Last news in Fakti

8 Ноември, 2018 08:44 1 552 1

Бурни овации за уволнен от Тръмп

  • джеф сешънс-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Служителите на министерството на правосъдието на САЩ изпратиха Джеф Сешънс с ръкопляскания

Бурни овации за уволнен от Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Джеф Сешънс напусна сградата на американското министерство на правосъдието за последен път като главен прокурор. Той беше изпратен от служителите на ведомството с овации, предаде АР.

Сешънс си тръгна под ръкоплясканията на над 150 служители на министерството, които се бяха събрали в двора на сградата на ведомството.

Когато си тръгваше, Сешънс изглеждаше емоционално. "Благодаря ви" и "Бог да ви благослови" бяха думите му, преди да се качи в чакащия го автомобил.

Той също така се ръкува с началника на своя кабинет Матю Уитакър, който беше назначен за изпълняващ длъжността главен прокурор, след като Сешънс подаде оставка по искане на президента Тръмп.

"За мен беше чест, сър", обърна се към Сешънс Уитакър.

Отношенията между Тръмп и Сешънс се влошиха още в първите седмици на мандата на последния. Това стана, след като Сешънс се оттегли от разследването на специален прокурор Робърт Мълър за възможно съглашателство между президентската кампания и Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    4 3 Отговор
    Поредният достоен отпор на Рижавия!