13 Декември, 2018 07:49 1 747 8

Тръмп: Рейтингът ми е нереален

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • рейтинг-
  • робърт мълър

Президентът на САЩ заяви, че популярността му, която едва превишава 40 процента, би трябвало да е 75%

Тръмп: Рейтингът ми е нереален - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че популярността му, която едва превишава 40 процента, би трябвало да е 75%, предаде АР.

Тръмп изрази това мнение в туит, в който за пореден път разкритикува разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за евентуални връзки на хора от предизборния му екип с Русия през 2016 г.

"Без лова на вещици на руското разследване и с всичко, което ние направихме през последните две години (намаляване на данъци и регулации, съдии, армия, ветерани и прочие) моята популярност щеше да е 75% вместо 50% според последните данни на Расмусен", написа Тръмп.

"Това се нарича президентски тормоз", допълни той.

Според последните данни на сайта FiveThirtyEight, който публикува ежедневен рейтинг на президентите, като използва данните от няколко социологически института, в това число и от института Расмусен, 42,1 процента от американците одобряват действията на своя държавен глава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    11 3 Отговор
    И 40 му е много!
  • 2 Стамат

    11 6 Отговор
    Америте удариха дъното с този . Няма как да са имали по глупав президент.
  • 3 Шпек народен

    7 1 Отговор
    Бачо Дони му е реално само тва де му изнаса май. :)
  • 4 Некомунист

    4 9 Отговор
    Рейтинга ще ти стане реален като свалиш 5-6 руски изтребителя в Сирия!! Пентагона е върха!!! Това комунистите само се хвалите с руските тенекии които незнайно как летят в небето като някакви консерви??? Русия изгуби втората световна война и вие поддръжниците и внуци на наср.ни шумкари се оплаквате ден и нощ от системата и капитализма че ви убивала???!!! Я сега някой отворко да излезне и да ме опровергае че вие шумкарите и Русия сте били спечелили втората световна война??? Спечелили сте един по-дебел като тиквичка:):) същите бедняци и оплакващи се от всичко сте и хващайте гората като не ви изнася капитализма:):)
  • 5 мафия

    6 0 Отговор
    И на 40% трябва да се радва! На българските и европейските политици е под 20 и са доволни!
  • 6 кот

    2 1 Отговор
    Патока Доналд
  • 7 Иво

    1 1 Отговор
    СБЪРКАН от всякъде !!! Надут самовлюбен ПУЯК !
  • 8 доброжелател

    0 1 Отговор
    То, да беше само рейтинга, с мед, да те нахраним!
    Човек , не ставаш, ти си по-зле, от Бойко Борисов.
    Вземи, някой лев и си ги гледай бизнеса.
    ,