Last news in Fakti

3 Август, 2018 19:49 5 155 44

Русия: В САЩ са в истерия

  • мария захарова-
  • русия-
  • истерия-
  • сащ-
  • избори

Обвиненията са подигравка, посочи Захарова

Русия: В САЩ са в истерия - 1
Снимка: БТА/ AP

Руската дипломация като „истерия“ новите твърдения за намеса в американската изборна кампания. Според говорителката на външното министерство Мария Захарова това правело Америка достойна за подигравки поради обвиненията на Вашингтон към Москва за продължаваща кампания за влияние над общественото мнение.

„Продължаващата втора година истерия за някаква руска намеса в избори – каквато никога не е имало – не само навреди на двустранните отношения, но и е подигравка към цялата политическа система в САЩ“, каза Захарова пред репортери, предадоха руските медии.

След победата на републиканеца Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ през 2016 година се зародиха опасения, че руските служби са се намесили, оказвайки влияние на крайния изход. Тръмп отрече обвиненията и посочи, че те се използват като оправдание от страна на демократите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Махно

    40 7 Отговор
    Е най-после ,какво лошо от това,че назначихте Тръмп за президент?То и Бойко назначи Плевню,защото му го докара онзи с червените бузки.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рубладжийче

    14 85 Отговор
    Единствено руската кочина е в истерия закона санкциите ще се увеличат и руската икономика ще се влоши още повече.

    Коментиран от #26

  • 4 Грантаджийче

    68 10 Отговор
    Нормално е говедата да са в истерия. Вече 18 години ядат боя по целия свят.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Порожанов

    53 7 Отговор
    Не е истерия - бяс е. От безпомощност.
  • 7 Kcaniba оригинал!

    54 8 Отговор
    Краварите от Сащ тепърва ги чака не ИСТЕРИЯ А МИЗЕРИЯ!!!
  • 8 Kcaniba менте!

    40 6 Отговор
    Империята на злото фащ!
  • 9 СссереМ

    35 8 Отговор
    Те отдавна са в истерия ,защото няма кой да им дава повече заеми за да живеят охолно а и на нас спряха да дават подобаващо да хулиме Русия!
  • 10 Рубладжийче

    14 45 Отговор
    Русоидите така и не разбраха, че матушката им тотално зависи от технологиите и парите на Запада. Маша Долбаная си говори глупости, защото нищо умно не може да каже, но дори руските ватници не я приемат на сериозно. Единствено задунайската руска измет изпада в транс след всяко нейно изпълнение.

    Коментиран от #11, #24

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Само питам

    9 19 Отговор

    До коментар #11 от "Грантаджийче":

    Как може да съществува такова тъпо и просто същество?

    Коментиран от #18, #32

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Четиво за русофили

    10 18 Отговор
    "Зависимостта ни от чуждестранно финансиране и технологии създава сериозни проблеми за руските енергийни компании след въвеждането на санкциите, особено в нефто-газовия сектор", призна през "Интерфакс" секретарята на президентския Съвет за сигурност на Русия Николай Патрушев.

    "Въведените от САЩ и съюзниците им финансови и технологични санкции по отношение на руските енергийни компании показаха проблема с уязвимостта и зависимостта на родната енергетика от чуждестранния каритал и технологии", заявил Патрушев на среща с ръководителите на регионите от Централна Русия.

    Коментиран от #15

  • 15 Грантаджийче

    34 7 Отговор

    До коментар #14 от "Четиво за русофили":

    Няколко години - и братушките станав напълно независими. Да припомня, че 45 години си добиваха нефт и газ БЕЗ говежди "технологии".

    Коментиран от #22

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Морук

    6 0 Отговор
    Не са,белото вече им е в днкато
  • 18 Как може все да

    11 2 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    не си разбрал и питаш ли, питаш. Ама то и да ти обясняват, ти няма да разбереш, то акъл трябва, а при теб е в голям дефицит.
  • 19 Иванов

    5 18 Отговор
    Мара казва истината. Раша технологично е в миналия век и дори да иска не може да повлияе на хамерските избори. То, бая акъл трябва за тази работа.

    Коментиран от #31

  • 20 Гост2

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    На Мара не можел да й стъпил на малкия пръст, защото не само си бесен,но и прост.
  • 21 Преброяване на бесните язовци

    8 20 Отговор
    Аз други истерици освен пиклата с малки цицки, рубларастите, серГЕЙ Лайвров и турчеещите се циганотуркорусофили не виждам...
  • 22 Барчо

    16 3 Отговор

    До коментар #15 от "Грантаджийче":

    Както навремето държавата ни плюеше капитала, така сега същата тази държава плюе Русия. Нищо ново. Тук ще се пише единствено ако някой глупендер там се е осрал. За успехите и ... нищо. Да. Може да изпитат временно трудности поради липса на поддръжка на "западните" машинарии, но няма нищо, което не може да се замести. А заместят ли го с руско, нали се сещаш, че вече няма да има поддръжка или покупка на технологии. Просто амери и сие ще загубят още един пазар, но с отложени последствия за чисти загуби.
  • 23 СссереМ

    5 19 Отговор
    Мароооо,Маро тебе само покойния професор Димитров те оправяше точно за 30 секунди,нито имате капацитета,нито възможностите да влияете върху каквото и да е,това че америте си правят гаргара с вас и вие не може да се усетите е друг въпрос,а за заблудените бушмени които дори и собствени никове не могат да измислят няма да коментирам.
  • 24 jforfk

    23 6 Отговор

    До коментар #10 от "Рубладжийче":

    Как може да сте толкова заблуден/а/?! Ами има всичко в Русия. Златният им резерв е на второ или трето място в света. Нефт и газ колкото искаш и от 2-3 години са първи по производство на пшеница в света ... Най ме е смях като някой пише, че в Русия няма технологии ... Ами да правиш военни роботи с размер на танк не е технология? Да правиш и продаваш ракетни двигатели на САЩ не е технология. Да продаваш самолетни двигатели на Китай също не е технология. Да ходят българи в Русия за операции може би също не е технолгия? Изброявам само най-малкото. Е да, хубави коли не правят. Може би според Вас само хубавите коли и ширпотребата са технология?

    Коментиран от #25

  • 25 Четиво за русофили

    6 11 Отговор

    До коментар #24 от "jforfk":

    "Зависимостта ни от чуждестранно финансиране и технологии създава сериозни проблеми за руските енергийни компании след въвеждането на санкциите, особено в нефто-газовия сектор", призна през "Интерфакс" секретарята на президентския Съвет за сигурност на Русия Николай Патрушев. "Въведените от САЩ и съюзниците им финансови и технологични санкции по отношение на руските енергийни компании показаха проблема с уязвимостта и зависимостта на родната енергетика от чуждестранния каритал и технологии", заявил Патрушев на среща с ръководителите на регионите от Централна Русия.
  • 26 Надявай се. Х на пияни жени !

    5 8 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    Санкциите са срещу Русия а ОБЕДНЯВАМЕ НИЕ ! Сигурно си бугарина ?

    Коментиран от #27

  • 27 Само питам

    2 10 Отговор

    До коментар #26 от "Надявай се. Х на пияни жени !":

    А ти руснака ли си? И ако ти си обеднял е поради това, че си червен некадърник, не заради санкциите срещу кочината. Загубите от контрасанкциите наложени от Путин за България са едва 20 милиона евро. Но вие, путиноидите, понеже сте много умни изобщо не правите разлика между санкции и контрасанкции.

    Коментиран от #28

  • 28 Прокопий

    11 2 Отговор

    До коментар #27 от "Само питам":

    САЩ за това винаги ще са прецакани и ще вървят надолу. Защото завиждат. И вместо да си уреждат страната гледат да крадат от другите. Свърши се с хегемонията им. От тук на татък до като се разпаднат ще обвиняват всички .

    Коментиран от #29, #30

  • 29 Само питам

    3 15 Отговор

    До коментар #28 от "Прокопий":

    Къде живееш бе, прокопий? Руската кочина е тази, която върви надолу и назад.

    Коментиран от #34

  • 30 СссереМ

    1 5 Отговор

    До коментар #28 от "Прокопий":

    САЩ имат ръст от 4.1% за първото шестмесечие,най-високия ръст за тях от 1973 г.,информирай се малко,тези данни са от снощи публикувани във Факти.

    Коментиран от #33, #35

  • 31 Ясновидка

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Иванов":

    Дай им малко акъл! Виждам че имаш в излишък.
  • 32 Огледалце, огледалце, я кажи

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Отговора е в огледалото ти!
  • 33 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "СссереМ":

    Те беднеят а в САЩ и НАТО ЗЛОБЕЯТ, НЕМЕЯТ И НЕ СМЕЯТ. Не им стиска за чифте пищови. И защо ? Нали са БЕСТ ОФ ДЪ БЕСТ, нумеро уно, 4.1% ръст на икономиката за първото тримесечие. И НИ Х.Я! ЩО ВЕ ДЖАНЪМ ? ОТИ ВЕ КОЗУМ ? ДУПЕНЦА ГАЛЕНИ, ДУШИЦИ МАМЕНИ -дет са били, се са се освинили . Бягат ! Като куче с опашка подвита между краката. Корея ? Виетнам ? Сомалия ? Ирак ? Та те нямат ВОЙНА спечелена. Да вярно е за една чаша кафе ти дават 15 - 20 атрибута с нея. Изгъзиците им КРАЙ нямат, затуй крадът де що има по света. Русия каза - РЕАКЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ МИГНОВЕННА И ОГЛЕДАЛНА! ДЕЙСТВАЙТЕ ЛАЙКУЧКИ, ВИЕ СТЕ НА ХОД. Лабави и в коленете и между краката. Ще клепате и мигате на фандаци , жалки скапаняци.

    Коментиран от #38

  • 34 И КОЧИНА не можете

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Само питам":

    Някога бе СССР - необятна страна от Атлантика до Пацифика и Революция и две световни войни , Наглосакса им скрои. Смърт, мъка, огън, глад, руини им причини - с една цел - СССР ДА СЕ РАЗРУШИ. Не успяха. ГОСПОД ИМА ! ГОСПОД НАД РУСИЯ БДИ ! Днес СССР НЯМА И ПАК СТЕ КЕКАВИ БЕ ВАЩА М.М. ! Пак нещо ви убива, пак чипика ви стяга и не бива. Една Х.йня изкушава, всичко в САЩ СМЪРДИ и търсят кой им е ср.л в гащите.
  • 35 РЪЙШ ЛИ ВЕ г-н майна

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "СссереМ":

    За никакъв Х не ставаш и ти и твоите помияри от гаванката на Амер.... за България. При първият зельонъй человечек у нас и ще сереш прав. Анадък. Защото аз съм повече с Русия от колкото с днешният наш бърдак.

    Коментиран от #40

  • 36 Веднъж да се почне. Ади де?

    2 3 Отговор
    Спиране - няма. СЛАВА РОССИИ И СССР ! Останалото е меки ц.ци и размазаня. Русия лудува в Сирия. Крим, Донбас - ЗАПАДА САНКЦИИ им НАЛАГА а РУСИЯ КАЗВА - ГОЛЯМ ПРАЗ !

    Коментиран от #39

  • 37 ЗАПАДА са меки ЦЦЦЦЦ И !

    1 2 Отговор
    А РУСИЯ Е СИЛА ! СЛАВА РОССИИ И ТУЙ ТО !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Веднъж да се почне. Ади де?":

    Виж предния коментар
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ще разбереш.

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Само питам":

    Всичко ще разбереш! Бързичко ще свърши. Ти няма да разбереш как но И повече няма да питаш.

    Коментиран от #42

  • 42 Само питам

    3 2 Отговор

    До коментар #41 от "Ще разбереш.":

    Каква епитафия да ти напишем "Русоид, който мразеше България" или просто "Българофоб, обичащ Русия". Или просто да те подложим и да поставим асфалт? Какво предпочиташ путлерастче?

    Коментиран от #43

  • 43 Питаш защото си КУХА ЛЕЙКА и

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Само питам":

    РОДОПСКА ГАЙДА .

    Коментиран от #44

  • 44 Само питам

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Питаш защото си КУХА ЛЕЙКА и":

    Куха лейка майка ти, рускинята ли е или баща ти?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания