Last news in Fakti

28 Март, 2018 13:46 946 1

Подсъдимият премиер се разболя

  • бенямин нетаняху-
  • израел-
  • корупция-
  • ерусалим

Бенямин Нетаняху беше изписан от болница след прегледи заради висока температура и кашлица

Подсъдимият премиер се разболя - 1
Снимки: БТА/АР

Израелският премиер Бенямин Нетаняху беше изписан от болницата "Хасада" в Ерусалим, където беше приет снощи за прегледи заради висока температура и кашлица, съобщи канцеларията му в изявление, цитирано от Reuters.

При прегледите е установено, че Нетаняху страда от лека форма на вирусна инфекция на горните дихателни пътища. Лекарите са му препоръчали почивка и вземане на лекарства.

"На път съм за в къщи. Сигурен съм, че малко почивка и топла супа ще оправят нещата", написа 68-годишният Нетаняху в Тwitter.

По-рано личният лекар на Нетаняху доктор Цви Берковиц заяви, че премиерът не е спазил препоръчания му период на почивка след заболяване преди две седмици, поради което симптомите му са се влошили и лекарят му е препоръчал отиване в болница за прегледи.

Подсъдимият премиер се разболя


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    3 0 Отговор
    Е те този терорист ще ги управи турчагите.