Last news in Fakti

16 Юни, 2019 17:30 17 893 146

Китай: Русия има военно превъзходство над САЩ

  • русия-
  • китай-
  • сащ

Според местните медии американците изостават в новите военни технологии

Китай: Русия има военно превъзходство над САЩ - 1
Снимка: Shutterstock

Китайските медии смятат, че Русия има военно превъзходство над САЩ, съобщи Sohu.

Според китайските издания руската страна превъзхожда САЩ в разработването на хиперзвукови оръжия. Там припомнят, че американските власти разработват хиперзвукови оръжия много преди Русия. След съкращаване на разходите обаче, Вашингтон не са успели да довършат своите разработки.

Русия обаче вече демонстрира своите нови ракети „Авангард“ и „Циркон“. Очаква се САЩ да имат подобно оръжие през следващите четири годин.

Напредъкът на Русия в тази сфера вече повдига въпроси за това дали въобще американците имат военно превъзходство. Припомня се, че преди САЩ имаха сериозна преднина пред Китай и Русия в разработката на хиперзвукови оръжия, но със сегашното си състояние те трябва да положат усилия, за да съхранят статута си.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е ся

    139 17 Отговор
    Еййй ся не му говорете така на Бай Дончо, че ще забрани още някой китайски телефон ! Наораво му чупихте перчема с тия писаници, че и на нашенските соросоидни тролчета също !
  • 2 Факт!

    126 21 Отговор
    Но само американските гъзоливци не го признават!!

    Коментиран от #9

  • 3 Брейй

    32 19 Отговор
    Тиа китайши много умни бря!
  • 4 outlander

    23 113 Отговор
    Действително, американците сериозно изостават в пиенето на бояришник и е крайно време да се вземат мерки срещу това. Не може всеки ден в гражданската авиация на ислямска джамахирия руслямистан да се случват аварии и катастрофи и да измират в тях десетки, дори стотици, а безаналоговата им военна авиация да пада от самосебе си без дори да е целена с прашка. Просто не е редно!

    Коментиран от #134, #135, #139

  • 5 Антикомунист

    29 106 Отговор
    Комунетата от Пекин трябва да възхваляват джуджето Путя и рисуваните им филми за хиперзвукови ракети!!! Преди три месеца бяха изстреляни три хиперзвукови ракети от F16 V70, за който БСП пропагандата твърди че не се произвежда в Невада, като далекобойност на ракетите с възможност за ядрен заряд до 300 килотона е до 480км.т.е. български изтребител над Молдова би могъл да порази Москва! Затова реват толкова нашите комунисти путинофили срещу закупуването на Ф16 Вайпър!!!

    Коментиран от #12, #36, #120

  • 6 Behemoth

    66 13 Отговор
    Славянски триумф в областта на високите технологии!
  • 7 Антикомунист

    21 82 Отговор
    Гадни комунета от факти и вие ли ползвате партийната субсидия на БСП от нашите данъци,а.а.а???

    Коментиран от #16

  • 8 Красавицата и Звяра (анимация)

    73 14 Отговор
    Браво на Русия!
    Въпреки всичко, нека всички държави на този свят да мируват.
  • 9 СссереМ

    18 67 Отговор

    До коментар #2 от "Факт!":

    Но единствено русопитеците варват на приказки от 1001 и една нощ,оризаджиите газ пикаят от новите мита,а че не могат да барнат и Тайван получавават скрийнкомплекси.

    Коментиран от #51

  • 10 Джендърът русофил

    18 68 Отговор
    Най-много се възбуждам от полуголите снимки на Путин и от статии за силата на руското оръжие. Днес направо се изкефих. Но не беше превъзходството на Су 57, то не бяха хвалбите на китайците. Благодаря ви най-сърдечно!

    Коментиран от #11

  • 11 Насрана соросня

    62 10 Отговор

    До коментар #10 от "Джендърът русофил":

    Виждам, че няма да имаш матрял за шляпане тая вечер, затова си приготви снимки на Ф-22 / 35 и на оня с перчема, и шляпай на воля, соросня!

    Коментиран от #14

  • 12 Да си знаеш

    63 11 Отговор

    До коментар #5 от "Антикомунист":

    Тези комунета от Китай засега са един от най-големите кредитори на САЩ-какьв парадокс...ако не са комунистическите пари-САЩ фалират-схващаш ли тролчо защо дори никьт ти"антикомунист" е силно глуповат???..а за написаното от теб няма смисьл от коментар-дори в пьрвите класове са с по-висок интелект...

    Коментиран от #125

  • 13 соросоид дебил

    41 4 Отговор
    Добре че китайците ни казаха, защото ние иначе не знаехме..
  • 14 Джендърът русофил

    6 34 Отговор

    До коментар #11 от "Насрана соросня":

    Извратено и да шляпаш на снимки на перчема или американски таралясници. Предпочитам както писах полуголите снимки на Путин, Армата, Калибър, Су 57, Искандери и прочие.
  • 15 Баце

    46 6 Отговор
    Това го знаят дори и краварите, само НПО и троловете им са в неведение.

    Коментиран от #20

  • 16 Тото Кратуно

    31 5 Отговор

    До коментар #7 от "Антикомунист":

    Ми като не ти харесва бегай в Щатите. Ама няма как защото няма да получиш виза хааахаааахааааааа.
  • 17 Хахах

    6 28 Отговор
    хахахахаха според интернет медийте руснаците ги превъзхождат във всичко хахах то не само свръх звуковите оръжия ами и при изтребители и тн... Всичко е без аналог хахахахахаххаах ахаха не се спреха от надмощие тия гладни гладни руснаци
  • 18 Ivan

    27 3 Отговор
    Putin go kaza predi 10 dena.
  • 19 Ivan

    13 5 Отговор
    V Bibliata pishe che Rusia e unishtojitelkata na Vuzrodenata Rimska Imperia.

    Коментиран от #33

  • 20 Български националист

    15 32 Отговор

    До коментар #15 от "Баце":

    Не мога да ти разбера глупако ''русофиле'' /за мен не сте никакви русофили, защото за да си русофил, трябва да знаеш поне 2000 думи на руски и да владееш говоримо и писмено този прекрасен и богат език/, еуфорията около руските оръжия?? Нали се досещаш, че точно ти ще умреш от тях, защото България е натовска страна и е на първата линия пред руските ракети и самолети. Ше умреш за секунди от тях, но си тананикаш в Карлуково ''аз съм българче и ще мра от руските ракети, а руснаците моите убийци, боготворя''... Тези около тебе с белите престилки малоумнико, не са руснаци и ги помоли да ти променят дозата и рецептурата, защото ставаш все по-зле:):)Лудите тук, не хвалете руските оръжия, които са насочени срещу вас и от които ще умрете, не се фукайте с оръжията, които искат да ви убият, малоумници прости!!!! И не се надявайте на руско гражданство 5 дни преди унищожението на България от руснаците, нито на спасение в бункерите на руското посолство, защото там ще бъде пълно със стотици богати, които могат да си го позволят

    Коментиран от #22, #75, #103, #105, #145

  • 21 Ivan

    19 5 Отговор
    Predi 10 dena Putin kaza che Rusia e uspjala da ustanovi voenno prevuzhodstvo nad USA.

    Коментиран от #23, #126

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хахах

    5 15 Отговор

    До коментар #21 от "Ivan":

    Хахахахахахаха хахахахахах хахахах путин каза хахахахахахахахсх

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ех Росенчо

    7 21 Отговор
    Пак удари една източна шпакла - нищо , че е почевин ден. Само да те питам като са толкова велики и мощни в Руся защо 1 (един ) лев струва 28 рубли , а не е обратното?. А тези острите ракети руснаците могат да си ги заврат в.... знаем къде.

    Коментиран от #128

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ivan

    11 3 Отговор
    Iska im se na globalistkite zionistki satanisti Bulgaria,Rumunia,Polsha,Baltika,Pokraina,Gruzia da sa purva linia,ama Rusia shte preceni koi da budat purva linia.
  • 30 ами да

    5 10 Отговор
    кат Армата няма втора,тъй могъща на света!Верно,че върви в комплект с влекач,ма то няма пълно щастие!
  • 31 Български националист

    5 11 Отговор

    До коментар #22 от "Ivan":

    И според тебе това те ''спасява'' от руските оръжия ли малоумнико??
  • 32 Ivan

    10 4 Отговор
    Fakti.bg iskat Bulgaria da e purva linia. (Natovska solidarnost.......lojalnost........ili neshto drugo).
  • 33 Български националист

    7 20 Отговор

    До коментар #19 от "Ivan":

    Ако живееш в Русия и работиш там с постоянно гражданство е допустимо да се фукаш с руските оръжия. Но да живееш в НАТОВСКА България и да се фукаш с руските оръжия, вариантите са два - или си абсолютен идиот-глупак, бавноразвиващ се тъпанар, олигофрен-малоумник, или си много болен психически човек. Не мога да ти разбера глупако ''русофиле'' /за мен не сте никакви русофили, защото за да си русофил, трябва да знаеш поне 2000 думи на руски и да владееш говоримо и писмено този прекрасен и богат език/, еуфорията около руските оръжия?? Нали се досещаш, че точно ти ще умреш от тях, защото България е натовска страна и е на първата линия пред руските ракети и самолети. Ше умреш за секунди от тях, но си тананикаш в Карлуково ''аз съм българче и ще мра от руските ракети, а руснаците моите убийци, боготворя''... Тези около тебе с белите престилки малоумнико, не са руснаци и ги помоли да ти променят дозата и рецептурата, защото ставаш все по-зле:):)Лудите тук, не хвалете руските оръжия, които са насочени срещу вас и от които ще умрете, не се фукайте с оръжията, които искат да ви убият, малоумници прости!!!! И не се надявайте на руско гражданство 5 дни преди унищожението на България от руснаците, нито на спасение в бункерите на руското посолство, защото там ще бъде пълно със стотици богати, които могат да си го позволят

    Коментиран от #37, #41, #65, #70

  • 34 Ivan

    6 2 Отговор
    Rusnacite shte izbijat 700 miliona jiteli na USA,Kanada i Zapadna Evropa.

    Коментиран от #40, #78

  • 35 бат Рамбо е гей

    21 3 Отговор
    Краварите са велики само в Холивуд. Там са ненадминати. Кацат на Марс, разбиват астероиди,бият се с извънземни!

    Коментиран от #46

  • 36 Батиста

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "Антикомунист":

    Ако всички китайци задружно пръднат по един път, краварите ще ги помете торнодо.
  • 37 Кожухаров

    25 3 Отговор

    До коментар #33 от "Български националист":

    Ти знаеш ли 2000 краварски думи ? Живееш ли и работиш постоянно там? Знаеш ли езика писмено и говоримо - или само Мууууу............???
  • 38 Bat Gero

    0 6 Отговор
    Ni6to podobno hahaah
  • 39 Ivan

    12 2 Отговор
    Molja da me izvinite,bokluci dolni,ama globalistkite zionistki sataninski spermi v Holandia,Norvegia,varvarska Anglia,Izrael,Kanada,USA shte budat purva linia.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 сикиш

    22 4 Отговор

    До коментар #33 от "Български националист":

    Идиот си ти, който подкрепяш американците. А Русия няма никога да изстреля и една ракета към България, освен към американските бази. Щастлив съм, че Русия при Путин успя да изпревари сащ в оръжията. Това е успех за цялото човечество, защото това е гаранция, че еднополюсен фашистки свят няма да има. Ти и тези като теб трябва да се примирите. Много близо бяхте до това, но Путин ви ебаМамата.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Батиста

    19 1 Отговор

    До коментар #40 от "Български националист":

    Ако сложат тест за интелигентност - ти няма да досаждаш тук!
  • 44 Ivan

    11 2 Отговор

    До коментар #42 от "Български националист":

    Bulgarski nacionalist -atlantik
  • 45 Ivan

    12 3 Отговор
    Amerikanskite satanisti iskat da islamizirat Balkanite.
  • 46 до 35

    0 9 Отговор

    До коментар #35 от "бат Рамбо е гей":

    и когато и м е адско скучно взривяват на ватниците АЕЦ-овете!

    Коментиран от #50

  • 47 ха ха

    0 4 Отговор
    https://fishki.net/3008413-kak-vygljadela-russkaja-derevnja-v-japonii-prosuwestvovavshaja-vsego-10-let.html
  • 48 Ivan

    0 4 Отговор
    Vsicki bulgarski korabi i korita v Omanskia Zaliv,za da budem purva linia.
  • 49 Голем смях

    1 8 Отговор
    Китайците били казали..Това е достатъчно .

    Коментиран от #52

  • 50 Ivan

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "до 35":

    Amerikanska humanitarna demokraticna cennost.
  • 51 Гурбетчия Ханко брат

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    Смени си ника...да ти се акам в устата..като го видят хората го подминават с пренебрежение...та ева в кауна..не случайно никой не ти отвръща....лайновоззз
  • 52 Ivan

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "Голем смях":

    Da,kazali sa go,veche e fakt,ostava v Istoriata.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Дърваря

    1 10 Отговор
    Китайците искат да вкарат в окопа и Русия, като ласкаво я галят по посока на косъма...

    Коментиран от #56

  • 55 Ivan

    10 3 Отговор
    Kitaicite sa narod s 4 hiljadigodishna istoria i ne prikazvat prazni prikazki.
  • 56 Ivan

    10 1 Отговор

    До коментар #54 от "Дърваря":

    Rusia svali fesa ot glavata ti,sega ti spasjavai Rusia ot Kitai,balkanski geroi.

    Коментиран от #57, #58

  • 57 Гурбетчия Ханко брат

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "Ivan":

    Ванчо свали си една кирилица...за 5секунди работа е

    Коментиран от #60

  • 58 Гурбетчия Ханко брат

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ivan":

    Освен ако не си в германия де
  • 59 Дедо Ванго

    2 14 Отговор
    "Ако руснаците прибегнат до ядрени ракети, половината изобщо няма да излетят ....
    Това ще бъде война между стари винтовки и модерни лазери "

    Дейвид Джубърг
  • 60 Ivan

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Гурбетчия Ханко брат":

    Kak?

    Коментиран от #63

  • 61 Ivan

    5 2 Отговор

    До коментар #40 от "Български националист":

    Bibi Netanyahu e po-golem bulgarski nacionalist ot tebe.
  • 62 USMC

    3 15 Отговор
    Ако Русия имаше дори минимално предимство , вече да е нападнала. Но тя няма . Даже напротив -чувствително изостава и това изоставане все повече ще се задълбочава.

    Коментиран от #66, #136

  • 63 Гурбетчия Ханко брат

    6 0 Отговор

    До коментар #60 от "Ivan":

    Ми незнам попитай някой от по младите..аз съм вече към петдесетте и съм малко на Ви с тази процедура...хайде някой от коментарите да напише как Ванката да си свали кирилица.....моля

    Коментиран от #67

  • 64 Erectus Maximus

    2 7 Отговор
    А, Китай какво ги интересува,чий е по- голям?При тази теснотия.

    Коментиран от #68

  • 65 popi

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "Български националист":

    Абе маймун гнидав, теб някой да те е питал дали искаш в НАТО, щото мен никой не ме е питал?!?!. И това дето пишеш ,че си националист е пълна измама - не може един националист да възхвалява и да се гордее че държавата му е с ограничен суверенитет и в наведено положение пред САЩ или който да е друг и е подчинена на чужд интерес. Би трябвало да имаш Швейцария като пример и мисля че срещу нея никой не е насочил никакво оръжие. А сега се спри за малко да бълваш едни и същи простотии, попрочети тук-там за външната и вътрешната политика на Швейцария и ще разбереш че с дрънканиците си сам ти си насочил още една руска ракета срещу България!

    Коментиран от #73

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ivan

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Гурбетчия Ханко брат":

    I men me drazni latinicata-kato polsko-surbo-hurvatska latinska shljokavica.
  • 68 Ivan

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Erectus Maximus":

    Interesuva gi-Sibir za Rusia,Australia,Filipini za Kitai.
  • 69 Ivan

    2 1 Отговор
    Mejdunarodni experti da inspektirat zlatoto vuv Fort Nox.
  • 70 Centurion

    14 3 Отговор

    До коментар #33 от "Български националист":

    България не е Натовска по волята и желанието на България Народ.Нея я натикаха там разни безродници и евреи.

    Коментиран от #71, #127

  • 71 казах

    7 3 Отговор

    До коментар #70 от "Centurion":

    Смърт на нато. Вова пущай атома. По един Авангард към всяка натовска столица без София, защото ние сме братя.
  • 72 файъра

    11 1 Отговор
    Американче пита баща си:
    - Тате, след войната с Русия колко ще струва един сандвич в Макдоналдс? 
    - Една рубла, сине!

    Коментиран от #76

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 от провнцията

    8 3 Отговор
    Американче пита баща си:
    - Тате, след войната с Русия колко ще струва един сандвич в Макдоналдс? 
    - Една рубла, сине!
  • 75 Баце

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Български националист":

    От кое село си? Много новини гледаш по Домус ТВ. Пий хапчета и не се напрягай излишно.
  • 76 Кравар

    3 7 Отговор

    До коментар #72 от "файъра":

    В момента най-евтиния е 120 рубли отворко и руснаците могат да си го позволят, но ти къде ще бъдеш по време на войната?? Нали се сещаш че ще бъдете използвани като жив щит срещу руските самолети и това е единствената причина да не сте разфасовани все още от калашниците на ДС.
  • 77 гатигоналузя

    5 2 Отговор

    До коментар #73 от "Кравар":

    Смотан , що не видиш първо твоята жена и майка ?

    Коментиран от #79

  • 78 Кравар

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "Ivan":

    Ей мангал смотан, ще разреша на жена ти да си го зачука в лайнения гъз колкото и харесва, а след това ще разреша и на майка ти да си го прокара дълбоко в гърлото между сливиците, колкото и харесва:)
  • 79 Кравар

    1 5 Отговор

    До коментар #77 от "гатигоналузя":

    ще ти еба путката майчина ей циганин нещастен да не ти събират зъбите след два часа и да ходиш с нос на челото 2 години а???

    Коментиран от #80

  • 80 гатигоналузя

    5 3 Отговор

    До коментар #79 от "Кравар":

    Мамун ,яхвай клона , кокошките отдавна заспаха.

    Коментиран от #81

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Московский комсомолец

    1 7 Отговор
    Този сайт проповядва престъпна комунистическа идеология , по мракобесна дори и от фашизма и национал - социализма! Авторите (повечето) , плачат за съд по бързата процедура! Турили сте за емблема "Свободата води народа" , без да знаете , че френската революция е организирана от евреите и масоните! Марат , Дантон , Робеспиер .... всичките евреи , якобинци (Якоб) евреи! Обичате си вие червения терор!

    Коментиран от #85

  • 83 гатигоналузя

    5 2 Отговор

    До коментар #81 от "Краваря":

    Малииии...срах! Гледай да не си усучеш меките китки ! Такива леваци предизвикват само насмешка !
  • 84 Големия Ба Хур

    6 2 Отговор

    До коментар #81 от "Краваря":

    Мама ли ти мие още дупето вечер?
  • 85 Дойче Веле

    9 0 Отговор

    До коментар #82 от "Московский комсомолец":

    Не си добре с главния мозък пич! Къде виждаш пропаганда ? Или да се казва истината е забранено ! Ти направо си плачеш за едно заведение та четвърти километър.

    Коментиран от #88

  • 86 пико

    7 0 Отговор
    Към разбирачите тролове.Коя е ракетната система от снимката.С какво е известна и като бонус приблизителни ТТХ.
  • 87 Кравар

    5 5 Отговор
    Руските тролове не се плашат от нищо, само от пламтящи руски семейства на московско летище:):) Тогава са истински уплашени и са като препарирани за две седмици, после забравят за оръжието ''мълния'' на F35 и пак започват с тъпизмите си. Какъв е извода само мълнии по руски джетове и пламтящи руснаци, да ви дойде акъла и да млъкнете един път завинаги.

    Коментиран от #90

  • 88 Московский комсомолец

    1 4 Отговор

    До коментар #85 от "Дойче Веле":

    Ами във всяка публикация тук и в почти всеки пост! А за 4ти километър са тези , които все още лелеят някакви чувства към съвременния окупатор русия!

    Коментиран от #92

  • 89 Инженер

    2 6 Отговор
    Хипотетичното руско превъзходство може да бъде проверено и установено само при тотална война! А до тогава остават пропагандните статии и материали ! Що се отнася до нашите "възторгнати" от руските чудесии ДРУГАРИ ,мога да им кажа ,че душевният им ОНАНИЗЪМ няма да ги задоволи ! Свободният Свят ще намери начини да се защити от агресивния кремълски напън ! Така ,както навремето беше анулиран хитлеристкия проект за господство над целия Свят !

    Коментиран от #91

  • 90 Слонът твоят приятел

    6 3 Отговор

    До коментар #87 от "Кравар":

    Нищо не ти се разбира от коментара ! Ракията ли е много или има и добавка ?

    Коментиран от #93

  • 91 Батиста

    6 0 Отговор

    До коментар #89 от "Инженер":

    Същото може да се каже и за краварскито оръжие , макар че видяхме как едни томахавки изпопадаха в Сирия !

    Коментиран от #104, #129

  • 92 Дойче Веле

    6 0 Отговор

    До коментар #88 от "Московский комсомолец":

    И какво предлагаш ? Да препечатват Вашингтон пост ? То малко ни облъчват по всяка телевизия че и тук !
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 гатигоналузя

    6 1 Отговор

    До коментар #93 от "Кравар":

    Ко стана ве охлюв , тръгна ли вече ?

    Коментиран от #100

  • 95 Кравар

    2 5 Отговор
    Ти да не си тоя малоумния на летище шереметиево, дето се върнал за куфара си и заради когото изгоряха 60 руснака в пламтящия джет??Другия път да бъдеш два пъти по бърз:):)

    Коментиран от #98, #107

  • 96 Кравар

    1 4 Отговор
    Ти да не си тоя малоумния на летище шереметиево, дето се върнал за куфара си и заради когото изгоряха 60 руснака в пламтящия джет??Другия път да бъдеш два пъти по-бърз:):)

    Коментиран от #97

  • 97 гатигоналузя

    4 2 Отговор

    До коментар #96 от "Кравар":

    Ади ве бързак, ай че купона тече .
  • 98 гатигоналузя

    4 2 Отговор

    До коментар #95 от "Кравар":

    Ако случайно те боли и гърлото ще те прегледам на момента.
  • 99 Васил Левски

    1 4 Отговор
    Лъжи, няма оръжие, Путин е ограбил всичко.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Кравар

    4 6 Отговор
    Само пламтящи руснаци, в горящи самолети, на руски летища ви е лекарството:):) Тогава млъквате и ви няма тук поне за две седмици:):) Дай боже мнооого мълнии по руските пътнически самолети:):)

    Коментиран от #102

  • 102 Ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #101 от "Кравар":

    Само кораби с памперси ви спасяват вас " най- великите"
  • 103 Стига ва

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Български националист":

    Обединен идиот
  • 104 Московский комсомолец

    4 5 Отговор

    До коментар #91 от "Батиста":

    Има един клип на Сергей Бадюк (инструктор на СПЕЦНАЗ ГРУ) специално за база шайрат! Потърси в тубата - "То , что вырезает СМИ об авиоударе по базе Шайрат!" Там Сергей Бадюк , заедно с офицери от армията на Асад , показват изключително точните попадения на "Томахавките" и унищожената техника под тях! Изказването на асадитовския офицер "Авиаудар длился около 35 - 40 минут! Уничтожено полности всё - бункеры , складов боеприпасами , компрессорни станции - все полности уничтожено!" В същото време , камерата на оператора на Бадюк , показваше унищожените бункери , дупките в таваните им и унищожените под тях МИГ 21 и вертолети Ми 24! Даже показа в подробности и един навирил петалите "Панцирь"! Коментара на Бадюк накрая "Все было уничтожено исключительно точно , ни одна ракета не промахнулась!" Това го казва руски офицер от СПЕЦНАЗ ГРУ!

    Коментиран от #106, #108, #109

  • 105 Румяна Костова

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Български националист":

    България не е на първа линия срещу руските оръжия, въпреки че сме член на НАТО. Някои от нас знаят писмено и говоримо руски език, което ни позволява да имаме по добра информираност по темите, свързани с Русия.

    Коментиран от #116

  • 106 Borislav Popov

    12 2 Отговор

    До коментар #104 от "Московский комсомолец":

    Глей ся,като пускаш тези опашати лъжи,кой ти вярва,сори,но не се сдържам,тъпанар малоумен ти вярваш ли,че офицер от спецназ ще застане пред камера и чак в обяснения ще влиза и последно,ракетите томахоук са доказано неефективни,примери Ирак, Афганистан под 10%успеваемост и то срещу държави без ПВО,затова израелците използват собствено производство ракети
  • 107 Не аз съм

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "Кравар":

    оня,който наскоро изпозастреля 40 говедара в Кравария
  • 108 любопитен

    8 1 Отговор

    До коментар #104 от "Московский комсомолец":

    Коя година беше това? Първото нападение на сирийско летище? Колко неща се промениха след това?
  • 109 Румяна Костова

    7 3 Отговор

    До коментар #104 от "Московский комсомолец":

    Дрън, дрън. Унищожени руски МИГ-ове и Русия ще стои и ще гледа.?!Действуващи офицерите от специалните войски по принцип не се занимават да си правят селфи с унищожена руска техника и да дават изявления, които противоречат на държавните такива. Защото в подобен случай те вече няма да бъдат спецназ. И дали си заслужава заради няколко пози пред камерата?Между другото във Сирия има снимчни екипи, работещи за Белите каски. Никак не е трудно да се намери актьор, говорещ на руски.

    Коментиран от #130

  • 110 Ха ха ха ха ха ха ха

    2 2 Отговор
    Къде ги тия ракети, май само на компютъра са летели....
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Московский комсомолец

    1 0 Отговор
    https://m.youtube.com/watch?v=gu6vjJyCFQw&t=1s
  • 114 ЦРНИЯ ГРЪК

    2 0 Отговор
    ДА ЖИВЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЕЛИКОООООООООООООО МЕКСИКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ВИВАААААААААААААААААААААААААААААААА АЦТЕКАСССССССССССССССССССССС НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЛЯЦИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЧЕРНИ БРИКЕТИ И СМЕ СИ ЕБАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ ПУТКАТААААААААААААА МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААА
  • 115 Московский комсомолец

    1 2 Отговор
    https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D0%B4%D1%8E%D0%BA,_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%B9_%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87
  • 116 Краваря

    2 3 Отговор

    До коментар #105 от "Румяна Костова":

    Прав е колегата, руските ''дула'' са срещу нас насочени, отскоро. Единствената причина, поради която не сте разфасофани вие руските шпиони от калашниците на ДС е, че ще бъдете използвани като жив щит срещу тези ''дула''....
  • 117 гатигоналузя

    3 1 Отговор

    До коментар #100 от "Кравар":

    И друг път недей да скачаш много като си знаеш колко са ти меки китките. Такива бабаити съм ги виждал вече.

    Коментиран от #118, #119

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 RAMIREZ GUATEMALA

    2 0 Отговор
    МАМА ВИ ДАЕБА ПРОСТА ДАЕБА САМО ГВАТЕМАЛААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ЛИБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ САМООООООООООООООООООООООООООООО ИНДИОСССССССССССССССССССССССССССССССС РАСААААААААААААААААААААААААААА ВИВААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ЛА РАЗЗААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

    Коментиран от #131

  • 122 Краваря

    4 5 Отговор

    До коментар #120 от "Боце635":

    Само пламтящи руснаци, в горящи самолети, на руски летища ви е лекарството:):) Тогава млъквате и ви няма тук поне за две седмици:):) Дай боже мнооого ''мълнии'' от F35, по руските пътнически самолети
    и горящи в неистов ужас руснаци, тогава руските тролове в България замирате в летаргичен сън, поне за две седмици:):)
  • 123 гатигоналузя

    3 2 Отговор

    До коментар #118 от "Краваря":

    Истерията не те прави по голям мъж ! Само по голям педе...гел!
  • 124 гатигоналузя

    3 2 Отговор

    До коментар #119 от "Краваря":

    Случайно сам да усещаш колко си жалък?!!!
  • 125 Щерю

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Да си знаеш":

    Не ви познавам но , тук сте напълно прав
  • 126 Роко

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "Ivan":

    И кой му повярва? Освен няколко дебил никой
  • 127 Роко

    2 7 Отговор

    До коментар #70 от "Centurion":

    Да и затова на всички избори всичките партии на руска хранилка не могат да съберат и 20% от гласовете с все напазаруваните гласове. Осъзнайте го вече българския народ не ви иска нито господарите ви нито вас руските подлоги.
  • 128 IXO

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Ех Росенчо":

    По твоята логика кво ще кажеш за японската йена? Колко йени е един лев? И ако съдиме по това значи ли че Япония е далече след нас?
  • 129 Роко

    2 8 Отговор

    До коментар #91 от "Батиста":

    Видяхме какво? Видяхме как се гаврят с Путин два дни преди атаката в емоционална реч Путин заяви, че небето на Сирия е затворено за въздушни удари. Перкото обаче без да му пука какви ги дрънка гнома му лепна 52 шамара. Видяхме как най - модерната руска ПВО не видя античните томахавки щото земята била кръгла (цитат на руски офицер) или пък как 50 годишните томахавки поразиха с хирургическа точност предварително обявените ТРИ обекта. Какъв беше извода? САЩ няма нужда да си развиват оръжията и старите могат да се справят с Русия.

    Коментиран от #137

  • 130 Роко

    2 5 Отговор

    До коментар #109 от "Румяна Костова":

    Чукча писател, чукча не читател. Човека написа, че са унищожени самолети МиГ и хеликоптери Ми, а не че са руски както преди всяка атака преди и след това руснаците са предварително уведомени къде и кога ще бъде удара, за да се избегнат руски жертви (един път решиха да се направят на мъже и сирийците им гръмнаха хвърчилото). А руските военни попринцип обичат да си правят селфита където не трябва въпреки че езабранено и това е голям проблем заради пословичната ниска дисциплина в руската армия.
  • 131 Злобко

    3 0 Отговор

    До коментар #121 от "RAMIREZ GUATEMALA":

    Къв си ти бе? Извънземен от Марс.Я да те питам за кого са Марсиянците за Русия или САЩ ?
  • 132 Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР

    4 4 Отговор
    До всички приятели които коментират тук без заплащане. Много от нас, като станем сутрин, си казваме ''я чакай да смачкам 5-6 руски шпиони русофили'' във факти и да се заредя с енергия за целия ден. Така си мислиме, но това не са никакви русофили, а още по-малко руски шпиони. Те са хора в неравностойно положение - куци, сакати, без крака, без ръце, слепи, инвалиди, неподвижни, тежко болни, повечето нелечимо и тук срещу жълти стотинки от НПО /а това е и единствения начин да имат някакви доходи/ възхваляват ''социализма'' на Русия, Венецуела и Китай. Това което не знаят тези нещастни хора е, че в Русия капитализма е върл и безпощаден. Там за да повикаш линейка и да дойде, трябва да се спазариш по телефона, какви пари ще им дадеш, иначе няма да дойде. Тези хора си мислят, че връщането на социализма е лечението на техните заболявания. Просто не влизайте тук и не коментирайте, защото влизайки в спор с тези болни хора, приемате негативизма им и кармата на болестите им, а и така ще ги оставите и без тези жълтите стотинки, които им дават.Не приемайте върху себе си нещастието, негативната енергия и божието наказание на тези хора, оставете ги без събеседници за спор.Оставете ги да си мечтаят, че някъде на планетата Земя има социалистическа система за която те бленуват, безплатно здравеопазване и безплатни помощници за гледането им, и придвижването им, мечтата е единственото което им остава, в малко оставащите им дни....

    Коментиран от #133, #140, #141

  • 133 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #132 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    Прав си, убий глупака с мълчание.
  • 134 Вимпел

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "outlander":

    Tвоето село най голямо
  • 135 Фантазьор...мамин

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "outlander":

    Типично за тролче като теб,нали.? Статията разглежда хипер звуковите оръжия,а ти драскаш за граждански авиации и за всичко друго но не и по темата..! И що така бе трол...нямаш какво да кажеш,или нямаш информация САЩ да имат нещо подобно като Русия може би..?
  • 136 Не се учудвай

    7 1 Отговор

    До коментар #62 от "USMC":

    Военната стратегия на Русия не е атакуваща а отбранителна. Виж американската щото са най-големите демократи е точно такава..!
  • 137 Смешен си ми..

    9 2 Отговор

    До коментар #129 от "Роко":

    В опитите си да изглеждаш запознат с някакви факти а всъщност си един обикновен фантазьор и лъжец..! С-400 не бяха доставени в Сирия за да защитават цялата им страна а само 2-те руски бази -морската и сухопътната. Казваш 50г Томахоци и хирургична точност ли..ха...ха..! Дааа хирургична точност може би има дедо ти когато легне върху баба ти,ама не и тия праисторически ракети от тяхното време. А целите които унищожиха тогава бяха една резервна писта на летището,2 хангара и 2 склада..те това бяха секретните им цели..! И айде да посмятаме малко да те видя и по математика какъв книжен експерт си ми..? 52бр ракети за 3 цели казваш...? По 800милиона е бройката сметни си сам къде е киро на кирия от тея удари..! Всичката им работа е такава на тия животни.И всичко това преди да докарат С-300 за сирийците,нали..? Фантазьорче си ми ти ..!
  • 138 Червена Лейка

    1 1 Отговор
    Хиперзвукови, но в атмосферата или в космоса? Тръмп добре им го тури на Китайците с техните допотопни джаджи с кофти сглобки, които дори не подлежат на ремонт..
  • 139 ееееее

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "outlander":

    никой не може да бие сащисаните афиканци в техните холивудски картонени самолети ,иначе реалните им щайги кенеф 16 блок панелен 70 или новите холиевудски таралясници Кенеф 35 модел падащ вибратор никой не може да преодолее от смях.В същото време от благоденствие и просперите менталноограниченото народонаселение се реди на опашки закупони : 75 млн. годишно вече са американците чакащи купони за храна и 105 млн. нямат достъп дори до зъболекар камо ли до личен лекар.
  • 140 хахаа

    0 1 Отговор

    До коментар #132 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    абе деди, пенсията ли ти спряха от козяк или ти спряха хапчетата.Ясно е, че не си стъпвла в Русия никога,обаче нямали някой около теб да ти удари няколко шамара да се събудиш от вицовете и летаргията на 80- те год.
  • 141 малеййй

    0 1 Отговор

    До коментар #132 от "Българското ЦРУ Гестапо СС ДС ФБР":

    ти настина си жестоко назакан с рядка изолирана ментална олигофрения.Поне разкажи още някой виц да се посмеем още
  • 142 Иван Шишман-НАТО вън 🇧🇬🇷🇺

    2 1 Отговор
    ,,,На мен ми трябва само един Драгунов,да пръскам краварски зелки.
    СМЪРТ ЗА ФАЩ..☠️
    СЛАВА ЗА БРАТЯТА СЛАВЯНИ...♥️
  • 143 1944

    0 1 Отговор
    с налагането на санкциите тъпите кравари разказват играта на китайските и руските прасета. плановата икономика винаги ще губи от пазарната.

    Коментиран от #144

  • 144 Аха

    1 0 Отговор

    До коментар #143 от "1944":

    Значи санкциите срещу Хуавей (щото и китайците и руснаците абе въобще всички са лоши) са пазарна икономика?
    Даже няма да се уточнявам няма смисъл.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 АНАЛИЗАТОР

    0 0 Отговор
    САЩ РАЗБРАХА,ЧЕ ПУТИН НЕ Е ПРОДАЖНИК КАТО ГОРБИ И НЕ Е ПИЯНДУРНИКА ЕЛЦИН,КОИТО СЪСИПАХА И ОТСЛАБИХА РУСИЯ НЯКОГА.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания