Last news in Fakti

26 Януари, 2019 14:15 2 534 2

До 114 достигна броят на загиналите в Мексико

  • мексико-
  • петролопровод-
  • загинали

3 млрд. USD загуба за година от кражбата на горива

До 114 достигна броят на загиналите в Мексико - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Броят на загиналите в експлозията на петролопровод в мексиканския щат Идалго достигна 114 души. От тях 68 души са загинали на място, а останалите 46 са починали по-късно от раните си в болница. Под лекарско наблюдение остават 30 души. Основната причина за високия брой загинали е, че много хора са се били събрали край пробив в тръбопровода, извършен от крадци при опит да източат гориво. Федералното правителство заяви, че трагедията няма да промени плановете му за борба с кражбите на горива в страната.

Наскоро държавата представи национална стратегия срещу кражбата на горива, тъй като само за 2017 г. са нанесени щети на стойност 3 млрд. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Обама

    1 0 Отговор
    100 процента Тръмп ги взриви
Новини по държави: