13 Юли, 2018 20:50 2 459 7

Тръмп пи чай с кралица Елизабет II

  • доналд тръмп-
  • кралица елизабет ii-
  • великобритания

Интересни случаи по време на срещата

Тръмп пи чай с кралица Елизабет II - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп имаше среща с британската кралица Елизабет II, съобщи „Гардиън“.

Срещата беше част от официалната визита на Тръмп във Великобритания. Той беше приветстван от военен оркестър при влизането си в Уиндзор. След това Тръмп и съпругата му Мелания пиха чай с кралицата.

По-рано Тръмп нарече кралицата „страхотна жена“. Докато инспектираха караула пред замъка, изглеждаше, че сякаш кралицата насочваше американския президент. В един момент Тръмп внезапно спря и кралицата трябваше да ходи с него.

По-рано Тръмп посети британската военна академия и разговаря с британския премиер Тереза Мей.

В същото време хиляди протестираха в Лондон срещу визитата на президента. Тръмп ще отлети на среща с руския президент Двладимир Путин в Хелзинки в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 doe

    4 1 Отговор
    да не излезе.че и на нея и предлагал пари ...
  • 2 ffs

    5 3 Отговор
    с уиски че баба ше мри сомо чай не пие
  • 3 Маркуча

    3 6 Отговор
    А, Дончо и чай ли можел да пие, това е цяла церемония! Похвално! Добра реклама.. то добре, че е било зад тежките затворени врати на двореца де..
  • 4 БЕНЗИНДЖИЯ

    1 4 Отговор
    Простаци се изказаха доста грозно защо ли еми те са като това което говорят едно към едно грозни комунистически изчадия да умрете по най-бързи начин и да горите в АДА че аман от чедата на дявола да тровят всички сайтове с плюещите си езици
  • 5 12345

    3 5 Отговор
    Отчет при началника.Бабата квото каже туй ще стане, няма 6 няма 5.Тръмп както много други слушат и изпълняват съветите на бабата.
  • 6 Гост

    1 1 Отговор
    И аз пих две бири в кръчмата.
  • 7 баба

    0 3 Отговор
    Голямо шоу.Малцина могат да кълнат така професионално и искрено.А колко взимаш за гледане на ръка?Червените баби има много да учат.
Новини по държави: