Last news in Fakti

14 Април, 2018 09:02 18 169 78

Русия: Тръмп напада като Адолф Хитлер

  • дума-
  • сирия-
  • иран-
  • русия-
  • сащ

Кремъл: Ракетите са били извън обсега на руското ПВО в Тартус и Хмеймим

Русия: Тръмп напада като Адолф Хитлер - 1

Часове след ударите на САЩ, Франция и Великобритания срещу Башар Асад, Русия сравни Доналд Тръмп с Адолф Хитлер.

Заместник-председателят на руската парламентарна комисия за отбраната Александър Шерин сравни Доналд Тръмп с Адолф Хитлер.

„Тръмп може да бъде наречен Адолф Хитлер номер 2 на нашето време. Той дори избра същия час, в който Хитлер нападна Съветския съюз", каза пред РИА „Новости“ Александър Шерин. Той не пропусна да отбележи, че смята тези действия като насочени срещу Русия.

Началната атака на нацистките сили срещу Съветския съюз през 1941 г. започна около 04 ч. сутринта местно време.

Нито една от изстреляните по Дамаск ракети не е влязла в зоната на покритие на руската ПВО в Тартус и Хмеймим, заяви руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС.

Западните военни удари по Сирия бяха нанесени, за да се провали разследването на Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) в Източна Гута, заяви координаторът на групата на руския парламент за връзки с парламента на Сирия Дмитрий Саблин, който се намира в Дамаск начело на руска делегация.

Преди 15 години Белият дом използва епруветка и своя държавен секретар, а сега "вместо епруветки Вашингтон използва медиите", заяви ТАСС говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.

Тези западни военни удари в Сирия са "оскърбление към руския президент, а това е неприемливо и недопустимо", заяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов. Според него се изпълнява предварително планиран сценарий и Русия отново е заплашена.

Иран - главният регионален съюзник на Дамаск, предупреди тази сутрин, че ще има регионални последици от прецизните удари, нанесени в Сирия от САЩ, Франция и Великобритания. Съединените щати и съюзниците им, без никакво доказателство и дори преди Организацията за забрана на химическо оръжие да заеме позиция, извършиха тази военна акция срещу Сирия и са отговорни за регионалните последици на тази авантюристична акция, заяви говорител на иранското външно министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ford Prefect

    47 113 Отговор
    Сега пък ракетите не били в обсег... Ами потапяйте корабите, които са ги изстреляли де, нали такива бяха заканите?

    Коментиран от #38, #65

  • 2 Бесен Язовец

    40 98 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нито една от изстреляните по Дамаск ракети не е влязла в зоната на покритие на руската ПВО в Тартус и Хмеймим, заяви руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС."
    Какво стана с прехваленота ПВО, уж там птичка не можеше да префърчи, пък сега се оказа, че тя имала мааалка зона на покритие !

    Коментиран от #7

  • 3 Еее

    78 18 Отговор
    Да,с тоя залисан риж перчем има някаква прилика.
  • 4 глупаци

    53 9 Отговор
    Мноооо сте зле двамата!
  • 5 коки

    122 25 Отговор
    То и баба така знае набелязва цели по нивите и гърми ракети,що не пробват по някое руско поделение да видим кво ще стане, самолетите ще успеят ли да направят обратен завой или ще се разпаднат над Сирия
  • 6 Кълвач

    114 16 Отговор
    Целия свят им гледа простотиите на джендърите! Имало 6 пострадали! Без ракети (100 на брой), вчера загинаха 6 българи.
  • 7 Бесен Язовец

    89 14 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Руснаците никога не са казвали че ще пазят сирийските дюни ма хахаха

    Коментиран от #22

  • 8 mediator37

    62 13 Отговор
    Няма как да не са в обсег, защото С-400 затова е 400 , защото има 400 км. покритие. Всичко, което лети към Дамаск и Хомс се прихваща от комплексите. Освен това Русия има изтребители -прихващачи, които не излетяха да прихващат излетялите от Катар Торнадо и Б-1.
    САЩ и Русия са се разбрали. В Съвета за сигурност се прегръщаха и целуваха гологлавия и недо-баната.

    Коментиран от #64

  • 9 Гост и то просъ

    136 20 Отговор
    Руснаците имат страхотно търпение .Но то може да свърши и тогава няма да има извинявайте грешка.Войната ако има такава ще продължи до пълно унищожение на САЩ и англия

    Коментиран от #12

  • 10 Рамзес III

    40 33 Отговор
    Хитлер и Сталин/Рибентроп Молотов/ си бяха първи дружки когато разпарчетосваха Полша!
  • 11 Хасан

    83 18 Отговор
    Опаааааа...май руснаците ще маршируват пред Белия дом....жалко за американската демокрация и американската мечта...вземи пример от турците и немците ...

    Коментиран от #17

  • 12 Барчо

    94 12 Отговор

    До коментар #9 от "Гост и то просъ":

    Путин каза, че на всички действия ще има отговори и да ги очакват. Само че отговорите ще са неочаквани като такива. Всички тъпанари си мислят, че ще бъде свален амерички самолет или потопен военен кораб?!?!?! Путин да не е ненормален като някои други, дето не си правят сметката? Отговор ще има, но той ще бъде съвсем друг и ще боли доста повече от нанесения.

    Коментиран от #19, #21

  • 13 Хасан

    68 5 Отговор
    Ние турците им свалихме един самолет на руснака а им платихме 50

    Коментиран от #50

  • 14 Да да

    12 88 Отговор
    Русия отговори на атаката със С-800! Те свалиха от смях над 5000 военни на НАТО и почти половината свят. НАТО обещава при следващите удари да изстрелят бавно-летяща ракета в зоната на руската ПВО. Преди това ще им се обадят и по телефона,да не стане грешка. Слава на велика русия ! Тръмп е хитлер,обаче Франция и Англия не са срещу него!
  • 15 Kcaniba

    81 16 Отговор
    империята на злото - фащ колабшра!!
    Стреляли 30 ракети у въздуха, че да покажат на света, колко са ербап!!
    Страх ги е от Русия - факт!!!
    Голямо търпение срещу империята на лъжата и измамата има Русия!!!
    Резултат - световна война още няма, а фащ издухали милиони доларес във въздуха!!!

    Коментиран от #18

  • 16 Барчо

    70 9 Отговор
    Този удар беше да се замажат всякакви възможни доказателства, че химически атаки не е имало, включително че и не е имало производство от законното правителство. Всеки глупендер знае, че такива незаконни неща се произвеждат и извършват от оргинизации извън закона или на ръба. Няма правителство на света, говорим естествено не за кравария и подобни колоси, които да си позволят да нарушават подобни директиви. Такова нещо може да си позволи СК, защото отговора щеше да бъде мигновен и части от кравария да са изпържени. Перчема че е луд е ясно, но явно не чак толкова че да нападне Северна Корея, както плашеше. А сега си почеса егото. Колко ли ще струва? Руснаците вече готвят забрана за внос на краварски стоки за около 12 милиарда на година преди случката. А честито, па ще има и още за тия ракетки.
  • 17 Виктор Беленко

    13 58 Отговор

    До коментар #11 от "Хасан":

    За сега са още не са излезли от бункерите ! Като си сменят памперсите може и да избутат на ръце новата "Армата " на "Червения площад" ако не е зает от някой кацаш самолет!
  • 18 Бесен Язовец

    51 13 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    Жалки са амерчетата обаче ще стъпян на криво
  • 19 Да да

    12 60 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    НАТО ще го боли дедовия от отговора на Пусин. Решил е да им се метне на него без да ползва овлажнител! Русофилите не сте нормални!
  • 20 Плуто-нии

    33 7 Отговор
    Добре, че рашките не отвърнаха на провокациите. Отново добър ход на шахмата дъска от другаря лилиПутин.. Има хора на които им се иска да гледат заря , ама този път няма да раздават шампанско..
  • 21 Курибомбизавас

    16 75 Отговор

    До коментар #12 от "Барчо":

    Засега отговорът на путин е тракане със зъби и треперене от страх под кревата. Единствената причина да няма удари по руски обекти е отсъствието на химическо оръжие у тях. Стар съветски номер да превръщат "съюзници" в мишени.
    С путин никой не иска да се вижда повече. Освен някой кръгъл идиот.

    Коментиран от #74

  • 22 Бесен Язовец

    8 49 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Хаха, махаха, как да не са казвали... и вие русуфилити най много врещяхте тук, че небето било закрито, а сегиз са прайти на улави.
    http://wh24.ru/rossiya-srochno-zakryvaet-nebo-nad-siriej-ozhidaya-ataku-ot-ssha/
  • 23 Сандо

    65 7 Отговор
    Заради това е цялата работа, а вие си говорите глупости.
    Ако руснаци им отговорят става лошо за всички. Молете се да не се случва, че жална ни майка на всички!
    А че човека е алчно и безкрупулно същество вече е ясно. Заради един бизнес цели държави и народи биват съсипвани.
  • 24 Morgoth

    14 36 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нито една от изстреляните по Дамаск ракети не е влязла в зоната на покритие на руската ПВО

    Аз ли бъркам или С400 има 400км обсег? Аз ли бъркам или се заканвахте да свалите всичко де лети? Вярвам, че това ПВО е доста добро, ама май не сте посмяли да го използвате.

    Коментиран от #28, #56

  • 25 впечатлен

    10 45 Отговор
    Да пази Господ, но при един истински конфликт, кой би се включил на страната на Путин? Защото тук вече не става въпрос за Сирия, а за много по-сложен конфликт на нейна територия. Жалко за държавата Сирия, жалко преди всичко за хората, да не говорим за историческите паметници. Някой ще каже, Северна Корея. Едва ли, това е държава, която се стреми към изолация. Не желае да бъде на ничия страна, защото защитава и се въоръжава за себе си, за територията си, защото знае какво може да се случи при едно нападение от страна на Щатите. Китай - никога! Китай гради капитализъм начело с комунистическа партия. И кой остава в подкрепа на Русия? Бившите й подопечни републики никога, защото много добре знаят какво означава руски ботуш. Груб, недодялан, стар, скъсан, но жесток!

    Коментиран от #31, #32

  • 26 Kcaniba

    11 53 Отговор
    С какво може да отговори Империята на злото, лъжата и мизерията???Сами срещу целия свят???? Освен с лъжи и демагогия......? Руския народ е победен от телевизора, засега,но какво ще се случи, скоро ще разберем! Рублата се обезценява всеки ден.... една рубла=на около две стотинки ха-ха-ха катун с ракети....Ще се наложи да се ядат оръжия....хахаха
  • 27 Рубладжийче

    10 48 Отговор
    Рашизма е висш и последен стадий на фашизма и в този смисъл е смешно най-фашистката държава, Русия с най-фашизоидния лидер, Путин да сравнява други с Хитлер.
  • 28 ivan4o

    23 2 Отговор

    До коментар #24 от "Morgoth":

    250км, радарите обхват 600км.
  • 29 Хасан

    29 6 Отговор
    Путин засега мълчи..затишие преди буря...кой ще си го отнесе?!
  • 30 И пушки

    13 7 Отговор
    Искаме Запас! Искаме Запас !
  • 31 Румяна Костова

    46 7 Отговор

    До коментар #25 от "впечатлен":

    Как Китай никога?Пропуснали сте изявлението на китайския министър на отбраната на конференцията по безопасност в Русия.Може би защото не са го предавали по БТ.Той каза ,,Напълно подкрепяме Русия ''
  • 32 Хасан

    11 33 Отговор

    До коментар #25 от "впечатлен":

    Русия не е като Сащ да си търси съюзници за война..влиза сама и бой...и всичко заради един Есад...ако просто си беше дал оставка и насрочил избори нямаше да си разсипе държавата
  • 33 Мишо Шамара

    2 19 Отговор
    Дано почне гоуема война че нещо затъпя ...
  • 34 Гост

    36 7 Отговор
    До като САЩ се съобразяват и предупреждават къде удрят,то и Русия ще отвръща с хладен разум и слава Богу.На никой не му се мре.Нито една жертва при над 100 ракети ,едната тежи един тон.Поредната пиар акция на Тръмп ,за запазване на президентското си място.
  • 35 Бог

    44 6 Отговор
    Тръмп не само е като Хитлер , но и съдбата му ще е същата
  • 36 Хасан

    39 7 Отговор
    Най кофти е за Англия и Франция ..сега пак ще има невинни прегазени хорица...лидерите си избиват комплекси ,а нормалните хорица страдат
  • 37 IDIL

    14 40 Отговор
    То Хитлер щеше да ви разкаже играта ако не бяха САЩ и подлите англичани...
  • 38 681

    46 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ford Prefect":

    Световна война ли искате бе, тролджендъри прости? Драскачи.... На кого ще си давате задните части после??
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 гост2

    48 9 Отговор
    Към всички американци,французи и англичани - НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШИ В БЪЛГАРИЯ !!!
  • 41 ГОСТ

    39 5 Отговор
    ИЗСТРЕЛЯНИ 100 РАКЕТИ ПО 1 ТОН И ИМА САМО 3 МА РАНЕНИ. СИРИЙЦИТЕ ПО КАФЕНЕТАТА СИ ПУШАТ НАРГЕЛЕТА И НЕ ИМ ПУКА ОТ НИЩО. ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ,ТРЪМП СИ СПАСЯВА КОЖАТА И АВТОРИТЕТА С ЕДНА СКЪПА АКЦИЯ ЗА КОЯТО ВСИЧКИ СА ПРЕДУПРЕДЕНИ. НЯМА ЗАСЕГНАТ НИТО ЕДИН ВОЕНЕН ОБЕКТ НА РУСИЯ И ИРАН. СПОРЕД МЕН ТОВА Е АКЦИЯ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА СЛЕДИТЕ ОТ ХИМ. АТАКА ,ЗАЩОТО ДНЕС ТАМ ПРИСТИГАТ МЕЖДУНАРОДНИ СПЕЦИАЛИСТИ ДА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЧАЯ. СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ИЗСЛЕДВАТ И СЪОТВЕТНО ДА СЕ РАЗКРИЕ ИСТИНАТА . ТЪПЧО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ИЗЛОЖИ И КРАВАРИТЕ СИ ПРИКРИВАТ СЛЕДИТЕ. РУСКОТО ТЪРПЕНИЕ НЕ Е БЕЗГРАНИЧНО , НО НЕ ПОЕМАТ ИЗЛИШНИ РИСКОВЕ ЗАЩОТО ПАК ТЕ БЪДАТ ОБВИНЯВАНИ ЗА ВСИЧКО. НАЛОЖИ ЛИ СЕ И КОГАТО НОЖА ОПРЕ ДО КОКЪЛА ОТГОВОРА ЩЕ Е СЪКРУШИТЕЛЕН. ЯВНО ЧЕ ЗАСЕГА НЕ СЕ НАЛАГА.
  • 42 ГОСТ

    32 4 Отговор
    Най скъпата пиар акция с която Тръмпи и Тереза си спасяват авторитета и кожите имитирайки дейност. В същото време си прикриват следите от хим. атаки които инсценираха защото днес там ще са международни специалисти за да разследват и установяват вината. всички евентуални потърпевши са предупредени и жертви няма въпреки изстреляните над 100 високоточни ракети .Това показва колко се страхуват янките от ответна реакция на Русия и Иран, съюзниците на Ассат.САЩ се опитват да направят така че вълка да е сит и агнето цяло но да видим до кога ще им се удава това. Руското търпение си има граници и то е единствено за да се избегне третата световна защото те най- добре знаят какви могат да бъдат последствията. Тръмп е слуга на военно промишления комплекс на сащ и се чуди как да лавира за да оцелее. Онази кокошка Мей е нв ръба на оцеляването си заради вътрешната и външната политика в която набута Англия.
  • 43 Dhjfrthhg

    10 35 Отговор
    Айде айде . Видя се колко струват руските кошове. Много приказки и накрая пак их там нет. Сащ могат да правят каквото си искат . Те са единствената суперсила в света. .утката нещо се посра май
  • 44 ГОСТ

    28 5 Отговор
    Ти който си надраскал няколко букви за заглавие си пълен идиот. КАТО СИ ТАКЪВ АМЕРИКАНОФИЛ КАЖИ ЗАЩО НЯМА НИКАКЪВ РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ ОТ ТАЗИ АЛАРМА КОЯТО НАПРАВИХА КРАВАРИТЕ. 3 МА РАНЕНИ И НИТО ЕДНА ЖЕРТВА НИТО ЗАСЕГНАТ ВАЖЕН ВОЕНЕН ОБЕКТ. АКО СА ИМ ТАКИВА ВОЕННИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ И РАКЕТИТЕ ЗАЩО ИЗОБЩО ГИ ИМА СЛЕД КАТО ПОЛЗА ЙОК . ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ ВСИЧКО ПАПАГАЛИ ЧЕ ДАЖЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕТЕ.
  • 45 Мар.Жуков

    24 6 Отговор
    Зорлем западът иска да съсдаде пак СССР. Е тогава жална им маика.Пак ще има ГДР И ФРГ.
  • 46 патриотъ

    26 4 Отговор
    Учудващ е дебилизма на някои тук в този форум,дето се радват на могъществото на англосаксите и заплахата от започване на война с Русия.Вие господа,сериозно ли си мислите,че можете да победите Русия в една ядрена война,където ще загинем всички,включително и вие самите?Отговор на американската атака ще има в най-скоро време,бъдете сигурни и той хич няма да ви хареса,не подценявайте толкова Русия,тя е огромна сила и мощ,която ще се стовари скоро върху главите ви!Трябва да сме благодарни на търпението на Путин и благоразумието му,защото Русия знае какви са последиците от войната!Путин не се страхува от никого и нищо,но в момента когато дори няколко руски войници загинат,ще се осъществят мечтите ви за Трета Световна Война!

    Коментиран от #49, #52

  • 47 факт

    9 10 Отговор
    Истината е следната, държавите които бомбардираха Сирия са едни фашисти нищо повече, нагли и безпардонни, а Путя ......Путя е истински Путя и само думите са му големи, наистина мислех че е по-голям мъжкар и седи зад думите си, дефакто той е съучастник в това, което правят те.
  • 48 Иванов

    5 25 Отговор
    Я ушанките да си налягат пърделниците! Кой удари Украйна и и взе Крим и Донбас? Кой защитава масовия убиец Башар? Кой води хибридна война и въоръжава деспотични режими по цял свят? Кой превърна Родината ни в олигархично мафиотска кочина и Троянски кон в ЕС?
  • 49 Хасан

    7 15 Отговор

    До коментар #46 от "патриотъ":

    В цялата работа най мъжкари са си турците ..директно влизат в единоборство ,лице в лице..а не така с ракети отдалече

    Коментиран от #55

  • 50 благодарност има ли

    16 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    Хасане кои ние Турците бе? Това, че носиш "уж" турско име, не означава че си турчин :) Мисля, че преди всичко първо си българин и после какъвто искаш :) макар, че дори и да е това истинското ти име пак е спорно етнически какъв си.....кръвта е много размешена тук на Балканите бъди сигурен в това......а ако толкова силно вярваш в това, защо не отидеш да живееш там, с поведението си което имаш там ще си по полезен, освен това без да се замислят ще те изтрелят на южната граница....все пак няма да те приемат за един от тях, винаги ще си гяур за тях! Ако не, то поне уважавай държавата в която си роден, и хората в тази държава, най-малкото защото си нейн поданик, и още по-малкото защото много голяма част от тези хора са се държали добре с теб и също са те уважавали!

    Коментиран от #60

  • 51 Алфа Ромео

    15 2 Отговор
    Най-вероятно има договорка между САЩ и Русия да си пострелят малко по нивята америте. Тия ме съмнява че са като нашите в парламента, нападат се зверски в тая кочина вътре, а навън се договарят и си пият питието задно, резултата страдащ народ.....
  • 52 тежка олигофрения

    5 18 Отговор

    До коментар #46 от "патриотъ":

    Ти на кой свят живееш, колко руски войници загинаха да сега, че да говориш такива глупости ако загинели няколко руски войници какво щяло да стане. Кво ще стане айде кажи? До момента десетки такива загинаха и нищо не става! Ти просто си един инфантилен наивник!
  • 53 ГОСТ

    31 1 Отговор
    ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УДАРИТЕ В СИРИЯ. ИЗСТРЕЛЯНИ 103 РАКЕТИ ОТ КОИТО 71 ПРИХВАНАТИ И УНИЩОЖЕНИ ОТ ПВО НА СИРИЯ И РУСИЯ. ЗАТОВА НЯМА ЖЕРТВИ И ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ УДАРА. ПРИХВАНАТИ СА ТЕЗИ РАКЕТИ КОИТО СА ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ ОПАСНОСТ ЗА НЯКОИ ОБЕКТИ . ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ АНГЛО САКСОНСКАТА КОАЛИЦИЯ Е СТАНАЛА ЗА СМЯХ.

    Коментиран от #57

  • 54 Иванов

    1 19 Отговор
    Хамерите ударили Дамаск и Чапай и Петка отишли в Рая. Петка се на*кал от кеф, а Чапай хлипал и ридаел горко.- Не плачи Чапай, Мария Захарова ще отмъсти за нас във Фейс бук, утешил го Петка.
  • 55 Иванов

    11 5 Отговор

    До коментар #49 от "Хасан":

    Хасане, не си прав. С американски самолети( вярно сглобката е в Турция) и германски танкове, срещу въоръжени с автомати хора, това и баба го може.
  • 56 Готин ама не съвсем

    18 3 Отговор

    До коментар #24 от "Morgoth":

    Не са го използвали, защото преди това тъпият кравар, се е обадил на Путин и му е обещал да му цунка чизмите! И го е молил да не отговаря на удара, защото той ще е само по 3 бази и те ще са сирийски! За да не се стигне до сериозен конфликт! Нито руска техника, нито руски хора ще са засегнати! А и обектите са указани, кой ще са, за да няма никой в тях! То и за това жертвите са само 6, което е пълен смях и подигравка за 120 ракети изстреляни по тях! Я нЕкой да сметне по колко стотин милиона доларес се пада на човек??
    Да не говорим за това, че са били свалени 90 от ракетите от слабата сирийска противовъздушна отбрана, която я унищожават и бомбят вече 7 години! Особено Израел!
    А така и агнето цяло и вълкът сит!
    Но дали ще е така, ще видим! Русия не прощава и не търпи бъзикания с нея!

    Коментиран от #58

  • 57 Иванов

    2 22 Отговор

    До коментар #53 от "ГОСТ":

    И кой го твърди това? Агенция Москалерос? Още сутринта руснаците си признаха, че митичното им пво е свалило едва 30% от томахавките. ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА!

    Коментиран от #61

  • 58 Русофилски простотии

    2 18 Отговор

    До коментар #56 от "Готин ама не съвсем":

    Толкова ли за тъпи смяташ руските слуги, че пишеш подобни нелепости? Защото нормален човек няма да се хване на лъжите ти.
  • 59 патриотъ

    18 2 Отговор
    Е,какъв военен бюджет трябва да имат американците,щом за да ранят 5-6 сирийци им трябват 120 ракети Томахавк.Те ще им свършат всичките ракети само да унищожат някоя махала или село.Голяма сила,ей!Трябва спешно да си гласуват военен бюджет,да може да им стигне поне сериозно поражение да направят на махалата!
  • 60 Хасан

    2 7 Отговор

    До коментар #50 от "благодарност има ли":

    Не те разбрах...едно е етническа ,културна и религиозна принадлежност а друго е гражданска принадлежност...в България си имаме българи,турцу,помаци,арменци,власи,македонци,евреи,каракачани ....българина в Болград Украйна си е българин...

    Коментиран от #68, #69

  • 61 Голям праз

    11 1 Отговор

    До коментар #57 от "Иванов":

    На теб пък, кой ти ги докладва за 30-те процента?
  • 62 TeooGeoo

    10 0 Отговор
    Тръмп е изрусен дърт ДЖЕНДЪР!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Знаещ

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "mediator37":

    Защото,щеше да е станала третата световна и нямаше кой да пише глупости като теб.
  • 65 Смехотерапия

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ford Prefect":

    Те се бяха парализирали от страх,кого ще удрят? Това е все едно гимнастичка да се сбие сбоксьор...
  • 66 Ради

    10 3 Отговор
    И тръмпи ще повтори съдбата на хитлер.
  • 67 Су 37

    11 3 Отговор
    Скоро не само негрите и араби ще оправят западните жени.Руския воин идва,чухтели германки.
  • 68 дано сега ме разбереш

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хасан":

    Лошо, а би трябвало да си ме разбрал! Първо на първо , вероятно България ти е родината, което означава че трябва да милееш за нея и да я обичаш такава каквато е, а именно че е България и да увашаваш българите живеещи в нея, да си съпричастен с хората, които живеят в нея и да мислиш на първо място хубавото на тази държава, защото за добро или лошо си роден тука сред Българите и всички останали, а това означава да си заедно с нас и на първо място през ума да ти минава какво да направиш хубаво за това място тук, а не само да ми хвалиш Турция и т.н, повярвай ми това не ти помага нито на тебе, нито на България демек на никой заинтересован, защото по този начин допринасяш само за две неща. Първо да те мразят тук хората, и второ да си пилееш енергията напразно, защото в Турция също си г-н никой!!! От два стола накрая на земята! След като си избрал да си тука, трябва да допринасяш с нещо за държавата и за хората в нея, с поведението си сега не го правиш това, напротив! А за това какъв се чувстваш...чувствай се какъвто искаш, никой не ти пречи и не те е спрял, ходи на джамия твой си проблем, вярвай в квото искаш! Но както ние сме толерантни с вас и ви увашаваме, така следва да ни уважавате и ВИЕ, макар че не разбирам защо се делим на ние и вие, няма значение в какво вярваме, важно е да стоим всички заедно зад идеята България, защо ние сме това което сме именно в България!
  • 69 помисли

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "Хасан":

    И още нещо да допълня, повярвай ми колкото и да хвалиш Ердоган и Турция и т.н едно ще ти кажа, да Ердоган може да е силен държавник, за разлика от нашите , но има един факт, който винаги го изпускаш, а именно че всички етнически турци си живеят перфектно в БГ , а и малкото които познавам отишли там, живота им става ад, живеят си по някакви правила които тук ги няма в БГ, а същите тези Турци харесват именно порядките тук в БГ, защо се чувстват по свободни и разбирани, не им се налага нищо от горе, оставени са да живеят както те си намерят за добре, а от това по хубаво няма! В Турция ще мечтаят за това, аааа и още нещо.....добре ще е да обясниш защо милиони турци от самата турция са по Европа? Обясни на хората , на мен недей, пчелата не бяга от меда, тя бяга от говното......Ако беше толкова хубаво да се живее там, нямаше десетки милиони хора да я напуснат, немили недраги и да ходят на хиляди километри да си заработват яденето....и лъскавите мерцедеси с, които умират да се похвалят на роднините си в Турция! Което си е типична ориенталска черта! Та там, къдети си роден уважавай си съгражданите, защото и те теб те уважават, ако толкова са ти неприятни и не те кефят......никой не те е спрял да отидеж там където мислиш че е твоето място. Но наистина много често си неприятен с нещата, които изсираш тук във форума, замисли се!
  • 70 Как

    7 9 Отговор
    Тия банални лицемери-руснаците,нямат право да споменават Хитлер! В началото бяха ортаци с него! Не англичаните и американците,а те-гнусните,тъпи лицемери! Хаир няма да видят подлите негодници!
  • 71 тттттт

    7 1 Отговор
    В една държава всички етноси и религии на първо място трябва да гонят общия интерес на държавата, да дават всичко от себе си за благото на държавата, без значение цвят, вяра, религия, етнос и прочиео, само при единство и неразделение на каквито и да е принципи може да се постигнат общите цели, а в края на краищата те са изначално едни, всеки иска да живее добре , да е задоволен материално, да е нахранен, да се радва на живота, да има време за почивка, и т.н! В момента в който, външните фактори започнат да разделят хората на определени принципи и да ги насъскват то тогава държавата приключва..... и то не само за едните ами и за другите, примери много бивша Югославия, Сирия, ако щете и Турция, а колко е просто ако всички се обединят около добруването на държавата всички ще спечелят, при вражда всички губят и всичко се срива с години назад.....накрая всъщност един печели, но този един не е от тези които таят в себе си злоба към ближния, оказва се че те само са загубили....и защо, ами защота са прости и наивни, оставят се да бъдат манипулирани!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 наблюдател

    5 3 Отговор
    Е само дето забравят, че когато Хитлер нападна Полша от едната страна, те я нападнаха от другата.
    Нещо паметта им стана много къса, но пък лъжите им са дълги.
  • 74 Що каиш

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Курибомбизавас":

    Кой е " кръглия идиот"?
  • 75 Шемет

    3 2 Отговор

    До коментар #72 от "Иван":

    Крим винаги е бил на русия там са им базите от пан ти век така че дтига с това анексиране
  • 76 путинофоб

    0 3 Отговор
    Крим винаги е бил украински и пак ще бъде след като се разпадне русия след две три години.Стига джуджето да е на власт,с русия е свършено.
  • 77 А бре ,руски лъжци

    0 4 Отговор
    Вие по кое време на денонощието нападнахте Полша,Литва,Латвия,Естония,Финландия,България,Унгария,Чехия,Авганистан,Грузия,Украйна ,кой е следващия?Лешояди,търтеи,малко ви е територията ли ?140 млн живеете на1/6 от сушата и пак живеете ,като скотове.А по повод Хитлер ,бяхте най близкият му съюзник и заедно започнахте ВСВ.
  • 78 Расулюлах

    0 0 Отговор
    Путин много ги бави аз още след първата санкция мигновенния отговор щеше да бъде изстрелването на поне 100 сатани сърмати топол м и де що име балистична ракета с ядрен заряд па ко ще да ставапо саш островчето им пудел канада астралия фашистко и израил хахах а на освободените от хлебарките територии да се заселват китаиците и да се множат дорде земята са наклони хахахахахахха долари моем си печатаме и като саш са в преизподнята вече хахах
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания