Last news in Fakti

16 Юни, 2019 11:46 6 792 74

САЩ не са атакували Русия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • русия

Тръмп отхвърли медийни информации

САЩ не са атакували Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп отхвърли информации, според които САЩ са разширили опитите си за кибератаки срещу Русия, съобщи Fox News.

Според някои информации, разузнавателните служби на САЩ са разширили опитите си за кибератаки срещу руски институции. Новините бяха разпространени от „Ню Йорк Таймс“.

‚Можете ли да повярвате, че залязващият „Ню Йорк Таймс“ разпространи новина, според която САЩ са допринесли за разширяването на кибератаките срещу Русия. Това си е виртуално предателство от един, някога велик вестник. Там са готови да кажат или напишат нещо, без да мислят за последствията. Това са истински страхливци, можете да сте сигурни“, заяви Тръмп.

Според информациите САЩ са засили атаките срещу електропреносната система на САЩ. Смята се, че американското правителство е готово да използва своите кибероръжия повече от всякога.

Това е станало, след като от ФБР са получили информации за руски опити за атаки срещу американските електроцентрали.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руски националист

    21 40 Отговор
    И преди да завалят коментарите в полза на Русия /от които тя няма нужда/, бих казал коментирайте в полза на България, страната в която сте родени и живеете в момента. Стига с тия коментари в полза на Русия. Ако тази велика страна се надяваше на помощ от всякакви пумияри, досега да е свършила. Русия на бялата раса.Какво е това бяла раса?? Освен чистите руснаци, това са хора с бяла кожа, розови бузки, светли очи и светли коси, правилни европеидни черти, знаещи перфектен руски с минимум 2000 думи. Всички останали вън от Руската федерация, защото не искам Русия да заприлича на САЩ, с всякаква бълвоч /сволач/, поназнайваща руски и излагащи нас руснаците по света. Вие българите не ставате, защото сте тъмнокожи балкански субекти, 95% сте смесица с поне 5 вида боя от различни националности и дори с перфектен руски, приличате на африканци с перфектен английски, представящи се за ''граждани'' на САЩ. За много любопитните не живея в България и не съм роден там.

    Коментиран от #2, #3, #4, #11, #16, #24, #45

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Госあ

    23 12 Отговор

    До коментар #1 от "Руски националист":

    Пише се пОмияр, даже и собственото си определение не мое напишеш като хората, трол, полуграмотен.

    Коментиран от #8

  • 4 Знам знам🙄

    12 20 Отговор

    До коментар #1 от "Руски националист":

    Момченце малко и глупавичко. Даже и да останете само чисти руснаци ти ще си пак най глупавичко. Няма такова нещо като руснак дето си го представяш. Много ме е яд че въпреки 40 процента български гени в повечето изследвани руснаци разни изпаднали германци като тебе се напъват за някаква история и култура наречена руска. ООООПППАААА я чакай малко. Ти не си руснак ти си шиб..н някакъв провокатор. Истинския руснак все пак малко от малко има чувство за принадлежност и поне няма да обиди така бащ а си

    Коментиран от #6

  • 5 Руски националист

    10 16 Отговор
    Забравих да ти кажа, че ти трябва да се пръждосаш не само от Русия но и от България. България е руска колония и много скоро там ще трябва да се пусне една ''бяла руска метла'' като 95% от хората, които живеете там да си стегнете куфарите и кой откъде е... Вече ви изкупуваме и ако не военно, то икономически ще направим така, че да се махнете. 95 % сте мургави и не заслужавате да живеете там и ще се пръждосате от територията на руската колония.

    Коментиран от #12

  • 6 Руски националист

    11 10 Отговор

    До коментар #4 от "Знам знам🙄":

    Забравих да ти кажа, че ти трябва да се пръждосаш не само от Русия но и от България. България е руска колония и много скоро там ще трябва да се пусне една ''бяла руска метла'' като 95% от хората, които живеете там да си стегнете куфарите и кой откъде е... Вече ви изкупуваме и ако не военно, то икономически ще направим така, че да се махнете. 95 % сте мургави и не заслужавате да живеете там и ще се пръждосате от територията на руската колония.

    Коментиран от #13

  • 7 Kcaniba

    5 4 Отговор
    Ма то и скрипал май отровен е с някъв дурачьок, от некой бритгендър новичьок...
    Опорните точки, соросня!??
    А милиони руски хакери, секретните хакерски бункери в Санкт Петербург!??
    Със сваленият малазийски самолет, какво стана??
    Десетки канадски, английски и полски снайпери избили и ранили стотици уцраинци на майдауна!???

    Коментиран от #9

  • 8 Руски националист

    16 9 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    Пробвай да се замиеш с много силен сапун и ако боята си остане, значи ти е по рождение, дар от майка ти, и нямаш право да се изказваш по форумите, а си стягай куфарите и към черната ти САЩ.

    Коментиран от #22

  • 9 Руснака

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Жалки, спаружени руски бабета дето се правят на националисти само ни излагат.
  • 10 реднеко,

    7 4 Отговор
    Бай Дончо не дразни лъва, че ще ти обърне перуката с перчема на врата !
  • 11 Main Fürher

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Руски националист":

    Ами нали знаеш,че Русия е изградена от Българи и дефакто в Русия има около 15 млн българи!!!Дори така любимият ви Ленин е с еврейско-български произход. Какво да говорим Суворов,който си е чист българин!ОБЕДИНЕНИЕ МЕЖДУ ДУНАВСКА И ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ!!!А РУСНАЦИТЕ НА САПУН!!!

    Коментиран от #51

  • 12 Main Fürher

    4 11 Отговор

    До коментар #5 от "Руски националист":

    Русия не съществува както и руска нация!Русия е създадена от българи,а онея руснаци със сини очи са си чисти украинци,защото РУСИЯ Е БЪЛГАРО-УКРАИНСКА!!!

    Коментиран от #17

  • 13 Само питам

    7 8 Отговор

    До коментар #6 от "Руски националист":

    Обикновено руските мелези, с български бащи са най-големите руски националисти. Ти от тях ли си, рашисте?

    Коментиран от #15

  • 14 Руски националист

    3 5 Отговор
    Това уби всичко детско в мен:):) Продавам имотите в България и отивам да купувам в твоята Украйна:)?)
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българин

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "Руски националист":

    Валят коментари в полза на гнусната руска кочина, защото рубладжиите са налазили сайта и си заработват жалките хонорари. Това са национални предатели и безродници, какъвто най-вероятно си и ти.

    Коментиран от #19

  • 17 Руски националист

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "Main Fürher":

    Това уби всичко детско в мен:):) Продавам имотите в България и отивам да купувам в твоята Украйна:)?)
  • 18 Само питам

    8 9 Отговор

    До коментар #15 от "Руски националист":

    Значи съм познал, майка руска алкохоличка спасила се от руската мизерия в България, баща дървосекач.

    Коментиран от #59

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Госあ

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Руски националист":

    Ама ти наистина си горд славянски селянин 😂 примешан с малко варварски гени от далечния север и малко азиатски такива. Арийците сме с черни чупливи коси и гъсти мъжки бради, а загара от слънцето подлудява славянските селянки. Арийците сме потомци на римляни и спартанци,а русите бледолики хора са най често ниско интелигентни, светлият цвят на косата и кожата е свързан с нисък коефициент на интелигентност. Доказано е. И историята го показва. Племена, които не са имали нито държава,нито писменост нито вяра 👎
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Обикновен човек

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Руски националист":

    Ти си руснак но не тук ,явно живееш в паралелна вселена на паралелна планета земя в паралелна държава затова не се меси в живота тук яж и пий и давай акъл на твоите измислени приятели пуши си марихуаната и си трай че лудниците в България и без това са претъпкани!
  • 25 И. П. Павлов

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "Руски националист":

    И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
    Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.
  • 26 Пушкин

    8 6 Отговор

    До коментар #19 от "Руски националист":

    Пушкин за руския народ :


    "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.
  • 27 А. И. Илин

    4 7 Отговор

    До коментар #20 от "Руски националист":

    Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани  чудовищни морални уроди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата своя история тази нация се е потапяла в лайната, в които иска да потопи целия свят.
  • 28 Иван Шмельов

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "Руски националист":

    Иван Шмельов за руския народ : „Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде”.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Руски националист

    5 16 Отговор
    Като заключение - вие българите сте мръсно циганско, миризливо племе. Смесените с руски произход също, видя се, че крушата не пада по далеч от дървото, защото никой не ме подкрепи от вас. Но това не ми пречи да си развивам бизнеса в България и да печеля милиони, а вие скоро ще се влачите по корем от нищета, защото сте най-мръсния и глупав народ на планетата, а и азбуката сте я копирали от нашата и Ангеларий я е донесъл в България, отворковци, аз пък да ви светна.

    Коментиран от #31, #33, #36, #43, #49

  • 31 Достоевски

    9 6 Отговор

    До коментар #30 от "Руски националист":

    Достоевски за руснаците

    "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .

    Коментиран от #34

  • 32 Истината

    7 7 Отговор
    Русофил=национален предател =безродник =българофоб!
  • 33 Илия Бешков

    7 7 Отговор

    До коментар #30 от "Руски националист":

    Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее – то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това. Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ – в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и непознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и не вярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство
  • 34 Руски националист

    4 13 Отговор

    До коментар #31 от "Достоевски":

    Бъркаш се!! Просто сте най-евтината работна ръка в Европа /робски народ/. Китай е далече и ние инвеститорите от богатите страни наоколо, си местим производствата в страни, където народите са с робска психика и неграмотни.България е рай с прост народ, работещ за жълти стотинки.И азбука ви дадохме ние руснаците, и свобода, и пак останахте неграмотни....

    Коментиран от #39

  • 35 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ВЯРНО ,ЧЕ КОЧИНА И ГОВЕДАРНИК СА ПО ЕФЕКТНИ ДУМИ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПРИСТРАСТИЯ ,НО ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ИМЕНАТА: МЕНДЕЛЕЕВ ;ЛОМОНОСОВ ,МИЧУРИН; ПОПОВ; ПИРОГОВ И... И КАЛАШНИКОВ И ГАГАРИН И...!!! ЗА БЕЛИ РУСИ /ЖЪЛТОКОСМЕСТИ/ ЩЕ ВИ СЕ ОБИДЯТ ВИКИНГИТЕ ,ШВЕДИТЕ, ПОЛЯЦИТЕ ,ХОЛАНДЦИТЕ !!!!!
  • 36 Госあ

    8 6 Отговор

    До коментар #30 от "Руски националист":

    Бреййй троленето много доходоносен бизнес се оказа 😂 Прав е Радев.

    Коментиран от #37

  • 37 Руски националист

    1 6 Отговор

    До коментар #36 от "Госあ":

    Е вие циганите вече и чуждици взехте да понаучавате покрай ''троленето'':):)

    Коментиран от #38

  • 38 А. П. Чехов

    7 3 Отговор

    До коментар #37 от "Руски националист":

    А. П. Чехов


    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.

    Коментиран от #40

  • 39 Русский мир

    8 4 Отговор

    До коментар #34 от "Руски националист":

    Мама, как правильно, расизм или россизм?
    - Сынок, если ты не любишь негров, то это расизм, а если ненавидишь весь мир, то это россизм.

    Коментиран от #42

  • 40 Руски националист

    4 8 Отговор

    До коментар #38 от "А. П. Чехов":

    На тебе вече ти казах - за да ''дружиш'' с мен, трябва да се измиеш с мнооого силен сапунР за да се види колко бои ще ''паднат'':):)И перфектно CV на руски, написано пред мен.

    Коментиран от #44

  • 41 Антрополог

    3 5 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
  • 42 Руски националист

    3 9 Отговор

    До коментар #39 от "Русский мир":

    Я хочу заняться сексом с твоей матерью, если ты из России:)

    Коментиран от #46, #47, #56

  • 43 mitko kulturista

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Руски националист":

    Кви милиони кви 5 лева бе пич,стокооборота ни с русия на годинакато пари е колкото е вноса на дъвки Орбит. Що не вземеш да се скриеш!
  • 44 Животновъд

    8 5 Отговор

    До коментар #40 от "Руски националист":

    От кръстоска между пияна руска свиня и червен български нерез се получават много интересни приплоди. Отличават се с яростно квичене срещу ЕС и НАТО и с радостно грухтене към Русия и Путин. Наддават на тегло ако се хранят от руска копанка.
  • 45 Хахахаха

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Руски националист":

    Да ти го туря у бялата раса. Батко иска да шиба само черни дебелогъзи каки 👍🏽👍🏽👍🏽 Тея белите нямат мъгел.
  • 46 Госあ

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Руски националист":

    Некой с руски може ли да каже дали е от транслейт това ? Че българският словоред и изказ му е много типичен на тоя бизнесмен 😂.
    Аз каквото имаше да казвам го казах, се таа трол или руснак
  • 47 Гондон штопанный

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Руски националист":

    А твоя уже не нравится тебе?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Обикновен човек

    6 3 Отговор

    До коментар #30 от "Руски националист":

    Защо настройваш хората против Русия?Няма ли нормален начин за теб да си изкарваш хляба а разчиташ на въшливите долари на Америка за България?

    Коментиран от #52

  • 50 Руски националист

    2 6 Отговор

    До коментар #48 от "Руски националист от психиатрията":

    Всички, които назовават някого "джендър" с цел да го обидят или засегнат, страдат от идиотизъм. Да обясня защо: защото идиотизмът е тежка форма на олигофрения, при която страдащите от него издават звуци, често несвързани с никакъв смисъл, но изразяващи емоции, най-често негативни. Т.е., не мисля, че идиотите, които употребяват "джендър", са напълно лишени от емоционален живот, но е ясно, че се нуждаят от разбиране и лечение, ако последното е възможно.

    Коментиран от #54, #57

  • 51 Раша

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "Main Fürher":

    Ти чуваш ли кво да джавкаш?
    Как Русия е изградена от българи?
    Ти утре ще брънкаш,че и целия свят идва от безумци,като теб.Цирк!
    Не е случайно светът при възможност се дистанцира от българи,-носят навсякъде завишена самооценка без покритие!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Обикновен човек

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "Руски националист":

    Зашибист,зашибист вот и Дембель заебисть.....
  • 54 Обикновен човек

    5 3 Отговор

    До коментар #50 от "Руски националист":

    Я как си знаеш наизуст диагнозата ненормалнико НЕДОКЛАТЕН а се правиш на улав!

    Коментиран от #55

  • 55 Руски националист

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Обикновен човек":

    Най-гадния боклук, който някога сме оставяли е в България!

    Коментиран от #60

  • 56 Неграмотнико,

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "Руски националист":

    руски не знаеш, това е ясно, явно си говежда подлога.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Реалист

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "Само питам":

    Ама , вие сте братя по съдба бе !
  • 60 Обикновен човек

    3 4 Отговор

    До коментар #55 от "Руски националист":

    Я чакай че не те разбрах?Ти за кой се мислиш бе за малкият син на генерал ГОВНЬО? Може това е твое право, но генерал ГОВНЬО е американец а не Руснак така че американците нищо хубаво не са оставяли в България освен един боклук(F-16)за който трябва да платим два милиарда !Ти може би си мислиш че срещу прикритие като" руски националист" ще промениш общественото мнение в България,но знай че Сталин би те обезглавил на мига ако беше жив!Какво животно си ти: живееш в България ядеш от нашият български хляб и се изживяваш като император на Русия ?Кой ти е дал право да говориш от името на руската федерация когато ти дори не живееш на нейна територия???

    Коментиран от #62

  • 61 Руски националист

    3 6 Отговор

    До коментар #57 от "Иван":

    Нямате никакво уважение към руснаците. На два пъти ви освобождава ме, три пъти ни предадох те, неблагодарници. Ако не беше Русия щеше да носиш фес и да се казваш не Иван а Ибрахим или Синан!
  • 62 Руски националист

    2 7 Отговор

    До коментар #60 от "Обикновен човек":

    Винаги сте хапали ръката, която ви е освобождавала и хранела. Благодарение на Русия си човек, макар и обикновен а не роб. Не забравяй това.

    Коментиран от #63, #65

  • 63 Обикновен човек

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "Руски националист":

    Какъв руснак си ти бе,дори руски не знаеш а ръката която те храни в момента е на ЦРУ в България а ти се изживяваш като руски солдать от времето на Руско Турската война?Ако е така то ти отдавна си мъртъв а ако се мислиш за жив значи си луд!Ако наистина си руснак( което е нелогично)Не напускай България щото върнеш ли се в Русия Автоматично ще летиш на собствен ход в СИБИР и то с право !

    Коментиран от #64

  • 64 Руски националист

    1 5 Отговор

    До коментар #63 от "Обикновен човек":

    Какъв човек щеше да бъдеш бе неблагодарнико? Щяха да те потурчат и да носиш фес, а жена ти фередже и по пет пъти на ден да правиш метани към Аллах на някое килимче. Зря кров проливали Ради вас, болгаров!

    Коментиран от #67

  • 65 Психолог

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "Руски националист":

    Разкрихме те, че си психично болен соросоид, който е на лечение в психиатрията на 4-ти километър! Днес май си взел двойна доза антипсихотици и от заклет русофоб си се превърнал в руски националист! 😂 След малко, като те пропуснат хапчетата и обърнеш плочата, понеже написах, че си русофоб, чакам от другите ти никове пак да ми разясняваш как нямало русофоби, че „русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси” и как русофилията била тежко психично заболяване и „практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение.” Смешко си, забавляваш ме! 😂

    Коментиран от #66, #68

  • 66 Руски националист

    1 5 Отговор

    До коментар #65 от "Психолог":

    Психично болни са единствено неблагодарните българи, за които руснаците са проливали кръвта си. От най-големите русофили станахте най-яростни русофоби. Поругавате паметниците ни и саботирате енергийните ни проекти. Нямате и капка благодарност, поне към жертвите, които дадохме да ви освобождаваме.
  • 67 Обикновен човек

    1 3 Отговор

    До коментар #64 от "Руски националист":

    Ти ли ме освободи бе Рамбо? Освен че не знаеш руски не знаеш и Български кровь бе говедо и защо пишеш в минало бъдеще време ?Не може да промениш историята с "ако".В България казваме така:Ако баба беше мъжка щеше да си има дръжка!

    Коментиран от #69

  • 68 Обикновен човек

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Психолог":

    Заради "руски националист"ще взема да те заобичам но нали знаеш ЛЮБОВ ЛЮБОВ но се иска и е.ане!
  • 69 Руски националист

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Обикновен човек":

    Ами кой те освободи бе неблагодарнико, Шести американски флот ли? Научил си руски, знаеш, как се пише кръв, но не си се научил да уважаваш тези, които проляха кръвта си за да те освободят два пъти и днес с а не се казваш Хасан. Зря кров проливали, дрянь братушки!

    Коментиран от #70

  • 70 Обикновен човек

    1 3 Отговор

    До коментар #69 от "Руски националист":

    Виж сега Русия ни е освободила само един път ,но ти си дрогиран до такава степен че не знаеш вече какви простотий пишеш ,аз не се казвам Хасан а Илиан и съм кръстен на Св Илия защото съм роден на 2август ти не си никаква Братушка а агент на ЦРУ. СТАЛИН определя съдбата на България(75 СССР 25 Западна Европа )Но това не е освобождение, ти не си пролял кръвта си: твойта кръв принадлежи на Американците и ми дреме на дядовия дали АМЕРИКАНСКИТЕ ГОВЕДА ЩЕ СИ ПРАВЯТ ГЕНЕТИЧНИ ОПИТИ С НЕЯ но знай Юда че рано или късно тези Американски долари ще ти затрият жалкият живот на който незнайно защо се радваш!

    Коментиран от #71

  • 71 Руски националист

    2 3 Отговор

    До коментар #70 от "Обикновен човек":

    Успокой се бе соросоид, спри да се дрогираш и поне един път прояви уважение. Два пъти сме ви освобождавали, държава и армия ви направихме но вие като най-големите неблагодарници три пъти се обръщате срещу освободителите си. Кой те е освободил от фашистка бе, американците ли, които спинаха София и избиха над 10 000 българи и хвърля а бомби играчки за да късат ръчичките на децата?
  • 72 Обикновен човек

    3 3 Отговор
    За какво фашистко робство говориш бе ,дядо( бог да го прости)говореше така :Германците бяха честни и нормални хора ако няма с какво да си платят оставаха пистолетите си в залог!(Дядо е държал кръчмата в село по време на войната)Дядо (бог да го прости) е чистил немски пистолет по време на войната пистолетът гърми и дядо остава с един крак до края на живота си (умира от плевмония) Фашистко робство не е имало в България!И да те светна не американците а англичаните Бомбандират София Оня малоумния Чърчил не ни е смятал за хора и с право е изтрещял а що се отнася до любимите ти говеда от Америка те са номер едно :На 6 и на 8 Август американските ,,"демократи".......(ХИРОШИМА ,НАГАСАКИ) Е какво са 100000 убити за години пред 10милиона за секунда?

    Коментиран от #73

  • 73 Руски националист

    2 3 Отговор

    До коментар #72 от "Обикновен човек":

    Щом отричаш фашизма, ти си бандеровец. Дядо ти дето толкова е обичал германците сигурно е бил полицай, кой те е депортиран евреите от Македония да лагерите. А ти сигурно цапаш по паметниците на съветската армия и се гавриш с паметта на загиналите за свободата на България. Сигурно и на Луков марш си в първите редици.

    Коментиран от #74

  • 74 Обикновен човек

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Руски националист":

    Дядо ми просто е правил бизнес с германците за да оцелее не е рзпорвал корема на бременни жени като Степан Бандера той не е обичал германците а ги е уважавал като военна сила номер едно по това време ,но ти говедо натовско колкото и да си въртиш гъза като вентилатор всеки е разбрал че ти плащат за да умалоуважиш по някакъв твой си начин статистиката че Българите МРАЗЯТ САЩ И НАТО.