Last news in Fakti

14 Април, 2018 18:00 15 435 50

САЩ са предупредили Русия

  • сащ-
  • сирия-
  • русия

Това обяви американския посланик в Русия

Посланикът на САЩ в Русия Джон Хънтсман обяви, че Вашингтон е информирал Кремъл за ударите в Сирия, съобщи ТАСС.

Хънтсман обяви, че САЩ се надяват на бъдещо сътрудничество с Русия.

„Преди да предприемат каквито и да било действия, САЩ се свързаха с Русия. Това трябваше да стане, за да се намали рискът за жертви от страна на руснаците в Сирия. Не става въпрос за конфликт между свръхдържави“, заяви Хънтсман.

Според него ударите са се наложили, за да има международна позиция срещу използването на химически оръжия. Според Хънтсман трябва да има преговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига бе

    79 12 Отговор
    Опааааа и какво сега излиза-че след като Путин им каза,че ще потапя кораби-америте са си "вързали гащите"...--ами страх лозе пази..Да ви напомня ли как перчема се пенявеше""Русия дръжте се-имаме красиви и умни ракети"" ...а сега излиза че тази агресия си е чист PR за Тръмп...Дотук с американските холивудски сценарии--реалито излезе и се видя...
  • 2 Да го кажем направо.

    74 13 Отговор
    Еми ще ги предупредят сашовците-иначе новото име на Ню Йорк ще е Стъклената Пустиня.
  • 3 Лелеееее

    70 12 Отговор
    Толкова се перчиха америте,а се оказва че са предупредили руснаците-щото и памперсите няма да ги спасят-страх-страх-страх. Краварите станаха тотални циркаджии.
  • 4 ооооо

    13 75 Отговор
    давай Тръпи - почвай и ушанките, докато са се посрали от страх.
    Те цяла нощ са се свивали в ъгъла да не би да ги думне ракета по главата и са напълнили гащите.
  • 5 Хаххаааааааа

    67 12 Отговор
    Страхът е по-силен от тока. Нали така американски джендъри хаахааахаахааа
  • 6 Kcaniba

    74 5 Отговор
    да не забравяме кой е терорист номер 1 в света!!!
    без санкции на ООН, без доказатекства, или с къжливи колби с прах за пране, възкръснали новичоци и т.н. фащ сеят смърт по света!!!!!
  • 7 Ььььььь

    62 9 Отговор
    Резил-най "силната и технологична" армия предупреждава противника си за ударите-пълни палячовци станаха американците.Гола вода са-и кал под ушите.
  • 8 Цирк

    52 8 Отговор
    Тия американци още преди да са ударили в Сирия са си сложили памперсите-двойни. Цирк .
  • 9 Аааа

    50 7 Отговор
    Според мен , руснаците трябваше да действат по решително : например да заявят , че всяко нападение срещу Сирия , ще се счита за нападение срещу Русия със съответните последствия !

    Коментиран от #15

  • 10 Иванов

    9 37 Отговор
    Ако тази статия е вярна, защо Жужич пищя по обяд, че Тръмп нападал като Хитлер??? Мм???
  • 11 ЩОТ СА ГИ ПРЕДУПРЕДИЛИ ПЕТ

    30 5 Отговор
    МИНУТИ ПРЕДИ ДА ПУСНАТ СМЕШНИТЕ СИ ТОМАХАВКИ.
  • 12 Диди

    8 56 Отговор
    Тръмп е предупредил Путин за нанасяне на удар,но не така от време както беше миналата година. Вие как мислите,САЩ имат страх от Русия ли?Трябва не само да сте наивни,но и глупави.САЩ с право нанесоха този удър.Русия се изложи,с уж постиженията си в Сирия.
  • 13 малоумни комплексари в политиката

    53 3 Отговор
    Цял свят видя кои са агресорите, които нападат която си искат страна без да спазват никакви международни договорености! Вместо комисията за забрана на химическите оръжия да установи на място истината, тези компексирани личности и техните съветници бързаха да си извадят .... ракетите! Сега всяка страна ще знае как американците вземат решение за нападение над суверенна страна!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да уж

    49 3 Отговор

    До коментар #9 от "Аааа":

    Не, не трябва.
    Само в случай на пряка заплаха за Русия и нейните граждане.
    На много хора им се иска Русия да натрие носа на агресорите. Разбираемо е, защото наглостта им е неописуема вече.
    Но отговорната политика на Велика Русия не позволява да обрича света на трета световна.
    Благодарете, че в Русия на власт е Путин.

    Коментиран от #18

  • 16 Устата

    13 42 Отговор
    Когато Тръмп каже че ще стреля, стреля.когато каже санкции, санкции.а когато Путин каже ще стреля не среля, щеше да потапя не потапя, да сваля не сваля.пълен нещастник и страхливец но ще го натиснат и китайките като го видят че вече става за резил а и цивилизованите ще го оставят да си бере гайлето сам
  • 17 onq s konq

    10 45 Отговор
    Смешни и жалки русофили...Ако САЩ не стрелят- пърнят памперси.Ако стрелят-пак.Абе стига с тия простащини и прогледнете за международната политика бе!Естествено че САЩ КОРЕКТНО СА ПРЕДУПРЕДИЛИ РУСНАЦИТЕ,защото не си струва заради някакъв Башар-ВРЕМЕНЕН ЛЮБОВНИК НА МОСКВА да пламне света.А че ще се намерят глупаци които да изтълкуват американското предупреждение като "искане на разрешение за ракетно нападение на Сащ от Русия".Ако беше така,ЗАЩО ПУТИН НЕ КАЗА КАТЕГОРИЧНО ЧЕ НЕ РАЗРЕШАВА?Защото знае,че НЕ ПЕЕ В ХОРА НА СОЛИСТИТЕ ОТ ЗАПАД И СИ ЗНАЕ МЯСТОТО!

    Коментиран от #21, #31

  • 18 Аааа

    28 2 Отговор

    До коментар #15 от "Да уж":

    Донякъде съм съгласен с теб , но не съвсем ... Когато не действаш решително , винаги те считат за по слаб ! Виж как постъпи С. Корея , когато се опитаха да я захапят ...Джендерасите видяха , че номера няма да мине и си седнаха на о*раните задници !

    Коментиран от #20

  • 19 Голем смях

    7 34 Отговор
    Абе ватенки,предупредили са ги за да се разкарат и не ги избият.До вчера ревяхте,че САЩ няма да посмеят да ударят,а днес ръсите други глупости.Разкараха си и всички кораби от базите ,за да не ги потопят при евентуален удар.За да се намали риска от жертви на руснаците-това е казал,а ватенките са бягали както бягаха от Афганистан.Още не смеят да излезат от мазите.Следващия път няма да има предупреждения ,а печен солдат.
  • 20 Да уж

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "Аааа":

    Именно затова, че и там един подобен на тях самите управлява страната.
    Емоциите са ясни и разбираеми. Друго, освен гняв и възмущение, нищо не могат да чувстват честните хора. Но става дума ни много, ни малко за ТРЕТА СВЕТОВНА!!!
    Ние знаем какво значи война по до добре от всички. Ще стиснем зъби и този път в името на човечеството.

    Коментиран от #43

  • 21 Bohoho

    22 2 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Да, той(с руска техника) само им свали 95% от изтреляните ракети и ги унижи, като ги накара да пръснат милиони за нищо. А "хорът", както ги наричаш, са просто тийн банда, която се наака и предупреди рашките за да няма последствията за които Путин предупреди. Тръмп е страхотен бизнесмен, но очевидно не може да води война срещу такъв човек.

    Коментиран от #25

  • 22 случайно прочел

    25 1 Отговор
    Ако Путин беше отговорил силово,както им се иска на повечето сеирджий от БГ сега сигурно вече щяхме да се насираме от от страх за смотаното си бъдеще!? Но има и друго!? Искате да бомбардирате за американската си чест, добре,ние си траем ,сирийците си махат оборудването ,вие хвърлате стотина ракети,вашите данъкоплатци доволни ,ЕС консолидиран,ние(Демек руснаците)ще свикаме оон ,и шоуто е изиграно ,всички са доволни и със (запазена чест)!? Има ли такава вероятнос?

    Коментиран от #23, #27

  • 23 Устата

    4 19 Отговор

    До коментар #22 от "случайно прочел":

    Не няма такава вероятност.такава атака струва милиарди долари като обезпечаване на техника подсигуряване и безброй още неща.да се защитиш също не е безплатно.сега всеки да си отговори защо русите само хлебчета.със всеки ден все повече не могат да си плащат войната,американците ги изстискват като парцал бавно и жестоко на много полета и така.войната е за умните и смелите не за силните и жестоките.умовете сега не са в москва
  • 24 Да уж

    2 3 Отговор
    Не ви разбрах
    Може ли още един път по конкретно.
  • 25 Голем смях

    7 29 Отговор

    До коментар #21 от "Bohoho":

    Смотаняк, щяха да ги унижат ако бяха противодействали с прочутите с-400.Ама и те като ракетите на Ким са картонени и никой не ги е виждал в действие.Всички ракети са попаднали в целта и няма свалени.Насраните ватенки сега пак дрънкат глупости.Ти да не би да си ги броил свалените.Не случайно ги опукаха от различни позиции,че чак свят им се зави.От хиляди км. ги опекоха .Хайде сего насраните руснаци да атакуват кораби и самолети.Ша стане ,когато пръдне гугутката.

    Коментиран от #35, #39

  • 26 Хихихи

    32 2 Отговор
    Разговора Путин - Тръмп:
    П: Кажи бе проплака?!
    Т: Другарю генерал, може ли и ние малко да попуцаме в Сирия? За смях станахме на целия свят, даже котките в Харлем ни се смеят!
    П: Може, ама внимателно. Има там едни празни сгради, ще ви дадем координати. А сте ударили нещо наше, а ще лигавиш кочана!
    Т: Слушам другарю генерал, тази нощ може ли?
    П: Може, ама докато спя, да не ме безпокоите.
    Т: Сърдечно благодаря другарю генерал! Сега ще си оправя рейтинга!
  • 27 Голем смях

    6 21 Отговор

    До коментар #22 от "случайно прочел":

    Ние-демек българите,а не рушнаците сме със САЩ и съюзниците от НАТО.Доволни сме от атаката и напълно я подкрепяме.Добре е ,че добрия чичко Тръмп предупреди руснаците ,а и сирийците да се разкарат за де не гризнат дървото.Толкова много ракети без убити.Това е хирургия във военното дело.Браво АМЕРИКА.Щастливи сме,че сме приятели с най-великата държава на света.
  • 28 НА ПЪРВО МЯСТО

    17 4 Отговор
    ПРЕДСТАВИ СИ КАКО ПЕНО , ЖИВО ПИЛЕ ДА УМРЕ. ПОСЛЕ ПАК ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ПОЧНЕ ДА КЪЛВЕ. 2/3 ТИ ОТ умните РАКЕТИ са СБИТИ от СИРИЙСКИТЕ средства за ПВО, без да са били по носителите. А ами посегнаха на Русия ? Домину, Домину, мама мия, Санта Лучия и Света дева Мария. 2/3 СБИТИ при то със стари системи по УМНИТЕ РАКЕТИ. КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ТЕЗИ КИФЛИ ? НА БАДЕМА ЗА ОРЕХИ ? РЕЗИЛ !
  • 29 РЕЗИЛ 2/3 СБИТИ РАКЕТИ

    14 3 Отговор
    НАКЪДЕ В НЕДЕЛЯ ? НА БАДЕМА ЗА ОРЕХИ ? И ТО САМИ СИРИЙЦИТЕ СЕ СПРАВИХА СЪС СТАРА ТЕХНИКА. КРАСИ КАРАКАЧАНОВ И НЕГОВИТЕ ПЪДАРИ ИМА ДА ЗЯПАД МУХИТЕ С ТЕХНИЯТ БОЕВИ НАТОВСКИ ОПИТ.
  • 30 BOBI

    13 1 Отговор
    bjh jdosan mnogo na putin ,no sega razbiram za6to bog go e postavil na tova mjsto
  • 31 Майка ти

    9 2 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Ти бил ли си на "Запад".
    Няма да питам за САЩ защото за теб това е изключено;)С тролене само кафенце и кифла може да спечелиш.
  • 32 БРАВО, ОТЛИЧНО НА СИРИЙЦИТЕ !

    22 5 Отговор
    ДОЙДОХА АСЛАНИ, ЩЕ СИ ИДЪТ ПОСРАНИ. БРАВО.
  • 33 Гост

    20 1 Отговор
    Не мога да разбера ,защо винаги се карате ,след като това беше просто поредният епизод от екшъна който великите сили ви показват от време на време.Лятото всички ще са в Русия ,ще си стискат ръцете ,за световното ,за мира ,след което просто ще решат къде и кога да е следващият епизод от сагата,ще заредят пушкалата ,и хайде наново.

    Коментиран от #40

  • 34 ТОВА Е РЕЗИЛ ЗА САЩ

    20 4 Отговор
    Една отрупана страна без армия се справи ОТЛИЧНО. БРАВО НА СИРИЙЦИТЕ ! ОТЛИЧНО ! БРАВО !

    Коментиран от #36

  • 35 Продавам раптори

    14 4 Отговор

    До коментар #25 от "Голем смях":

    Една ракета на Ким мина над Япония, ама не можаха да я свалят
    Просто си боклук,не си бил в казарма ,избутал си школото отгоре отдолу, пред компа и четене на глупости.Излез се разходи и си промий мозъка на въздух.Поколение на идиоти и дрънкащи като родителите си, некадърни според западните ви класации.Погледни се в огледалото и тогава давай акъл

    Коментиран от #42

  • 36 ТОВА Е РЕЗИЛ ЗА САЩ

    8 3 Отговор

    До коментар #34 от "ТОВА Е РЕЗИЛ ЗА САЩ":

    ДА се чете : " ЕДНА огрухана страна ......."
  • 37 АМЕРИКЕ Е СЛАБА НИВА

    16 3 Отговор
    КОРАБИ И ПАСАЖЕРИ НО ВОЙНИЦИ - ТЦЪ. ЪКЪ. ТЕ СА ЩАСТЛИВЕ ДУШИЦИ ЧЕ НЕ ПОДЛЮТИХА МИША МЕЧОКА. САМА СИРИЯ ИМ СКРИ ТОПКАТА НА САЩ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ. ТАРАТОР - АЙРЯН без мляко.
  • 38 До козяшките копърки у нас

    14 4 Отговор
    Каква оценка ще дадем на боксьор който не е нанасял удаи, но е отбил 2/3 ти от ударите срещу него и СТОИ свежо на краката си? Готов да продължи БОРБАТА И не е пуснал в действие ударните си възможности и СИЛАТА ? А? Вдъхва НАДЕЖДА ЗА АТРАКЦИЯ НА РИНГА.
  • 39 bohoho

    13 4 Отговор

    До коментар #25 от "Голем смях":

    Боли ли те от безсилието на запада, срещу истинските сили ? Женчо мръсен :D. Запада отново е унизен, както винаги
  • 40 Голям праз

    11 0 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Много точен коментар.
    Притеснявам се само, че водещи политици по света стават все повече малоумници.
  • 41 Абе алоо

    13 3 Отговор
    Абе Смешник утре ако ти обуят кубинките и те задължат да воюваш с любимите си американци срещу руснаците няма да си толкова смешен !
    Евала на американците препрограмираха българите и ги превърнаха в полуидиоти смешници! С тая си вяра в българо -китайската дружба си като китайски комунист след идеологическа обработка !
  • 42 Голем смях

    6 13 Отговор

    До коментар #35 от "Продавам раптори":

    Педльо,служил съм в поделение 56520-Момчилград.Бях граничар ,а и имам висшо образование,завършено преди 1989г.Да не мислиш,че ние от средното поколение не мразим ватенките.Мразим ги безплатно и с кеф.И добре че са САЩ ,че кефът ни да е по-голям.
  • 43 Аааа

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "Да уж":

    Еми в такъв случай ще има нови провокации , последвани от нови удари по Сирия и т. н.

    Коментиран от #45

  • 44 Иван

    3 10 Отговор
    И да не ги бяха предупредили,тия се изпокриха в миша дупка,заедно с малкият голям вожд.То не бяха закани ,не беше чудо и какво ,както винаги Путинови лъжи.После изпълзяха от дупките и пак започнаха да каканижат-незаконно било.А законно ли е да избиеш500хил души,да прогониш милиони от родните им места. Да ви у путинистите миролюбиви.Където стъпите само смърт и разрушения.Покажете ми един ваш читав съюзник, чиито народ живее и благоденства.
  • 45 Да уж

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Аааа":

    Вие искате ние пак да " работим" като пушечно месо за чужда държава? Стига толкова.
    Значи , давайте руснаци, бийте се, а ние по форумите ще седим и ще коментираме. Вашето правителство подкрепя действията на агресорите. Вие нещо да сте им казали в защита на сирийците?

    Коментиран от #46

  • 46 Аааа

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Да уж":

    Явно не разбираш , или не искаш да разбереш какво имам в предвид , но както и да е , нямам намерение и време да споря , всеки има право на мнение .
  • 47 Млад милиционер

    3 7 Отговор
    В Русия открай време, Кремълските боклуци живеят на гърба, на смелия и беден руски народ,затова подкрепят държави с диктатори.
  • 48 руйййй

    0 1 Отговор
    отново нищо не разбрах!
  • 49 А РУСИЯ ТЯХ, ПРЕДИ ТОВА !

    0 1 Отговор
    САЩ СЕ ПРИДЪРЖА КЪМ ТОНА ОТ РУСИЯ! " Стойте на страна, играта с огън, не е за деца и амотьори " ! АМАТЬОРИ ?! НА САЩ казвате АМАТЬОРИ ?! Ами че ФАКТИТЕ така говорят .
  • 50 Хамър

    2 1 Отговор
    Ако видите че слънцето изгрява от запад -това значи че на Путин не са му издържали нервите !!!!!