17 Януари, 2019 20:32 2 293 4

Защитете гражданите на ЕС

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ес

Борис Джонсън с призив към британския парламент

Защитете гражданите на ЕС - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бившият външен министър на Великобритания Борис Джонсън призова правителството незабавно да приеме закон за защита на правата на гражданите на ЕС в страната, съобщи „Гардиън“.

Според него е напълно погрешно гражданите на ЕС да бъдат държани под напрежение. Той заяви, че никой няма да спечели от подобно отлагане.

Джонсън е един от лидерите на движението за излизането на Великобритания от ЕС. Той напусна поста на външен министър заради несъгласие със споразумението с Европа, договорено от Тереза Мей.

Според него е важно въпросът с гражданите на ЕС да бъде решен, без значение какво ще се случи в парламента. Така може да бъдат улеснени и преговорите с европейските лидери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радиус

    8 8 Отговор
    Този човек е умен... Роден Европеец...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Борис Иванов

    16 1 Отговор
    Защитете гражданите ОТ ЕС.
  • 4 Цар Борис III

    3 2 Отговор
    Защитете християните на ЕС от тъпите и продажни брюкселски комунисти.Защитете християните на ЕС от тъпата Истанбулска конвенция.Защитете християните от тъпият,прииждащ нов мюсюлмански пролетариат на тъпите и малоумни брюкселски комундета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Изметете ги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Поздрав от царството на мъртвите!!!!!Ако трябва от гроба ще скочим,за да помогнем срещу тези безумци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: