Last news in Fakti

30 Април, 2019 20:31 1 205 4

Транспортна стачка парализира Гърция за 1 май

  • гърция-
  • протест-
  • стачка

Демонстрации се очакват в Атина и Солун

Транспортна стачка парализира Гърция за 1 май - 1

По информация на посолството на България в Атина за 1 май 2019 г. в Гърция е обявена 24-часова транспортна стачка, която ще засегне автобусния, тролейбусния, градския електрически железопътен транспорт, както и движението на метрото, на корабите и на фериботите.

За това предупреждават от пресслужбата на министерството на външните работи (МВнР).

Шофьорите на тролейбуси, градски и крайградски автобуси, както и на градския електрически железопътен транспорт, който обслужва Атина и Пирея, ще стачкуват през целия работен ден. Водачите в метрото ще стачкуват от 9:00 часа до края на работното време, а на кораби и фериботи – от 00:00 до 24:00 ч.

Трамваите, такситата и междуградските автобуси, както и другият масов транспорт, ще се движат съгласно разписанията. За допълнителна, по-подробна информация българските граждани могат да се обръщат към посолството в Атина на телефони: 0030 2106748105 и 0030 6937096220. Пътуващите могат да се свързват и с бреговата охрана в Гърция и туристическите компании, чиито услуги са използвани при резервациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 грешите

    1 1 Отговор
    метрото ще работи през целият ден и аз ще ида на плажа да си пека чепа
  • 4 Бойчето

    1 0 Отговор
    Ех как си мечтая да дойде деня когато някоя буля Христопула дойде тук да работи. Да чисти дупарата на баба Пена за 600-1000 евро. Да ама не.....таз работа само през крив макарон ще де види. По вероятно е Бойчето да смени пола си за да се хареса на Макарон или Шмеркела.
Новини по държави: