31 Декември, 2018 08:57 3 976 35

Тръмп може да забави изтеглянето от Сирия

  • сирия-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Президентът на САЩ е решен да се справи с тероризма

Тръмп може да забави изтеглянето от Сирия - 1
Снимка: Shutte

Президентът на САЩ Доналд Тръмп планира да забави изтеглянето на американските сили от Сирия. Това заяви републиканският сенатор Линдзи Греъм, цитиран от Би Би Си.

Греъм беше един от критиците на решението за изтеглянето на САЩ от Сирия, въпреки че е един от поддръжниците на президента Тръмп. От Белия дом не са коментирали дали има промяна в плановете за изтегляне на военните.

Преди Греъм заяви, че решението за изтегляне ще бъде голяма победа за сирийския президент Башар Асад, Русия, терористите и Иран. Сега той подчерта, че Тръмп е решен да победи терористичните групировки.

От Белия дом обявиха, че изтеглянето не значи край на кампанията на международната коалиция в Сирия. От там имат планове за следващи действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    11 52 Отговор
    Ха сега де,русопитеците бързаха да се радват.
  • 2 СеСеСере

    11 54 Отговор
    Ако САЩ се изтеглят и малкото останал сирийски народ и той ще се изтегли. Никой не иска да живее с терористи командван от ушанки.
  • 3 Borislav Popov

    14 28 Отговор
    То това си беше ясно от самото начало, спомнете си на времето, колко пъти , руснаците си "изкарваха" и после пак "вкарваха" войските си, сега пак същите номера ще ни ги показват и американците ! Аз като ви разправях преди, руски подлоги, че американците и руснаците са ягоди от една поляна, вие тук се пенехте, като крем за бръснене марка Каро !

    Коментиран от #5

  • 4 Гостът

    33 8 Отговор
    Като прочетох първите два коментара се зачудих,колко глупави хора живеят по света.Чак не ни се коментира.
  • 5 краставичар

    30 5 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Те, че са от "една поляна", са от една поляна, обаче, в случая(и не само) сащ са си чист агресор и бандит, докато руснаците са там законно.

    Коментиран от #7, #10

  • 6 ****

    31 5 Отговор
    Този рижавия клоун,първо говори и после мисли,така,че не трябва да му се обръща внимание какво говори сега,той е като ветропоказател.
  • 7 Само питам

    10 31 Отговор

    До коментар #5 от "краставичар":

    Кое им е законното на руските примати бе, огурчик? Че животното Асад ги е извикал да му пазят задника в замяна на две бази ли? Все едно им е дал разрешително за сафари и отстрел на 10 000 бройки сирийски жени и деца, досега са над 7000.

    Коментиран от #8

  • 8 Пираня

    24 5 Отговор

    До коментар #7 от "Само питам":

    Да Асад е животно а ИДИЛ и преоблечените терористи ФСА са посланици на любовта, може ли да сте толкова тъпи? СА, Катар, Турция и САЩ наляха милиарди да въоръжат най-големите боклуци в света радикални сунити и не стига това че и си внесоха туркмени, узбеки, угури и друга измен обаче Асад е животно?

    Коментиран от #12

  • 9 ббб

    14 4 Отговор
    ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА -ДНЕСКА СЪНУВА СЪН ЩЕ Е ТАКА УТРЕ НЯМА ДА Е ТАКА -ТЪПУНГЕР

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 777

    7 16 Отговор

    До коментар #9 от "ббб":

    Плешивото джудже на три пъти обяви, че са победили Ислямска държава и на два пъти каза, че изтегля руските войски от Сирия. По същата логика и той трябва да е фурнаджийска лопата и тъпунгер. Но за теб и индивиди като теб той е гениален ръководител и мисли три хода напред.

    Коментиран от #25

  • 12 Само питам

    7 22 Отговор

    До коментар #8 от "Пираня":

    ИД е руско творение, бе отворко. Създадена е от ФСБ и бивши иракски офицери от армията на Саддам завършили в Москва, с цел противопоставянена САЩ. ФСБ е издавало паспортите на чеченци и други мюсюлмани от Кавказ за да заминат през Турция за Сирия, преди руснаците да бъдат "поканени от закконото правителство".

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пираня

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Добре Хасане терористи сунити поткрепяни от узбеки и туркмени колко много подхожда на Русия, като щраус си заровил главата в пясъкът само и само да оправдаеш най-долните държави в света СА и Турция заедно с проксито му Катар.

    Коментиран от #18, #22

  • 16 Мнение

    11 2 Отговор
    Дали има наивник да вярва на "лъжливото говедарче"? Може да се стигне и до проверка дали при "добро утро" не е или вечер, или среднощ. Няма зачение какъв си "за" или "против!" Само да не си наивник "лапни шаран"

    Коментиран от #17, #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 комунист идиот

    11 2 Отговор
    Тръмп е като Борисов,променя си мнението на пет минути.
  • 21 стоян георгиев

    9 2 Отговор
    тръмп е жалък.как е възможно така да деиства американски президент?днес оставам утре си тръгвам ,после пак оставам...реално ситуацията не е описана точно от факти.тръмп взе решението за забавяне след среща с консерваторите републиканции ,чиито говорител в случая се явява греъм.бивш военен ,генерал от запаса тои критикуваше решението на тръмп особено по отношение сигурността на кюрдите.разговора му с тръмп едва ли е бил приятелски ,къвто го представят медиите.след него греъм каза че е по-спокоен.

    Коментиран от #23

  • 22 Само питам

    3 12 Отговор

    До коментар #15 от "Пираня":

    Хасан е сигурно е името на баща ти, не знам защо го споменаваш. А като отвори дума за терористи именно терористите от Хамас и Хизбулла в коалиция с любимата ти Русия в Сирия.

    Коментиран от #24

  • 23 Пираня

    0 6 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Стояне а ти знаеш ли нещата отвътре че го наричаш жалък. Оттеглянето на армия не е лесно щом е взел решение ще го направи все пак каза до 100 дена!!!!

    Коментиран от #31

  • 24 Пираня

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Само питам":

    Добре Хасане типично за вас е големи мюслита ама плъхове на Израел само им целуват подметките. Същото е и със СА със вас са лика прилика.

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Yavuz

    2 6 Отговор
    Единствено Турция се противопоставяше на САЩ, а сега да видим другите бабаити.
  • 27 Само питам

    4 7 Отговор

    До коментар #24 от "Пираня":

    Защо руската измет все с мюслита другарува , че и вас руските подлоги ви кара да им целувате рязания?

    Коментиран от #29, #33

  • 28 itsob0001

    1 0 Отговор
    Линдзи Греъм явно е по президент от Тръмчо.
  • 29 Пираня

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Само питам":

    С кои мюслита другарува бе Хасане с вас ли? Това е за да ви държи из късо защото там където е Асад и кюрдите има християни а където е Турция всички ги заклаха или прогониха. Да си мюсюлманин не е грях да режеш глави и да изнсилваш жени това е вече ваш специалитет. Когато някой мрази Турция или СА веднага обръщаш гадните кръстоносци мразят мюсюлманите което не е вярно, мразим промити джихадистки мозъци като вас.
  • 30 Дико

    3 2 Отговор
    Ако продължават да стоят там всички 2000 американски командоси ще бъдат изклани в близките седмици, от сирийският спецназ ръководен от руските инструктори.Не става да подпомагаш терористите и да се мъчеше да сваляш законо избран президент.Не става да трепеш мирно население и да мародерстваш. Не става да влезеш в чужда държава без никакво разрешение и да спонсорираш най- големите терористи и кръвопийци.Хитлер си е мислил много интересни неща едно време , и какво от това?Ако тръгваш срещу всички народи по света,и се мислиш за велик.Краят е пълен разгром на подтисниците и окупаторите.Нека някой се сети в коя война САЩ са победили. Е да стреляме с томахавките от безопасно разстояние... това го могат.Могат и да използват химическо и ядрено оръжие и го правят с кеф когато няма кой да им отвърне.Могат и да тресат епруветки с прах за пране в ООН и да обявяват че това е химическото оръжие на Садам Хюсеин.После просто да нападнат Ирак и да го разрушат убивайки там над 1 млн. човека.Да не говорим за Кадафи и Либия.Империята се руши.И в предсмъртният си гърч мачка всичко без никаква логика .И това доведе до масово отказване от $ като платежно средство от най силните икономики в света.Така тази империя ще бъде сразена не отвън а отвътре.Самоизядена жалка миризлива дупка населявана от негри и латиноси.😁
  • 31 стоян георгиев

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Пираня":

    нещата ги виждам ежедневно.американската политика в сирия не е от вчера.тръмп смени мнението си в нея поне 10 пъти за две години.оставаме ,тръгваме,оставаме ,тръгваме....изнерви всички свои партньори,като почнеш от англия,франция и германия минеш през кюрдите и стигнеш израел,целия екип които работеше по сирииско направление подаде оставка,а армеиските му командири се чудят кво дa правят на терен.стигна се до там главнокомандващия групата в сирия да излезе с изявление, че не знае кво ще става и неможе да дава мнение.пълен хаос заради тоя ненормалник с високо его и шизофрения.и сирия не е отделен случаи.същото е и с нато, ес,русия,китаи...егати автогола си вкара сащ с този ненормалник.трябва веднага след падането му от власт да бъде подведен под отговорност и заключен за урок на всеки следващ такъв .
  • 32 12345678

    1 1 Отговор
    Пак 11-12 джендъра повръщат от злаба срещу Русия
  • 33 Абе мършо

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Само питам":

    Ало таранкоолу вие защитниците на травунските билбордове сте збъркани по природа за да давате оценки пък и в цяла българия да сте 2-3 хиляди говеда като не ви отърва вървете на майната си вземете и ИвоМинджев,Евнуха Ал.Йо и Коритара агент Алберт

    Коментиран от #34

  • 34 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Абе мършо":

    Посочи ми един нормален путлераст бе умник русофреничен.
  • 35 Само питам

    0 0 Отговор
    Само питам само питам:Само питам ти като не ставаш от клавиатурата откъде имаш толкова подробна информация относно случващото се в Сирия и по света.Я кажи ходил ли си в казарма , работил ли си на смени,учил ли си в университет.Кажи къде си се реализирал.
    Да не си още на хранилка.
    Татко и мама слушкат ли те.
    Наркотици взимаш ли.
    С алкохола справяш ли се.
    Обеците по ушите и носа носиш ли си ги.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания