Last news in Fakti

28 Януари, 2019 14:58 7 792 32

Конспирация: Преспанското споразумение е срещу... Русия

  • микис теодоракис-
  • гърция-
  • македония-
  • нато-
  • балкани-
  • преспанско споразумение

Гръцкият композитор и общественик Микис Теодоракис заяви, че крайната цел е НАТО да създаде военна база на Балканите

Конспирация: Преспанското споразумение е срещу... Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Световноизвестният гръцки композитор, политик и общественик Микис Теодоракис отправи нови критики към Преспанското споразумение, като заяви, че то ще позволи на НАТО да създаде военна база на Балканите срещу Русия, съобщава електронното издание на в. Protothema.

В последното си изявление, след ратификацията на договора за новото име на Македония в гръцкия парламент, Теодоракис нарече правителството в Атина „сляп инструмент на НАТО“. От редакцията се позовават на авторска статия на композитора за вестник Ta Nea, в която той твърди, че управляващите няма да организират референдум за договора, тъкмо защото са „инструмент“ на Алианса.

По думите му най-сериозният проблем на Атина е икономиката. В тази връзка Мицотакис изразява разочарование от факта, че част от „потомците на моите другари и бойци са готови да позволят на Гърция да стане основа за унищожаването на Русия. И да позволи на Скопие да се превърне в база за смърт срещу руския народ“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Гошо

    51 93 Отговор
    Тоя дедко за 100 рубли е готов на всичко!

    Коментиран от #7, #15

  • 2 Йозеф Гьобелс

    31 74 Отговор
    Правилно!
    Кочината и без това губи позиции, да се възползваме!

    Коментиран от #22

  • 3 Meganoob BG

    75 35 Отговор
    И да направят база нищо няма да се промени за Русия, жал за хората в Македония защото и там ще започнат американските самолети да ги ръсят с отрови и вируси както правят и от нашите бази.

    Коментиран от #5

  • 4 Реално

    70 20 Отговор
    То това е обществена тайна...Ама как част от народа не разбира,че заради американците ние ще изгорим-политиците ни е ясно че са продажни-ама хората??? Както се казва-американците ще воюват с Русия до последният балканец....
  • 5 Йозеф Гьобелс

    25 41 Отговор

    До коментар #3 от "Meganoob BG":

    Май ти си ,,изръсен'' по глава като малък и останалите 30 каскета в тоя сайт
  • 6 Мирослав

    44 52 Отговор
    Този е болен мозък. От колко години Гърция е член на НАТО? И ако се притеснява какво ще направи НАТО на любимата му Русия, да се бори Гърция да напусне НАТО, не да пречи на Македония да влезе там.

    Коментиран от #30

  • 7 Абе Пеп..нчо

    54 27 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Гошо":

    Тоя дедко е в пъти по-умен от теб-доказал се е през годините. Та точно ти ли ще го оценяваш?

    Коментиран от #11

  • 8 Пияна рашка

    35 58 Отговор
    Където пипне Русия, само войни и разруха,

    Коментиран от #21

  • 9 Русонефил

    26 44 Отговор
    Естествено е срещу Русия. Туй му е най-хубавото.
  • 10 Конспирация

    43 20 Отговор
    България е нео-колония на САЩ и Израел, и целта на втория е да ни превърне във втора Палестина чрез плана Мойсей.

    Коментиран от #16, #31

  • 11 Русонефил

    25 35 Отговор

    До коментар #7 от "Абе Пеп..нчо":

    Че е писал хубава музика не значи, че е умен и още по-малко значи, че не е подкупен.
  • 12 ясо

    19 26 Отговор
    Такива глупости може да каже само някой заплашен с новичок, Теодоракис е разумен човек и при нормални обстоятелства никога не би се изложил така.
  • 13 224121

    11 9 Отговор
    Смях в залата :D боли когато губиш, несъмнено
  • 14 Пеньо

    20 10 Отговор
    Това споразумение е добър шут по задника на милитаристичния орк!
  • 15 Реалист

    19 24 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Гошо":

    Не се учудвай - това е поредния изкукал пенсионер социалист/комунист. Доста му станаха годинките и скоро ще даде повод на "другарите" да направят пиар като ги събере "на свещи". Стефчо Данаилов и него от кога го чака мазната курни, ама той е по държелив.
  • 16 Реалист

    10 20 Отговор

    До коментар #10 от "Конспирация":

    Къв "Мойсей" бе, да не си му седнал на жезъла че ръсиш глупости?

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 459

    19 21 Отговор
    Старческо оглупяване. Такива у нас хвърлят хиляди левове на телефонните измамници. Като прибавим и че бил комунист - директно за брак.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Георгиев

    17 18 Отговор

    До коментар #17 от "Конспирация":

    Май съзнателно изпусна един план, а?
    Планът „Маршал“ (официално: Програма за европейско възстановяване) е инициатива на Съединените щати за подпомагане на Западна Европа, с която американското правителство дава безвъзмездна помощ от 13 милиарда долара (приблизително 130 милиарда долара от 2016 година) за възстановяване на западноевропейската икономика след края на Втората световна война. Планът е в действие в продължение на четири години от 8 април 1948 година. Целта на Съединените щати е да се възстановят засегнатите от войната области, да се премахнат търговските бариери, да се модернизира промишлеността и да се възстанови икономическия просперитет на Западна Европа като преграда пред разпространението на комунизма. Част от плана е също премахването на множество регулации и насърчаване на ръста на производителността и членството в профсъюзи.
    Някъде да прочете нещо за червените боклуци, които нарочно потрошиха и ограбиха точно тази Европа и после стовариха отговорността само на германците. Те нещо да са възстановили ? По какъв план съкровищата на Европа до ден днешен са в червената кочина ? Дори Съкровището на Приам - намерено от Шлиман край Троя е във вмирисаната дупка - РФ.

    Коментиран от #23

  • 21 123

    9 6 Отговор

    До коментар #8 от "Пияна рашка":

    Хамерика ли имаш в предвид
  • 22 !!!

    23 9 Отговор

    До коментар #2 от "Йозеф Гьобелс":

    Закърви ли Русия-от кръвта доста гадове ще се задавяг!
  • 23 Справедлив

    21 9 Отговор

    До коментар #20 от "Георгиев":

    Не ми пиши какво е било преди 70 години с плана Маршал-той е използван точно за да превърне Европа в пуделчета на САЩ ,и в днешно време американците събират плодовете му-ще ти обясня как. Всяко едно искане на САЩ е подкрепяно от Европа-факт. Така американците ограбват останалият свят-като имат одобрението на европейците и подкрепата им-благодарност за плана Маршал. Част от него не е толкова хубава както ти го представяш-например Канцлер Акт за Германия-поинтересувай се..Примери още мога да ти дам- американски безплатни военни бази--праяко контролиране на водните маршрути около Европа---американски наблюдатели в Съвета на Европа и т.н...-но безспорен е факта,че американците НИКОГА не са давали пари-без да си ги върнат стократно след това...
  • 24 Руските свине

    13 12 Отговор
    съвсем са корумпирали дедо Малакис!
  • 25 каскет с каскет

    11 22 Отговор
    Добър ден ,че е срещу Русляма.Скоро и в Грузия ще се разположат ракети ! Русляма ще гори !! Дори птичка неможе да излети от Русляма.САЩ като сложат и космическия щит ,срещу който в момента антифризаджиите ореваха света ,картинката ще стане цвете.Руснаците вече трябва да мислят за други варианти ,защото са обградени и ракетките им не вършат работа.Русляма е един гнусен обор !!!
  • 26 Madam Bovari

    11 4 Отговор
    Защо отказаха на Русия преди години да стане член на НАТО.Или "миролюбците " одвъд океана щяха да загубят милярди..
  • 27 Kcaniba

    4 3 Отговор
    Не ми пиши руска пропаганда, защото не върши работа. Вместо това, сравни западна и источна Германия и наслагайте много минуси - това има значение за Куку и Пипи
  • 28 Чичка

    8 2 Отговор
    Не знам дали е срещу Русия, ама Македония няма да има проблем с името, защото до десет-петнадесет години ще се нарича Източна Албания и македонистите ще избягат на запад при Западнофренска арабия.
  • 29 Ставрю

    7 1 Отговор
    Каквото и да си говорим тук става въорос за борба между две велики сили. Американците са изключително нагли.. Пази боже да не се стига до воеенен конфликт нашите държави по никакъв начин не са защитени и Руснаците няма да им е тежко да унищожат базите на дявола по балканите а покраи тях и сума невино насекение. Колкото и да ме убеждава някой аз раьбирам борбата за какво е още една база на краварите тук. Продажните политици са готови нА всичко да са на власт.
  • 30 Гост1234

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Мирослав":

    Нее има и УМНИ ХОРА които виждат какво се цели с С. Македония ! Ново име нови БАЗИ да ви е честито Макетаа ,а за ЕС - след има -нема 20 годинки ще почакатее
  • 31 Едо

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Конспирация":

    ТИ, КАТО СИ ОСОБЕНО ДУХОВНО ПРОСТ ЧОВЕЧЕЦ, ДОРИ НЕ РАЗБРА КАКВО ИЗТЪРСИ! НО, ТАКА Е С ДУХОВНО ПРОСТИТЕ МАРГИНАЛИ, ИЗСТРЕЛВАТ ЗАУЧЕНИ, ФАНАТИЧНИ ЛОЗУНГИ! ВЕДНАГА ОБЯСНЯВАМ, ЩО Е ФАНАТИЗЪМ: НЕБИБЛЕЙСКА ВЯРА! И ПИТАМ: КОЛЦИНА ОТ ВАС, ДЕТО СТЕ С ПРЕТЕНЦИИ И СЕ ИМАТЕ ЗА ВЕЩИ ЕКСПЕРТИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ, СТЕ ИЗСЛЕДВАЛИ ЗАДЪЛБОЧЕНО БИБЛИЯТА?! НИКОЛКО! ТОЧНО НУЛА! А, ИМАТЕ НАГЛОСТТА, ДА СЪДИТЕ ЕВРЕИТЕ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА БОЖИЯТ ИЗБРАН НАРОД, ВЪПРЕКИ ЧЕ ЧРЕЗ ТЯХ ГОСПОД-БОГ YAHVE ДАДЕ БИБЛИЯТА- СЛОВОТО БОЖИЕ НА ЦЯЛОТО , ПРИ ТОВА ГРЕХОВНО ЧОВЕЧЕСТВО, ,,ТА ДА НЕ ПОГИНЕ НИКОЙ, КОЙТО ВЯРВА В НЕГО(ИИСУС ХРИСТОС), НО ДА ИМА ЖИВОТ ВЕЧЕН!" ЗАЩОТО, БОГ Е ЛЮБОВ! НО, ТОЙ Е И ОГЪН ПОЯЖДАЩ! БОГ НЕ Е НАИВНИК, НИТО Е ГЛУПАК, НИТО Е ДУХОВНО ПРОСТ, КАТО МНОЗИНА ТУКА, ДЕТО СЕ НАПЪВАТ ДА ИЗТЪРСЯТ НЯКОЯ ГЛУПОСТ! А, КОЛКО ОТ ВАС СТЕ ХОДИЛИ В СВЕЩЕННАТА БОЖИЯ ЗЕМЯ ИЗРАЕЛ, ТА НА МЯСТО ДА ВИДИТЕ, ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС?! СИГУРНО, МНОГО ЩЕ СЕ УДИВЛЯВАТЕ НА СВОБОДАТА, ТИШИНАТА, СПОКОЙСТВИЕТО, РЕДА И БОГАТСТВОТО НА ТАЗИ ОТВОРЕНА ЗА ДОБРОТО СТРАНА! ВЪПРЕКИ 1660000000 ВРАГОВЕ НА ЮДАИЗМА И ХРИСТИЯНСТВОТО! ВНИМАВАЙТЕ, ДА НЕ БИ ПОРАДИ НЕВЕЖЕСТВО И ВИЕ, ДРАСКАЧИ, ДА СЕ НАМЕРИТЕ ВРАГОВЕ НА ВСЕМОГЪЩИЯ БОГ! ПРЕДУПРЕДИХ ВИ, ИЗУЧАВАЙТЕ ПРИЛЕЖНО БИБЛИЯТА! БОГ ДА ПАЗИ БОЖИЯ НАРОД ИЗРАЕЛ И БОЖИЯ ХРИСТИЯНСКИ НАРОД ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ! ДУХОВНОТО Е МНОГО ПО-ВАЖНО ОТ БИОЛОГИЧНОТО!

    Коментиран от #32

  • 32 Конспирация

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Едо":

    Израелската разузнавателна агенция Мосад е кръстила нейн план след техния пророк-Мойсей. Аз просто споменах това, а колкото до еврейския народ- те извършиха най-големия грях, а именно това, че не повярваха в
    Иисус и го разпънаха на кръста. Защо ”божият избран народ” не повярва на Иисус?
    За Кабала и Талмуда знаеш ли?
    За геноцида над палестинците знаеш ли?
    Убитите в Холокоста са около 6 млн. души, а убитите руснаци около 25 млн. души,
    убитите китайци са 20 млн. души.
    Германците са около 7 млн. души.
    Това са само войници, а обикновените цивилни колко ли са?
    Ти си ционист.
Новини по държави: