4 Февруари, 2019 11:41 23 693 80

Задава ли се нова Студена война? Русия отговори

  • русия-
  • сащ-
  • договор-
  • ракети-
  • студена война-
  • сергей лавров

Ще реагираме на всички заплахи, посочи руският външен министър

Задава ли се нова Студена война? Русия отговори - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че не смята, че с края на Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег ще настъпи Студена война, предаде ТАСС.

„Не смятам, че говорим за развитие на нова Студена война. Настъпи нова епоха, която се характеризира с това, че САЩ поеха курс към счупване на цялата система за контрол над въоръженията. А това е много тъжно“, заяви Лавров при визита в столицата на Киргизстан Бишкек. Дипломатът допълни, че Москва не се стреми към надпревара във въоръженията.

„Президентът Путин ясно заяви това. Безспорно, ще реагираме с военно-технически средства на всички заплахи, които произтичат от напускането на договора от страна на САЩ и плановете им за създаване на ядрени боеприпаси с малка мощност“, отбеляза руският външен министър. След като стана ясно, че договорът - подписан през 1987 година - ще бъде скъсан, се зародиха опасения за нова Студената война и надпревара във въоръжението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    48 249 Отговор
    На руснаците само пиене , оръжия и войни са им в болните глави ...

    Коментиран от #5, #6, #49, #72, #78

  • 2 Грубер

    35 218 Отговор
    Щом най големият военолюбец Рейгън, подписва договор за разоражаване, значи причината не е в САЩ. русия е причината, защото никога не спазва договорите си. Чуден пример е Украйна. Варварите нападат само православни сърани.

    Коментиран от #8, #17, #66, #77

  • 3 стоян георгиев

    33 171 Отговор
    след като запада реанимира русия ,путин започна новата студена воина.нищо учудващо при кгб и комунистите.сега присламчват де все още има диктатор в бандата си от орки.за сега имат успехи с иран,сирия,венецуела,куба,северна корея,турция,беларус.колебаещи са сърбия,армения и част от бившите съветски републики в централна азия.всичко ще приключи с руски фалит и ново срутване на държавата.въпроса е дали ще стане при путин или при смяната му.

    Коментиран от #20, #38

  • 4 Баба Ванга

    170 19 Отговор
    Ядрена зима ке има и Американците нема да я преживеят!
  • 5 Бабун

    156 17 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    А бе май,май кравария мисли само за войни, справка Венецуела.

    Коментиран от #7

  • 6 ха ха ха

    89 6 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Стига с тези едни и същи нпо лозунги.Измисли нещо по -- убедително. Или не ви разрешават?...

    Коментиран от #36

  • 7 Историк

    17 135 Отговор

    До коментар #5 от "Бабун":

    Eдинствено руската кочина мисли само за войни и за заграбване на чужди територии. А Студената война отдавна е започнала и ще завърши както предишната с разпадане на Русия!

    Коментиран от #16, #18

  • 8 Айде бе

    125 21 Отговор

    До коментар #2 от "Грубер":

    Първо - Русия, за разлика от нашите поплювковци, си следва бавно и с достойнство интересите. Второ - тя е принудена от всякак обкръжаващите я оръжия на НАТО и САЩ да отговаря адекватно, защото иначе.. да не изброявам страните, които няма как да противостоят на "миротворците". Трето - кои точно "православни страни" са нападали, че нещо не мога да се сетя?

    Коментиран от #15

  • 9 ****

    98 16 Отговор
    Войната не трябва да е студена,а гореща и то на краварска територия,за да усетят и те от нея.Иначе как ще разберат какво им е било на останалите сърани които са нападали самите те ?
  • 10 Д-р Хенри Холмс

    114 19 Отговор
    САЩ са по-лоши от фашистите! Америка е държава, която се управлява от сатанисти; това е ферма за психично болни изверги и всякакви извратени джендъри; такава държава трябва да бъде тотално унищожена и заличена завинаги!
  • 11 Перър

    45 5 Отговор
    Тя стъдената война не е спирала!
  • 12 диалоог, диалооог

    9 60 Отговор
    Студена ама тоя път ще я карат само на баярчик и новичок, друго йок.
  • 13 ....

    72 12 Отговор
    Американската мисъл е толкова плитка, че няма на къде! Всичките им мисли водят до локална нападателна война в Европа, а руснаците им отговарят, не си и мислете ще изчезнете от планетата и наблягат на междуконтинентална технология за отмъщение в случай, че не им уврат тиквите!
  • 14 Вили

    15 50 Отговор
    Икономиката на Русия е колкото на Италия.

    Коментиран от #64

  • 15 Велика България

    11 42 Отговор

    До коментар #8 от "Айде бе":

    Ами Полша, Унгария, Чехословакия, България, Финландия....да изброявам ли още????

    Коментиран от #32

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Borislav Popov

    63 7 Отговор

    До коментар #2 от "Грубер":

    А като го подписа - спазваха ли го ? Кой говореше за космически войни ? Кай разположи ПВО с двойно предназначение по границите на Русия / уж щели да се пазят от Иран / ??? Нерде Ямбол ,нерде Стамбул ??
  • 18 Borislav Popov

    54 7 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    Да ти изброявам ли войните водени от обора през последните сто години ?!!!

    Коментиран от #21

  • 19 щирилиц

    9 36 Отговор
    Това им е смисъла на живота оръжие алкохол диктатура
  • 20 Borislav Popov

    59 11 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    И с какво запада реанимира Русия ?С това че искаше да заграби всичко печелившо както при нас ? Ама Путин пак си прибра тяхното ! И сега вият . Русия се реанимира благодарение на това че се отърва от баласта който носеше на гърба си .Като Украйна , Грузия и тем подобни !!!

    Коментиран от #25

  • 21 Просто статистика

    64 7 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    За 200 години история - 244 войни. Иначе САЩ са най-миролюбивата държава, нъл тъй?
  • 22 СТОП

    31 2 Отговор
    Всъщност причината е Китай, защото те са извън този додговор,както Индия,Израел Пакистан и Иран.Не им е проблема Русия ,а просто искат да излязат за да се противопоставят адекватно.Русия действително с тези Ракети е на границата на договора.Тези ракети преди се казвахасс23 и бяха на въоръжение в нашата армия които нарязахме.Същественото е че пусковата установка е за 2 ракети ,а вече и за четири.Комплекса е напълно автоматизиран и се обслужва от трима.Лошото е че влизаме в обсега . Варна и Бургас може да останат без атракции в центъра около базата и Аспарухово
  • 23 идил

    56 11 Отговор
    Какво искате от фащисаните, държава създадена от най голямите отрепки на света -убийци крадци гейове проститутки ,изтрепали кореното население на Америка ,стотици хиляди цвилни и деца избити от използваните от тях атомни бомби в Хирошима и Нагазаки ,водят войни и унищожават мирни държави по целия свят това е ФАЩ гнездото на злото най голямите престъпници против човечеството...
  • 24 Съюза

    48 10 Отговор
    Сащ е най прогнилата страна ,с намесата постоянно на вътрешните работи на държави които не им са изгодни.За воините които са водили винаги са си тръгвали с наведени глави от боиното поле срещу слаби държави хамериките , и извода е следният най мразената страна в света даже европейците я мразят ,но нещат да си признаят !
  • 25 стоян георгиев

    8 40 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    ами със стотици милиарди инвестиции и търговия.със 140 долара за барел петрол,с достъп на русия до европеиски и американски пазари и технологии.без тях нямаше да има путин или щеше да го има ама подобно на ким чен ун.нищо запада си взе поука .няма да взима нищо от русия за да не и заграби печелившите работи и ресурси.сега русия няма бласт и виждаме как се развива направо се сцепва от развитие.смях!скоро ще се оттърве от нов бласт споко.с тоя манталитет и управление не е чака нищо добро.африка със сняг ще става все повече африка .интересно ми е обаче ти що си тук?що не си зацепил за оттървалата се от тежестта прогресивна страна?иди малко ще се върнеш антипутиноид .много като теб са го пробвали тоя номер и работи.особено е бил ефективен за българските комунисти избягали в ссср преди втората световна,после всички от тях дето са отселели от сталиновия терор не са искали да видят ссср и на снимка.при теб ще е същото.

    Коментиран от #27, #28

  • 26 русия е кочина

    11 31 Отговор
    40% от младите в Русия 18-24 г. биха искали да напуснат Русия и да живеят другаде . Където и да е . И 24% във възрастовата група 25-39 г.

    Коментиран от #29, #76

  • 27 Дивуй

    15 7 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    За туй дългото нещо двойно ли плащат , иначе напразно се мориш.
  • 28 Borislav Popov

    34 6 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    А стига бе - стотици милиарди ??!!! Само да ти кажа че самите западняци се натискат да си строят заводи там ! Същото както в Китай. Гонят си интереса . Руснаците са голям пазар и имат интерес да са там. Що не инвестират в България ? Няма по евтина работна ръка от нас !.................И се научи да пишеш както трябва че от тоя кашкавал - нищо не ти разбирам !!!

    Коментиран от #30

  • 29 Borislav Popov

    29 8 Отговор

    До коментар #26 от "русия е кочина":

    80 процента от британците са готови да се преселят в Сибир ??!!!
    След офертата на Путин за 1 хектар безплатна земя /обаче само за руснаци/................. Проучване на Express.co.uk показва, че почти осем от десет граждани на Великобритания са готови сериозно да обмислят въпроса за емиграция в Русия. Разочаровани от живота в съвременна Великобритания 78 процента от 22 000 запитани отговорят на въпроса дали биха заминали за Русия заради безплатна земя по следния начин: „Да! Договорихме се, аз съм готов“.
  • 30 стоян георгиев

    10 34 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    руснаците не са никакъв пазар.140 млн. човека от които реално платежноспособни са около 30.другите няма с кво да те впечетлят щото са бедни като църковни мишки.запада има интерес от просперираща демократична русия,но уви няма как да стане,щото руснаците като малко вдишат въздух почват да се готвят да нападат лошия запад.както казва чърчил :храним крокодила с надеждата нас да ни изяде последни.русия може спокоино да е една страна като канада или норвегия ,като доход,управление и философия,но уви с тва зомбирано и бедно население няма как.и запада инвестира в българия,не само инвестира,а и ни дотира с милиард евро годишно.работната ни ръка е евтина щото не произвеждаме нищо с висока ценност,нещо което комунизма успешно ни научи и днес упорито отказваме да отучим.що се отнася до правописа ми не се надаи да го сменя.няма нужда после да чета постове с моя ник,но писани от теб или останалите путиноиди.

    Коментиран от #33

  • 31 Morgoth

    10 9 Отговор
    Какво да се задава, тя си се разгаря лека-полека от доста време насам. След време в учебниците за начална дата най-вероятно ще бъде сложена анексията на Крим.

    Коментиран от #35

  • 32 Голям Слон

    24 2 Отговор

    До коментар #15 от "Велика България":

    А кой си подели Чехия и Словакия преди ВСВ? :-) Историците много обичат да приказват, че СССР и Германия си разделили Полша. Но някак странно мълчат за останалите поделени държави. Защо, бе, мамин?
  • 33 Borislav Popov

    30 9 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    Защото са бедни - за това ли чакаме руснаците в България ? За това ли си накупиха жилища по цялото Черноморие ,а Българите се разбягаха по чужбина - щото тук е земен рай ? За това ли и Турците ги чакат като желани туристи ? Египет също се бори за руските туристи ! Колко българи са ходили на почивка в Египет ?

    Коментиран от #37

  • 34 апчиийх

    11 25 Отговор
    Колко повече шава Русята, толкова повече ще й... става хубаво и ще я обземат топли вълни

    Коментиран от #70

  • 35 Голям Слон

    36 7 Отговор

    До коментар #31 от "Morgoth":

    Анексията на Крим е в евроатлантическите кратуни, които даже не са си направили труда да прочетат какъв статут има КРИМ в състава на Украйна. И много удобно прескачат момента с референдума. Онова нещо, което, например, не се случи в Косово. А и не е лошо да си припомните какво точно се случи в края на 2013-а и началото на 2014-та година. НАТО реши да прави база на Крим, Европата да прилапа бедния, но многолюден украинска пазар. Наляха се едни милиарди за оранжева революция, свали се законният президент на Украйна (Венецуелски сценарий). Успоредно с това започна избиването на руски граждани от украинските органи. Забравихте ли?

    Коментиран от #62

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 стоян георгиев

    10 22 Отговор

    До коментар #33 от "Borislav Popov":

    чакаме 500хил. руснака от 145 млн. в северна гъция чакат българите през лятото,значи ли това че сме богати?в българия не е земен раи,но 50000 руснака избягаха от русия в българия,а в обратна посока няма ни един.българите ходещи в египет незнам колко са но българите дето ходят на море всяка година могократно превъзхождат руснаците дето ходят на почивка.
    https://debati.bg/turizmat-v-balgaria-veche-ne-zavisi-ot-rusia/

    Коментиран от #40, #43

  • 38 Albert

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Ако сметнем Рус. Федерация, Турция в един блок според тебе стратегически погледнато отан имат ли шанс

    Коментиран от #44

  • 39 охо бохо

    5 1 Отговор
    Велик идиот си !
  • 40 Borislav Popov

    15 7 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    Чакаме толкова ама сега . И се молят по Черноморитето да дойдат. А преди да си развалим отношението колко бяха и то целогодишно ? Включително и по зимните ни курорти? Май много по вече !

    Коментиран от #42

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 стоян георгиев

    10 15 Отговор

    До коментар #40 от "Borislav Popov":

    бяха наи-много 2013 общо 500 хиляди сега са около 400 хиляди.туризма ни се увеличи в пъти и без руските туристи.всяка година се вдига с около 10 %.за сравнение имаме вече 2 млн. румънски туристи.и не сме си разваляли отношенията .руснаците имат същите възможности ,просто вече са по-бедни и немогат да си позволят почивки.спада на туристите в русия е общ.тази година го удариха на почивка в турция щото се срути лирата и всичко дето му се почиваше излетя на там.българите също много сериозно натиснаха на турция тази година .

    Коментиран от #46

  • 43 Колко

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    ГЛУПОСТИ
  • 44 стоян георгиев

    7 17 Отговор

    До коментар #38 от "Albert":

    количеството не е важно.важно е качеството.системите на путин и ердоган в средносрочен план водят до мизерия на собствените им народи.единствения им шанс е преди това да влязат в конфликт.при военен конфликт диктаторите по-добре мобилизрат ресурса от демокрациите.затова и тия искат да има разправия .при мир фалират.

    Коментиран от #45, #58

  • 45 Borislav Popov

    16 7 Отговор

    До коментар #44 от "стоян георгиев":

    А що франсетата се бунтуват вече толкова време против обедняването ? Че бой , че чудеса - а ?!!А макарона почна нещо да кляка май ? Ако бяха действително бяла държава - трябваше отдавна да си подаде оставката. Германците също .

    Коментиран от #51

  • 46 Borislav Popov

    4 9 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    2013 са над 700 хиляди и то само по морето ! И не говорим за почивка като българите /независимо дали в България или Гърция / за през почивните 2-3 дена !

    Коментиран от #52

  • 47 123

    7 6 Отговор
    Няма как да има студена война, защото за наличието на такава война трябва да има два военно-политически блока, които да са сходни по възможности, докато в случая с НАТО и Русия, разликата е много голяма в повечето отношения.
  • 48 Путкин

    6 25 Отговор
    Квато и да е война, руснаците последните 70г нямат спечелена война и всички които се хванат с ушанките, го духат и мизерстват. Пук и вече войната започна, но тя е икономическа и в момента русия е на колене, още няколко години и ще е одупена в стойка партер. Същото е в туркия, Ерпосран и Путкин се гушнаха и го духат заедно мощно и гордо. Мадуро и Асад вече са одупени.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 стоян георгиев

    7 7 Отговор

    До коментар #45 от "Borislav Popov":

    градски тва за което се бунтуват франсетата ти няма как да го разберш.щото демокрацията другарю включва населението като активен играч.при нея е нормално да се бунтуваш когато нещо не ти оттърва.при тоталитарните режими обаче всички сте доволни нали.обгазяват те с радиация ти си доволен.нямаш ток 12 часа обаче ти си доволен и гледаш че французите дето зимат 5000 заплати са по недоволни от теб и се успокояваш а?смях!

    Коментиран от #54

  • 52 стоян георгиев

    6 6 Отговор

    До коментар #46 от "Borislav Popov":

    дал съм ти статистика ,не лъжи,а дори и да са 700 хиляди кво?както ти казах днес румънците са два милиона.има и статистика за ижарчените пари и време на престои.румънците са средно със 7 дневен престои и по около 60 евро на ден.подобна ситуация е и за българите в гърция.руснаците днес са по-бедни.тва обаче не е зараи българия!

    Коментиран от #53

  • 53 Borislav Popov

    6 5 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Аз също говоря от името на статистиката. Има я по години и по сезони.

    Коментиран от #57

  • 54 Borislav Popov

    7 6 Отговор

    До коментар #51 от "стоян георгиев":

    Макрон обяви увеличение на минималната заплата заради "жълтите жилетки"!!!....
    От началото на протестите, започнали заради цените на горивата и стандарта на живот , Макрон и екипът му настояваха, че минималната заплата няма да бъде вдигната в отговор на протестите. Изявлението обаче бе обявено след последния ден на безредици в събота, когато бяха арестувани 1385 души, а стотици бяха ранени.???????????????!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #55

  • 55 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #54 от "Borislav Popov":

    и кво искаш да ми кажеш с това?
  • 56 РОСФАКТ

    4 12 Отговор
    Една студена война, вече имаше и всички знаем как завърши, червените нямаха какво да ядът.

    Коментиран от #60

  • 57 стоян георгиев

    4 9 Отговор

    До коментар #53 от "Borislav Popov":

    дори и да са били 700 хиляди какво?сега са да речем 550 хиляди.за сметка на това през 2013 има 9,2 млн. туристи за 2017 11,5.демек руските са паднали със 150 хиляди ,а сме увеличили общите с 2,3 млн.
  • 58 Йорданов

    5 3 Отговор

    До коментар #44 от "стоян георгиев":

    Точно така дявола е чел евангелието!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Стоян Маринов

    13 4 Отговор
    Не разбирам, какво ги бъркат американците тези ракети? Те определено не могат да стигнат до територията на САЩ. А дори и да произведат и те ракети с обсег около 500 километра те биха падали в океана. Следователно най-прецакани ще сме Евро ейците, тъй като и руските и американските ракети ще са в ЕВРОПА!
  • 62 Morgoth

    6 13 Отговор

    До коментар #35 от "Голям Слон":

    Анексията на Крим си е анексия и като такава за сега е най-яркото събитие в противопоставянето между НАТО и Русия през този век. Датата и е повратна точка в международните отношения и в случая няма никакво значение кой и с какво е почнал. До тази дата всичко се правеше подмолно, докато след нея нещата започнаха да излизат наяве.

    Коментиран от #63, #79

  • 63 Голям Слон

    16 4 Отговор

    До коментар #62 от "Morgoth":

    Анексията е насилствено присъединяване. Откога референдумът не е ДЕМОКРАЦИЯ, а насилие? И пак ти напомням: Крим беше АВТОНОМНА ОБЛАСТ в състава на Украйна. Ако си много юридически и исторически отворен, прочети какво означава това. Спрете да повтаряте, като папагали, заучени от медиите фрази.
  • 64 И.Иванов

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Вили":

    И това означава ... ?
  • 65 лилипутин

    2 6 Отговор
    държава от 3-4 ти свят като просия.Бедна и мизерна до дупка има 0% шанс за успех с някой от калибара на щатите или ес.Мизерията и корупцията си имат име и това е Просия.

    Коментиран от #71

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Митьо

    5 1 Отговор
    Да живеят братушките! Янките да го......
    Крим отиде към тях, ще отидат и други Украински областии.
    Тъпите янки ги провокират непрекъснато, след като видяха, че се сближиха с ЕС.
    Русия + Китай - да зговнясат американците. Ако не те поне земята да ги тресне! Грабят от целия свят, срам нямат!
  • 68 Филип Тотю

    1 7 Отговор
    Блез Паскал: "Ако в една държава сто години подред са унищожавани най-умните и почтени хора, тази страна скоро ще се превърне в нещо като Руската федерация".

    Коментиран от #74

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Хасан

    2 0 Отговор
    Много ми е смешно когато Стоян говори за Русия като комунистическа ...Русия си е капиталистическа като Сащ и Европа ...и също като тях води борба за пазари и ресурси ..ако Путин се смени с някой като Елцин ,руснакк няма да бъде по богат а просто няколко пеьролни и газови фирми на Запад ще бъдат много пл богати
  • 74 Хасан

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "Филип Тотю":

    Абе човек ..руснака прави атомни централи,космически станции,изтребители,самолети ,крилати ракети ...викаш глупави
  • 75 българин

    0 0 Отговор
    на америка и трябва само една две години сибирски студ и сама ще се озъби.
  • 76 Guest

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "русия е кочина":

    И 90% от младите българи искат да емигрират, и го правят! Въпреки, че сме "член" на ЕС и НАТО и според управляващите у нас всичко е цветя и рози.
  • 77 простотакис

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Грубер":

    Казват ако искаш мир готви се за война! рейгън го е прозрял това, като подписал знаел,че тръгват да спазват договора т.е.към мир,което значи постепенно въоръжаване,и после на америка и е лесно да скъса договора,да обвини другия,че се е въоръжил,пък и те струпали камари с оръжие и боеприпаси... та за какво им е бил тоя договор - да следят кой как се въоръжава ли???
  • 78 ариец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    виждам твоята глава здрава е но пък празна,информацията ти е съвсем стара,сега вече оръжията и войната са в главите на американците,но са гарнирани не с алкохол,ами с наркотици, изтрещяли типове,света няма нужда от такива !!!
  • 79 кон

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Morgoth":

    Гьончо, кажи нещо за Косово
  • 80 брутален нерез

    0 0 Отговор
    Студената война вече е факт. Остава да се върнат и старите структури - източноевропейски блок, Варшавски договор и т.н. И без друго не ни приеха Запада, както ни се искаше.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания