Last news in Fakti

4 Февруари, 2019 20:44 20 117 91

САЩ: Връщаме се в ракетния договор, ако Русия...

  • русия-
  • сащ-
  • ракети-
  • договор

Според Белия дом Русия е разработила и е разгърнала забранена ракетна система, която заплашва съюзниците на Вашингтон

САЩ: Връщаме се в ракетния договор, ако Русия... - 1

Посланикът на САЩ в Русия Джон Хънтсман заяви, че Вашингтон може да прекрати процедурата по излизане от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обхват, ако Москва прилага договореностите.

Официалният представител обяви позицията си в коментар за руския сайт за бизнес новини РБК.

Според Хънтсман решението на Вашингтон е в отговор на "действията на Русия". По думите му САЩ ще преосмислят напускането си, ако Москва се върне и поднови "пълното и проверимо изпълнение на споразумението".

В петък САЩ официално обявиха, че напускат договора заради нарушения от Москва. Според Белия дом Русия е разработила и е разгърнала забранена ракетна система, която заплашва съюзниците на Вашингтон и американските войници в чужбина.

В събота руският лидер Владимир Путин обяви, че Москва ще прекрати участието си в договора в отговор на решението на Вашингтон.

Договорът за ликвидиране на ракетите със среден обсег е подписан през 1987 г. от президента на САЩ Роналд Рейгън и последния съветски лидер Михаил Горбачов. Договорът от 1987 г. ограничава производството, използването и съхраняването на балистични ракети с наземно базиране със среден (от 1000 до 5500 километра) и малък обхват (от 500 до 1000 километра).

Съюзниците на НАТО твърдят, че новата ракетна система на Русия 9М729 попада в обхвата на договора. Москва настоява, че оръжието има обхват под 500 километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НКВД

    160 25 Отговор
    Президента Владимир Путин беше категиричен че тези рудки ракети остават на въоръжение във Федерацията! Краварите ако имат къса памет да си вземат мерки. Стават досадни вече!
  • 3 Eee

    159 16 Отговор
    Руснаците заемат отбранителна позиция след толкова бази на НАТО около нея.
  • 4 Реалист

    68 30 Отговор
    Тея двамцата се пазарят като хасан и ибрям на капалъ чаршито. Лошото е че сметката ще я плащат Европа и европейците. А ние сме едни от тях! Айде да си правим единната европейска армия и да изритваме тея да се дракат в Сибир и Аляска. Там да си ги мерят кой е "по по най".
  • 5 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    126 22 Отговор
    ХА ХА ХА. РУСИЯ И ТЯ РЕШИ ДА ИЗЛИЗА ОТ ТОЗИ ДОГОВОР ПО ПРИМЕРА НА ХАМЕРИТЕ И ТЕЗИ ВЕДНАГА ДАДОХА НА ЗАДЕН. ХА ХА ХА НЯМА ТАКЪВ РЕЗИЛ. НАТО, МАТО, ФАЩ ПЪЛЕН ЦИРК СА ТЕЗИ. И ТЕ ЩЕЛИ ДА НИ ЗАЩИТАВАТ ХА ХА ХА. ТЕ СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ЗАЩИТЯТ, ЧЕ НАС.

    Коментиран от #65

  • 6 Borislav Popov

    127 15 Отговор
    Тия всичко го обърнаха на пазарлъци сякаш са в бакалията ! Руснаците няма какво да се занимават с тях !

    Коментиран от #85

  • 7 Мария Захарова

    27 116 Отговор
    Не сме спазвали ,не спазваме и няма да спазваме никакви договори !!! Вече идва пролетта и нашите граждани (винаги) могат да се спасят от глад със супички от корени и тревички ,поради което - нямаме нищо против да участвуваме в предстоящата надпревара на въоръжаване !!! Да здраствуеть тов. Путин ! Ура , товарищи !

    Коментиран от #81

  • 8 СеСеСере

    24 112 Отговор
    Джуджето му се дръпна го...то сега дава назад , нашите русофилистици мноооого искат путкин да се прави на мъж ама на гол гъ. Чифте пищови

    Коментиран от #15, #18, #37, #87

  • 9 народ

    114 11 Отговор
    Този път Тръмп настъпи изпражнението!Русия не трябва да преговаря повече с американците,а да си оправя икономиката и да вдига жизнения стандарт на гражданите,без да се съобразява с никого!

    Коментиран от #57, #75

  • 10 Tervel bitcoin

    101 10 Отговор
    май Русия много ги стреснала с новите си ракети

    Коментиран от #12

  • 11 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    103 13 Отговор
    Англосаксонски номера ха ха ха. Великобритания макар, че името им е съвсем незаслужено, защото не виждам нищо велико в тях плашеха, че щели да излязат от ЕС и се докараха сами до кривата круша и станаха за смях. Сега пък другите потомци на англосаксите и те плашеха, че щели да излязат от ракетния договор и като видяха дебелия, че Русия и те ще излязат и вече няма да се съобразяват с никого относно разработките си за нови оръжия и ФАЩ решиха да се връщат и хоп и тези станаха за смях пред света. Мъкааа мъка англосаксонска. Вече никой не ги бръсне за .....

    Коментиран от #17, #59

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гого

    119 12 Отговор
    Русия нямала това,Русия нямала онова,но имат оръжия,с които могат да превземат света,ако бяха такива малоумници като американците!Русия се въоръжава,за да се отбранява и слава Богу,че е така!Русия е гарант за мира на земята!

    Коментиран от #16, #35

  • 14 родолюбец

    90 17 Отговор
    Сърбите ненапразно казват:Бог на небето,Русия на Земята!

    Коментиран от #22

  • 15 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    50 15 Отговор

    До коментар #8 от "СеСеСере":

    Няма друг такъв смешен клоун като теб. Ти определено печелиш първото място и отвя цялата конкуренция от американофили русофоби. Май не си прочел и една дума от статията иначе няма как да оправдая простотията, която си написал. Всъщност има, или си прекалено вдлъбнат и не вдяваш абсолютно нищо от написаното или китарата ти е тотално разстроена. " Според Хънтсман решението на Вашингтон е да преосмислят напускането си". Чети многознайко преди да пишеш глупости.

    Коментиран от #40

  • 16 kniaz

    9 39 Отговор

    До коментар #13 от "Гого":

    имат наследство от ссср а като вариант то постепенно ръждясва ....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Borislav Popov

    66 10 Отговор

    До коментар #8 от "СеСеСере":

    А бе що толкова много отрицателни плюсове си събрал бе братчет ? Как ви плащат изобщо за глупавите коментари ? Дедо сорос трябва много да е смъкнал нивото.

    Коментиран от #27, #42

  • 19 Рашка с чашка

    8 46 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Първо става въпрос за ракети с малък и среден обсег, които са наземни.Няма как Русия да обстрелва САЩ с тях, най - много Европа и Япония. Второ САЩ има как да обстрелва Русия с тях, от Украйна, Грузия и от базите си около Русия. Така че руснаците имат повече нужда от този договор.

    Коментиран от #25

  • 20 Добърден

    71 8 Отговор
    "Според Белия дом Русия е разработила и е разгърнала забранена ракетна система, която заплашва съюзниците на Вашингтон и американските войници в чужбина."

    Че чии го дирят американските войници на хиляди километри от краварника?
  • 21 народ

    52 8 Отговор
    Този път Тръмп настъпи изпражнението!Русия не трябва да преговаря повече с американците,а да си оправя икономиката и да вдига жизнения стандарт на гражданите,без да се съобразява с никого!

    Коментиран от #63

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Borislav Popov

    39 5 Отговор

    До коментар #12 от "Голем смях":

    За там има Сатана и Сармат !
  • 24 ха сега де

    9 51 Отговор
    Странно ?! Каква буйна радост обзе кремльовските тролуващи ! И ,защо ?! Защото САЩ все пак дават на Путин една вратичка за отстъпление (ако случйно започне да мисли с главата си) и ако иска да я използва - ОК ,ако не поиска (което е по вероятно) - скоро един долар ще стане не 67 ,а 670 рубли и российское население поймет ,как мьi жили с пять долларов на месяц (по времето на др. Виденов).

    Коментиран от #82

  • 25 Borislav Popov

    53 6 Отговор

    До коментар #19 от "Рашка с чашка":

    Че краварите пък кой точно договор са спазвали до сега ?!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 червени боклуци

    8 45 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Ако беше малко по-грамотен,щеше да знаеш че има специална инструкция за минусите и плюсовете .Щеше да знаеш за тарифата на руските лизачи и че това е единствената медия ,в която коментарите против Русия имат минуси.

    Коментиран от #31

  • 28 Голям прос

    21 2 Отговор
    Като чета тази и други статии, разбирам, че е точно обратното. Боже колко мъка/тъ....../ има по тоя свят
  • 29 Дългия

    5 35 Отговор
    Тия комуняги големи тарикати бе!? Не 500 км само 480км ууууубрееее.!
  • 30 Само Европа

    22 3 Отговор
    Най добре е да има наистина Европейска армия вместо НАТО. Като цяло отделните образци оръжия създавани в Европейски компании като цяло са по боеспособни и по добри от американските им аналози.Ако това се случи нещата в Европаще се успокоят а дори и да се въоражаваме парите ще останат тук.При добро коопериране всико може да е качествено надеждно и да не е скъпо
  • 31 Borislav Popov

    30 5 Отговор

    До коментар #27 от "червени боклуци":

    Брей - да не си плащате за плюсовете бе ? Кажи къде да ти пратя 5 лева че тая вечер ще лягаш гладен !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    48 7 Отговор

    До коментар #17 от "Голем смях":

    Май не виждаш, че айфоните са тотално изостанали от корейските Самсунг, а вече и от Хуавей и се чудят какви санкции да им налагат. Смешни стават от ден на ден господарите ти, а ти още по-смешен с нелепите си твърдения, че още били велики. Велики, ама друг път. Тяхната песен вече е изпята. Твърдиш, че " Великобритания е дала едни от най-великите учени на Земята". Я ми посочи някой от "великите" им ядрени физици? Май нямат,а? Защо ли нищо не съм чувал за английски фирми и специалисти, които могат да ти направят една АЕЦ ??? Скоро ще я видим тази " по-голяма икономика " на англетата като излязат от ЕС. А Русия и първобитна държава да е ви размазва фасоните когато и да било. Историята го доказва или ти "умнико" и това ще отречеш. Пубер нещастен. Айде бяга от тук да си пиеш млякото.

    Коментиран от #39

  • 34 путки

    23 2 Отговор
    хем сърби,хем боли
  • 35 Франц Кафка

    8 29 Отговор

    До коментар #13 от "Гого":

    Да ..
    И затова производството на обещаните преди 5 години 3000 танка "Армат" се задържа ,заради решението на Путин да ги направи направо хиперзвукови 😂

    Коментиран от #54

  • 36 АХАААА

    41 5 Отговор
    САЩ: Връщаме се в ракетния договор, ако Русия........... ХАЛКАТА, ХАЛКАТА , ВЗЕ ДА ИСПУСКА , А !!!!

    Коментиран от #41

  • 37 Бай Шиле

    22 4 Отговор

    До коментар #8 от "СеСеСере":

    Четеш ли статията или пишеш бързо,да си изпълниш нормата,о трол ти безумен.
  • 38 Буха ха ха ха ха

    34 6 Отговор
    Къде се изгубихте бе американофилчета? Нещо май доводите ви се изгубиха що ли? Като гледам бая коментари има, които са се опитали да ви отворят очите, ама вие сте слепци. Хайде заработвайте си жалките центове национални предатели.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Симо

    36 4 Отговор

    До коментар #36 от "АХАААА":

    Късно е либе за китка. Руснаците също напускат договора и започват проектирани на хиперзвукови ракети с малък и среден радиус. Там пролетното време до европейските столици ще е около 2 минути. В Берлин няма да имат време даже да се уплашат. САЩ използва ЕС като заложник който да изгори пръв и това да им даде време да си спасят задниците. Е, поне някои от тях. Колкото повече НАТО се прави на борец срещу Русия , толкова е по вероятно руснаците да си помислят че това е вярно, със всички произтичащи от това последствия.

    Коментиран от #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    16 5 Отговор

    До коментар #39 от "Голем смях":

    Наистина няма друг толкова смешен дурак като теб. Бая се посмях на поредната ти порция простотия. Напълно заслужи ника си "голем смях". Давай в същия дух и желаното току виж станало истина. Не се напъвай толкова да не пръснеш хемороидите клоун ялов.

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Голем смях

    8 27 Отговор

    До коментар #43 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Я да ни посочиш кое е най-смешното ,че да се посмеем и ние или други простаци като тебе.Аз си мисля,че това за айфоните,че Китай задминал САЩ,че в Англия няма ядрени физици,а имат ядрени подводници и самолетоносачи и АЕЦ е по-смешно.Сигурно не знаеш ,че Англия е попиляла Русия през Кримската война и че Англия и САЩ спасиха СССР от Хитлер.Сигурно не знаеш,че човешката цивилизация дължи прогреса си на добрата стара Англия и нейната най-свидна рожба-САЩ.Ха сега смей се и смотри Нищая Россия.Наздорове.

    Коментиран от #47, #49, #88

  • 47 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    6 9 Отговор

    До коментар #46 от "Голем смях":

    Ето това, което си написал е най-смешното. Не спирай, продължавай да ме забавляваш. Наистина не съм се смял така и то отдавна. Няма такова забавление наистина. Направо ми разнообрази скучната вечер. Щях отново да кажа, че си написал простотии, ама ти надмина очакванията ми с твърденията си и направо премина на ниво скечове. Смяяяххх.

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ами ÷÷÷

    3 4 Отговор

    До коментар #46 от "Голем смях":

    То много свидна рожба бе НАПРАВО КРОКОДИЛ
  • 50 Голем смях

    7 15 Отговор

    До коментар #47 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Монголче ,в България казваме че най-добре се смее този,който се смее последен.Явно си толкова плосък,че нямаш аргументи за великая и могучая и зацикли че си много щастлив в смеха си.Явно репертоарът ти се е изчерпал и сега пишеш за да си изпълниш графика за мизерните рубли.

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    5 5 Отговор

    До коментар #50 от "Голем смях":

    Изобщо даже не съм се изчерпал, но защо си мислиш, че си някакъв важен фактор, заради когото трябва да стоя постоянно в този сайт? Знаеш ли, колко смешника има като теб в другите сайтове? Нали все пак трябва да нахраня и другите смешници така, че извини ме, но не си ми само ти на главата. С удоволствие ви сипвам на всичките така, че изчакай си реда смешнико неугледен.
  • 53 Патриот

    26 5 Отговор
    Ами да махнат всички НАТОвски бази в близост до Русия, а също и противоракетните щитове. И ние да излизаме от това НАТО, което се използва от ам. империалисти за его цели.
  • 54 Петър

    15 4 Отговор

    До коментар #35 от "Франц Кафка":

    И защо да ги прави 5000бройки...? Когато САЩ или НАТО направят нещо подобно като „Армата” тогава могат да се замислят за нещо по-добро. В момента всичко останало в бронетанковите дивизии,е модернизация на нещо старо.
  • 55 Оня с коня

    25 4 Отговор
    Когато се биха турците и гърците и се стреляха с ракети, някой от НАТО каза ли им нещо? Същото ще стане и с нас! Ще ни защитят толкова, колкото ние сме марсианци.
    Превземат ни и от две натовски държави се получава една натовска държава.
    Но поне ни ползват базите безплатно, а ние се кефи е, че сме част от големите. Смях!!!
  • 56 И. Милетиев

    6 23 Отговор
    Кефят ме ушанките, колко са нагли като циганите и обичат да се правят на луди пак като циганите! Абе руска(циганска) работа.
  • 57 СТАРОТО

    7 17 Отговор

    До коментар #9 от "народ":

    народ,че те "пияндурниците "вече 50 години си " вдигат " стандарта и вече почти е стигнал до стандарта на най бедните африкански държави и дори е надвишил стандарта на някои от тях с 0,00002долара хахаха
  • 58 СТАРОТО

    6 16 Отговор

    До коментар #41 от "Симо":

    Симо май си прав,че времето на полета на руските ракети е две минути до европейските столици. дааааа ама полета на американските френските ,английските ракети до руските ракетни центрове и по-големите градове е също ДВЕ минути както си гиизчислил ти. Явно руснаците няма да имат време да си преглътнат самагона и ще станат на димна мъгла,за съжаление и тогава няма да има на кого да се подиграваме и присмиваме заради алкохолмите им постижения на пияндетата.

    Коментиран от #70, #73

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ЦРУ

    9 18 Отговор
    От 1917 год. не е имало по-тъпи управници в Кремъл ! кгб-ист - милиционер ! Май скоро Жужи ще пие чай с полоний - срути си икономиката . но се прави на велик...….комплесар !

    Коментиран от #76

  • 62 Варненец

    5 16 Отговор
    Москвичите,когато пишете вярвате ли си.Тъпите кравари,тъпите англета,прости и т.н.За англичаните не знам,но откакто съществува Нобеловата награда,която се дава за постижения в различни области които са полезни за хората,тъпите кравари имат,около 350 човека които са носители.Руснаците имат около 40.Тази награда не се дава на лукови глави,всичко се внедрява за да може човечеството да върви напред.Поне замълчете за малко,по скромни бъдете и не раздавайте толкова лесно обидни квалификации.Толкова много света е научил от тях.Може би и руснаците си имат своите достижения,но винаги все са засекретени,даже и в цели градове.Тяхна воля,така са решили.Иначе японеца открил,англичанина,германеца или даже и южноафриканеца веднага се патентова и внедрява,а който иска да се мъчи ,да открива топлата вода.Света бяга напред.Краварите и тъпите англичани крадат най много.Но аз съм чел,че банките им търсят наследници да им връщат пари внесени от техните дядовци,даже и с лихвите.По Дискавъри гледах филм за английската социална система.Връщах,пусках и не можех да повярвам,че имат пенсионен фонд още от1640г.Близо четири века са си влагали парите най различни прослойки ,занаятчии,чиновници и д-р.И войни са минали ,и какви ли не кризи,но как така никой не се е опитал да ги окраде,не се е опитал да ги ликвидира.Това че има капиталистически отношения и всяко нещо си има цена,не ги прави тъпи и задръстени.При нас видях по телевизията стълб по средата на улицата и се движат автомобили.В

    Коментиран от #69

  • 63 Джони

    4 4 Отговор

    До коментар #21 от "народ":

    Кое да вдигаа..??..един ти го е написал по горе , корени , коприва и други иглолистни на супичка ..

    Коментиран от #64

  • 64 Нощна смяна

    7 3 Отговор

    До коментар #63 от "Джони":

    Стига си пушил калчища , намери си нещо по-качествено , но спасение така или иначе за теб няма !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Митьо

    6 0 Отговор
    Бъзливи тъпунгери. Изостанаха технологично и сега треска ги тресе.
    Да си събират паракешите и да си прибират войските в шибаната си държава!
    Сега се пробват и с Венецуела, но май няма да им мине номера!
  • 68 jforfk

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ако Москва прилага договореностите .... А казват ли САЩ според кой аршин? Не мога да разбера как могат да се водят какви да е преговори, като едната страна прилага ултимативен тон. Като Русия показва 9М729 на страните от НАТО, САЩ къде се покриха? Ами преговорите на САЩ изглеждат точно както договорите монополист - абонат. Ще сключим с теб договор само ако приемеш общите условия ... Пък най-важното на 5 стр. с 3 пункта шрифт пише: "ура прецаках те". Много по-логично поведение би било ние ще махнем базите в Полша и Румъния ако вие сложите ракетите зад Урал. Договори се правят при взаимни отстъпки, а не при ултиматуми.

    Коментиран от #74

  • 69 jforfk

    8 0 Отговор

    До коментар #62 от "Варненец":

    По-тъпи аргументи, като този за Нобеловите награди, не съм чувал ... Ами тези награди се дават по политически причини. Да изброявам ли? Барак Обама? Един "достоен лауреат" бомбардирал Сирия, Уинстън Чърчил, бомбардирал през 1940 Берлин? Дори Хитлер по това време не бомбардира ГРАДОВЕ, а ВОЕННИ ОБЕКТИ? Ясер Арафат? Последният лауреат по медицина с китайско име, но иначе американец, който не се свени да ползва БЪЛГАРСКИ разработки, без да ги цитира? Ако наш учен го направи, то той е плагиат и крадец, но като е "американец" може?

    Коментиран от #77

  • 70 Хрис

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "СТАРОТО":

    Грешиш Старо, грешиш Симо ти говори за полетното време до целите на руските хиперзвукови, а ти йок, та не -и на на'ще времето е същото -да ама не, ракетите на америте, франсетата не са хиперзвукови.
  • 71 Бай Благой

    7 1 Отговор
    Време беше.
    САЩ нямат съюзйници.
    САЩ имат интереси, лакомия за ресурси и пари.
  • 72 дядя Ваня

    0 3 Отговор
    селски тарикатлъци = руска дипломация
  • 73 Петър

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "СТАРОТО":

    Явно ти и приятелчето ти сте по-добре запознати с американската ПРО от един от директорите по стратегическа отбрана и ПРО към Пентагона,щото човека си каза. Системата не може да защити Америка и войските и извън границите и ако има масиран удар от Русия,или Китай..! Сега на кой да вярваме...на него,или на вас двамцата,а..? Сравнението м/у С-400 и Patriot е немислимо. Един поглед на ТТ характеристики дори за средно интелигентен човек,е достатъчен..!
  • 74 Петър

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "jforfk":

    Точно така е..! Отстъпки и разбирателство има когато има реципрочни действия и от 2-те страни. Когато има само ултимативен тон,и заявления от позиция на уж силния реакцията на Русия ще е тази. Навика на САЩ да „преговарят” по този начин там не върви..!
  • 75 Едно

    1 7 Отговор

    До коментар #9 от "народ":

    Ти така се вдигал жизнен стандарт, единственият начин за вдигане на жизнен стандарт е Русия да стане демократична държава, но това ще стане чак след около още 20-тина години когато Путин падне от власт, ето тогава Русия ще е силна чисто икономически и ще вдигне нивото на жизнен стандарт, а сега може да дрънка само на оръжие, но не и на друго!
  • 76 Петър

    5 0 Отговор

    До коментар #61 от "ЦРУ":

    Слабо ти е разузнаването ЦРУ-шко.. :) Каква беше Русия когато дойде Путин,и каква е сега.? Всъщност излишно е да те питам. Не очаквам смислен отговор..! Те тия журналисти по-добре да сложат една тема за нашия „преход” до сега. Сигурен съм че повечето разбирачи защитаващи НАТО и САЩ ще издишат много..!
  • 77 Варненец

    0 1 Отговор

    До коментар #69 от "jforfk":

    Добре бе момче,тъписа ми аргументите,но съм написал различни области.Може да има и полиически мотиви,всичко може.Но да принизиш и да хвърляш кал върху химици ,физици,лекари,мисля че не е почтено.Даже стигаш до сатрапа Хитлер,но английския Ковънтри го бомбардираха аз.Поддържате се диктаторите,нали набихте и Полша,пихте по едно шнапсче и парадче спретнахме.Когато ползваш благата на тези тези тъпи Нобелови лауреати,кажи едно скромно,абе измислил го човека и толкоз.Г-н Чърчил може да е всякакъв с неговите вечни интереси ,но казва истини.* Много хора след войната избраха хляба пред демокрацията,в резултат не получиха нито хляб,нито демокрация*.Няма да го осмислиш,ясно е,но бъди жив и здрав.И накрая,Джон Атанасов печели съдебна битка с Ениак,защо този според теб ощетен български медик не си търси правата в съда.

    Коментиран от #79, #83, #89

  • 78 Въх

    4 0 Отговор
    Застрашавали американските войници в чужбина ми к...ми ли държат там, да си стоят в сащ...
  • 79 Иван Горанов

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "Варненец":

    Като цяло освен примерите ти, а и разсъжденията ти са глупави! Не знам на колко си и колко си чел, но явно е малко.
    Прочети повече и за "г-н", както му казваш, Чърчил! Това е късметлия и интересчия, който е имал големия късмет, че се е родил и живял на остров, на който не се е водила нито една битка от ПСВ о от ВСВ.
    Четете повече и анализирайте ако можете, че иначе говорите много небивалици.

    Коментиран от #80

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Вектор Анонимус

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мария Захарова":

    Как не те е срам- да излагаш така простотията си ....или си пуберчо та... ти прощавам мъкята ти.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Крали Марко

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "Варненец":

    Вие сте РОДООТСТЪПНИК И явно тролченце мижаво! Не цапайте името на гр. Варна ! чърчил е българоубиец и българомразец а не "господин"
  • 84 българин

    3 0 Отговор
    със сащ се говори само от позиция на силата русия отдавна го е разбрала но се се е надявала да узреят но лакомията от колониите още ги блазни всички тях.
  • 85 ФАЛШИВАТА АМЕРИКА

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    ти на коя страна си накрая , всеки пост 1 път обичаш Русия , друг път я плюеш
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 jforfk

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Варненец":

    Само една корекция. Ковънтри наистина е изравнен със земята от немската авиация. Но това е СЛЕД КАТО Чърчил нарежда да се бомбардира Берлин. И още. Ковънтри по това време, ако не знаете, е центърът на авиационната промишленост на Англия. Колкото до нобеловите награди отдавна ги дават на "богатите и красивите". Въобще колкото и да ми е неприятно да го пиша, от поне 30 години наградите се дават по политически причини. И още. Вижте хубаво наградите по икономика например. Последните 10 години почти само американци. А вижте икономическият растеж на Китай например. А нито един китаец нобелов лауреат. Ами не трябва ли наградата да се дава за истински постижения?

    Коментиран от #90

  • 90 Варненец

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "jforfk":

    Няма да отговоря. Не знам защо модератора ме трие. Жив и здрав бъди

    Коментиран от #91

  • 91 jforfk

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Варненец":

    Благодаря за пожеланията. За съжаление и мен понякога ме трият. Това се нарича "СВОБОДА НА СЛОВОТО". Аз може не съм съгласен с Вашието мнение, но винаги бих защитавал правото ВИ да го кажете. Не помня на кой е тази мисъл. През "комунизъм"-а /все пак 10 години разумен живот съм живял в старото време/ не съм виждал дори наполовина от тази цензура, дето върви тук и сега. И не само у нас. В целия ЕС е така. Пропаганда, пропаганда и пак пропаганда. Дори самият д-р Гьобелс, ако е беше жив, ще завижда.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания