Last news in Fakti

10 Март, 2019 20:59 4 288 72

Хиляди на протест в Москва

  • русия-
  • интернет-
  • протест

Протестиращите искат свободен интернет

Хиляди на протест в Москва - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Хиляди руснаци излязоха на протест срещу цензурата в интернет, съобщи РИА Новости.

Протестите се провеждат в Москва, Воронеж и Хабаровск. Смята се, че това е един от най-големите протести в руската столица през последните години.

Руските депутати приеха законодателство за по-стриктен контрол върху интернет. Според тях това е важно, за да се предотврати чуждестранна намеса в Русия.

Според някои медии мерките са своебразна онлайн желязна завеса. Според критици това служи за прикриване на критиците на правителството.

Според някои информации митингът е събрал около 15 300 души. Руските правителствени представители твърдят, че става въпрос за 6500 души. Няма информация за арести.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5555

    63 18 Отговор
    Защо ни информират за всеки протест в Москва?

    Коментиран от #41, #47, #64

  • 2 НКВД

    75 40 Отговор
    Страшно много от 11 000 000 Москва 15 000 сороса хахаха абсолютния смех

    Коментиран от #36, #62

  • 3 СссереМ

    55 24 Отговор
    Сорос много стиснат е станал
  • 4 Пролетта идва

    15 4 Отговор
    С изгарянето на куклата Масленица.
  • 5 Бесен пес

    43 18 Отговор
    Даже не знам от къде измислихте тази статия.

    Коментиран от #27, #54

  • 6 Бухал 9

    40 18 Отговор
    0,001,5 протестиращи от Столицата на РФ!
  • 7 678

    45 1 Отговор
    Хората имат право да протестират както и да ГЛАСУВАТ.Защитавай мнението си и не пречи на останалите
  • 8 Процентът е малък

    32 47 Отговор
    Защото руснаците никога не са се славели като смели, натискат си парцалите, стискат зъби и търпят защото в Сибир не е за мъже.

    Коментиран от #12, #25, #72

  • 9 15000

    39 13 Отговор
    На опашка за водка съм виждал повече "хора"....
  • 10 nnn

    45 8 Отговор
    Що плаката е на латиница?

    Коментиран от #24, #29

  • 11 Щом новината идва

    31 44 Отговор
    От путинова медия значи спокойно може да умножите бройката по 10 за да добиете реална представа...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 патриотъ

    29 16 Отговор
    Колкото и да се напъва навални,нищо не може да направи,само смешки!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Иванов

    12 20 Отговор
    Нема са плашите братушки, ние ще критикуваме двата жужака вместо вас, а Макаров ще им пише грами и мелодрами!!!
  • 16 Гошо

    16 4 Отговор
    Те в дневник за по голяма масовост бяха пуснали и снимки от Масленица та можеше протестиращите и до няколко милиона да ги докарат
  • 17 сори сорос

    26 12 Отговор
    Щом са шибнали снимка в близък план, значи протестиращите соросоиди изобщо не са с хиляди.

    Коментиран от #55

  • 18 гост

    17 25 Отговор
    Тихо и кротко Китай поглъща Русия ! Между Москва и Пекин никога не е било въпрос на дълбоки чувства, а по-скоро на рационални сметки. Дори когато Русия и Китай са споделяли сходни идеологически рамки, "различията в характерите" са оставали.

    Днес изглежда, че Москва и Пекин са "сглобили" успешен съюз, който се крепи на синергията на интересите им. Един път, понеже Москва има нужда от пари, които да вложи в инфраструктура и производство, а Пекин - нарастваща потребност от природни ресурси и оръжие. Втори път, понеже руско-китайската формула съдържа в себе си императива да еманципира света от военното и икономическо господство на САЩ.

    Наред с това, Москва и Пекин споделят и общ подход към регионалната си среда: толерират сигурността и стабилността пред политическите трансформации. Този подход те аргументират поради две базови причини.
    Едната е, за да задушат предварително сепаратистките настроения в рамките на собствените си държави. Руснаците - мюсюлманското население в Кавказ, китайците - уйгурите в Синдзян, например. Втората е, понеже с общества с ясна властова структура се прави по-лесно бизнес, отколкото с ограничени авторитети, управляващи "подвижни" територии.

    Може да направим и още една крачка в тази посока. Между Русия и Китай като че ли е налице и едно негласно "разпределение" на отговорностите, обусловено от собствените им силни и слаби страни. Като в едно нормално семейство: единият чисти с прахосмукачка, другият я оправя, когато се раз
  • 19 гост

    11 12 Отговор
    Като в едно нормално семейство: единият чисти с прахосмукачка, другият я оправя, когато се развали. Така Москва абсорбира милитаризацията във външната си политика, докато Пекин залага на икономическите инвестиции (китайската политика "Go Out", насърчаваща парични ресурси навън). Да ги наречем, образно казано, руска "политика на ботуша" и китайска "политика на донорство".

    В рамките на спънатата шега, ако искаш да си ангажираш охранителна фирма, се обръщаш към руснаците. Ако искаш бърз кредит, телефонираш на китайците.

    Тази симбиоза между Москва и Пекин може да бъде видяна в Централна Азия. В този регион руснаците имат военни бази (в Казахстан, Таджикистан и Киргистан), а Китай залага на инвестициите в инфраструктура - от пътни до енергийни проекти.

    Именно ситуацията в Централна Азия обаче е много показателна и за едно друго измерение на руско-китайските отношения. То представлява онзи период от съвместния живот, в който споделената изгода отстъпва място на споделеното неудовлетворение: на единия му е писнало от манджите на втория, а последният отказва вече да пере чорапите на първия.

    Така например, ако държавите от Централна Азия по инерция са били възприемани като част от руската сфера на влияние (поради съветския им период), то това днес далеч не е така. След разпада на СССР военните и икономически лостове за влияние на Русия върху страните от региона постепенно се редуцират. Създаването на Евразийския икономически съюз, както и членството на
  • 20 гост

    8 16 Отговор
    Създаването на Евразийския икономически съюз, както и членството на Казахстан и Киргистан в него, не успя да "инжектира" икономически ентусиазъм сред местните държави. При това положение, на Москва не й остава много освен да експлоатира най-вече културните, лингвистични и етнически сходства със страните от региона (така например, в Казахстан 23/24% от населението е руско).

    Руският език може и да е официален в Казахстан, но откакто страната е независима, Китай е вложил над 43 млрд. долара инвестиции (отделно от колосалните заеми, които Пекин осигурява на Астана). Това е само пример в посока на това как икономическият вакуум се запълва все повече от Китай.

    Може би заради "политиката си на донорство", търговията на КНР с Казахстан, Киргистан, Узбекистан, Таджикистан и Туркменистан, която сумарно е на стойност от 30 млрд. долара за 2016-та година, вече изпреварва руската такава с тези държави (около 18-19 млрд.). Със създаването и предлагането на Евразийския съюз като икономическа общност Русия не успя да даде такава апетитна перспектива пред региона каквато им проектира Китай със своята инициатива "Един пояс, един път". Друг е въпросът, че и китайският проект, успоредно на позитивните си измерения, поражда и немалко въпроси в страните от Централна Азия.

    Самият Китай вече се утвърждава като основният търговски партньор на Русия. Москва търгува (купува от и продава на) най-много с Пекин. Нещо повече, Русия разчита на китайските инвестиции в енергийния
  • 21 гост

    9 14 Отговор
    Нещо повече, Русия разчита на китайските инвестиции в енергийния си сектор. Въпреки че сделката за сдобиването с миноритарен дял от Роснефт от страна на китайската компания CEFC Energy да пропадна, то Пекин продължава да участва във финансирането на руски газови проекти (YAMAL и "Силата на Сибир").

    В допълнение, Пекин обхожда с вниманието си Далечния изток на Русия (който някои възприемат като суровинна провинция на Китай) и крайбрежната линия на Арктика на Руската федерацията.

    А когато Rosneft Vietnam BV, подизпълнител на едноименната руска компания, започна по-рано тази година да дупчи водите край Виетнам за природен газ, то Пекин веднага прие това като вмешателство в собствената му сфера на влияние. Т.е Китай действа спрямо Русия малко на принципа "моето си е мое, чуждото е общо".

    Режимът на санкции, който Русия си спечели от Запада покрай анексията на Крим, усложнява допълнително ситуацията на Москва, ограничавайки още повече избора й. Китай добре разбира това и се възползва така, че да получава още по-добри условия от руската страна, когато прави бизнес с нея.

    Ако по време на Студената война и при наличието на СССР руско-китайските отношения да са били ясно субординирани в полза на Кремъл, то днес това определено не е случаят. Въпреки че Русия е огромна държава, която е "захлупила" Азия, то Руската федерация все повече се "свива" под натиска на китайската външна политика.
  • 22 гост

    11 15 Отговор
    Ако по време на Студената война и при наличието на СССР руско-китайските отношения да са били ясно субординирани в полза на Кремъл, то днес това определено не е случаят. Въпреки че Русия е огромна държава, която е "захлупила" Азия, то Руската федерация все повече се "свива" под натиска на китайската външна политика.

    Партньорството на Москва с Китай все повече се превръща в заложничество.

    Тихо и кротко, какъвто е стратегическият манталитет на Пекин, китайският дракон постепенно се настанява в хралупата на сибирската мечка.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 нервен

    6 13 Отговор

    До коментар #10 от "nnn":

    А защо не ?? ако беше на арабски щеше да питаш що е на арабски
  • 25 Голем смях

    16 19 Отговор

    До коментар #8 от "Процентът е малък":

    Това е най-робското племе на света300 г. са ги клатили татарите,после са били крепостни роби ,после идва изродът Ленин,Сталин и цялата шайка комунисти се изреди да ги шиба и праща по лагерите.Сега имат нов цар-Путин,а робската им психика си остава.Стига да има водка и благи приказки за ракети и танкове.Най-смешното е ,че единствено веселякът Елцин ги остави да си поемат въздух,но сволъчът не цени свободата.Той иска батюшка.

    Коментиран от #35

  • 26 нервен

    16 21 Отговор
    От мен да знаете че запада ще събори Русия по същия начин по който събори Съветския съюз ..без да пукне една пушка !!! И така подобно на така любимата им матрьошка докато не остане едно малко парченце от някога огромната империя !!! аи ся се пукнете от яд сороси долни и цъкайте минуси
  • 27 Диди

    12 14 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен пес":

    Статията не е измислена. Протести има,има и арестувани. Предават по немската телевизия.

    Коментиран от #32

  • 28 раптър

    17 5 Отговор
    Роска ,защо не пишеш за протестите на жълтите жилетки в Франция - 50 000 тази събота. Не ти ли дават ???????????
  • 29 Димитър

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "nnn":

    За да ги забележат и повишат в йерархията на сороснята.
  • 30 Росенчо Браво

    11 4 Отговор
    ама гледай какво пишеш. Ще ти спрат хонорара. И не става въпрос за цензура, а за автономена интернет мрежа извън WWW. Ама това са сложни разлики, де можеш ги разбра...
  • 31 Барчо

    16 8 Отговор
    Гледам снимката на протестиращите и някак си ми се струва съдейки по физиономиите, че половината "интернет" изобщо не ги интересува, пък какво остава да ползват. Набиват ни, че Русия стачкува, но в статията пише много постна информация. По-стриктен контрол. И това е всичко. А в какво се изразява, не пише. Доколкото си спомням някои социални програми като Фейсбук, Туитър направо блокираха страници на руски информационни програми без да се приема за това какъвто и да е закон или обяснение. Блокаж. И толкова. Голема демо демокрация, а имат наглостта да критикуват. Много интересно се получава, че същите тези да речем 15 300 човека не ги интересува, че чужди фирми блокират родни руски медии, но щом ще се контролират по-строго чужди, веднага скачат на протест. Смърди партенката яко. Смърди, та смърди.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Rado

    4 6 Отговор
    Мордор
  • 34 US идиот

    8 3 Отговор
    Ей ся Путин , ще подаде оставка .
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 фжр

    13 7 Отговор

    До коментар #2 от "НКВД":

    Москва е НАД 17 000 000 в момента! За съжаление храта имат, защо да протестират - ако просто харесаш пост, който критикува Путин и вече попадаш под наблюдение, а ако сам напишеш негативен коментар, значи скоро ще получиш осведомителна бланка по пощата с кояТо ти се показва, ЧЕ СИ СЛЕДЕН, ЗНАЯТ ТЕ КЪДЕ ЖИВЕЕШ ИЛИ СИ РЕГИСТРИРАН, ОПРЕДЕЛЕН СИ КАТО РИСКОВ ОТ СЛУЖБИТЕ И се изброяват възможните последствия от такава дейност с разните членове и алинеи... Получавал съм над 10 такива по пощата, но в Москва не се занимават с изпълнение на заплахите, докато в другите градиве службите са доста по-съвестни, защото няма какво друго да правят, а в селата направо ги пишат в бюлетина и им окачват имената по спирките, за да ги знаят хората кой критикува Правителството на РФедерация! Колкото и да съм настроен против джендърските, нео-простотии и жидомасонски планове, то няма как да се подмине и престараването от страна на федералните служби в Русия! Много сте в грешка ако си мислите, че ви пише някой джендъраст платен от Сорос - живея над 12г. в Москва и също съм против следенето и наказанието за ВСЯКАКВА критика към властта! Много напомня за онова, което Ердоган е направил в Турция - разпитайте турски студенти, за да разберете. Е, не съм съгласен с такива дресировки и това си е! Айде сега ми изсипете, колко съм платен и обратен, тъкмо ще докажете, колко радикална е сляпата вяра...

    Коментиран от #46, #50, #57

  • 37 Голям Слон

    9 9 Отговор
    Така демократичният ЗАПАД всъщност е много по-несолидарен и демократичен, отколкото неговият вечен враг Русия. Мой познат беше блокиран от вайбър, защото направил група от всичките си контакти за Нова година. Блок за 1 месец и куп разменени мейли, за да му свалят забраната и може отново да има вайбър. Във фейса редовно му трият постовете и май веднъж или два пъти са го блокирали. Истинска демокрация. И ако без вайбър и фейсбук може да се живее, то как ще коментирате забраната на цял телевизионен канал? Руски, разбира се. RT в Англията... Някак неудобно е да казваш истината, а причина за забраната да бъде...руска пропаганда! Таковам ти и демокрацията и всички нейни ценности. Крайно време е руснаците да забранят всички НПО-та. И щом платените пищят, значи всичко се прави както трябва. Слободията и мултикултурата до нищо добро няма да доведат.

    Коментиран от #38, #42, #43

  • 38 Хрониките на Евразия

    8 5 Отговор

    До коментар #37 от "Голям Слон":

    Този елцински 28 годишен проект РФ и с Интернет и без него, бъдеще няма ..
    Не е ясно само с Интернет, или без него ще му дойде края ..
    Без Интернет сигурно края ще му дойде по - бързо , но с Интернет ще бъде много по - интересно !
  • 39 Хрониките на Евразия

    11 6 Отговор
    Тоталитаризъм.
    Вождизъм.
    Отсутствие на демокрация
    Една партия на власт, противниците и по затворите .
    Реваншизъм.
    Доктрина на превосходство над другите народи.
    Закон за "любов към вожда".
    Милитаризъм.
    Военни организации за деца ..
    Пъзела на фашистка държава през 21 век се подреди ..

    Коментиран от #45

  • 40 Интер НЕТ НЕТ НЕТ

    3 7 Отговор
    Интернета е фашистко изобретение и води до разложение на масите
  • 41 Коментатор

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "5555":

    Защото ни информилат и за всеки протест в Париж. Какво внушаваш?
  • 42 Коментатор

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "Голям Слон":

    Не си разбрал нещо мой човек. Вайбър и Фейсбус са си частни предприатия и налагат правила, които да се спазват от потребителите. А държавната намеса е нещо съвсем друго. Бъркаш компютрите с компоти малко...

    Коментиран от #60

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 лилипутин

    10 5 Отговор
    само тъпите и простите обичат диктатори като лилипутин,ким и мадуря.
  • 45 Boxer

    8 5 Отговор

    До коментар #39 от "Хрониките на Евразия":

    Георги Марков беше писал, че в Англия (разбирай сега и Европа, и щатите) , "л.йната и тук са същите , но много по-добре напарфюмирани." И докато в Русия се изграждат детски военни организации , то на запад усилено върви програма за затъпяването и отравянето на собствените им деца. Ако не вярваш питай някой , емигрирал в последните години, да ти сравни българското образование и храна с техните. Истината е че никъде на управляващите не им пука за обикновените хора...
  • 46 АБЕ КЪТ НЕ ТЪ УСТРОЙВА ИЛА В СОФИЯ

    5 7 Отговор

    До коментар #36 от "фжр":

    ИЛИ НЮ ЙОРК. СВОБОДИЯТА ЦЪФТИ. ИНТЕРНЕТ БОЛ .ПЪТИН НЕ ИСКА РАШАТА ДА Е С Ф16 В АРМИЯТА СИ НЕ ИСКА АБРАМСИ В АРМИЯТА СИ. ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ СИЧКИТЕ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ША БЪДАТ ИЗРИНАТИ КАТО В БЪЛГАРИЯ УКРАЙНА ЛИТВА ЛАТВИЯ ЕСТОНИЯ И ША НА КАРАТ ДА КУПУВАМЕ ТОВА КОЕТО ЗАПАДНЯЦИТЕ НИ ПРЕДЛОЖАТ А ТВА СА САААААМО БОКЛУЦИ.
  • 47 1944

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "5555":

    за да свиквате, че в кочината много свине са недоволни. може и някой масковска пролет да ви заформят. докато дъртото педофилче се снима на понита с милиционерки.
  • 48 гей в мавзолей с брада катинарч и каскет

    8 6 Отговор
    Да се забрани Интернета в Русия Да не се отклонява вниманието на трудещите се от опасността която дебне отвсякъде Да мислим за ракети и оръжия за масово унищожение Таварищ Путин обеща че ще отидем в рая а капиталистите в ада Вярвайте му

    Коментиран от #51

  • 49 Миг29

    8 7 Отговор
    Другари и Таварищи Да заменим Интернета с Партийни събрания Така ще заздравим дисциплината и морала Нет на загниващия Капитализъм и Империализъм
  • 50 НКВД

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "фжр":

    А ти имаш жълта бланка!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Горкият Сорос

    2 4 Отговор
    САЩ не му отпускат толкова като преди
  • 53 Byg

    7 4 Отговор
    В Русия при тоя диктатор , хората които протестират са близко до герои , в страна които се менкат премиер и президент , критиците им са в затвора или мъртви , властта се взима с кръв , това е лошото и страшното
  • 54 Borislav Popov

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен пес":

    Хиляди руснаци излязоха на протест срещу цензурата в интернет, СЪОБЩИ РИА НОВОСТИ !!! Аз като ви разправях тук, че руските медии само фейк-новини разпостраняват, вие мекеретата не ми вярвахте, а сега сами се чудите и питате, ама откъде я измислихте !? Ми то си пише ве каскет, чети !
  • 55 Бесен Язовец

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "сори сорос":

    Точно на обратното е каскетчо, за да не се вижда колко много народ има на протеста !
  • 56 гост

    6 2 Отговор
    С вожда Путкин Рукия въви все по сигурно по пътя на северна корея ….
  • 57 Барчо

    3 5 Отговор

    До коментар #36 от "фжр":

    Аз също съм бил в Русия, вярно не напоследък, но дълбоко се съмнявам в това, което пишеш. Значи първия път си получил че си рисков и вече те следят. Втория път да не би да си получил, че си по-рисков и ще те следят по-откъсо. Третия път с какъв текст е бил? Да те уверят че ще бъдеш уволнен ако продължаваш? А четвъртия??? Тук е времето да те питам дали виждаш корабче в окото ми, но няма как да стане. Не знам за какви репресии говориш, човече, но когато дойде Путин на власт, имаше почти всеки ден някакъв терористичен акт. Дори свалиха цял 10 етажен жилищен блок с натъпкан тротил по мазетата. Сега да чуваш напоследък има ли такива неща и ако има, то на колко време се случва??? Ти какво предпочиташ?? Да мислиш че си следен или да има голяма вероятност да ти сринат краварите чрез чалмите блока, барабар с децата??? Аз лично нямам нищо против да бъда следен и съм го заявявал много пъти. Не съм педал, не говоря простотии по телефона, не съм убиец, не съм изнудвач, не съм крадец, не съм педофил, герентофил, не дължа пари, не ми дължат пари и т.н. Няма от какво да се притеснявам. Отговарям на всички обаждания и не се крия. Това, че съм русофил всички знаят и също не го крия. За сега не е престъпление. Като стане такова, значи чак тогава ще се безпокоя. Ако ти има от какво да се притесняваш от гореизброените неща и други, то това си е лично твой проблем. И още нещо. Демокрацията е равна на хаос. В твоята прехвалена Америка няма демокрация и по тази причина няма и хао

    Коментиран от #58, #71

  • 58 Барчо

    2 4 Отговор

    До коментар #57 от "Барчо":

    и хаос. Американците изнасят хаос /демокрация/ навсякъде по света, но не и у тях. Тяхната най-високо платена журналистка Мегън Кели беше уволнена от всякъде и я навряха в кучи гъз заради едно спорно изказване - тълкуваемо, че била обидила африканците у Америка и сега е безработна. Това ли ти е прехвалената демокрация за пример, бе пич??? Кой блокира в Туитър руския сайт за новини?? Да не би самите руснаци???
  • 59 с малки изключения

    4 1 Отговор
    Смешна държава със задръстен народ и Велик Вожд Диктатор
  • 60 Голям Слон

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Коментатор":

    А телевизията да не би да е държавна? :-) Частна е. И държавата с еднаква сила може да налага ограничения, както на месинджъри и антисоциални мрежи, така и на телевизии. Само че за едните сопа, а за другите нищо. Двойните стандарти от край време са на мода. А протестите са хубаво нещо, особено ако насреща са реално недоволни хора, а не протестъри на заплата.

    Коментиран от #61

  • 61 Borislav Popov

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "Голям Слон":

    Ми разбира се, че руската телевизия е държавна бе каскет, има отделни тв канали които са частни, но най популярните са държавни, и всички "работят" само в полза на държавата ! Само, че като казвам за държавата, сещай се за Путин и неговата водеща партия, която практически е монополист в Русия, понеже останалите партии, там, са само за бройка.
  • 62 111

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "НКВД":

    Москва отдавна е около 17 милиона, така че процентът е още по-незначителен!

    Коментиран от #65

  • 63 Хрониките на Евразия

    5 1 Отговор
    Тези които си мислят , че в Русия просто ще превключат от Интернет на Чебурнет , ще ги огорча ..
    Няма да има и ЧебурашкаНет .
    Защото отначало ще изчезнат парите , предвидени за това , след това и храната , електричеството и свръзките ..
    Както във Венецуела..
    Даже не се и съмнявайте ..
  • 64 Факт

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "5555":

    За дане те информират за жълтите жилетки!
  • 65 москва отдавна не е руска

    4 2 Отговор

    До коментар #62 от "111":

    интересно като махнеш мюслитата от републиките дали ще останат три четери милиона руснаци
  • 66 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    СТОЙЧЕВ ,СМЕНИ СИ ИМЕТО !!! РОСКО ВЕЧЕ Е В "ИСТОРИЯТА" , КАТО МОМАТА "ПРЕЗИДЕНТ " ! А ЗА ИНТЕРНЕТ ПРОТЕСТИТЕ --ТЕ БЯХА ПРЕДИ ГОДИНА И ПОЛОВИНА !!! СЪЩО , ПИШИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ,ЗА ДА ХВАНЕ" ДЕКИШ " !!??!!
  • 67 Смърт за всички партии

    1 0 Отговор
    На 16 март В парламента , партиите приключиха..
  • 68 Хахах

    0 1 Отговор
    Че кой се менка??? Другаря медведев да не мислиш, че е бил президент на Русия дори за 10 мин. ( освен по дукоменти). Пазеше полага просто
  • 69 Гледам, тука има мнения, удалено от моде

    1 0 Отговор
    Във всеки български форум има бан и цензура.
    Дори 20000 човека в Москва са равно на 30 човека в София. Моя комшия срещу 50-100 лева на ден участва във всеки един протест в София , докарва добри пари.
  • 70 Има цензура,

    2 0 Отговор
    Защото има сайтовете, които обработват пубери да скачат от високите етажи, да се самоубиват. В целият свят има цензурата, която изцяло съответства на държавна политика. Аз мисля, че в България има толкова много чисто български проблеми, че денонощно и всекидневно само за тях да пишем, пак няма да успеем да ги обсъдим.
  • 71 фжр

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Барчо":

    Уважаеми Барчо - понякога попадате на хора ВЪТРЕ В ОГЪНЯ и не знаете как да се спрете! Гордея се със семейството и децата си, които възпитавам да МИСЛЯТ, преди да говорят/коментират, а ако няма какво да кажат - ДА СЛУШАТ И МЪЛЧАТ! Бланките и предупрежденията съдържат 3 листа: - 1. призовка за явяване в районното управление, където да дам показания и да изразя мнението си пред служителите, които в присъствието на юрист ще ми обяснят нарушението и заблужденията МИ! Отдолу на призовката има и уточнения, че всичко това трябва да се извърши в срок от...до.... или нося тътътъ отговорност) 2. Подробно описани нарушенията, които КОМИСИЯ е установила в моите коментари - съответно цитат на коментара, дата, час, и устройство (защото пиша от телефона). 3. КВИТАНЦИЯ ДА СИ ПЛАТЯ ГЛОБАТА АКО НЕ ИСКАМ ДА посетя районнто управление и съм СЪГЛАСЕН С ИЗЛОЖЕНОТО!!! Номер на сметка, адреси на банки и клонове в Москва... - ТОВА Е! И всичко това го има с РАЗЛИЧНИ ВХОДЯЩИ НОМЕРА!!! Различни входящи номера - свършили са си работата, вкарали са ме в компютъра - ИМАМ ДОСИЕ и като свърши смяната съм в купчината свършена работа. Просто аз не ходя да плащам, не ходя в районното, пиша си критика, възмущавам се на воля и си получавам писмата с различни входящи номера - досега никой не е дошъл да ме арестува, а аз съвестно и отровено изразявам мнението си!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания