5 Март, 2018 14:38 3 492 9

Русия: САЩ се месят в изборите ни. Имаме доказателства

  • русия-
  • сащ-
  • избори-
  • владимир путин-
  • кремъл

Според доклад на руския парламент западните програми за намеса се прилагат все по-внимателно и често са завоалирани

Русия: САЩ се месят в изборите ни. Имаме доказателства - 1
Снимка: БТА/АР

Русия има доказателства, че САЩ опитват да се намесят в президентските й избори. Това заяви руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, цитиран от РИА Новости.

САЩ опитват да всеят хаос в Русия и американските санкции целят да дестабилизират страната, каза Рябков на заседание на временната комисия към Съвета на федерацията за защита на държавния суверенитет и предотвратяване на намеса в делата на Русия.

Според доклад на тази комисия към горната камара на руския парламент западните програми за намеса се прилагат все по-внимателно и често са завоалирани.

"Чуждите подривни програми често се формират на принципа на мозайката по такъв начин, че почти всеки елемент от нея може да изглежда като случайно събитие, спонтанно, без външен контролен център и на пръв поглед не противоречи на закона", се казва в доклада.

"Грубата и противоправна намеса на официален Вашингтон в суверенните дела на редица държави членки на ООН" не бива да се отъждествява с целия американски народ, а с "представителите на обществено-политическите, научни и експертни кръгове", се допълва в доклада, който нарича ситуацията в САЩ "диктатура на малцинството".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    13 12 Отговор
    Ади стига с тез дъвки за кибернамеса - някой да изкара доказателства, ако има. Ако няма мълчете по въпроса, че бактън от вас.
  • 2 луд

    6 15 Отговор
    Нервна криза ?
  • 3 Рубладжийче

    12 38 Отговор
    Намеса може да има ако има избори. В руската кочина ще има коронация на джуджето.

    Коментиран от #4

  • 4 селянин

    20 8 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    Избори на 18.03.ще има,и то със силата на 20 маха,Оня зад океански,,плъх,повече от 7-8 маха,не може да го вдигне.
  • 5 ФатмакЪ

    10 16 Отговор
    Tо пък едни избори?!
  • 6 USA

    11 27 Отговор
    Какви избори ще има като резултатът се знае предварително.В руския кенеф нищо ново, комунистическата мизерия си продължава.
  • 7 кви пет леа

    5 6 Отговор
    В русия гражданите избират из между двойнивите на путин.ХАХАХА
  • 8 Жарко патронааа

    1 6 Отговор
    phone free spy phone tracking iphone 5s tracking telus click the following article check this out


    Ерих Редер

    Erich Raeder
    (1876-1960)


    Главнокомандващ OKM на Кригсмарине, носител на Рицарски кръст.


    Превод: Тошко "German" Драгиев

    Ерих Редер се ражда на 24 април 1876 г. в малкото курортно селище Вандсбек, недалеч от Хамбург, където баща му преподава английски и френски в частно училище. Дядото на Ерих по майчина линия, Алберт Хартман, служи като придворен музикант при кралския двор, а майката предава на сина си любовта към музиката, която той запазва за цял живот.

    През пролетта на 1889 г. доктор Редер е преместен в малкото градче Грюнберг в Силезия, където Ерих, успешно полагайки изпита за зрелостен атестат, незабавно заявява желанието си да постъпи в императорския военноморски флот. За да се стане флотски офицер, по това време не е нужен дворянски произход и Редер с буржоазното си потекло веднага е приет, като получава нареждане на 1 април да се яви в Кил за начало на занятията.

    Най-напред началството не обръща внимание на невисокия, слабоват и донякъде затворен юноша, но академичните му успехи променят това отношение. Редер става най-добрият випускник на класа от 1895 г. и получава званието фенрих цур зее (гардемарин от най-старши чин). Към този момент той вече е участвал в учебни походи по Балтийско море и към островите на Западна Индия. Сега Редер се заема с изучаването на навигация, корабна артилерия, ветроходно стъкмяване
  • 9 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    и как сащ се месят в руските избори?там няма избори щото се знае кои ще е следващия президент поне от 5 години:)!и на кого са заложили американците е много интересен въпрос?на жириновски или на зюганов или на собчак????смяххх!!!!за другарите обаче тва няма значение важното е че сащ са постъпили лошо точно като руснаците при избора на тръмп,демек тва дето руснаците са направили е оправдано!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания