Last news in Fakti

10 Юни, 2019 09:29 1 366 5

Калифорния ще плаща здравни осигуровки на имигранти

  • калифорния-
  • имигранти-
  • доналд тръмп

Либералният щат продължава да се разграничава от правителството на американския президент Доналд Тръмп

Калифорния ще плаща здравни осигуровки на имигранти - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Калифорния ще стане първият американски щат, който ще плаща пълни здравни осигуровки на пълнолетни хора, живеещи незаконно в САЩ, предаде АР.

Либералният щат продължава да се разграничава от правителството на американския президент Доналд Тръмп.

Демократите в законодателното събрание на Калифорния постигнаха споразумение като част от по-голям план за изразходване на 213 милиарда долара от пари от щатски и федерални данъци през следващата година.

Споразумението означава, че хора с ниски доходи на възраст между 19 и 25 години, живеещи незаконно в Калифорния, ще имат право да се ползват от програмата за здравно осигуряване за бедни и инвалиди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаахаааха

    10 1 Отговор
    Либералният щат продьлжава.....нека-нека...и без това в Калифорния са само рьждиви-нека да станат и повече.И после ще гледаме истинският сериал Планетата на маймуните

    Коментиран от #2

  • 2 Госあ

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хаахаааха":

    Ако не знаеш братчед, Калифорния е един от най богатите щатове. По не знам ръждиви ли са к'ви са. Според мен треа се отцепат.

    Коментиран от #3

  • 3 хааахаахаааа

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Е като ги налазят още повече скакалци и продьлжьт да им плащат здр.осигуровки няма да са най-богатият щат...-а за отделянето сьм сьгласан
  • 4 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Кога да тръгвам нататък? С велосипед става ли ?
  • 5 плевен

    5 0 Отговор
    Честно казано, новината ме кефи. Няма само ние да храним циганите.