7 Отговор
    Ушанки, така ли не разбрахте, че ЕС не е наложил санкции срещу Русия а срещу около 250 физически и 20-ина юридически лица. както и забрана на износ на високи технологии, които могат да се използват в оръжейната промишленост. И тези санкции са наложени по конкретен повод, приемат се с пълно мнозинство и ще отпаднат , когато повода за тяхното налагане отпадне. Т.е. когато Москва изпълни мирните договорености от Минск.
    И Радев щеше да премахва санкциите, скачаше като заклан петел срещу тях ама нещо кротна напоследък. та и с Вучич ще стане така.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Slavic Vibes

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Наблюдател":

    Ти в Русия ходил ли си изобщо, веселяк? Говориш ми че си умен, ама вярваш на статистика написана от писарушка под името Unknown.
  • 23 Slavic Vibes

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Иди в Русия, разходи се, после ще си говорим. Аз за разлика от тебе съм обиколил света, и мога да те уверя—в Русия не ядат кал като в Габон.

    Коментиран от #24

  • 24 Кcaniba

    4 3 Отговор

    До коментар #23 от "Slavic Vibes":

    За разлика от ментака аз съм обиколил половин свят!!!
    Русия е велика и красива страна!
    Аутобаните се ширят с пълни темпове и си имат всичко хората!
    Ментака си е ходил до родното Usраинско село и описва родният си габон.....
  • 25 до Slavic Vibes и Кcaniba

    2 4 Отговор
    Slavic Vibes и Кcaniba - ми айде де - хващайте се под ръчица и отивайте в Русия като е толкова хубаво ! И хич не се връщайте - двама национални предатели по-малко !

    Коментиран от #26, #32, #34

  • 26 Кcaniba

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "до Slavic Vibes и Кcaniba":

    е ми че одимо, дето си искамо!!
    Ти?
    при вашите ли още живееш, да не плащаш тока, а вече си на 30
  • 27 Бай хой

    3 1 Отговор
    Тия ако ги приемат в ЕС ми мирише на троянски кон.
  • 28 БЪЛВАШ ГЛУПОСТИ

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    А ДНЕС ЗАЩО НЕ ПРИОБЩАВАМЕ МАКЕДОНИЯ? КРАЛ МИЛАН ЛИ НИ ПРЕЧИ. НЕКАДЪРНИК. ТЪРСИШ ВИНАТА В ДРУГИ. А ВИНАТА СИ В НАС - БУГАРИНА. БУГАРИ. СЕРСЕМ ДО СЕРСЕМА МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО, , ЦАРВУЛ ДО ЦАРВУЛА.
  • 29 onq s konq

    1 0 Отговор
    Тия вече ги приеха в ЕС и даже започнаха да бойкотират санкциите.И нека не се забравя,че СЪРБИЯ ИСКА ДА ВЛИЗА В ЕС,А НЕ ЕС ДА Я МОЛИ ЗА ТОВА.След като е така,или приемаш условията,или "пътуваш с вятъра" към Москва.Естествено при едно съгласие на сърбите с Евроусловията,всичко ще бъде в писмен вид и с клаузи за САНКЦИИ,т.е. "ФОНДОВЕТЕ СА СЛАДКИ,НО АКО НЕ СЛУШАШ-СПИРАМЕ ГИ!".Е някой тука беше казал че сърбите и сега са си добре...А защо драпат усилено тогава за ЕС?!
  • 30 Червива и подла ти е душата

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    А 1923 кой направи р. Марица да тече в кърви? Крал Милан? А кой хвърли ГЕО МИЛЕВ жив в пеща на локомотива ? Крал Милан ли ? А къщите на хората па СЕЛАТА кой гори и що НАРОД се затри до 1944та. А ПОСЛЕ лагера не ти хареса. Не е било толкоз ЗЛЕ щом и днес ви има. Голяма грешка.. ГОЛЯМА А ТРЯБВАШЕ ДА ВИ МЕРЯТ С ВАШИЯ АРШИН. ЯЗЪК ЗА ПРОПУСНАТИЯ ШАНС. НО ЩЕ СЕ РЕВАНШИРАМЕ.

    Коментиран от #31

  • 31 Наблюдател

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Червива и подла ти е душата":

    Руските слуги изведнъж станахте приятели със шумадийските свине. НВо ви е сте си генетични предатели и ще обичате и мразите, този, който господарите ви посочат. А за реванша, по-спокойно, че да не би да не доживееш преизбирането на джуджето от много емоции. Сигурно баща ти е бил началник на Слънчев бряг или Белене, с такова настървение и носталгия говориш за лагерите.

    Коментиран от #33

  • 32 А ти върви на майка си

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "до Slavic Vibes и Кcaniba":

    На гости и не се показвай пак на вън.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЩЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ. СЛАВА РОССИИ !

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "до Slavic Vibes и Кcaniba":

    РАНО ИЛИ КЪСНО, ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА ГАВРАТА С ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, ОТДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА СТРАНАТА А ДНЕС СА УНИЖЕНА НЕНУЖНА МАСА. МОЖЕ ДА СИ БЛАГОПОЛУЧЕН, УСПЕШЕН И ЗАДОВОЛЕН ДНЕС, НО ДА ПРЕНЕБРЕГНЕШ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА Е НЕДОПУСТИМО И ХАМСТВО. ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИ И ЗА ОБЩЕСТВОТО, ЗАЩОТО ОБЩЕСТВОТО , ТОВА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ, И ТО Е НАШЕ ОБЩА ГРИЖА.
  • 35 НАБЛЮДАТЕЛ - САМОЖИВЕЦ ?

    0 0 Отговор
    КОМУ СИ НУЖЕН ТАКЪВ? ЩО ЗА УРОД ? БИБЛИЯ В РЪКА ДЪРЖАЛ ЛИ СИ? НЕ ВИДЯ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА И ОКОЛНИЯ ЧОВЕК ДА ПОЧИТАШ И УВАЖАВАШ? ХОРА ЛИ СТЕ И КОМУ СТЕ НУЖНИ КАТО ЕГОИСТИ ?
Новини по държави: