Last news in Fakti

8 Септември, 2018 19:00 3 143 33

Мей или Захарова: Коя е царицата на дансинга? (ВИДЕО)

  • тереза мей-
  • танц-
  • мария захарова

Руското външно министерство сравни танците на двете дами

Руското министерство на външните работи публикува видео, в което сравнява танците на британския премиер Тереза Мей и говорителят на министерството Мария Захарова, съобщи РИА Новости.

Видеото е публикувано в страницата в Instagram на министерството. И двете танцуват на звуците на песента „Калинка“.

Захарова танцува руски народни танци по време на приема по време на срещата на АСЕАН. Тогава тя избра именно „Калинка“.

Преди няколко седмици пък Тереза Мей се опита да танцува африкански народни танци по време на посещението си в ЮАР. Нейният танц беше осмян от доста потребители на социалните мрежи.

Сега от руското министерство питат кой танц е по-добър.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпек народен

    19 0 Отговор
    Смях в залата.
  • 2 Баба тереза

    33 0 Отговор
    Играе като дърводелски метър...
  • 3 lomu

    29 0 Отговор
    Тази англосаксонка сигурно ли е, че е жена, че нещо ме съмнява вижда ми се нещо като пакет май.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сравняване

    6 1 Отговор
    Е да, едната е говорителка а другата премиер ... самото сравнение говори за какво я приемат г-жа премиера.
  • 7 Порно

    3 9 Отговор
    Всъщност въпроса е коя е по-голяма карикатура
  • 8 юрист

    9 45 Отговор
    Пълни русофилски глупости! Все едно да ви изграя една тракийска ръченица, както сме я учили в ансамбъл “ Загорче“ и да накарате оная рускиня да изиграе същата хореография по същия начин! Как може да се сравняват танцувалните умения на човек, който танцува националните си фолклорни танци, с танцувалните умения на човек, който не е от същата националност, но трябва да танцува чуждите фолклорни танци?! Руска му работа.... Нямам нищо против да се състезавам със захарова по танцуване на тракийска ръченица с 10 см. дамски токчета/ жена съм/ и тогава да видим дали специално русофилите ще се подигравате на мен или на смотаната рускиня захарова! А,де- а да ви видя, русофили- българофоби...

    Коментиран от #9, #14, #31

  • 9 човек от народа

    30 4 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Каквото и да ти кажем на теб все ще е късно и все ще е малко за това по-добре нищо да не ти казваме, защото философията ти идва в повече на всеки. Отдавна наблюдавам постовете ти и като гледам те накичват с толкова минуси колкото корена коса на главата си нямаш.

    Коментиран от #13

  • 10 99 стинки

    19 3 Отговор
    Хахахаха, Терезата е просто карикатура.......а Мара е хубу руско парче дето сигурно е поело доста патлаци докато стигне до тая длъжност.

    Коментиран от #12

  • 11 Bahti

    13 0 Отговор
    За Закхарова иам Коварен План!
  • 12 човек от народа

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "99 стинки":

    Ми да така е на хубавата рускиня всеки налита, а що така никой не ще Тереза?

    Коментиран от #16

  • 13 юрист

    3 29 Отговор

    До коментар #9 от "човек от народа":

    Каквито и глупости да напишеш, фактите са си факти- твоята любимка захарова НЕ МОЖЕ да изиграе по-добре и по- кръшно една българска тракийска ръченица от която и да е българка. За това просто си замълчи, защото ставаш много смешен. Забелязала съм, че предимно дърти пенсии - русофили на над 75 години се опитват да ме “хапят“ за моите години. Е- аз не съм на вашата възраст и не съм с единия крак в гроба- за разлика от вас.

    Коментиран от #18, #27

  • 14 Ха-ха

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Заври вече тая своя ръченица.
  • 15 Бесен Язовец

    3 18 Отговор
    Терезката не става за танцьорка, но не забравяйте, че все пак гони вече седемдесетте, а Мара, макар и да е тренирала специално за тоз танц, та да се изфука, пак си кът куцо магаре, че и с малки бозки на това отгоре !
  • 16 Ха-ха

    18 2 Отговор

    До коментар #12 от "човек от народа":

    Тази"юрист"не само жалка.
    Неуместна в този живот!

    Коментиран от #17

  • 17 юрист

    2 22 Отговор

    До коментар #16 от "Ха-ха":

    Явно е, че българският език не ти е майчин език и ползваш гугъл преводача, за да ти превежда от руски/ майчиният ти език/, на български език:–) А на твоята преценка за мен обръщам нула внимание и килограм презрение.

    Коментиран от #19, #20

  • 18 човек от народа

    14 1 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Вярно е каквито и глупости да напишеш, фактите са си факти - твоята любимка тереза мей НЕ МОЖЕ да изиграе по-добре и по-кръшно една българска тракийска ръченица от която и да е българка. За това просто си замълчи, защото ставаш много смешНА. Забелязал съм, че предимно жени наближили климактериума или вече влезли в него особено - русофобки стават особено раздразнителни, ама това е по разбираеми причини нали? А това за възрастта ти от къде го измисли не разбрах. Може би си го изсмукала от някой пръст или ... Аз никъде нищо не съм споменавал за възрастта ти така, че не ми приписвай нещо такова. А това кой с кой крак е в гроба не се знае. За там ред няма да не се окаже, че ни изпревариш, а? За да говориш и желаеш някой от нас да влиза в гроба да не стане теб да те споходи преди нас. Има една стара българска приказка "Който копае гроб другиму сам пада в него", но това едва ли си го учила в ЮФ.
  • 19 човек от народа

    16 2 Отговор

    До коментар #17 от "юрист":

    Май само ти не виждаш, че на никой не му пука за твоето надуто самомнение. На всеки му е през улука за теб и високопарните ти изказвания и претенции. Всеки ти вика аре у лево, но ти иначе на всички се натискаш, за да покажеш на какво "ниво и висота" си, но кой те взема за нещо, като гледам никой.
  • 20 човек от народа

    15 1 Отговор

    До коментар #17 от "юрист":

    Участваш в статии, където се пише нещо за руснаците и за Русия, но и един коментар няма от теб в статията за циганите, които са изнасилили жена в Карлово. Защо така? Нали си юрист? Или викаш това не ти влиза в работата по-добре е да плюеш по руснаците, Русия и всички българи русофили.
  • 21 от всяко дърво свирка не става

    11 1 Отговор
    Говори се, че която жена, както танцува такава била и в леглото мухахаха
    Пожелавам на всички соросоиди баба им Тери Мей в леглото хаха ;)
  • 22 човек от народа

    15 1 Отговор
    Нека всички видят как български юрист като тази включваща се с коментари не казва и дума за извършеното поредно престъпление от цигани над българска жена. Според НК това е престъпление от общ характер, което се наказва с лишаване от свобода, но явно това не е интересно за тази юристка. Къде, къде е по-приятно за нея да пише против всичко руско, както и против българи симпатизиращи на руските ни освободители от турското робство. И в този ред на мисли ми хрумва, защо е така? Като се замисля никога не съм срещал нейни коментари против циганските престъпления, както и против турските поробители. Защо ли? А дали нейният български език, за който все пише на този и онзи коментиращ и е майчин? Кой знае
  • 23 Интелект

    16 0 Отговор
    Тялото е инструмент на мозъка, а моториката е пряка функция на интелекта. Сами си направете извода за английското некоординирано дърво.
  • 24 плевен

    4 0 Отговор
    Това сравнение е несерьозно. Шоуто на двете е в друга област,и доброто възпитание не позволява да се подиграваме на възрастните хора. По ме дразни как Захарова размаза нашето момиче на пресконференцията. То просто си прочете въпроса, а рускинята го хвана неподготвено и го направи за смях. Използваха боксьор от тежка категория срещу гримирана манекенка.Няма феърплей.
  • 25 Instrukt

    11 2 Отговор
    Няма място за сравнение!Маша си е парче...
  • 26 Чукундур

    2 0 Отговор
    Туй в ляво е достойно за главна роля във филм на ужасите
  • 27 Помнящ

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Я разкажи за трите рокли , тънкия глезен ,високите токчета и др. подобни , че пада голям смях !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 нека

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "оценка":

    еми да ни пращат клипчета, че да ги сравним и даваме оценка по въпроса..
  • 30 Katysan

    7 0 Отговор
    Захарова може би няма да танцува точно като Вас ръченицата, но като я гледам при всички случаи ще го направи с грация. Е, ако тя е "смотана", вероятно Вие сте доста "размотана".Говорите като човек с комплекси и русофилството и русофобството тук нямат нищо общо. Само естетиката...
  • 31 Някой от навалицата

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Я качи един клип в "Тубата" да те видим как играеш кръшна тракийска ръченица. И тогава да те покоментираме. До тогава аз мога да кажа , че играя грузински казашки танци ( най трудните по между другото)
  • 32 Татко ти

    4 0 Отговор
    Баба Тереза е пластична като бичена чамова талпа.
  • 33 Иван

    0 0 Отговор
    Нещата са ясни. Пиклата с малки цици е много добър танцьор. Надали се изкачила в ерархията само щото може да пишу в ФБ...
    Почти всички рускини са добри в тези неща и аз си ги харесвам, но заради гадния им високемерен нрав предпочитам украинките, само много ме нервят като ми кажат, че Иван е руско име и веднага почваме урок по история-хем си болтавим на руски, хем танцуват също така добре + всички останали екстри на супер ниво и хем сме почти същите като мантилитет, но откъде вие тъпаци в БГ това да го знаете. Шорайте домашна ракия, биите дебелите си грозни жени, пишете тука колко е велик Путин и руските оръжия, пък нищо че руснаците ви мразят..знайш къв кеф.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания