5 Октомври, 2018 15:12 2 715 9

Юнкер зове за сътрудничество между ЕС и Русия

  • ес-
  • жан - клод юнкер-
  • русия

Според него така ще се гарантира мира в региона

Председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер призова за сътрудничество между ЕС и Русия, съобщи ТАСС.

Според това е необходимо условие за постигането на дългосрочна сигурност в региона. Юнкер заяви, че ЕС трябва да стане по-способен за действия по външнополитически въпроси.

Той заяви, че организацията трябва да се бори с ограничения национализъм. Според него мултикултурализмът е важен за бъдещето на Европа.

Все пак той осъди предполагаемият заговор на Русия за извършването на атака срещу Организацията за забрана на химическите оръжия в Хага.

Юнкер заяви, че ЕС и главният преговарящ за Brexit работят усилено с британските си колеги за постигането на известен напредък. Той заяви, че излизането на Великобритания от ЕС без споразумение ще е пагубно.

Според него е възможно окончателно споразумение до срещата на върха на 18-ти октомври. До тогава Юнкер се надява на напредък в преговорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перър

    14 3 Отговор
    съидинението е по добро от разделянето
  • 2 педалът си е педал

    14 1 Отговор
    '' Според него мултикултурализмът е важен за бъдещето на Европа.''
  • 3 Истината

    6 19 Отговор
    Е, че никой в Европа вече не вярва, че е в заможно отношенията с руската кочина да се нормализират. Нещо повече, наивните западняци Най-накрая разбраха, че между Европа и Русия има цивилизационна разлика, която и се състои в това, че Русия е азиатска страна. Тя е заселена не както не казват със славяни а с угро-финско-татарско население. И на нейната обширна територия никога не е имало демокрация и човека винаги е бил тъпкан от властта. Руснаците никога не са били свободни и през цялата си история са задушавали свободата на другите народи. на тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Фашист

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Ами ценност си е.
  • 5 Бг 🇧🇬

    4 0 Отговор
    Еййй юнкерче 😀 а " болки от ишиас " няма ли , 😀 нямало ли е някакво коктеилче скоро в ес 😀
  • 6 Ишиас

    5 0 Отговор
    Заминавай в пенЦия пиянде
  • 7 Помнещ

    7 0 Отговор
    ,,Късно е либе за китка ,сега е време потайно!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 УШАНКАТА

    2 0 Отговор
    Г-н Истина? Абе, биритчед, ти си като берекет в оазис, единствен лъч на светлина в ноща, безкраен словослагател на мъдостта и ...
    Биритчед, тази лексикограма не ти отива, о, ти ухание на гъше перо и папирус, глашатайо и робокопе на кочините от пампасите ... Биритчед, ама, моля те, тъй де, слез малко и при нас, че да се докоснем до твоята венчелистна аура, ти наша гордост и възвишение, лъхащ царавичако и горски жълъдов повей ... почти на изчезване,обграден от тези кочинообитаващи свински стада. Биритчед, затъ, туй не са хора, бе. Няма база за сравнение тази твоя истина и какво е туй твое от вятъра вдъхновение, амброзийо за душата наша ... Биритчед, да ти го кажа, ама от истината боляло ... я не се занасяй, а ни покажи оная ... за надуй, дядо, кавала. А и белкем така се рахатясаш и да се облекчиш, че не дай се пръснеш от фанфарлък и гьонсуратлък съм ти приготвил домашен, тъй де ... домашен сапун от свински флейки. Биритчед, все пак не забравяй откъде си тръгнал!!! И, биритчед, още един жокер. Спри да се излагаш, туй де, дето все едно и също го мърмориш, щото позамириса на оная... дето баба се бае, що знае. Абе,биритчед,ти да не си някоя баба под прикритие? И ... стига си ни представял твойта без лоб и лишена от гънки кочинка за дворец.