Last news in Fakti

4 Юли, 2019 16:32 5 386 65

САЩ се страхуват от военната мощ на Иран

  • иран-
  • преговори-
  • сащ

Ирнаците настояват за отмяна на санкциите преди провеждането на преговори

САЩ се страхуват от военната мощ на Иран - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Иран е готов да води преговори, само ако САЩ отменят санкциите си срещу страната. Това заяви иранският министър на разузнаването Махмуд Али, цитиран от ИРНА.

САЩ започнаха с налагането на санкции, след като се изтеглиха от споразумението за иранската ядрена програма. През миналия месец ирански военни свалиха американси военен дрон, за който се смята, че е навлязъл в тяхното въздушно рпостранство.

„Можем да започнем преговори, само ако САЩ отменят наложените от тях санкции и нашия върховен лидер Али Хаменей даде разрешение за това. Американците се страхуват от нашата военна мощ.

За това и те отмениха решението си да нападнат Иран. Ако искат преговори ще трябва да покажат, че са готови за такива“, заяви Али.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отмени удари срещу ирански военни обекти, които трябваше да се отговор за сваления дрон.

Американски представители вече заявиха, че са отворени за преговори, но без Иран да поставя предварителни условия за такива.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    23 60 Отговор
    Да бе те американците се страхуваха и от военната мощ на Садам, така че за 30 дни стигнаха Багдат.

    Коментиран от #12, #13, #33, #53, #65

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bahti

    62 15 Отговор
    Персийците няма да имат милост. Тва няма да е Виетнам. Ще ядът дървото Яко краварите ако стъпят в Иран.
  • 4 Анти милиционер

    40 11 Отговор
    Разберете - страх ги е едиствено за Тел Авив, който ще изчезне. Всички останали приказки са за милиционери, добитъци и отрепки...(т.е. 90те %).
  • 5 Ербап Чалма

    11 40 Отговор
    Чичо Дончо им каза че няма да си играе с тях на война а направо ще ги заличи от картата на света

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 букмейкър

    7 35 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Американците се страхуват от нашата военна мощ--ма верно ли бе....хахахаха..поредният фейлетон ...айде,приемам залози ..давам десет дни от дебаркирането до влизането в Техеран -коеф-1към5 ---пет дни-коеф.1 към 10 и 1към 100-за двадесет дена.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Точи и Меси

    46 5 Отговор
    Ба ти и ситуацията . Краварите правилен ход нямат . Ако отстъпят всички ще помислят че са слаби. Ако нападнат може да ядат дървото . Ами сега ? Сами се нататрузиха дето не трябва.

    Коментиран от #14

  • 11 Саддам

    8 21 Отговор
    Абе по-полека,поо-кротко ...и аз така навремето го давах курназ а сега кво-още се чудим откъде да почвам девиците.Та така-аз си мислех ,че съм хванал аллах за шлифера,ма после се оказа че той нямал шлифер
  • 12 Бачо Киро

    31 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    Да бе, понеже бяха много велики, затуй излъгаха всички техни партньори, та да се изсипят всички срещу Саддам и дъртите му железа... Само дето вече не вървят тея номера и не им вярват дори в Алианса , затова си седят на задника.
  • 13 Да си знаеш тролчо

    35 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    Само че,този пьт я няма огромната колалиция от 49 дьржави зад Б.Дом...сега е само Великобритания-и то не е сигурно...А и другите големи като Русия и Китай няма да гледат отстрани като при Ирак..И това краварите го разбират много добре-затова само вият на умряло около чалмите като гладен манго..

    Коментиран от #21

  • 14 Реалист

    7 15 Отговор

    До коментар #10 от "Точи и Меси":

    Напротив имат - изтеглят се от Афганистан. Персите имат доста проблеми с талибаните по границата и ще им се изсипят по-върли от тях "мюслита". А самия процес на дрънкане на оръжия е достатъчен повод да се поръчва ново оръжие на ВПК в Щатите. За разлика от Ирак, Иран открито заявява че има ядрен материал и Европа ще бъдат принудени да подкрепят Щатите ако не искат ядрени терористи(мюслита) утре в Европа.

    Коментиран от #20, #39

  • 15 Спас безделника

    19 3 Отговор
    Тръмп ако е умен ще се страхува от фанатизма на персите. На времето когато султанът е изпращал войски срещу персийския шах и еничари и войска масово са се откупвали със злато, защото персите не вземали пленници-всички под ножа. Какво да правиш- фанатизмът не прощава! Питайте някой турчин какво е казълбаш-червена глава (чалма), нещо като шиитска червена барета! Един дявол знае как може да свърши такава война- технология срещу фанатизъм

    Коментиран от #62

  • 16 12345

    16 3 Отговор
    Само, че сега нито една европейска държава не желае да има война в Иран, защото при нова война бежанската вълна ще залее Европа. Разбира се евреите също се страхуват, защото ще са първа цел на иранските ракети.

    Коментиран от #18, #63

  • 17 SVETI STALN

    3 10 Отговор
    oşte prez 1985 godina USA vkara v deystvie okolo 30 spıtnika s lazerno orıjiye ...edin iztrel za 9 sekundi porazeva 16 km. radius na 1 kv. sm. se kontsentrira energiya ravna na 300 gr. trotil, za drugite vidove viye se doseştayte...gama.., wolframovi snaredi..., a zabravih eventualna reaktsiya za parirane 15 sekundi....Gorbi zaşto podpisa dogovorite...????

    Коментиран от #42

  • 18 Ербап Чалма

    3 6 Отговор

    До коментар #16 от "12345":

    Нещо не си в час Израел да знаеш от кога ги чакат Ще скъсат синджира ЕТе и сега им бомбят бази в Сирия
  • 19 NWO

    6 15 Отговор
    33 минти след евентуално нападение на САЩ и Иран няма да съществува вече.

    Коментиран от #22

  • 20 Точи и Меси

    13 3 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Я обясни сега защо се изтеглят от Афганистан ? Защо сключват примирие с талибаните ? Нали заради тях почнаха войната ? Нали с терористи не преговаряха ? Ама ядоха май дървото там - а ???!!! С Афганстан не можаха да се оправят , тръгнали с Персите да се заяждат ! Талибаните няма да навлязат в Иран . Няма какво да търсят там . Те си защитаваха държавата !!

    Коментиран от #31

  • 21 бат Рамбо е гей

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "Да си знаеш тролчо":

    Една малка но значителна поправка ако разрешиш братчет ?! Коалицията им беше от 68 държави плюс талибаните ! Има го документирано !
  • 22 IDIL

    18 5 Отговор

    До коментар #19 от "NWO":

    Още един малоумен идиот който разправя вицове,америте сами са доста бъзливи ако има с тях още 50 държави са курназ като циганите иначе сами за нищо не стават освен за гей паради

    Коментиран от #24, #26

  • 23 onq s konq

    2 14 Отговор
    Естествено че САЩ се страхуват от Иран,защото иначе нямаше да струпат толкова много оръжия и войска/аскер/ около него.И не след дълго/убеден съм/ В СТРАХА СИ ТАКА ЩЕ УДАРЯТ "СМЕЛ ИРАН",че от него ще остане само Смелостта му да се рее из въздуха...докато вятъра я разсейва ПЕЧАЛНО И МЕЛАНХОЛИЧНО над самотните нефтени кладенци...

    Коментиран от #27

  • 24 Ей рублел

    10 12 Отговор

    До коментар #22 от "IDIL":

    не обиждай хората и между другото е така и ти много скоро ще разбереш безродник такъв.
    РУСКИ ПОДЛОГИ - НЯМА ПО - СИЛНА ДЪРЖАВА ОТ САЩ - ФАКТ.
    РУШНЯЦИТЕ ДА ПРАВЯТ КАТО ВЯТЪРА, ПОНЕ ТОВА ГО МОГАТ!

    Коментиран от #32, #41, #44

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 NWO

    2 2 Отговор

    До коментар #22 от "IDIL":

    Дори няма да те коментирам брат
  • 27 Россия новости

    11 6 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Що не удариха Ким водородния до сега ?!! Нали и там ги заграждаха с три самолетоносача ? Обачеее ..... в един момент се оказа че Ким имал 60 подводници които краварите загубиха от радарите !!! А познай после какво направиха със самолетоносачите ?!! Голям бяг ....

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Кобилкина

    6 7 Отговор

    До коментар #27 от "Россия новости":

    Ти от Росссия Новости ли черпиш инфо и се вдъхновяваш пич Мнооого си зле Не давай да те взимат за канарче

    Коментиран от #30

  • 30 Россия новости

    6 4 Отговор

    До коментар #29 от "Кобилкина":

    Бе ти си карай на Дойче Веле за по сигурно. Аз си знам работата.
  • 31 Реалист

    2 9 Отговор

    До коментар #20 от "Точи и Меси":

    Афганистан им трябваше заради радарите за балистичните и крилатите ракети. Със започване на осъществяването на плана за 11 000 сателита на ниска орбита могат да минат и без тях. И без това южното направление на рашка е най-малко интересно, а войната е постоянен източник на ресурс и ЖЕРТВИ. И ако в примитивна раша това е без значение, не е така в Америка - спомни си движението срещу войната във Виетнам и президента Никсън. ТАЛИБАНИТЕ ВЕЧЕ СА В ИРАН! И Иран имат проблеми по границата си и то големи. Там няма етническа или религиозна разлика - един етнос са и са на племенен принцип. Трафика на хашиш иранците не могат да преборят защото цялото племе е в играта. Чети... А ТОВА ЧЕ ТАЛИБАНИТЕ НЯМА ДА ИЗНАСЯТ ТЕХНИЯ ИСЛЯМ ТИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ. Те вече го правиха докато бяха на власт и рашките ревяха най-много. Преди 2-3 дена пак имаше инфо на рашките за "успешно" ликвидирани терористи пак там - до границата с Афганистан. Да не би аз да ги развъждам там? Исляма е "млада" агресивна религия и не е стигнал фазите на будизма или християнството. Преди да се зарадваш че виждаш "светлина в тунела" си помисли дали не е влак... Ти се замисли за друго - в тоя нестабилен район 3 държави вече ИМАТ АТОМНИ БОМБИ и Иран ше има скоро и той. Най-вероятния район за "ограничена" ядрена война според мен е там. Поне ще спре глобалното затопляне - майтап бе Уили, хахаххаа...

    Коментиран от #34, #38

  • 32 Хаахаха абе дженди

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ей рублел":

    Леко бе пич-леко че сцепи прашките от зор да защитиш братята си джендовци от САЩ...намали малко пената баце-
  • 33 Хрис

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    Пич, мног подходящ ник си имаш, защото разсъжденията ти говорят, че мислиш с долната си глава!
  • 34 Точи и Меси

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    11 000 сателита ???! Бе тия за 100 години не могат ги изведе в орбита! Приказваш си колкото да не заспиш ! А между другото да те светна че руснаците имат убиец на сателити. ...........................В Русия успешно са преминали летателните изпитания на ракетния комплекс за противоракетна и противокосмическа отбрана А-235 „Нудоль”. В Пентагона предполагат, че изпитанията на ракетата, която ще е способна да сваля спътници, са извършени на 18 ноември. ...„Американски военни анализатори твърдят, че новата заплаха за спътници в космоса разкрива стратегическата уязвимост на САЩ, пише Washington Free Beacon. Русия или Китай могат да изведат от строя линии на разузнаването, навигацията и свръзките, които се явяват критични за провеждането на военни операции и защита на гражданската инфраструктура на САЩ, отбелязва Free Beacon.

    Коментиран от #55

  • 35 Смях

    2 0 Отговор
    Кой го е страх от военната мощ е ясно.
  • 36 outlander

    3 7 Отговор
    Много се смях на тая новина, обаче после се сетих как веднъж наблюдавах един слаботелесен да се дърви на един здравеняк. Здравеняка не обръщаше внимание на слаботелесния, който по всякакъв начин си търсеше боя и здравеняка на няколко пъти ставаше и търсеше спокойно място, обаче оня все след него. Може би всичко щеше да се размине без проблеми и за двете страни, но слаботелесния направи грешка като наплю здравеняка и тоя кипна - такъв шамар му отпра (шамар, а не юмрук или нещо друго), че слаботелесния се преметна назад, едната му обувка отлетя, а тоя взе да пълзи на зиг-заг, с опулени очи, сякаш се дави или не можеше да си поеме въздух и по всичко изглеждаше, че няма представа къде е горе и къде долу. Та си викам, ако САЩ решат да ударят Иран, ще го направят така, че това ще е страшно болезнено и чалмите ще залитат на зиг-заг с десетилетия, което не е смешно, защото от цялата работа ще страда народа - невинни деца, жени и старци.

    Коментиран от #45, #46

  • 37 Румяна Костова

    6 2 Отговор
    Тестваха го иранците Тръмп, дали му е толкова опасна страшилката. Едва ли той ще предприеме военни действия срещу Иран, след като няма никакви гаранции, че може Америка да излезе бърз победител. И то точно сега когато започва предизборната кампания за президентски избори в САЩ.
  • 38 Шабан

    3 4 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Май много си вярваш на писаниците! 11000 хиляди сателита! Ти знаеш ли колко космически кораба ще им трябват за да ги изведат на орбита само. Да не говорим как ще ги произведат. Това не ти е смартфон или друг технологичен боклук напъплил планетата. А че, мюслюманството е била агресивна религия ще има да вземаш. То се вижда коя е най-кръвожадната религия налазила 2/3 от света и отговорна за две световни войни и милиони отнети човешки души. Нито мюслюманството нито будизма са агресивни религии и не могат да бъдат.Мога да ти обясня защо!? Защото са насочени навътре към душата на човека, тоест насочени са към развитие на енергийното тяло на отделният човек а не към външният образ(себеотразяването) както е при християнството и юдейзма! Понимаеш, или не хочешь понимат!

    Коментиран от #56

  • 39 Джейми Карагър

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Нужно е да се спомене, че Европа няма да е на страната на САЩ с никакви войски, оръжие и няма да осигурява логистична подкрепа на военен конфликт с Иран. Твърде е възможно Турция да заяви една открито агресивна позиция срещу своеволията на американците и евреите, а Русия и Китай със сигурност няма да са във възторг от американско нападение, което не е със съгласието и под контрола на ООН. На практика, какъвто и да е Иран, американците нямат право на въоръжено нахлуване или атаки срещу суверенна страна. Впрочем, американски граждани загинаха при атаките на 11-ти септември, при което атентаторите бяха саудитци, но отношенията с кралството са от добри по-добри. Нали поне евреите тогава не отидоха на работа, та богоизбраната нация не загина... Какво са за Америка няколко хиляди мъртви американци?!
  • 40 Дам

    5 2 Отговор
    Статията е доста отгоре-отгоре написана. Страх няма нито у едните, нито у другите. Има интереси и тука се сблъскват вече САЩ и Иран. Интересите им са противоположни и следва конфликт. Но в несериозно да пишеш за страх у САЩ. Само за сравнение бюджета за армията на САЩ годишно е около 700 млрд долара. На Иран е около 17. Разликата в силите на армиите е огромна.

    Коментиран от #43

  • 41 Оле

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ей рублел":

    Абе пръдльо, с тая "най-силна" държава нещо престанаха да се съобразяват! Духльо, бегай да правиш ветър!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Шабан

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Дам":

    Ако ще и колосална да е разликата. Нали се сещаш че, голяма част от този така наречен американски бюджет са кухи пари! Демек това са имагинерни единици който отразяват някакво вътрешно потребление най-вече Поддържка на администрация и бази но не са критерии за превъзходство. Защото и във Виетнам се перчиха технологимно, ама вече се съобразяват със жълтурковците. Да не говорим за Северна Корея и други държави потърпевши от американската агресия.

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Шабан

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "outlander":

    Ти първо си задай въпроса на какво основание краварите ще нападат Иран!? Заради една летяща ламарина!? Нали се сещаш че, самата мисъл за това вече звучи лекомисленно! Още повече ще паднат в очите на Земляните! Те така и така вече са най-презрените!? Ако искат още, нека го направят!!!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Дам

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Шабан":

    Какви имагинерни единици и вътрешно потребление - 100 долара са си 100 долара и у нас и в САЩ и в ЮАР. Коя държава може да поддържа контингенти и 180 бази по целия свят? Иран имат морално превъзходство, защото народът им ще има една мисъл - да защитава отечеството си, докато САЩ ще си решават просто геополитически игри.

    Коментиран от #48

  • 48 Шабан

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "Дам":

    Да ти обяснявам като малоумен или като на слабоумен! Имагинерни единици значи, че голяма част от тази сума, не отива за нови оръжия нова администрация и нови бази, а се използват старото оръжие, старата администрация и старите бази и само се подържат. Демек много малка част от тези пари отива за действително въоръжаване. Огромната част са си кухи пари за поддържка и плюскане на концлагеристите натъпкани в тези бази и администрации! Това означава! За тебе 100 долара може да са си 100 долара но, примерно за мене 100 долара са тоалетна хартия която ползвам за да си чистя остатъка от голямата нужда!? :) :)

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Хаха

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "БЪЛГАРИН БУДИСТ":

    Исляма е най великата религия

    Коментиран от #51

  • 51 Nick

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Хаха":

    По голяма глупост от тази не бях чувал от както съм жив
  • 52 Голем смях

    4 0 Отговор
    Това някаква първоаприлска ли е?.Да честитим националния празник на най-великата държава на земята САЩ.Бог да пази АМЕРИКА.
  • 53 Голям прос

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    Колкото нападнаха Северна Корея. И тук като в американски екшън, бай Дончо в последната минута спасил света като прекратил атаката. Сенилен дядка ще оставят да ръководи такава страна, тия нямат мозък
  • 54 outlander

    1 3 Отговор

    До коментар #49 от "БЪЛГАРИН БУДИСТ":

    Исляма е най великата религия
  • 55 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Точи и Меси":

    Стига бе пич - днеска специално да не е ден на просветата? Чети повечко и предимно НЕруска информация. Мъск преди месец изкара 60 (повтарям шестдесет или 6х10=60) спътника с ЕДНА(1) РАКЕТА. Айде пак смятай колко време му трябва. Това което си написал за линиите на комуникации янките си го знаят отдавна и затова и отдавна работят да сменят 1 огромен (лесна цел) спътник с огромна мрежа "спътници за интернет" (да ама не само за интернет а и с топлинни датчици за засичане на ракети). Иначе официално - "мирна инициатива" на Мъск, хахаха... А ревовете по вестници и медии за заплаха са дрънкане на канчето за повече пари. Имаш грубо казано 5500 спътника във всеки един момент над хоризонта - кажи ми как ще свалиш ЕДНОВРЕМЕННО ВСИЧКИТЕ ЗА КРАТЪК СРОК от време за да пропадне връзката? Отговора е - никак. Освен това те не са геостационарни а се движат по орбити. Значи за да си осигуриш "тишина" в зоната трябва да започнеш да ги сваляш още преди да излязат над хоризонта. И интересното е че ги разполагат точно на такава височина където прословутите супер-дупер хипер-трипер ракети на ботокса са уязвими и лесни за засичане. Има още много, но по-добре чети сам...
  • 56 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Шабан":

    За да не преписвам пак отговора - отнася се и за теб: Публикувано във факти.бг: Стига бе пич - днеска специално да не е ден на просветата? Чети повечко и предимно НЕруска информация. Мъск преди месец изкара 60 (повтарям шестдесет или 6х10=60) спътника с ЕДНА(1) РАКЕТА. Айде пак смятай колко време му трябва. Това което си написал за линиите на комуникации янките си го знаят отдавна и затова и отдавна работят да сменят 1 огромен (лесна цел) спътник с огромна мрежа "спътници за интернет" (да ама не само за интернет а и с топлинни датчици за засичане на ракети). Иначе официално - "мирна инициатива" на Мъск, хахаха... А ревовете по вестници и медии за заплаха са дрънкане на канчето за повече пари. Имаш грубо казано 5500 спътника във всеки един момент над хоризонта - кажи ми как ще свалиш ЕДНОВРЕМЕННО ВСИЧКИТЕ ЗА КРАТЪК СРОК от време за да пропадне връзката? Отговора е - никак. Освен това те не са геостационарни а се движат по орбити. Значи за да си осигуриш "тишина" в зоната трябва да започнеш да ги сваляш още преди да излязат над хоризонта. И интересното е че ги разполагат точно на такава височина където прословутите супер-дупер хипер-трипер ракети на ботокса са уязвими и лесни за засичане. Има още много, но по-добре чети сам...

    Коментиран от #59

  • 57 outlander

    2 1 Отговор
    Пич от тези 60 спътника,само 24 ( към момента) са действащи, официално 12 са тотал щета,за останалите няма засега данни
  • 58 Шабан

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "БЪЛГАРИН БУДИСТ":

    И каква е разликата български будалист? И едната и другата религия са неагресивни! Ако мюслюманството беше агресивна религия щеше сега да владее 2/3 от света а най-вероятно ти нямаше да се прихласваш по-будализма! Същото важи и за будистите! Ако бяха агресивни религия нямаше да се простират само на част от континента Евразия. А при населението което имат щяха да властват над цялата планета. Но, можеш ли да кажеш същото за християнството!? Можеш ли????
  • 59 Шабан

    0 2 Отговор

    До коментар #56 от "Реалист":

    Абе пич, наистина ли си вярваш на теориите който пишеш! Тези 11 000 сателита да не са бонбони за да ги изведат със една две ракети носители и с шепи да ги разпръснат из околоземната орбита. Другото което е тези сега налични 5500 в орбита да не са ги извели наведнъж. Извеждани са в продължение на 60-70 години и то от много държави като действително работещите са по-малко и от половината! Не те знам каква преса четеш, но аз също чета преса и ти казвам че, писаниците ти граничат със чистата фантастика!
  • 60 SVETI STALN

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Дедо":

    dedo ti izlez ot kamenata era se nauçi da pişeş na latinitsa...tvoyat şopski sveta ne go priznava...ako si tolkova dedo tovabi trebvalo da go pomniş...gada i straha v CCCP...800 AVGANSKİ SPETSOVE POPİLEHA 5000 POLİTSEYSKA ARMİYA na krasniy ploştad...togava ruhna..."VELİKATA" BOLŞEVİŞKA PTIDNE...İ ONYA MALIK PİÇ NEMSKOTO "HLAPE " PROBİ pvo NA CCCP S EDİN MALIK DIRVEN SAMOLET....PONEL
  • 61 Смешко

    1 0 Отговор
    Едно време така пиеха за страшната армия на Садам ! А то кВо стана?
  • 62 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Спас безделника":

    Как ще свърши ли? Както винаги свършва няколко запечени мюслита (рашки, китайчета чухчета и т.н. можеш да замениш мюслита с които искаш от списъка крайният резултат винаги е един и същ)
  • 63 Роко

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "12345":

    Малка подробност която малките червени тролчета не знаят Израел ИМА АТОМНА БОМБА за разлика от Иран. Точно за това когато евреите избиват хиляди иранци в Сирия ежемесечно иранците си траят (пък и евреите не веднъж са показвали че могат безнаказано да сринат която и да е точка в Иран). И няма с какво да ги спрат руското ПВО с което са въоръжени иранците не става за нищо както евреите многократно доказаха.

    Коментиран от #64

  • 64 Арабин

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Роко":

    Същото доказаха и скъсаните терористи, които редовно от Сирия изстрелват първобитни ракети самоделки и 80% от тях без проблем удрят Израел
  • 65 Симо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Хой":

    След като бяха купили половината генерали на Садам, а ембаргото за внос на части за военна техника беше направило 3/4 от танковете на Ирак неизползваеми. При такива условия и армията на Монако би се справила с иракската.