Last news in Fakti

14 Април, 2018 09:47 7 446 21

Израел: „Червената линия” е нарушена

  • сирия-
  • сащ-
  • удари
Израел: „Червената линия” е нарушена - 1

Израел определя ударите нанесени в петък срещу събота от САЩ и техните съюзници по Сирия като „явно нарушаване на „червената линия”, определена от Доналд Тръмп”,пише вестник Jerusalem Post позовавайки се на анонимен дипломатически източник.

„Преди година президентът Доналд Тръмп даде да се разбере, че използването на химическо оръжие е нарушаване на „червената линия”. Сирия продължава с убийствените си акции и да предоставя бази за тях”, добавя източникът.

Официалният представител на Министерството на външните работи на Израел Емануел Нахшон отказа коментар ударите по Сирия. „Без Коментар”, каза той в отговор на молба на журналисти да коментира началото на операцията.

Отказ за коментар на случващото дойде и от Министерството на отбраната на Израел. „Не може да потвърдим нищо по отношение атаката срещу Сирия”, заяви представител на армейските части.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    37 12 Отговор
    исраел просо сънува фащ да започнат война срещу Иран, самите исраел ще бъдат смазани от персите!!!
    за туй 2 червени линии ако щат да нарисуват!)))

    Коментиран от #15

  • 2 nonamenofacenonumber

    24 4 Отговор
    Вие пък от кога сте я нарушили ехее,но за ваш късмет още с перце ви галят
  • 3 Kcaniba

    4 33 Отговор
    А кафевите линии зад русофилистиците нарушени ли са не разбрах?!

    Коментиран от #7

  • 4 Kcaniba

    11 43 Отговор
    Света каза СТОП на убийствата и лъжата в Сирия! Който не е разбрал си е за негова сметка! Малко позакъсняла,но необходима и добра реакция на демократичните държави!Ясен сигнал, че Червената линия е премината и толерантност няма да има! Империята на злото и лъжата,и отрочето и Асад да си опичат акъла!

    Коментиран от #6, #21

  • 5 Kcaniba

    18 4 Отговор
    джанго зе пак го пуснаха от карлуково да спами на воля и оси.ра ефира!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 агресори

    33 4 Отговор
    САЩ отново се показаха като Империята на Злото - незачитайки международните правни норми! Под измислени предлози, инсценирани от шпионските им служби, те нападат суверенни страни! До кога светът ще търпи подобно нагло поведение?
  • 9 гост

    23 0 Отговор
    На всичко му идва края,но за съжаление мноого невинни ще загубят живота си!
  • 10 Ххххх

    8 1 Отговор
    Връх на простотията
    2285
  • 11 Kcaniba

    6 20 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Ето една ушанка с нарушена кафява линия! Ползвайте памперси бе хора!

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Kcaniba

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    сус бря трол евтин!!!

    Коментиран от #14, #17

  • 13 Иван

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Kcaniba":

    Ниц бре лимонадо ,много си газирана !
  • 14 Kcaniba

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    Пррррруу бе тролня! Намали малко троленето, ДМС-а го раздадоха вече! Само Язовеца и СССРБАГЕТА-та получиха бонуси! А Румяна Костова се опита да подкупи решетников с малко френски уроци, но дъртия смок не можа да се събуди! Ъссс, ъсссс, копейки за тебе нйет!
  • 15 Цар Дарий

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Щом казваш!
  • 16 Боби62

    13 1 Отговор
    ......не ме интересуват нито руснаците нито англосаксонците и производните им, но ми е интересно да зная за чий чеп аджиба е тва ООН !!! Нали за да бъде наказан някой диктатор или зъл гений е необходимо разрешението на тази организация ? Или греша ? Ми то сега що стана? Ако си силен ти казваш кой крив кой прав !!! Ми то утре като не им хареса някой на тия хубосници..... ииии ...... без съд без присъда ......бомби и ракети !!! Така не става някой казал иии хайде ми те може да кажат каквото си искат и за когото си искат !!! И стига сте се яли като кучета ....русофили - русафоби ... ушанки - кравари ....тънки - дебели....всички сме на една лодка а тя се пълни с вода но вместо да я изгребем ние се караме кай е виновен за това !!! Хорааа живота не е филм....втора серия с хепиенд НЯМА ...НЯМА и ДА ИМА !!! Алчни полуидиоти са на път да отнемат правото на живот на ДЕЦАТА и ВНУЦИТЕ НИ !!! А ние като безумни КЛАКЬОРИ подсачаме и ръкопляскаме на стари и нови идоли !!! Много пъти съм казвал ГОЛЕМИТЕ ги боли ГЪ...А за нас, те си гледат собствения интерес а нас.....нас кучета ни яли.
    Така не оправдавам Русия-има много трески за дялане нооооо как да оправдая АГРЕСИЯТА на сегашната коалиця ? А това си е агресия. Те не са упълномощени от НИ- КО- ГО !!! ТЕ съдят ТЕ бесят !!!! На какво ви напомня това? А утре ако няма кой да им се противопостави ... до къде ще стигнат ТЕ...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мария

    2 0 Отговор
    Има народна поговорка за случилото се"ДОКАТО МЪДРИТЕ СЕ НАУМУВАТ ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ " .А ООН ДЕЙСТВИТЕЛНО ПРОСПИВАТ ДОСТА НЕЩА. ДЕЙСТВИЯТА ИМ НА СА НА ПРИНЦИПА С"СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА".

    Коментиран от #20

  • 19 Жеков

    1 0 Отговор
    Ако сирия има химически оръжия да ги пуснат и да приключат за ден два войната и да съдят америка в хага нали те така правят с сърбите
  • 20 Жеков

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мария":

    В оон си пазят заплата та другото не ги касае
  • 21 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Светът по добре да си гледат техния двор ето в българия много умират от гледат а други са обречени на бавна смърт с тези 200 евро заплата това е по лошото и от химически оръжия но никой не вижда това