Last news in Fakti

13 Юли, 2018 19:40 2 608 16

Русия: Македония влиза насила в НАТО

  • русия-
  • нато-
  • македония

Кремъл критикува НАТО

Македония влиза насила в НАТО. Това заяви говорителят на руското външното министерство Мария Захарова, цитирана от „Телма“.

Македония официално получи покана за членство по време на срещата на върха на НАТО.

„Приемането на Македония в НАТО с принуда само потвърждава, че политиката на отворени врати на Алианса е самоцел и средство за придобиване на регионален контрол“, заяви Захарова.

В същото време македонският премиер Зоран Заев заяви, че страната му от 20 години се стреми за членство в НАТО. Македонският посланик в Русия Гоце Караянов проведе среща с руския външен министър Сергей Лавров в момента, в който Македония получи покана за членство в НАТО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    13 28 Отговор
    Македония ще влезе в НАТО.Колкото и да не ви харесва това.Белорусия и Молдова искат да се отърват от руснаците,но те са като кърлежи,забодат се веднъж,със сила трябва да ги изтръгнеш.
  • 2 Бесен Язовец

    13 16 Отговор
    Да ве, насила с камшик, русняцити гий яд за дет макеата влизат в НАТО, а по нататък и в ЕС, които уж, а днес, а утре щели били да се разпадат и бръщолевят какви ли не глупости и простотии !
  • 3 Истински българин

    15 31 Отговор
    Ще се радвам всичко руско тук в България да се унищожи. Няма място за паметници за Русия в България.

    Коментиран от #6, #7, #10

  • 4 ЧЕ ГЕВАРА македонски

    12 0 Отговор
    макяяяяяяяяя...я ке влаам у НАТО.....сега ке видите ка се отвара копърка консерва с ръчна граната...
  • 5 Слава Україні

    11 20 Отговор
    Смерть российским оккупантом!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Проз индиец

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "Истински българин":

    На кого да сложат паметник на вашингтон.па тоя не знаел за булгария
  • 8 ВЪЗРАСТЕН

    11 14 Отговор
    Македония не влезе по-насила в НАТО , отколкото БЪЛГАРИЯ в СОЦЛАГЕРА !
  • 9 ЧЕ ГЕВАРА македонски

    7 0 Отговор
    Не се карайте бре,юначиня...чекайте сега я да ви оратим...сега ,га приемем НАТО-то у Македонията ,домате ке има за секи , нема ва остаим гладни я...па като приемем и Европата ,ша има и лук и зейе и компир...па кой сака и на Луната без визи ке оди...

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 JPower

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "ЧЕ ГЕВАРА македонски":

    Жив и здрав да си бате .право да ти кажа, сакам когиш барнете НАТО,да ми се явите у София и онова мекере Боко тиквата, да го утепате.....сетне България да я чините за баш най-великата македонски окръг. А па я без да те лажа ти убещувам, че Солун,дека Делчев, Даме Груев,Тодор Александров и всите други велики войводи създадоха ВМОРО, да е македонски. Знамето им беше, аго,
    църно и цървено.
    И на знаме пише, аго,
    "Смърт или свобода",
    смърт или свобода, аго,
    за Македония.
  • 12 123;)

    5 0 Отговор
    Днес Македония,утре Албания...после терминали за втечнен газ....!Дролчета,много скоро ще се запознаете с товарищ Духаченко!!!
  • 13 Ленински

    3 2 Отговор
    Не е важно какво мислят македонците по въпроса. Важно е какво мислят руснаците.
    И сега ще се юрнат да ги “освобождават”
  • 14 875

    4 2 Отговор
    Макар, аз да харесвам много руснаците, в случая съм доволен. Защо? Естествено е Русия да имат свои интерес тук и това е нормално. Влизането на Македония в НАТО бърка отзад на Сърбите, които към момента са единственият съюзник на Русия. Това обаче в наша полза! В момента най- силно влияние върху Македония има Сърбия! Влизането на Макетата в Алианса, автоматично ще доведе до намаляне на сръбското влияние. -След това събитие, кой тогава ще бъде най- близък на Македонците?
    Отговорът е: -Имаме всички основания и шанс да бъдем Ние. Нито албанците, нито гърците ще бъдат така близки до душата на обърканият македонец. Имаме шанс и той е в наша полза! Важното е да си изиграем добре картите и така на практика можем да си приберем заветната част от държавата ни. - Иначе друг шанс нямаме!

    Коментиран от #16

  • 15 гражданин

    3 2 Отговор
    Ние пък живяхме много десетилетия насилствено под режима на съветския като ни караха да им се кланяме защото биле ни "'давали"' и то "'много"'!!!И поради това "" голямото даване"" на съветския съюз и сега руснака чак на нашата лидерка на Бсп Нинова сина и ей така отиде да учи и вече работи при лошите в Америка!!!Абе що не отиде при руснака да учи и да работи бе това момче?!?!?Станишев пък учи при руснака момчето та взе и си купи мястото в Пес и сега си живурка в Брюксел, а не при руснака!!!Бе защо така бе!?!?
  • 16 плевен

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "875":

    Македонците не ни обичат, и не ни трябват.Тях ги е страх от сценария с Косово, но той няма да им се размине.Нашият интерес е този албански гювеч, да не припарва насам.Не случайно Костов плати, но не ги пусна да стъпят в България.И това компенсира всичките му други грехове.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания