Last news in Fakti

15 Април, 2018 17:29 7 913 27

Русия може да отговори на натиск от САЩ

  • русия-
  • гарант-
  • сащ

Според Владимир Ермаков Вашингтон ще трябва да се договори с руската страна

Русия може да отговори на силен натиск от страна на САЩ. Това заяви директорът на департамента за неразпространение и контрол на оръжията към руското външно министерство Владимир Ермаков, цитиран от РИА Новости.

Според Ерамов военно-техническото ниво на САЩ спада в световен мащаб. Той добави че рано или късно американците ще започнат да се договарят с Русия.

„Американският мит за едностранно и неоспоримо влияние съществуваше повече от 10 години. Сега той е разбит наистина твърдо. Русия взе своята позиция на исторически гарант на стабилност и справедливост в глобален план. Ние се крепим на основата на международното право. Ние сме сериозна държава“, заяви Ермаков.

Той добави, че представители на руския Център по примирието между враждуващите страни е посетил местата, където се твърди, че е била извършена химическа атака от сирийските правителствени сили и не е открил доказателства за това. Според него няма реални доказателства за такива действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    68 9 Отговор
    Е, как да няма доказателства? Ал-кайда и Джейш ал-Ислям казват, че там е имало химическа атака, това е повече от доказателство и е достатъчно на съюзнците им от фащ и ес

    Коментиран от #12

  • 2 Справедлив

    58 6 Отговор
    То е ясно и на децата че нямаше хим.атаки-а ударите по Сирия са само за PR на Тръмп ...-и то нужен му в САЩ-защото там борбата за Б.Дом още не е приключила. Ситуацията на политическата сцена в САЩ е аналогична със ситуацията в последните години на СССР- старчета играят в интриги да докопат властта или да се задържът в нея-и в играта си използват световната сцена-нищо ново под слънцето.
  • 3 Тръмп

    12 56 Отговор
    Гнусен и долнопробен,комунистически лъжец!:)Най-смешното е,че си вярва на идиотите!:):):)
  • 4 патриотъ

    71 5 Отговор
    САЩ се самоназначиха за международен жандарм и се превърнаха в заплаха за мира на Земята.В последно време те се главозамаяха,въпреки нито една едничка победа от всичките им войни и бутат света към катастрофа.Лакомията им за пари и тяхната кръвожадност показаха на всички зверското им лице на империалисти и бандити.Доктрината им е насочена към завладяване на света и не се спират пред нищо.Русия е една от малкото държави,които пречат на САЩ да изпълнят целите си.Естествено,отговор ще има и той ще е скоро!Никой не може да управлява този свят еднолично,защото той е създаден от Господа,а той не е упълномощавал америте да му бъдат наместници и да управляват от негово име!!!

    Коментиран от #16

  • 5 Руските свине

    14 56 Отговор
    Са силни и ненадминати единствено в говоренето на лъжи и празни приказки.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 анонимен

    9 43 Отговор
    Тези матрьошки докога ще ги търпим да създават размирици?
  • 8 гост

    13 47 Отговор
    За да се противопоставиш на САЩ ,цялата ти военна техника трябва да е модернизирана,нова и иновативна в големи бройки.За да се противопоставиш на САЩ ,трябва да имаш световно влияние,силна икономика и голям финансов ресурс.Познайте какво...Русия няма нито едно от горе изброените !

    Коментиран от #9, #25

  • 9 Уникален си..хаахааха

    45 7 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Незнам какво трябва да имаш-ама оня лудак Кимчо ги направи къдрави америте-от 40 години САЩ скачат като бълха около Корея-и пак са с пръст в г.з.....Та тия НПО партенки вече не вървят..

    Коментиран от #11

  • 10 111

    8 39 Отговор
    С какво ще отговорят пък тея матръошки,при положение ,че нямат нищо ? Ще спрат износа на Лади за САЩ ли ? ха ха ха
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    19 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Аааабе,така и не разбра,че се пише обЯснявам бе. Кво ше ми обясниш точно ти? От къде изгрява слънцето. Сигурно от запад според теб

    Коментиран от #17

  • 14 Гост

    10 4 Отговор

    До коментар #6 от "Тръмп":

    С шутове мое ти оправя простата, ама мозък не мое ти вкарам
  • 15 бобо

    8 19 Отговор
    А бе БВП на Испания е по голям от този на Русия!!
  • 16 РЗС

    2 15 Отговор

    До коментар #4 от "патриотъ":

    Еми все някой трябва да държи тоягата нали? По-силните определят правилата и като цяло сащ е част от нато, по-скоро нато като цяло се опитва да е арбитър, защото ако не е погледни северно-корейския маймун какви ги върши, барбар Петко с мъжете. Не трябва да съществува държава с еднолично управление като на редица диктатори и това се опитват да поправят цивилизованите държави преди някой от тези шебеци да реши да прекрои световната карта.
  • 17 ссссссс

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Ти пък къде си тръгнал да попрявяш хората ? По тая логика се пише "Какво" ,а не "кво".След "бе" се слага удивителен и изреченията завършват с точка.
  • 18 фактите

    12 22 Отговор
    С БВП колкото на Испания и по-малък от този на Италия ,с 12 икономика в света , Русия НЯМА НИКАКВА възможност да се противопостави на САЩ , камо ли на цялото НАТО ! С остаряла техника и единични "мостри" от съвременно оръжие , с впиянчен личен състав и със само 144млн. население, от което по-голямата част мюсюлмани и анти руски настроени народи просто са загубили още в в първите 2 часа , факт изказан от руски военни специалисти !

    Коментиран от #19

  • 19 ЦРУ

    4 19 Отговор

    До коментар #18 от "фактите":

    Каква Испания ...каква Италия ? БВП на Раша е по-малък от този на щата - Калифорния.....щат Тексас ....Щат Ню Йорг ....ПООТДЕЛНО !
  • 20 Kcaniba

    16 3 Отговор
    международният жандарм фащ, е всъщност световният терорист и империя на злото!!!
    Русия ке ви клати!!
    Целият свят вече разбрал кой е прав!!!

    Коментиран от #24

  • 21 Да уж

    14 4 Отговор
    Включително и световните хулигани и интриганти го знаят, че Путин отговорен и разумен политик. И не само Путин, а по принцип, цяло о руско ръководство. Ние сме преживяли това, което малко от народи са преживяли и не щем война , само ако не ни нападнат.
  • 22 бай Мите

    16 3 Отговор
    Най лесно може да отговори като продаде на Сирия ядрено оръжие и ще стане като със С.Корея-говедата ще клекнат
  • 23 бобо

    2 9 Отговор
    А бе 100 рубли са = на едно евро!!
  • 24 Купи си лада

    0 4 Отговор

    До коментар #20 от "Kcaniba":

    Я си купи Лада, или по добре Москвич
  • 25 исмет

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Обичам Русия и такива като теб които забравят какво са длъжни на нея са най опасни !Русия е велика страна само преди няколко дни те доказаха че дори старите им системи за противоракетна отбрана са в състояние да свалят ,,умните“ ракети на световните терористи .....кой знае какво могат с400

    Коментиран от #26

  • 26 Гостенец

    0 5 Отговор

    До коментар #25 от "исмет":

    Като си я обичаш,заминавай за Русия! =)
  • 27 Бат Мишо

    0 0 Отговор
    я пак я пак за БНП на Русия
    я в гуглето бнп на русия и да си сверите часовниците
    И НИТО ЗА МИГ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ Рашките НАД ПОЛОВИНТА СИ ОРЪЖЕЙНИ ПРОДАЖБИ НИКОГА НИКЪДЕ не ги декларират или ги декларират през Индия и Китай и др НЕРУСКИ фирми за да е по трудно проследимо кой лашка хоръжието
    няя как да кажат въоръжаваме Хисбула до зъби от 100 г насам
    ВУ САВЕ

    ембаргови и тн
    ПС Русия е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОРЪЖИЕ В СВЕТА
    ПОСЛЕДНИЯ ПОЛОВИН ВЕК подред
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания